- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.981
filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaa buraya gel çabukkkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile
Selam kızlar.
Dedem kaybettik perşembe günü. Bugün geldik evimize. O yüzden giremiyorum uzun zamandır.
arkadaşlar haberimiz olsun demiştiniz ben kırmızı kartı gördüm akşam tavsiyeleriniz için ve fikirleriniz için tşr ederim
kız filiz abla bizi kaale almıyo artık
ceren ben 5 senedir uğraşıyorum tedavigördüm tüplerim tıkalıydı yumurtalıklarda kistlervardı açık ameliyat oldum açıldı kislerde alındı 5ay sonra 2 sene olacak ameliyat olalı 6 ay önce tekrar hgs çektirdim açıldığına emin olmak için açılmış şuan sitresten başka sorun yok
evet öğrencilerini gördü unuttu bizi:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ceren ben 5 senedir uğraşıyorum tedavigördüm tüplerim tıkalıydı yumurtalıklarda kistlervardı açık ameliyat oldum açıldı kislerde alındı 5ay sonra 2 sene olacak ameliyat olalı 6 ay önce tekrar hgs çektirdim açıldığına emin olmak için açılmış şuan sitresten başka sorun yok
Kizlar merhaba..
Dun sabah cok fazla kan geldi benden.. Zaten pazar gecesinden beridir az cok devam ediyordu kanama.. Dun oyle cok gelince hemen hastaneye gittik ve geceyi hastanede gecirdik. Daha yeni eve geldik..Su an iyiyim ama artik hic yataktan kalkamicam.. En ufak kalkip birsey yapsam, acisi cok fena cikiyor.. Hepinizin dualarini bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?