- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.661
bak hiç böyle düşünmemiştim, olabilir valla... kız iyice şaşırdı, kafayı yedi :1shok:yaaa kızlar aslında benimde aklıma şey geldi hani şimdi leyla manyağı oğuzla yakınlaştı ya amacı oğuzdan değilde sanki necladan intikam almak gibi geldi bana neclaya çok tavırlı çünkü farkındaysanız ayy bu leyla yoldan çıktı iyice o küçük beyni ile neler kuruyor acaba merak ediyorum bu arada fragmanı izleyemedim ben ya neler olucak haftaya?
valla öyle olacak canım, merakla bekliyorumhaftaya desenize hepimiz yaprak dökümüne odaklancazzz:uhm::uhm:
Günaydın gün ışığım, iyiyim canım sen nasılsın? evet okuldayım birtanem
bak hiç böyle düşünmemiştim, olabilir valla... kız iyice şaşırdı, kafayı yedi :1shok:
valla öyle olacak canım, merakla bekliyorum
GÜnaydın kızlar nasılsınız yaprak dÖkÜmÜne kaptırmıŞsınız kendİnİzİ
oooooo yine krizim geldiiiii bu ne yaa gün ışığım falannn heyttt ne oluyoooooo:mymeka:
irem e gelincede cadı:çok üzgünüm:
iyide kızlar leyla ferhundenin geçmişini ortaya çıkarıyor dediniz ya kim için çıkarıyor kime anlatıyor ben orayı anlayamadım ay bak meraklandım iyice kaydirigubbakcemile3
neyse bekleyeceğiz ve göreceğiz bakalım haftaya neler olucak allah izin verirse izleriz o zaman taze yorumlar yaparız :):):)
Bu arada demek beğendin maviş beşikleri bende beğendim ve büyük ihtimalle o büyüyen karyola tipi olan beşiklerden alıcaz zaten iki model var resimlerde ve büyük ihtimallede iremin beğendiği varya camlı olan o olucak akşam ölçtümde odayı sığıyor beşik o kadar yerimiz varmış yani hihoyyyt
Bakalım göreceğizzzz.....
Günaydın arifecim iyiyiz canım sabah sabah dizi modundayız kaydirigubbakcemile3
sanane beeeeeeeeee kıskanççç karııııııııııı :dilcikar: :roflol:
amma kıskançsın yaaa... napicam kız senle benoooooo yine krizim geldiiiii bu ne yaa gün ışığım falannn heyttt ne oluyoooooo:mymeka:
irem e gelincede cadı:çok üzgünüm:
hiçbir şeyde kaçmamış gözünden valla... helal be kaydirigubbakcemile3leylanın geçmişini nazmiye anlattı ya o da ferhundenin geçmişini ortaya çıkarıcak ama ne yapıcak bilmem.Birde ferhunde leyla ile oğuzu garda gördü el ele:1shok:
ferhundenin üvey babası küçükken ferhundeye sahip olmaya çalışmış anneside onu öldürmüş hapiste yatmış sanırım onu kastetti:uhm:
Hatırlıyor musun bir kere patlamıştı ferhunde annesi gelince şevket batmadan önceyerimseniben
leylanın geçmişini nazmiye anlattı ya o da ferhundenin geçmişini ortaya çıkarıcak ama ne yapıcak bilmem.Birde ferhunde leyla ile oğuzu garda gördü el ele:1shok:
Ama ama sen beni çok hor görüyorsunn bu kadar olmazz yaa:çok üzgünüm:senağlama
amma kıskançsın yaaa... napicam kız senle ben
hiçbir şeyde kaçmamış gözünden valla... helal be kaydirigubbakcemile3
Canım benim ben diziyi başından beri izliyorum her bölümünü her hikayesini biliyorum bitanem benim merak ettiğim şey leyla tamam ferhundenin geçmişini ortaya çıkarıyorda kime çıkarıyor kime anlatıyor ferhundeyi ben orayı anlamadım?
Kim kaldıki ferhundenin geçmişini bilmeyen?
orasını gördüm bende fragmanda ama sesi kısıktı tv anlayamadım kaydirigubbakcemile3
hade leeyyynnnn yerim seniiiii Şeniz
Günaydın Beyazcımhihoyyyt
Var yaa sende az değilsin hee lafa bakkk yaaaa:roflol::roflol::roflol:
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yok ablam bugün iyiyim çok şükürGünaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar, kızlar bugün i,lk kez erkenden günaydın diyebildim size ama uykum var halaaaa:1closedeyes: mirmirmirmir bugün ilk saat dersim yok, sonra bir dersim var ve sonra taaaaaa 13.25'e kadar boşum :sm_cool: eee nasılsınız hatunlar?
niye kız ne zararım var sana :çok üzgünüm:
günaydın canımcııııııııım a.s anahtar sen de mi kalmış? hay allah ya ben de yedek anahtarı bulamadım naniknanik nasılsın? ağrın sızın yok değil mi?
Günaydın güzelllleerrrrrr sabah şerifleriniz hayr olsun inşallah nasılsınız?
Bu sabah beyaz ve iremden başka uğrayan olmamış buraya yawww allah allah nerde bu millet nerde bu devlet kaydirigubbakcemile3
Filiz abla günaydın balım nassen? .okuldamısın?
İreeeeemmmm günaydın canımın içi nasılsın tatlım?
Beyazz gece gelmişin kimse yok sabah gelmişin kimse yok kıyamam sana kuzum eee şimdide sen yoksun kaydirigubbakcemile3
neyse bekleyeceğiz ve göreceğiz bakalım haftaya neler olucak allah izin verirse izleriz o zaman taze yorumlar yaparız :):):)
Bu arada demek beğendin maviş beşikleri bende beğendim ve büyük ihtimalle o büyüyen karyola tipi olan beşiklerden alıcaz zaten iki model var resimlerde ve büyük ihtimallede iremin beğendiği varya camlı olan o olucak akşam ölçtümde odayı sığıyor beşik o kadar yerimiz varmış yani hihoyyyt
o kadarını bilemiycem kime anlattığını göstermedi :uhm: ama haftaya çok heyecanlı doğumu yaklaşanlar izlemesin bencekaydirigubbakcemile3
Bu arada karabiber ile yasemin yavruladı mı acaba sesleri çıkmıyor:CüvCüv:
yok ablam bugün iyiyim çok şükür
okluda dersler yoğun mu abla sende yoruluyorsun
kimse yok ne yapayım yattım uyudum bende yeni kalktım:sm_confused:
en güzeli o tabii ben çirkin şey beğenir miyimmm:dilcikar:
o topiğimize maşalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?