Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

iremin dogru diyorsun valla ben cumartesi 1 kadar çalışıyorum sonra bir iki iş derken gün bitiveriyor zaten..katarcım birçogunun bulantısı başlamış benimle aynı zmanlarda olan hala bende tık yok aman maşallah diyeyim inş olmaz....cnm bende pko var o yüzden hormon ilaçları alıyordum yumurta gelişimi için..ben aşılama ile gebe kaldım..

benim bulantılarım 6 haftalıkken başladı ama şimdi yok denecek kadar azaldı. bulantıların başlarsa tiksindiğin şeyleri tüketme ozaman çok zorlamıyor. tiksindiğin birşey varmı yada canının çektiği

çok sandalyede oturunca belim ağrıyor.bide eşim evdeyken pek giremiyorum klavyenin sesinden rahatsız oluyor kendini iş yerinde hissediyormuş bugün nöbetcide öyle girdim

Herkese kocaman günaydınnnnnnnnnnnnnna.s.

(Durun beyazın esprisini yapayım sizekaydirigubbakcemile3.)Akşam en son ben tükkandaydım bu sabahta anahtar bende olduğu için ben açayım dedim tükkanımızı.

Hepinize bol müjdeli şok olucağınız şeyler duyacağınız güzel haberler duyacağınız bir hafta diliyorummm:Saruboceq:

Hadi bakalım komedi tükkanı başlasınn:roflol::roflol:sositosositosositosositosositososito:dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::sm_cool::sm_cool::sm_cool:a.s.:enbuyukkk:

Günaydııııııııııınnnnnnnnnnnn Kucuuklarrrrrrr vede ennn çıtır hatunlarrrrrr hihoyyyt
Nasılsınız bu sabah keyifler yerindedir umarım....
Hepinize iyi bir hafta diliyorum arkadaşlarrrr yoğun olmayan iş temposu ve güzel süprizler sizin olsun canlarımmmm....
Haftasoun pek gelen - giden olmamış topiğimize irem - katar - mavideniz dışında. Herkes iyimi? Sanırım herkesin işleri vardı o yüzden gelmedi :)
Filiz abla nerde kızlar yaaaa oda hiç gelmemiş yapmazdı böyle :uhm:

günaydın kızlar evet hafta sonu dogru dürüst kimse yoktu.tipik bir p.tesi sendromu işte sıkıcı bir gün başladı..umarım güzel haberler almak nasip olur bu hafta ...eee ne yaptınız bakalım hafta sonu?

jerrorcum nasılsın canım ay hepimizi tek tek sormuşsun sağol,bende iyiyim çok şükür çalışıyoruz evet bu aralar yoğunuz biraz ama ben fazla tekmıyorum elimden geldiği kadar inşallah canım rabbim bana en kısa zamanda nasip etsin bebişimi bende burda sizinle paylaşıyım:Saruboceq:
Selam kızlar.

Dedem kaybettik perşembe günü. Bugün geldik evimize. O yüzden giremiyorum uzun zamandır.
canım çok üzüldüm başın sağolsun allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah canım bunlar hepimizin birgün yaşayacağı şeyler fazla üzülme dicem ama mantıksız biliyorum bebişini düşün kendine dikkat çok et
beyazcım nasılsın canım doktoruna gidince bizede haber ver tamammı
çok geçmiş olsun allah tekrarını göstermesin dularımız seninle canım allahın izniyle sağlıkla alıcaksın bebişini kucağına tekrar geçmiş olsun
günaydın iremcim nasılsın anlaşılan hafta sonu iyi enerji depolamışsın maşallah nasılda belli oluyor

günaydın cicim nasılsın miniğimiz nasıl bu arada gecelik takımın çok hoş güle güle kullan

iyiym kumsal ne olsun valla hala esneyip duruyorum uykumu tam alamadım sanırsam...ee sende neler var neler yok..

bendende iyilik canım ne olsun bende senin gibi uykumu alamadım hafta sonuda pek dinlenemdim galiba onun dışında bi değişiklik yok bebişn nasıl varmı bulantı halsizlik falan

günaydın hatunlarrr herkes iyidir işallah
bende süper muhteşem az iş bol sevinç dolu bir hafta diliyorum hepinizeeee a.s.

günaydın balım biz iyiyiz çok şükür kızımızda iyi maşşallah ben tahinleri pekmezleri yiyorum ceren hanımda enerji depoluyor başlıyor annesiyle dans etmeye içerde kaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın tatlık haftasonu dinlememişsin? Hayırdır?
Bu arada geceliğimi beğendin demek tek yorum yapan sen oldun kız diğerleri beğenmedi sanırsam geceliğimi :çok üzgünüm: kaydirigubbakcemile3

günaydın hatunlarrr herkes iyidir işallah
bende süper muhteşem az iş bol sevinç dolu bir hafta diliyorum hepinizeeee a.s.

Günaydın cnaım nasılsın? Bulantıların ne durumda?
asıl biz sana bu dilekleri iade ediyoruz çünkü sen bu sıralar çok yoğunsun canım ya fazla gelemiyorsun buraya özletiyorsun kendini :1hug:

bulantılarım daha hafifledi canımcım evet burası dallas gibi valla o yüzden açmaya fırsat bulamıyorum patronlar tepemden gitmeyinceklava: aklım burda zaten hep koulara yetişemiyorum
hafta sonu eskişehirdeydim kızlarla gezdik maça girmedik erkekler girdi maça güzel geçti ama yorucuydu dabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…