- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.061
kk nın eğlenceli çıtırları bugün amma kaynatmışınız .yalnız ceren o bebek şekerleri linki harikaydı.filiz ablacım dersler şimdiden kaynamaya başlamış.nurcum çok göremiyorum seni nasılsın kontroller nasıl gidiyor .anneciğin nasıl oldu iyileştimi.mavicim allahın izniyle pıt pıt ları da duyucan zaman su gibi akıyor valla daha dün dr gittiğimi hatırlıyodum şimdi ise 6. aya girdim.anlıcağın çabuk geçiyor. kız bulcuk ne güzel rüya görmüşsün.keşke ben de öyle güzel görsem ben hiç hatırlıyamıyorum çok karışık oluyo rüyalarım.arifecim nasılsın tatlım işlerin yoğunmuş yorma kendini.sıradaki güzel haberler hayırlısı ile senden gelicek. aşkolsun entelliye bebişimizi açmı bırakıyosun bak kızdım meleklerimiz şakaya gelmez doyurucezki onları büyüsünler...kız irem duyduklarım doğrumu ora senin bura benim dolaşıyomuşsun bak cerenin diline düşmüssün .yasemincim hiç görünmüyo napıyo acaba yoksa benmi kaçırıyorum.beyazcım sen nasılsın şükür ağrılarım doğum sancıları ile alakalı değilmiş çok endişelenmiştim.sende çok yorma okula giderken kendini
valla cnm bilmiyorum ama hafif bulantım olur gibi oldu ..inş geçer aklıma fazla getirmemeye çalışıyorum..
günaydın hatunlarrr herkes iyidir işallah
bende süper muhteşem az iş bol sevinç dolu bir hafta diliyorum hepinizeeee a.s.
günaydın balım biz iyiyiz çok şükür kızımızda iyi maşşallah ben tahinleri pekmezleri yiyorum ceren hanımda enerji depoluyor başlıyor annesiyle dans etmeye içerde kaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın tatlık haftasonu dinlememişsin? Hayırdır?
Bu arada geceliğimi beğendin demek tek yorum yapan sen oldun kız diğerleri beğenmedi sanırsam geceliğimi :çok üzgünüm: kaydirigubbakcemile3
Günaydın cnaım nasılsın? Bulantıların ne durumda?
asıl biz sana bu dilekleri iade ediyoruz çünkü sen bu sıralar çok yoğunsun canım ya fazla gelemiyorsun buraya özletiyorsun kendini :1hug:
günaydınlarrrrr ben geldim
bulantılarım daha hafifledi canımcım evet burası dallas gibi valla o yüzden açmaya fırsat bulamıyorum patronlar tepemden gitmeyinceklava: aklım burda zaten hep koulara yetişemiyorum
hafta sonu eskişehirdeydim kızlarla gezdik maça girmedik erkekler girdi maça güzel geçti ama yorucuydu dabi
günaydınlarrrrr ben geldim
sağol cerencim çok şükür iyiyim evet ya hafta sonu annemler yemeğe geldi benim için bi son dakika golü oldu apar tıpar bişiler hazırlama koşturma derken cumartesi bitti .
dünde kayınvalidemler biyerlere gitti bende yalnız kaldım sıkıtındıtan kendimi temizliğe vurdum pazarıda böyle geçirdik yetti zaten .iyi bakıyosun valla kızına tahin pekmez falan maşallah nazar deymesin çok kıymetliler çokkkkkkkk
günaydın canım ilaydam iyi canım hoplayıp zıplıyor iştegünaydın nurcum hoşgeldin nasılsın ilaydamız nasıl
Hoşgeldin bitanem nasılsın? İlaydamız nasıl?
kumsalcım bende aynı şeyi soracaktım ? bulçuk neyse maça gitmedigine bende sevindim valla bi an gaza gelirde zıplarsın diye..neyse kendine fazla yormadan gez bende evde pek oturamam ama yormam kendimide pek..bende dün yatarken ani dönüş yaptım sanırım karnımın içine kramp gibi bıçak saplandı sanki tırstım valla..
nurcum sen nasılsın?inş anneciginiz sonuçları güzel çıkar..anneninde dimi sonuçlar yanlışmı hatırladım acaba?
ceren kız ayy ben burada göremiyorum ya resimleri ondan sanırım unuttum..ama evden bakmıştım .güzel cnm güle güle giymek nasip etsin sanırım 3 parça dimi yanlışmı hatırladım peki ..cnm evdemi giyeceksin bunu yoksa hastanedemi?
ayyy canım ya kıyamam benimde en tahammül edemediğim şeylerden biridir kendi ailem dahi olsa ansızın gelmeleri. önceden haber versinler gelsinler önce ben kendimi psikolojikman hazır edeyim sonra hazırlık olur zaten ama düşünsene ayaklarını uzatıp yatmayı keyif yapmayı planlamış ve kendinden geçmiş oluyorsun pat misafir amanın kendimi toparlayana kadar zaten onlar gelmiş ve gitmiş oluyor kaydirigubbakcemile3
neyse yormuşsun kendini söyle annenlere bir daha habersiz gelmesinlerklava: bu arada canım ya bişi sorucam sen kayınvalidenle birliktemi oturuyordun?
Ayrıca evet miniklerimiz kıymetlilerimiz canım allah sanada nasip etsin inşallah.... :Saruboceq:
hoşbuldum canım benim bizde iyiyiz babamız yurt dışına gitti kızımla babamızı bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?