Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

iyide kızlar leyla ferhundenin geçmişini ortaya çıkarıyor dediniz ya kim için çıkarıyor kime anlatıyor ben orayı anlayamadım ay bak meraklandım iyice kaydirigubbakcemile3

valla cerencim orayı pek görmedim sanırım ayrıntılı göstermediler.. nette araştırıyordu küçük kız çogunu gazetede çıkmış ferhundede tlfda yanlış yapıyorsun sakın yapma falan diyordu kim için çıkartıyor bilmiyorum.. ceren dün bu arada görüdm beşikleri hepsi güzeller..

neyse bekleyeceğiz ve göreceğiz bakalım haftaya neler olucak allah izin verirse izleriz o zaman taze yorumlar yaparız :):):)
Bu arada demek beğendin maviş beşikleri bende beğendim ve büyük ihtimalle o büyüyen karyola tipi olan beşiklerden alıcaz zaten iki model var resimlerde ve büyük ihtimallede iremin beğendiği varya camlı olan o olucak akşam ölçtümde odayı sığıyor beşik o kadar yerimiz varmış yani hihoyyyt

bak hiç böyle düşünmemiştim, olabilir valla... kız iyice şaşırdı, kafayı yedi :1shok:
haftaya desenize hepimiz yaprak dökümüne odaklancazzz:uhm::uhm:
valla öyle olacak canım, merakla bekliyorum

bak hiç böyle düşünmemiştim, olabilir valla... kız iyice şaşırdı, kafayı yedi :1shok:

valla öyle olacak canım, merakla bekliyorum

Bakalım göreceğizzzz.....

GÜnaydın kızlar nasılsınız yaprak dÖkÜmÜne kaptırmıŞsınız kendİnİzİ

Günaydın arifecim iyiyiz canım sabah sabah dizi modundayız kaydirigubbakcemile3

oooooo yine krizim geldiiiii bu ne yaa gün ışığım falannn heyttt ne oluyoooooo:mymeka:

irem e gelincede cadı:çok üzgünüm:

sanane beeeeeeeeee kıskanççç karııııııııııı :dilcikar: :roflol:

iyide kızlar leyla ferhundenin geçmişini ortaya çıkarıyor dediniz ya kim için çıkarıyor kime anlatıyor ben orayı anlayamadım ay bak meraklandım iyice kaydirigubbakcemile3

ferhundenin üvey babası küçükken ferhundeye sahip olmaya çalışmış anneside onu öldürmüş hapiste yatmış sanırım onu kastetti:uhm:

Hatırlıyor musun bir kere patlamıştı ferhunde annesi gelince şevket batmadan önceyerimseniben

leylanın geçmişini nazmiye anlattı ya o da ferhundenin geçmişini ortaya çıkarıcak ama ne yapıcak bilmem.Birde ferhunde leyla ile oğuzu garda gördü el ele:1shok:

oooooo yine krizim geldiiiii bu ne yaa gün ışığım falannn heyttt ne oluyoooooo:mymeka:

irem e gelincede cadı:çok üzgünüm:
amma kıskançsın yaaa... napicam kız senle ben
leylanın geçmişini nazmiye anlattı ya o da ferhundenin geçmişini ortaya çıkarıcak ama ne yapıcak bilmem.Birde ferhunde leyla ile oğuzu garda gördü el ele:1shok:
hiçbir şeyde kaçmamış gözünden valla... helal be kaydirigubbakcemile3

Canım benim ben diziyi başından beri izliyorum her bölümünü her hikayesini biliyorum bitanem benim merak ettiğim şey leyla tamam ferhundenin geçmişini ortaya çıkarıyorda kime çıkarıyor kime anlatıyor ferhundeyi ben orayı anlamadım?
Kim kaldıki ferhundenin geçmişini bilmeyen?

orasını gördüm bende fragmanda ama sesi kısıktı tv anlayamadım kaydirigubbakcemile3

Ama ama sen beni çok hor görüyorsunn bu kadar olmazz yaa:çok üzgünüm:senağlama

hade leeyyynnnn yerim seniiiii Şeniz

o kadarını bilemiycem kime anlattığını göstermedi :uhm: ama haftaya çok heyecanlı doğumu yaklaşanlar izlemesin bencekaydirigubbakcemile3

Bu arada karabiber ile yasemin yavruladı mı acaba sesleri çıkmıyor:CüvCüv:

Günaydın Beyazcımhihoyyyt

Var yaa sende az değilsin hee lafa bakkk yaaaa:roflol::roflol::roflol:

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yok ablam bugün iyiyim çok şükür
okluda dersler yoğun mu abla sende yoruluyorsun

kimse yok ne yapayım yattım uyudum bende yeni kalktım:sm_confused:

en güzeli o tabii ben çirkin şey beğenir miyimmm:dilcikar:

Kıskançsın sen kuzum kaydirigubbakcemile3
Yok kız yaseminin doğumuna daha var ne yaptın sende nisan 20 gibi doğumu olacak nasipse inşallah ama karabiber eğer bu güne kadar doğurmadı ise yarın büyük ihtimalle sezeryana girecek öyle demişti ayın on üçüne kadar beklicekti doktor olmadı ameliyat hakkında hayırlısı tel. no suda vermediki hatun arayıp soralım ne oldu diye bizde bekliyoruz merakla valla :ecrin_bebek:

yok ablam bugün iyiyim çok şükür
okluda dersler yoğun mu abla sende yoruluyorsun

kimse yok ne yapayım yattım uyudum bende yeni kalktım:sm_confused:

oh oh maşallah uyu tabii ne yapçan erkenden kalkıp :1closedeyes:

en güzeli o tabii ben çirkin şey beğenir miyimmm:dilcikar:

en güzelinden ziyade camlı olduğu için onu alıcaz büyük ihtimalle gülüm çıtalı istemiyoruz çünkü biz alınca çekerim resmini evde görürsün hihoyyyt

o topiğimize maşalllah

maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…