Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

olay çok basit ona gün ışığım diyorsan bana ay ışığım de olsun bitsinnn kaydirigubbakcemile5 bak arıza çıkarır mıyım bir dahaa:roflol::roflol::roflol:
eh hadi bakalım öyle olsun... tuttu yine cadılığın ay ışığım benim :roflol:

yok ablam bugün iyiyim çok şükür
okluda dersler yoğun mu abla sende yoruluyorsun

kimse yok ne yapayım yattım uyudum bende yeni kalktım:sm_confused:

aman iyi ol tatlım, dikkat et kendine :1hug: dersler çok yoğun değil, eskiden 28-30 saat derse girerdim, şimdi 19 saat dersim var ama 10 TM diye bir sınıfım var ki :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: felakeeeeeeeeeeeeet :mymeka: :mymeka: :mymeka: tam sopalık bir sınıf ve nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum :çok üzgünüm: saygısız, şımarık, ukala ne ararsanız var... diğer sınıflarım ise çok iyi, mutluyuöm onlaral ama bu 10'lar beni yoruyor ve sinir katsayımı artırıyor, yani 4-5 sınıfa bedel bir sınıf maalesef :çok üzgünüm:

heyttttttt uleynnnnnnn kim üzüyor benim ablamııı Çok üzgünüm çoook bu kadar hasretini çekiyoruz birde üzülmesine seyirci mi kalıcazzz:mymeka: Yürüyün kızlarrrrrrrrrrrrrrr baskınnnnnnnnnnnnnnnn yapıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:enbuyukkk:

ben biraz ortalığı toplayayım
misafir gelse geçirecek yer yokkaydirigubbakcemile3
mutfak aldı başını gidiyor
birazdan dönerim

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ceroş iremin dün zaten entelliyeye yardım etme maceralarını okuduk..çok komikti yaa

yaaa ne demezsin civciv mi çıkacak kuşmu çıkacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben krizden dolayı ek iş olarak gündelikçiliğe başladım ekmek parası işte:çok üzgünüm:

Ama siz yabancı değilsiniz sizden para almamkaydirigubbakcemile5

Ayyyy canımm kıyamam ben sana annemmm sen gel bize biz birlikte yaparız yavaş yavaş temizliği zaten bizim ev temiz kaydirigubbakcemile3 bizde kirletiriz :roflol:

Arkasından konuşmak dedikodusunu yapmak gibi olmasın ama o ne pislikti anacımm yap yap bitmedii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

Arkasından konuşmak dedikodusunu yapmak gibi olmasın ama o ne pislikti anacımm yap yap bitmedii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: inanmıyorum sana yaa..ayy aman ben çagırmayayım seni benimkinide günlerce söylersin..yok valla benim evim fazla kirli degil çamaşır falan var biraz dün yıkadıkta ütülenecek falan birde ev süpürülüp silinecek hee camlarda var ama onları erteliyorum..heee bana bak fazla iş yok dedim bir sürü iş çıktı..:roflol::roflol:

beyazz geliyorum anacım sen elini suya sabuna sokma otur takıl burda ben cillop gibi yaparım şimdiii:1hug:

kız irem gelsene sahiden
ne güzel olurdu valla
çevremde hiç böyle bana yardım eden kimse yok
ay camlarımı bir görseniz
çamurdan dışarısı gözükmüyor
kaç gündür düşünüyorum kime sildirsem diye
şöyle candan birileri yok ki

Allahtan temizmiş birde pis olsa komşular kokudan belediyeye haber vericek çöp ev diye:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…