Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

23 yaşındayım ve 8 aylık evliyim.Bu verilere göre erken olduğu düşünülebilir ama anne olma isteğimin önüne geçemiyorum:CüvCüv: Allahım hayırlısını versin:Saruboceq:

daha baya erken be yasa hayatini.ben 25 yasindayim ve 4 yilldir evliyim ben gezdim gezdim sonra anne olmaya karar verdim..bosver yasa hayatini ohhhhhhhh

daha baya erken be yasa hayatini.ben 25 yasindayim ve 4 yilldir evliyim ben gezdim gezdim sonra anne olmaya karar verdim..bosver yasa hayatini ohhhhhhhh

canım ben eşimle 4.5 yıldır tanışıyorum ve rahat rahat gezdik belkide o yüzden bu gezmelerde içimde uhde kalıcak bir durum yok.Bu bence yaşa endeksli değil ki gülüm bu kendini hazır hissetme ile alakalı ben anne olmak için sabırsızlanıyorum Allah biliyor ya bu his içimde çok yoğun:CüvCüv:Benim hayallerim çekirdek aile olup 3 ümüz gezmek

dogru haklisin canim.allah insallah gönlünr göre verir.

canim ben cikiyorum daha namazimi kilmadim namazimi kilayim veeee hemen yatayim.sana iyi geceler allah hakkinda hayirlisini versin belki daha zani degilir bebisin.rabim nezaman nasip ederse o zaman olsun insallah .

ben iki senelik evliyken cok istiyordum bebek ama olmuyordu nasip 4 sene sonra tüp bebek yaptirmakmis iste nasip isi bu..insallah sizinde hayili bir evladiniz olur..seni kocaman öpüyorum allah rahatlik versin tatlim:1hug:

tamam canım Allah kabul etsin namazında banada dua etmeyi unutmayerimseniben
yarın grş a.s. iyi geceler:a015:

Selam millet bir tatil sabahı daha ve herkesler uykudaaaa mirmirmirmir
maviiiiii nerdesin hadi gelde azıcık sohbet edek yaaaaaa.....
Dün gece sayfalar dolup dolup taşar diyordum ama benden sonra sadece 2 sayfacık ilerlemiş ne oluyor hanımlar hayırdır? Herkesin işi vardı sanırım....
ıerror sende şeker işlerini hallet anacım son güne bırakmayın herşeyi yaaaa dilimde tüy bitti söylemekten.... Bu arada hanım hanıııımmm biz sana neden alınalım kaydirigubbakcemile3

Burcuuu kızzz hamile halinle ne maçı sen kafayı yedin sanırsam otur sıcacık evinde aaaa kızlar duyuyormusunuz daha bu kadar erkenden çocuğu maça götürüyor çatlak yaaa yorulucan kuzum stadda hoplayıp zıplayacan heyecan yapıcan birde üstüne donucan hasta olucan dikkat et kendine yawww...

Gönüllllll naber kuşum sen geceleri gelirmiydin buraya yawwww.... Senin yazını görünce şaşırdım valla ama iyi etmişsin gelmekle bak prensesim iremim yapayalnızmış ona arkadaşlık etmişsin

ıreeeemmm kankaaa nabeeerrrrr? Yatıyon demi evde mirmirmirmir yat yat kuzum uyu dinlen senin ihtiyacın var kaydirigubbakcemile3

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16.................................31. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84...................................23. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
11.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
12.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk...................................9. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Meleklerine Kavuşan Taze Annelerimiz

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

:Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :Saruboceq:

cereeenn geldim kuzu nerdesin...herkesler uykuda sanırım kimse gelmez garii bugün..ierror hanımmmm bak agelririm hee...dur kız seni tiiye falana lmak degildi biz cerenle maziyee gitmiştik azcıcıkta senide andık o zman online oldugunda hatırlatta bana söyleyeyim sana o zman..

kız burcu maçamı gidecen anam soguk falan degilmidir?üşütme he hele sıplama kesinlikle..baka gördünmü şimdidene maça götürüyor bebeyi yarın bir gün maç delisi olursa vayy haline..

