- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.081
aman aman iyi olun gülümm hihoyyyt
yaa yinemi gitti eşin :a015:
peki bu sefer kaç günlüğüne gitti? uzunmu?
canım 21 haftalıkken girmiştim 28de tekrar gidecemnur sen 2.düzey ayrıntılı ultrasona kaç haftalıkken girdin
bu arada nurcum allah kavuştursun eşin seyahate gitmiş. anneciğinle ilgili güzel sonuçlar alırsın inşallah.
kızlar herkese günaydınlar güzel haftalar olsun hepimize
aynen senin gibi düşünüyorum canım annemme söyledim zaten ama babam tuturmuş bugün gidelim diye apar toparda olsa atlatık yok güzelim birlikte oturmuyoruz ama aynı binada altlı üstlüyüz eltim falan amin cerencim inşallah rabbim bütün isteyenlere versin
iyiyim mavicim çok güzel haberler aldım bebişimle ilgili rabbim size de hep güzel haberlek almak nasip etsin bir an önce sende 20 li haftalara gel inşqallah tabi burcuda
normal burcum normal sen istesende istemesende normal gaz değil ama hamişlikten dolayı bi tarafa gaz birikiyo
canım 21 haftalıkken girmiştim 28de tekrar gidecemnur sen 2.düzey ayrıntılı ultrasona kaç haftalıkken girdin
bu arada nurcum allah kavuştursun eşin seyahate gitmiş. anneciğinle ilgili güzel sonuçlar alırsın inşallah.
canım zaten geçen pazar gelmişti iş bitmemiş tekrar gitti 5-6 günlük dedi ama bilmiyoruz kzımda 1 haftadır babası varken kıpır kıpırdı akşamdan beri gönülsüz hareket ediyor zilli
anladım cerncim sanırım biraz kısa yani dizde ya hastanede rahat edemezsin gibi geldi bana o o yüzden dedim sana...ee kızım mevlütte sen henüz lohusa oldugundan öyle gecelikle yatagında olacaksın..
ierror günaydın cnm nasılsın ne var ne yok?
deneyimli hamilelier sizlere sorum varrkaydirigubbakcemile3
şimdi ben 3. aya girdim karnım şişti az bişi bazen sol tarafımın yada sağ tarafım ara ara daha şiş oluyor bu normal bişimi :uhm:
cerencim çok iyiyim tatlım hala senin şu eski şapka modelli olan tk ına takıldım çok güzel ben bulamıyom buralarda
heh herkezde olan bişeyse sorun yok o zaman
bende karnım dengesizmiş şişcek diye merak ediyodum kaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun sakın kalkma ve yat, önemli olan bebişinin ve senin sağlığın, dualarımız seninle hayatımKizlar merhaba..
Dun sabah cok fazla kan geldi benden.. Zaten pazar gecesinden beridir az cok devam ediyordu kanama.. Dun oyle cok gelince hemen hastaneye gittik ve geceyi hastanede gecirdik. Daha yeni eve geldik..Su an iyiyim ama artik hic yataktan kalkamicam.. En ufak kalkip birsey yapsam, acisi cok fena cikiyor.. Hepinizin dualarini bekliyorum...
aman aman aman bu ne enerji, kıskandım valla :roflol: :roflol: :roflol:Herkese kocaman günaydınnnnnnnnnnnnnna.s.
(Durun beyazın esprisini yapayım sizekaydirigubbakcemile3.)Akşam en son ben tükkandaydım bu sabahta anahtar bende olduğu için ben açayım dedim tükkanımızı.
Hepinize bol müjdeli şok olucağınız şeyler duyacağınız güzel haberler duyacağınız bir hafta diliyorummm:Saruboceq:
Hadi bakalım komedi tükkanı başlasınn:roflol::roflol:sositosositosositosositosositososito:dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::sm_cool::sm_cool::sm_cool:a.s.:enbuyukkk:
canım az evvel yazdığımda açıklamıştım ama çıkmamış, hafta sonu misafir yağmuruna tutldum, evde oturuken gelmediler, çalışmamı beklemişler valla... offfffffffffGünaydııııııııııınnnnnnnnnnnn Kucuuklarrrrrrr vede ennn çıtır hatunlarrrrrr hihoyyyt
Nasılsınız bu sabah keyifler yerindedir umarım....
Hepinize iyi bir hafta diliyorum arkadaşlarrrr yoğun olmayan iş temposu ve güzel süprizler sizin olsun canlarımmmm....
Haftasoun pek gelen - giden olmamış topiğimize irem - katar - mavideniz dışında. Herkes iyimi? Sanırım herkesin işleri vardı o yüzden gelmedi :)
Filiz abla nerde kızlar yaaaa oda hiç gelmemiş yapmazdı böyle :uhm:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingünaydın hatunlarrr herkes iyidir işallah
bende süper muhteşem az iş bol sevinç dolu bir hafta diliyorum hepinizeeee a.s.
canım inşallah herşey yolunda gidecek ve tahliller de temiz çıkacak, sakın aksini düşünme hayatım, bizi de haberdar et tamam mı?sağol canım benim iyiyiz annemin druyla uğraşıyoruz bugün evdeyim yarın tahlil sonuçlarını almaya gidecez inş
hah benim başıma gelen işte :çok üzgünüm:ayyy canım ya kıyamam benimde en tahammül edemediğim şeylerden biridir kendi ailem dahi olsa ansızın gelmeleri. önceden haber versinler gelsinler önce ben kendimi psikolojikman hazır edeyim sonra hazırlık olur zaten ama düşünsene ayaklarını uzatıp yatmayı keyif yapmayı planlamış ve kendinden geçmiş oluyorsun pat misafir amanın kendimi toparlayana kadar zaten onlar gelmiş ve gitmiş oluyor kaydirigubbakcemile3
neyse yormuşsun kendini söyle annenlere bir daha habersiz gelmesinlerklava: bu arada canım ya bişi sorucam sen kayınvalidenle birliktemi oturuyordun?
Ayrıca evet miniklerimiz kıymetlilerimiz canım allah sanada nasip etsin inşallah.... :Saruboceq:
filiz ablacım nasılsın eskisi gibi seni çok göremiyoruz özlettin kendini... oysaki senin sıcak sohbetinin yeri de bi başka yani yoruluyomusun filiz abla ..bide bişiy sorucam bu ay çalışma varmı sende merak ettim demiştinki normal yolla yine denicem ondan sordum
nurcum eşin yine gitmiş sanırım Allah kavuştursun uzun ayrı kalmassınız işallah bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?