Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sağol canım benim iyiyiz annemin druyla uğraşıyoruz bugün evdeyim yarın tahlil sonuçlarını almaya gidecez inş

valla cnm bilmiyorum ama hafif bulantım olur gibi oldu ..inş geçer aklıma fazla getirmemeye çalışıyorum..

en iyisini yapıyosun fazla düşünme olursada inşallah hafif atlatırsın
günaydın hatunlarrr herkes iyidir işallah
bende süper muhteşem az iş bol sevinç dolu bir hafta diliyorum hepinizeeee a.s.

günaydın canım nasılsın

sağol cerencim çok şükür iyiyim evet ya hafta sonu annemler yemeğe geldi benim için bi son dakika golü oldu apar tıpar bişiler hazırlama koşturma derken cumartesi bitti .
dünde kayınvalidemler biyerlere gitti bende yalnız kaldım sıkıtındıtan kendimi temizliğe vurdum pazarıda böyle geçirdik yetti zaten .iyi bakıyosun valla kızına tahin pekmez falan maşallah nazar deymesin çok kıymetliler çokkkkkkkk

Canımm demek sen sakin geçireceksin bulantı dönemini oh oh ne güzel valla aman diyim böyle gitsin inşallah. Bu arada maça girmediğinede sevindim tatlım ama gezmişsin yormuşsun kendini olmuyor bak sen hamilesin bitkin düşersin dikkat et kendine fazla yorulma.....

günaydınlarrrrr ben geldim

Hoşgeldin bitanem nasılsın? İlaydamız nasıl?

ayyy canım ya kıyamam benimde en tahammül edemediğim şeylerden biridir kendi ailem dahi olsa ansızın gelmeleri. önceden haber versinler gelsinler önce ben kendimi psikolojikman hazır edeyim sonra hazırlık olur zaten ama düşünsene ayaklarını uzatıp yatmayı keyif yapmayı planlamış ve kendinden geçmiş oluyorsun pat misafir amanın kendimi toparlayana kadar zaten onlar gelmiş ve gitmiş oluyor kaydirigubbakcemile3
neyse yormuşsun kendini söyle annenlere bir daha habersiz gelmesinler klava: bu arada canım ya bişi sorucam sen kayınvalidenle birliktemi oturuyordun?

Ayrıca evet miniklerimiz kıymetlilerimiz canım allah sanada nasip etsin inşallah.... :Saruboceq:

ceren kız ayy ben burada göremiyorum ya resimleri ondan sanırım unuttum..ama evden bakmıştım .güzel cnm güle güle giymek nasip etsin sanırım 3 parça dimi yanlışmı hatırladım peki ..cnm evdemi giyeceksin bunu yoksa hastanedemi?

kumsalcım bende aynı şeyi soracaktım ? bulçuk neyse maça gitmedigine bende sevindim valla bi an gaza gelirde zıplarsın diye..neyse kendine fazla yormadan gez bende evde pek oturamam ama yormam kendimide pek..bende dün yatarken ani dönüş yaptım sanırım karnımın içine kramp gibi bıçak saplandı sanki tırstım valla..
nurcum sen nasılsın?inş anneciginiz sonuçları güzel çıkar..anneninde dimi sonuçlar yanlışmı hatırladım acaba?

iyiyim canım evet annemin inş bi sorun çıkmaz

canımm mühim değil bende unutmuştum aslında gecelik muhabbetini kumsal yazınca hatırladım ve sonra aklıma geldiki ondan başka yorum yapan olmamış kaydirigubbakcemile3
yok balım iki parça gecelik gecelik ve sabahlık olarak lohusa takımı diye geçiyor.
Hastane için fazla lüx o yani kıyamam hastanede kullanmaya sanırım daha uygun ucuz yollu birşeyler alırım hastane için. Bunuda mevlüt için kullanırım gerçi şartmı onua bilmiyorum. Gecelikle evde durmak milletin içinde neyse bakalım...

arifecim tabi hepinizi tek tek sorucam çünkü herkes ne yazdıysa elimden geldiğince takip ediyorum. hepinizi çok seviyorum ve bende alışkanlık yaptınız aslında dün çoğunlukla topikteydim kimse olmayınca görünmez olarak katıldım geçmişi okudum

aynen senin gibi düşünüyorum canım annemme söyledim zaten ama babam tuturmuş bugün gidelim diye apar toparda olsa atlatık yok güzelim birlikte oturmuyoruz ama aynı binada altlı üstlüyüz eltim falan amin cerencim inşallah rabbim bütün isteyenlere versin

menzilgülü canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine yatmam gerekli demişsin yat sende yeterki bebişimiz rahat etsin. htc başın sağolsun tatlım mekanı cennet olsun sende çok stres yapma takdiri ilahi.. bebişine stres yaramaz sen hamişsin tatlım

filiz ablacım nasılsın eskisi gibi seni çok göremiyoruz özlettin kendini... oysaki senin sıcak sohbetinin yeri de bi başka yani yoruluyomusun filiz abla ..bide bişiy sorucam bu ay çalışma varmı sende merak ettim demiştinki normal yolla yine denicem ondan sordum

bu arada nurcum allah kavuştursun eşin seyahate gitmiş. anneciğinle ilgili güzel sonuçlar alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…