Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaa buraya gel çabukkkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile

filiz abllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin yaaa çok özledik seni:çok üzgünüm::çok üzgünüm: :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

geldim kızlar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim valla kulaklarımı çınlattınız, bu arada planlarınızı okudum ve de çoooooooooooook ayıpladım sizi, yakışır mı size ablanız için böyle planlar yapmak :dilcikar:

Selam kızlar.

Dedem kaybettik perşembe günü. Bugün geldik evimize. O yüzden giremiyorum uzun zamandır.

canım başınız sağolsun, çok üzüldüm, böyle zamanda hiçbir sözcük teselli edemez biliyorum ama kendini çok yıpratma, bebeğini düşün :teselli:

arkadaşlar haberimiz olsun demiştiniz ben kırmızı kartı gördüm akşam tavsiyeleriniz için ve fikirleriniz için tşr ederim

arkadaşlar haberimiz olsun demiştiniz ben kırmızı kartı gördüm akşam tavsiyeleriniz için ve fikirleriniz için tşr ederim

canım hakkında hayırlısı olsun üzülme :teselli:
sende bir sorun falan vardı canım tedavimi görüyorsun ne zamandır deniyorsunuz belki yardımcı olabilir burdaki arkadaşlar sana biraz anlatsan....

ceren ben 5 senedir uğraşıyorum tedavigördüm tüplerim tıkalıydı yumurtalıklarda kistlervardı açık ameliyat oldum açıldı kislerde alındı 5ay sonra 2 sene olacak ameliyat olalı 6 ay önce tekrar hgs çektirdim açıldığına emin olmak için açılmış şuan sitresten başka sorun yok

canım yaa üzülme:teselli:stres çok önemli işte stres yapma aklından çıkarmaya çalış.bak gör sende hamile kalacaksın o zaman:Saruboceq:

evet öğrencilerini gördü unuttu bizi:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

evet evet bencede :dilcikar:
neyse alacağı olsun gelir elbet yakalarız biz onu saçından tutuğumuz gibi kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

canım yaaa çok geçmiş olsun tatlım. Tıbben herşey yolunda ise bütün engelleri aştıysan stres yapmamaya çalış lütfen bu çok önemli çünkü başka şeylere yoğunlaş kafandan uzaklaştırmaya çalış inan o zaman hemencecik geliveriyor bebiş sürpriz yapıyor hihoyyyt

cerencim çok sağol deneyeceğim bundan sonra zati kafamda saç kalmadı saç kıran oldum üzüntüden kilo da alıyorum engelleyemiyorum

slm kızlar
dün eşim geldi küt diye çıkmak zorunda kaldım yemeğim falan yoktu dakaydirigubbakcemile3
htc çok üzüldüm canım başın sağolsun
Toprağı bol olsun dedenin
hatunlar nasılsınız bakalım
ağrılarım ara ara oluyor yine bakalım dr.a uğrayabilirsem sorucam
hepinizi öpüyorum kimsecikler yok
bende ders çalışayım biraz

Kizlar merhaba..

Dun sabah cok fazla kan geldi benden.. Zaten pazar gecesinden beridir az cok devam ediyordu kanama.. Dun oyle cok gelince hemen hastaneye gittik ve geceyi hastanede gecirdik. Daha yeni eve geldik..Su an iyiyim ama artik hic yataktan kalkamicam.. En ufak kalkip birsey yapsam, acisi cok fena cikiyor.. Hepinizin dualarini bekliyorum...

Canım benim çok geçmiş olsun:çok üzgünüm: önemli olan bebeğinin sağlığıben hamile kaldığı andan itibaren yatakta yatarak 9 ayını geçiren anneler tanıyorum her halimize şükretmeliyiz canımm:Saruboceq: Dualarımızdasın her zaman sen ve bebeğin moralini bozma sakın canım seni çok seviyoruz:Saruboceq:

bulçuk cnm nasılsın senin çıkmadı, bugün yoktun? neyse ben çıkayım bizimki yan yan bakmaya başladı laptopu kucagıma alınca...öpt..iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…