- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.701
beyaz16+,nur_84+, prenses_irem, RuzgarDeniz+, yasemink+ herkes burada kimse yazmıyor..
kız irem gelsene sahiden
ne güzel olurdu valla
çevremde hiç böyle bana yardım eden kimse yok
ay camlarımı bir görseniz
çamurdan dışarısı gözükmüyor
kaç gündür düşünüyorum kime sildirsem diye
şöyle candan birileri yok ki
yaaa ne demezsin civciv mi çıkacak kuşmu çıkacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ayyyy canımm kıyamam ben sana annemmm sen gel bize biz birlikte yaparız yavaş yavaş temizliği zaten bizim ev temiz kaydirigubbakcemile3 bizde kirletiriz :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
yuh anacım koku moku yok vallaha ev mis gibi kokuyada malum yerler falan toz oldu sehpalar falan süpürüp silmek lazım ..şaka maka kıştan çıkıyoruz yagmur falan yüzünden camlar kirli 1 ay kadar daha bekleyecem sonra sanırım kadın tutmak gerekecek bahar temizligi niyetine cam kapı pencere mutfak dolapları yerler falan...
yuh anacım koku moku yok vallaha ev mis gibi kokuyada malum yerler falan toz oldu sehpalar falan süpürüp silmek lazım ..şaka maka kıştan çıkıyoruz yagmur falan yüzünden camlar kirli 1 ay kadar daha bekleyecem sonra sanırım kadın tutmak gerekecek bahar temizligi niyetine cam kapı pencere mutfak dolapları yerler falan...
ben sana iş yaptırmam ki oturursun koltuğunda ayaklarını uzatıp sütünü yudumlarsınn:1hug:
yemeğe gidiyorummmcokacimcoook
ben sildim ya dün beğenmedin mi:dilcikar:
git cadı kız afiyet olsun... herkeslere afiyet olsun..bende yarım saat sonra pırr giderim önce yemek sonra doktor..
nurcum sana nasılsın diye yazdım ben ama beni atlamışsın sanırım görmedin yazımı..iyiyim tatlım ben yok demi bir sıkıntın..annen de iyi imiş şimid..inş sonuçlarda iyi çıkar cnm..bügün şu meşhur keseyi görmeye gidecem öglen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?