- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.681
eh hadi bakalım öyle olsun... tuttu yine cadılığın ay ışığım benim :roflol:olay çok basit ona gün ışığım diyorsan bana ay ışığım de olsun bitsinnn kaydirigubbakcemile5 bak arıza çıkarır mıyım bir dahaa:roflol::roflol::roflol:
yok ablam bugün iyiyim çok şükür
okluda dersler yoğun mu abla sende yoruluyorsun
kimse yok ne yapayım yattım uyudum bende yeni kalktım:sm_confused:
eh hadi bakalım öyle olsun... tuttu yine cadılığın ay ışığım benim :roflol:
aman iyi ol tatlım, dikkat et kendine :1hug: dersler çok yoğun değil, eskiden 28-30 saat derse girerdim, şimdi 19 saat dersim var ama 10 TM diye bir sınıfım var ki :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: felakeeeeeeeeeeeeet :mymeka: :mymeka: :mymeka: tam sopalık bir sınıf ve nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum :çok üzgünüm: saygısız, şımarık, ukala ne ararsanız var... diğer sınıflarım ise çok iyi, mutluyuöm onlaral ama bu 10'lar beni yoruyor ve sinir katsayımı artırıyor, yani 4-5 sınıfa bedel bir sınıf maalesef :çok üzgünüm:
heyttttttt uleynnnnnnn kim üzüyor benim ablamııı Çok üzgünüm çoook bu kadar hasretini çekiyoruz birde üzülmesine seyirci mi kalıcazzz:mymeka: Yürüyün kızlarrrrrrrrrrrrrrr baskınnnnnnnnnnnnnnnn yapıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:enbuyukkk:
biz geldik kızlar nasılsınız
beyazzzzzzzz iremi çağır sen o halleder evi
hamilelere yardım etmeyi çok seviyor kaydirigubbakcemile3
beyazz geliyorum anacım sen elini suya sabuna sokma otur takıl burda ben cillop gibi yaparım şimdiii:1hug:
ceroş iremin dün zaten entelliyeye yardım etme maceralarını okuduk..çok komikti yaa
hoşgeldiniiiiiiz... nasılsın güzelim, anneciğin nasıl?biz geldik kızlar nasılsınız
canikom bu arada worksheet hazırlamaya çalışıyorum, o yüzden ara ara bakıyorum tatlımbeyaz16+,nur_84+, prenses_irem, RuzgarDeniz+, yasemink+ herkes burada kimse yazmıyor..
ceroş iremin dün zaten entelliyeye yardım etme maceralarını okuduk..çok komikti yaa
ben krizden dolayı ek iş olarak gündelikçiliğe başladım ekmek parası işte:çok üzgünüm:
Ama siz yabancı değilsiniz sizden para almamkaydirigubbakcemile5
Arkasından konuşmak dedikodusunu yapmak gibi olmasın ama o ne pislikti anacımm yap yap bitmedii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Arkasından konuşmak dedikodusunu yapmak gibi olmasın ama o ne pislikti anacımm yap yap bitmedii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşbulduk canım benim annem iyi canım bişeyi yok şimdilikhoş geldin balım nasılsın?
Anneciğin nasıl oldu?
hoşgeldiniiiiiiz... nasılsın güzelim, anneciğin nasıl?
c
beyazz geliyorum anacım sen elini suya sabuna sokma otur takıl burda ben cillop gibi yaparım şimdiii:1hug:
:roflol::roflol::roflol: inanmıyorum sana yaa..ayy aman ben çagırmayayım seni benimkinide günlerce söylersin..yok valla benim evim fazla kirli degil çamaşır falan var biraz dün yıkadıkta ütülenecek falan birde ev süpürülüp silinecek hee camlarda var ama onları erteliyorum..heee bana bak fazla iş yok dedim bir sürü iş çıktı..:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?