- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.001
canm bende 34 haftalık hamileyim inş seninde hepimizinde bebekleri elimize sağsalim sağlıkla gelirler.ama zamanında gelsinler onları çok özlemle beklesekte büyüyp sağlıkla gelsinlerKizlar merhaba..
Dun sabah cok fazla kan geldi benden.. Zaten pazar gecesinden beridir az cok devam ediyordu kanama.. Dun oyle cok gelince hemen hastaneye gittik ve geceyi hastanede gecirdik. Daha yeni eve geldik..Su an iyiyim ama artik hic yataktan kalkamicam.. En ufak kalkip birsey yapsam, acisi cok fena cikiyor.. Hepinizin dualarini bekliyorum...
Canım benim çok geçmiş olsun:çok üzgünüm: önemli olan bebeğinin sağlığıben hamile kaldığı andan itibaren yatakta yatarak 9 ayını geçiren anneler tanıyorum her halimize şükretmeliyiz canımm:Saruboceq: Dualarımızdasın her zaman sen ve bebeğin moralini bozma sakın canım seni çok seviyoruz:Saruboceq:
menzil gülü aman dikkat et cnm kendine inş.kısa zmanda her şey düzelir hayırlısıyla..dualarımız seninle bir tanem..
canm bende 34 haftalık hamileyim inş seninde hepimizinde bebekleri elimize sağsalim sağlıkla gelirler.ama zamanında gelsinler onları çok özlemle beklesekte büyüyp sağlıkla gelsinler
Menzil Gülü çok geçmiş olsun canım...
aaa katar geldiii delikafaduldennaberr katarrrŞeniz
iyiyim canım ne olsun işte seni sormalı sen nasılsın
çalışanlar için pazartesi sendromu doğru. beniim için haftanın hergünü aynı farkeden bir şey yok
valla ben memnunum hayatımdan hem çalışıp hemde ev işi yapmak daha zor olurdu herhalde bide hamileyken
slm kızlar birbakayım dedim nasılsınız?katar irem ne hbr?
slm kızlar birbakayım dedim nasılsınız?katar irem ne hbr?
bulantılarım oldukça azaldı. bi tek et ve et ürünlerinden çok tiksiniyorum televizyonda görmeye bile tahammülüm yok . hamile kalmadan önce etçinin tekiydim çok severdim eti . ama şimdi çok tiksiniyorum doğumdan sonra geçermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?