Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canm bende 34 haftalık hamileyim inş seninde hepimizinde bebekleri elimize sağsalim sağlıkla gelirler.ama zamanında gelsinler onları çok özlemle beklesekte büyüyp sağlıkla gelsinler

menzil gülü aman dikkat et cnm kendine inş.kısa zmanda her şey düzelir hayırlısıyla..dualarımız seninle bir tanem..

canm bende 34 haftalık hamileyim inş seninde hepimizinde bebekleri elimize sağsalim sağlıkla gelirler.ama zamanında gelsinler onları çok özlemle beklesekte büyüyp sağlıkla gelsinler

Menzil Gülü çok geçmiş olsun canım...

Arkadaslar cok tesekkurler...

bulantılarım oldukça azaldı. bi tek et ve et ürünlerinden çok tiksiniyorum televizyonda görmeye bile tahammülüm yok . hamile kalmadan önce etçinin tekiydim çok severdim eti . ama şimdi çok tiksiniyorum doğumdan sonra geçermi

pardon yanlış yazdım sen mavi denize sormuşsun hem telivizyon seyredip hem bilgisayara bakıyorum kafam karıştı ne kadar gülmüşsünüzdür ben yıkılıyorum gülmekten

yok iremin henüz inş olmaz bakalım şimdi 5 bitti sanırım bende tam bilmiorum valla.. bende sanırım bebk oluncai şi bırakıp bakacam sanırım..belli olmaz tabii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…