Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

aman aman iyi olun gülümm hihoyyyt
yaa yinemi gitti eşin :a015:
peki bu sefer kaç günlüğüne gitti? uzunmu?

canım zaten geçen pazar gelmişti iş bitmemiş tekrar gitti 5-6 günlük dedi ama bilmiyoruz kzımda 1 haftadır babası varken kıpır kıpırdı akşamdan beri gönülsüz hareket ediyor zilli

anladım cerncim sanırım biraz kısa yani dizde ya hastanede rahat edemezsin gibi geldi bana o o yüzden dedim sana...ee kızım mevlütte sen henüz lohusa oldugundan öyle gecelikle yatagında olacaksın..

ierror günaydın cnm nasılsın ne var ne yok?

bende cumartesi gittim dr amcamız bebişimi 30 dk inceledi çok iyi şeyler söyledi bu yüzden çok iyiyim haftaya bomba gibi girdim

deneyimli hamilelier sizlere sorum varr kaydirigubbakcemile3

şimdi ben 3. aya girdim karnım şişti az bişi bazen sol tarafımın yada sağ tarafım ara ara daha şiş oluyor bu normal bişimi :uhm:

iyiyim mavicim çok güzel haberler aldım bebişimle ilgili rabbim size de hep güzel haberlek almak nasip etsin bir an önce sende 20 li haftalara gel inşqallah tabi burcuda

kızlar herkese günaydınlar güzel haftalar olsun hepimize

hoşgeldin ierror nasılsın? bebiş nasıl? hihoyyyt

babacığın seni özlemiş demek gülüm....
canım ya birlikte oturmamanız iyi ama nede olsa aynı çatı altında allah ağız tadı versin birde eltinmi var delikafadulden

[

iyiyim mavicim çok güzel haberler aldım bebişimle ilgili rabbim size de hep güzel haberlek almak nasip etsin bir an önce sende 20 li haftalara gel inşqallah tabi burcuda

amiiin canım işalllaahh o günleri görelim bizlerdee sonra hepimiz bebeklerimiz kucağımızada yazışalım burdaakaydirigubbakcemile3

cerencim çok iyiyim tatlım hala senin şu eski şapka modelli olan tk ına takıldım çok güzel ben bulamıyom buralarda

canım zaten geçen pazar gelmişti iş bitmemiş tekrar gitti 5-6 günlük dedi ama bilmiyoruz kzımda 1 haftadır babası varken kıpır kıpırdı akşamdan beri gönülsüz hareket ediyor zilli

canımmmm kıyamam ben ona ee sen üzülüyorsun annesi ilaydacımda bunu hissediyor ve tepki veriyor anlamıyormusun. Valla ben bizim cerenin dilini çözdüm artık ne zaman neyi ne için yaptığını anlıyorum anlaşılan biz iyi anlaşıcaz kızımla kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

yokk be maviii ne geceliği ben abiye giyip yapıcam mevlüdü kaydirigubbakcemile3
kızz ne bilim gecelik ya hani mevlütte gecelik giymek şartmı anacım ben pijama eşofman felan giysem olmazmı yaaaa fisfisfis

deneyimli hamilelier sizlere sorum varr kaydirigubbakcemile3

şimdi ben 3. aya girdim karnım şişti az bişi bazen sol tarafımın yada sağ tarafım ara ara daha şiş oluyor bu normal bişimi :uhm:

gayet normal canım bu durum ierror en güzel açıklamaya kısaca yapmış zaten kaydirigubbakcemile3

cerencim çok iyiyim tatlım hala senin şu eski şapka modelli olan tk ına takıldım çok güzel ben bulamıyom buralarda

ayy canım ya gözün kadlı demiii ee sen bana ver kargo adresini ben sana burdan alıp göndereyim canım hem benim hediyem olmuş olur ne olacak yaniii.... Giydirdikçe anarsınız bizi kaydirigubbakcemile3

heh herkezde olan bişeyse sorun yok o zaman
bende karnım dengesizmiş şişcek diye merak ediyodum kaydirigubbakcemile3

deli kız :roflol:

bende 21 haftanın içinde gittim ama benim cadı poz vermediği için dr amcası renkli resmini çekemedi sadec herşey çok güzel gelişmiş maşallah dedi bide kızçemin kilosu 383gr mış boyuda kendi haftasındakilere göre %60 daha uzun dedi birde babacığını göstererek kime çektiği belli dedi ilk defa 30 dk boyunca kızımı izledim çok güzel bi duygu bu kadar uzun hiç izlememiştim herzamanki gibi el parmaklarını açarak bize bu üçüncü defa oluyor el sallıyor teyzeleri

kızlar az önce uzuuuuuuuuuuun uzun yazdım ama çıkmamış, tekrar yazamıyorum çünkü enerjim tükendi... kısaca herkeslere GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN hihoyyyt
canım çok geçmiş olsun sakın kalkma ve yat, önemli olan bebişinin ve senin sağlığın, dualarımız seninle hayatım
aman aman aman bu ne enerji, kıskandım valla :roflol: :roflol: :roflol:
canım az evvel yazdığımda açıklamıştım ama çıkmamış, hafta sonu misafir yağmuruna tutldum, evde oturuken gelmediler, çalışmamı beklemişler valla... offfffffffff
günaydın hatunlarrr herkes iyidir işallah
bende süper muhteşem az iş bol sevinç dolu bir hafta diliyorum hepinizeeee a.s.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
sağol canım benim iyiyiz annemin druyla uğraşıyoruz bugün evdeyim yarın tahlil sonuçlarını almaya gidecez inş
canım inşallah herşey yolunda gidecek ve tahliller de temiz çıkacak, sakın aksini düşünme hayatım, bizi de haberdar et tamam mı?
hah benim başıma gelen işte :çok üzgünüm:

güzelim benim valla koşturuyorum, hiç böyle yoğun olacağımı düşünmemiştim, ama öyle oldu, canım benim öyle güzel ifade etmişsin ki çok teşekkür ediyorum eveeeet canım bu ay çalıştık, sonucu ne olacak göreceğiz bakalım, Allahıma sağlıklı bir gebelik olacaksa, sağlıklı olarak bebeğimi kucağıma alacaksam hamile kalayım, yoksa verme diye yalvardım hergün... eğer hamile değilsem hiç üzülmeyeceğim çünkü demek ki sağlıklı olmayacaktı diye düşüneceğim, zaten tüp bebeğe karar vermiştik, normal yoldan olmazsa tüp bebek :) bakalım beklemedeyim şimdi

ayy ben mevlütte böle saten şıkır şıkır gecelimi giyem yatakda kurulam istiyorumm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…