Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kız ben bacaklardan utanıyorum da kaldıki yayacam kendimi ............. yok artık çok zor beeaa bakıcaz bir hal çaresine valla hamilelikte zor zaten allahın izini ile şu doğum olayı bir bitsin kendimi biraz toparlayayım o zaman lazer epilasyonu araştırıp yaptırmayı düşünüyorum ömür boyu çekilirmi bu böyle yaww eğer kesemizede uyarsa tamamen kıldan tüyden kurtulmak istiyorum bakalım...

yav gene nere gittin be anacım.

burdayım yaa gitmedim bir yere asıl sen nerdesin?

cerenim benimde yanıma arkadşlar falan geldi o yüzden duramadım kk nın başında...malum müdürlerde dolanıyordu görmesinler diye...cnm ya orayı bende aldıramıyorum arkadaşım diyor alayım diye yok diye kaçıyorum herseferinde.lazer aslında daha iyi ama iyi güvenilir bir yer olmalı biraz da pahalı oldugunu duydum..

htc başın sagolsun cnm üzüldüm sen nasılsın?lütfen kendini fazla üzme yıpratma minik melegini düşünmek zorundasın..rabbim mekanını cennet etsin dedenin ...

hımmm aman dikkat diyim müdürlere. Allahtan benim başımda kimse yok kaydirigubbakcemile3 iş yerindekiler biliyormu kız hamiş olduğunu söyledinmi?
Lazer epilasyon evet pahalı sonuçta bir ağda parası ile onu kıyaslayamayız ömür boyu kurtuluyorsun tüyden kıldan hihoyyyt iyice araştırmak lazım birde tabii doktorlar görüşmek lazım ne kadar sağlıklı olup olmadığını ileriki dönemde bir sorun olurmu diye bakalım. Şimdilik makinaya devammm kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar.

Dedem kaybettik perşembe günü. Bugün geldik evimize. O yüzden giremiyorum uzun zamandır.

canımmm hoş geldin başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin....
Sen nasılsın iyimisin balım? Hayat ne kadar kısa dimi malesef her an ölümle burun buruna yaşıyoruz Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah. Fazla üzme kendini emi bitanem mecburuz biz yaşamaya hayat ne yazıkki devam ediyor üstelik sen iki kişi olarak devam ediyorsun yıpranmaman gerekli tatlım...

htc cim ceren haklı sonuçta hayat devam ediyor başımıza geliyor ama geriye bakıp rahmetle anıp sonra yoluna devam etmek zorundayız..allah sabır versin hepinize...cnm ben herşeyden önce seni düşünüyorum sonuçta fazla üzmemen gerekir kendini bebiş için yapmak zorundasın oda etkileniyor bu durumdan..

Sağolun kızlar.

ıyiyim Allah' a şükür. Bebişi düşünüp metanetli olmaya çalışıyorum. Beslenmemi bozmamaya gayret ediyorum.

Allah sizlere ve sevdiklerinize de uzun ömürler versin.

Ben şimdi çıkmak zorundayım. Kendinize iyi bakın.

cnm en dogrusunu yapıyorsun elinden ancak bu kadarı gelir zaten..sende kendine iyi bak cnm..aman beslenmemne dikkat et ..sagol cnm allah sanada eşinle sevdiklerinle ve bebişinle uzun ömürler versin ...

Sende sağol canım dikkat et kendine çok çok
amiiinnnn diyorum dualarına bitanem Rabbim sevdiklerimize ve bizlere hayırlı ömürler nasip eylesin hep birlikte inşallah canım...
Yine gel fazla uzak kalma emi tatlım kendine iyi bak byee.... :a015:

ben kaçıyorum toparlanayımda birazdan çıkacam..herkese iyi tatiller yine ben girmeye çalışırım..hoşçakalın..

sende kendine iyi bak maviiii bu gün bu saate kadar kimse gelmedi gördünmü seninde mesai bitti ben kaldım yapayalnız :çok üzgünüm: neyse bende işe koyulayım madem kimse gelmiyor... İyi tatillerrr :a015:

senin prensesim iremim diyen dilini yerim ben kurban olduğummŞeniz

Allah iyiliğini versin mavişş yarısın al diyor ya:roflol::roflol:

filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesin ya:çok üzgünüm: hala gitmedi mi misafirlerkaydirigubbakcemile3

gel artıkkkaydirigubbakcemile

ben deldimmmmmmm tızlarrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2

Hoşgeld,n balım nasılsınnn????

senin prensesim iremim diyen dilini yerim ben kurban olduğummŞeniz

afiyet olsun anacım cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesin ya:çok üzgünüm: hala gitmedi mi misafirlerkaydirigubbakcemile3

gel artıkkkaydirigubbakcemile

yaa bu hafta filiz abla bizi hep arka plana attı :çok üzgünüm:
çalıştığı okulu arayıp onu şikayet edicem oda bizimle ilgilenecek daha çok kötükedihüso kaydirigubbakcemile3

evett bende hiç sevmedim bu okuluu okulu arayıp veli olarak şikayet edelim kovsunlar filiz ablayıı:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…