Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ben sana iş yaptırmam ki oturursun koltuğunda ayaklarını uzatıp sütünü yudumlarsınn:1hug:

yuh anacım koku moku yok vallaha ev mis gibi kokuyada malum yerler falan toz oldu sehpalar falan süpürüp silmek lazım ..şaka maka kıştan çıkıyoruz yagmur falan yüzünden camlar kirli 1 ay kadar daha bekleyecem sonra sanırım kadın tutmak gerekecek bahar temizligi niyetine cam kapı pencere mutfak dolapları yerler falan...

nurcum sana nasılsın diye yazdım ben ama beni atlamışsın sanırım görmedin yazımı..iyiyim tatlım ben yok demi bir sıkıntın..annen de iyi imiş şimid..inş sonuçlarda iyi çıkar cnm..bügün şu meşhur keseyi görmeye gidecem öglen..

bencede kadın tut canım sakın kendin yapmaya kalkmaa sakınnnklava: ona vereceğin 60 -70 tl nereye gitmiyor sakın kıyamamazlık yapma sen 2 canlısın unutmaa:1hug:

yerler camlar sehpalar tozluysaa o ev temiz kokmazz kimi kandırıyorsunn:dilcikar:

ben sana iş yaptırmam ki oturursun koltuğunda ayaklarını uzatıp sütünü yudumlarsınn:1hug:

ayyy canım benim kıyamazmış cerenine :teselli: Şeniz
Bende sana kıyamam kuzum sen gel biz cerenle oynarız :ecrin_bebek: nasıl olsa ceren doğmadan geleceğin yok baksana kaydirigubbakcemile3

yemeğe gidiyorummmcokacimcoook

Afiyet olsun balım....

kimseler yokken bende çamaşırları toplayayım
akşam yıkadıklarımı asayım
daha ütü var
biraz toparlanayımda belki kociş beni akşam dışarı çıkarır.

kimseler yokken bende çamaşırları toplayayım
akşam yıkadıklarımı asayım
daha ütü var
biraz toparlanayımda belki kociş beni akşam dışarı çıkarır.

görmedim canım kusura bakma inş hayırlısıyla görürsün

önemli degil nurcum..sadece sen bana sordun ya ben de sordugum için hatırlattım sana .. beyaz hadi yap bakalım işlerini bende kaçarım birazdan..

Kızlar ben bu hızlı çamaşır kurutucusundan aldım. Oldum olası dışarıya çamaşır asmayı sevmiyorumda toz kir koku ve görüntü sebebi ile. E evin içinde de malum zor kuruyor hele kışın her yer çamaşır oluyor bende bunu aldım bakalım umarım memnun kalırım. Aranızda bunu kullanan varmı yada bilgisi olan? Sizce nasıl?

bu arada yemeğimi yedim vede geldim yiyen vede yiyecek olan arkadaşlarımada afiyet bal şeker olsun yarasın inşallahh....

Ayrıca maavii güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalım fazla koşturma yine hee tamammı :)

Deryacım sende fazla yorma kendini gülüm yavaş yavaş dinlenerek yap ev işlerini emi tatlım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…