- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.941
23 yaşındayım ve 8 aylık evliyim.Bu verilere göre erken olduğu düşünülebilir ama anne olma isteğimin önüne geçemiyorum:CüvCüv: Allahım hayırlısını versin:Saruboceq:
daha baya erken be yasa hayatini.ben 25 yasindayim ve 4 yilldir evliyim ben gezdim gezdim sonra anne olmaya karar verdim..bosver yasa hayatini ohhhhhhhh
canım ben eşimle 4.5 yıldır tanışıyorum ve rahat rahat gezdik belkide o yüzden bu gezmelerde içimde uhde kalıcak bir durum yok.Bu bence yaşa endeksli değil ki gülüm bu kendini hazır hissetme ile alakalı ben anne olmak için sabırsızlanıyorum Allah biliyor ya bu his içimde çok yoğun:CüvCüv:Benim hayallerim çekirdek aile olup 3 ümüz gezmek
dogru haklisin canim.allah insallah gönlünr göre verir.
canim ben cikiyorum daha namazimi kilmadim namazimi kilayim veeee hemen yatayim.sana iyi geceler allah hakkinda hayirlisini versin belki daha zani degilir bebisin.rabim nezaman nasip ederse o zaman olsun insallah .
ben iki senelik evliyken cok istiyordum bebek ama olmuyordu nasip 4 sene sonra tüp bebek yaptirmakmis iste nasip isi bu..insallah sizinde hayili bir evladiniz olur..seni kocaman öpüyorum allah rahatlik versin tatlim:1hug:
cereeenn geldim kuzu nerdesin...herkesler uykuda sanırım kimse gelmez garii bugün..ierror hanımmmm bak agelririm hee...dur kız seni tiiye falana lmak degildi biz cerenle maziyee gitmiştik azcıcıkta senide andık o zman online oldugunda hatırlatta bana söyleyeyim sana o zman..
kız burcu maçamı gidecen anam soguk falan degilmidir?üşütme he hele sıplama kesinlikle..baka gördünmü şimdidene maça götürüyor bebeyi yarın bir gün maç delisi olursa vayy haline..
he ceren kolaydı dimi gidip yatalım..la benim bugün işlerim var zaman çabuk geçsin dün geç yattım biraz ama çok güldük akşam iyi oldu..bebişimin ilk hediyeleri geldi teyzesi..
cerenim dur gıı ne kerpeteni ayy bende adam gibi yazmamışım kii
1-manikür yaptırcam bıyık falan aldıracam
2-gelen arkadaşlardan biri uzun süredir görüşmedigimiz di muhabbet sohbet acayip güldük deşarj olduk sanırım hepimiz ..
3-geçenlerde minik bebge bir hediye almıştım ya onlar gelmişti akşam bana ev hediyesi alacagımıza bebişe ilk hediyemizi alalım demişler minigimin ilk hediyesileri geldi..
oldumu gııı..nerdesin bacımmm
valla iyi oldu cicim aslında komple bakıma girsem iyi olurda henüz bacaklarım alında durumunda mı bilmem ama arkadaşım gelde bakarız olmadı alıveririz dedi sagolsun....kız beyaz örgülü bir takım getirmişler kazak pantalon şeklinde beresi patikleri var birde yeşil bir takım almışlar ayakları patikli olanalrda önü çıtçıtlı eldiven önlük beresi var 2 takım yani..
hem ne kızıyon bea gebe kadına ..senide almaya gittiydim o topige tecrübeli anneler falan varya yazdım da gel hadi diye sana..
valla şu utanma duygusunu aş ben anacım bizle rahatsın yoksa sanal diyemi böylesin gııı senle yüz yüze gelsek aynı olursun dimi böyle sus pus olmazsın dimi..cnm ya sana bakarken gördüm orayı zaten bakarım cnm tabii baştan okumadım ilk sayfaya gözattım ara ara bakarım...hımm sanırım koyacaktım dimi resimleri koyarım bir ara gülüm ..olmadı sana sorarım hani beceremezsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?