- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.961
kızım pis desinler ee mecbur öyle olacak yarısını temizleyip gidecek halin yok ya zaten tüm bayanlar bunun zor birşey oldugunu bilirler takma anacım sen..yakında biraz da şişince zorlanacan..gerçi ben şeyimi aldıramıyorum başkasına yaw açamıyorum orayı ..ben yükleyemezsem resimleri sana söylerim bacım merak etme..
yav gene nere gittin be anacım.
cerenim benimde yanıma arkadşlar falan geldi o yüzden duramadım kk nın başında...malum müdürlerde dolanıyordu görmesinler diye...cnm ya orayı bende aldıramıyorum arkadaşım diyor alayım diye yok diye kaçıyorum herseferinde.lazer aslında daha iyi ama iyi güvenilir bir yer olmalı biraz da pahalı oldugunu duydum..
Selam kızlar.
Dedem kaybettik perşembe günü. Bugün geldik evimize. O yüzden giremiyorum uzun zamandır.
Sağolun kızlar.
İyiyim Allah' a şükür. Bebişi düşünüp metanetli olmaya çalışıyorum. Beslenmemi bozmamaya gayret ediyorum.
Allah sizlere ve sevdiklerinize de uzun ömürler versin.
Ben şimdi çıkmak zorundayım. Kendinize iyi bakın.
Sağolun kızlar.
İyiyim Allah' a şükür. Bebişi düşünüp metanetli olmaya çalışıyorum. Beslenmemi bozmamaya gayret ediyorum.
Allah sizlere ve sevdiklerinize de uzun ömürler versin.
Ben şimdi çıkmak zorundayım. Kendinize iyi bakın.
ben kaçıyorum toparlanayımda birazdan çıkacam..herkese iyi tatiller yine ben girmeye çalışırım..hoşçakalın..
Selam millet bir tatil sabahı daha ve herkesler uykudaaaa mirmirmirmir
maviiiiii nerdesin hadi gelde azıcık sohbet edek yaaaaaa.....
Dün gece sayfalar dolup dolup taşar diyordum ama benden sonra sadece 2 sayfacık ilerlemiş ne oluyor hanımlar hayırdır? Herkesin işi vardı sanırım....
İerror sende şeker işlerini hallet anacım son güne bırakmayın herşeyi yaaaa dilimde tüy bitti söylemekten.... Bu arada hanım hanıııımmm biz sana neden alınalım kaydirigubbakcemile3
Burcuuu kızzz hamile halinle ne maçı sen kafayı yedin sanırsam otur sıcacık evinde aaaa kızlar duyuyormusunuz daha bu kadar erkenden çocuğu maça götürüyor çatlak yaaa yorulucan kuzum stadda hoplayıp zıplayacan heyecan yapıcan birde üstüne donucan hasta olucan dikkat et kendine yawww...
Gönüllllll naber kuşum sen geceleri gelirmiydin buraya yawwww.... Senin yazını görünce şaşırdım valla ama iyi etmişsin gelmekle bak prensesim iremim yapayalnızmış ona arkadaşlık etmişsin
İreeeemmm kankaaa nabeeerrrrr? Yatıyon demi evde mirmirmirmir yat yat kuzum uyu dinlen senin ihtiyacın var kaydirigubbakcemile3
kızım pis desinler ee mecbur öyle olacak yarısını temizleyip gidecek halin yok ya zaten tüm bayanlar bunun zor birşey oldugunu bilirler takma anacım sen..yakında biraz da şişince zorlanacan..gerçi ben şeyimi aldıramıyorum başkasına yaw açamıyorum orayı ..ben yükleyemezsem resimleri sana söylerim bacım merak etme..
Selam kızlar.
Dedem kaybettik perşembe günü. Bugün geldik evimize. O yüzden giremiyorum uzun zamandır.
ben deldimmmmmmm tızlarrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2
senin prensesim iremim diyen dilini yerim ben kurban olduğummŞeniz
filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesin ya:çok üzgünüm: hala gitmedi mi misafirlerkaydirigubbakcemile3
gel artıkkkaydirigubbakcemile
Hoşgeld,n balım nasılsınnn????
afiyet olsun anacım cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
yaa bu hafta filiz abla bizi hep arka plana attı :çok üzgünüm:
çalıştığı okulu arayıp onu şikayet edicem oda bizimle ilgilenecek daha çok kötükedihüso kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?