günaydın kız naberrrrrrr
evet ya herkesler uykuda :1closedeyes: bizim burda ne işimiz var fisfisfis
hadi gel mavi gidelim kaydirigubbakcemile
gidip bizde yatalım demiiii mirmirmirmir

he ceren kolaydı dimi gidip yatalım..la benim bugün işlerim var zaman çabuk geçsin dün geç yattım biraz ama çok güldük akşam iyi oldu..bebişimin ilk hediyeleri geldi teyzesi..

he ceren kolaydı dimi gidip yatalım..la benim bugün işlerim var zaman çabuk geçsin dün geç yattım biraz ama çok güldük akşam iyi oldu..bebişimin ilk hediyeleri geldi teyzesi..

hayırdır kız ne işin var bu gün?
Niye güldünüz akşam ne oldu?
ılk hediye kimden ve ne?
Ulan sende varya birşeyi doğru düzgün yazsan ne olur ağzından kerpetenlemi alıcaz lafları yaaaa hadi anlat ne oldu???

cerenim dur gıı ne kerpeteni ayy bende adam gibi yazmamışım kii

1-manikür yaptırcam bıyık falan aldıracam

2-gelen arkadaşlardan biri uzun süredir görüşmedigimiz di muhabbet sohbet acayip güldük deşarj olduk sanırım hepimiz ..

3-geçenlerde minik bebge bir hediye almıştım ya onlar gelmişti akşam bana ev hediyesi alacagımıza bebişe ilk hediyemizi alalım demişler minigimin ilk hediyesileri geldi..

oldumu gııı..nerdesin bacımmm

heee sen bugün on bin bakıma giricen yani anladım kaydirigubbakcemile3 kolay gele
demek eğlendiniz ne güzel işte stresten uzak durmalısın zaten hep gül kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
yaaa ne hediye almışlar söylesene beeee

valla iyi oldu cicim aslında komple bakıma girsem iyi olurda henüz bacaklarım alında durumunda mı bilmem ama arkadaşım gelde bakarız olmadı alıveririz dedi sagolsun....kız beyaz örgülü bir takım getirmişler kazak pantalon şeklinde beresi patikleri var birde yeşil bir takım almışlar ayakları patikli olanalrda önü çıtçıtlı eldiven önlük beresi var 2 takım yani..

ayyy ne güzel valla birde ben alışsam şu bacaklarımı dışarda aldırmaya çok rahat edicem hemde bu halime ama işte yok lanet olsun içimdeki utanma duygusuna kaydirigubbakcemile3 kendimi anlayamıyorum yaaa...
İlk hediyelerin resmini çekip koyacaksın heralde dimi canım hatırlatmama gerek varmı?

hem ne kızıyon bea gebe kadına ..senide almaya gittiydim o topige tecrübeli anneler falan varya yazdım da gel hadi diye sana..

geldim işte geldim farkındaysan soru sordum canım ben orda ayrıca sene arada gir oku ben o topiği baştan sona okudum çok faydalı bilgiler var insanın aklına gelmeyen şeyler var valla çok işimize yarayacak :dance:

valla şu utanma duygusunu aş ben anacım bizle rahatsın yoksa sanal diyemi böylesin gııı senle yüz yüze gelsek aynı olursun dimi böyle sus pus olmazsın dimi..cnm ya sana bakarken gördüm orayı zaten bakarım cnm tabii baştan okumadım ilk sayfaya gözattım ara ara bakarım...hımm sanırım koyacaktım dimi resimleri koyarım bir ara gülüm ..olmadı sana sorarım hani beceremezsem..

aşacam aşacamda nasıl olucak bilemiyorum kıl tüy muhabbeti olunca ne bilim bacağımı öyle göstermek beni utandırıyor ıııyyy ne pis hatun derler diye aslında değilimdir ama benim kuruntularım işte kaydirigubbakcemile3
kız sende beceremezsen bu işleri ne diyim sen çek resimleri biz hallederiz bir şekilde rahat ol bakalım bıdığa neler gelmiş annesi kaydirigubbakcemile3 :dance:

kızım pis desinler ee mecbur öyle olacak yarısını temizleyip gidecek halin yok ya zaten tüm bayanlar bunun zor birşey oldugunu bilirler takma anacım sen..yakında biraz da şişince zorlanacan..gerçi ben şeyimi aldıramıyorum başkasına yaw açamıyorum orayı ..ben yükleyemezsem resimleri sana söylerim bacım merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…