- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.201
iyi akşamlar nur ben çıkıyorum cnm
Ayyyy canim yaaa simdi haberim oldu... Cok sevindim, tebrik ederim.. Kendi derdimden giripte birsey okumak nasip olmadi.. Topigimizin ilk annesihihoyyytSlm kızlar
Ben anne oldum :sm_cool:darısı buradaki tüm arkadaşlara ve isteyen herkese:Saruboceq: :dance::teytey:
8 mart dünya kadınlar gününde ve kandilde 5 dk bir gelen sancılarımla birlikte saat 20 civarı hastaneye gittik.dr kontrol etti açılmam sadece 2cm ve karnım hiç inmedi ayrıca önceki geceden beri sancım olduğu için galiba bebeğim sıkıntıya girmiş ve kakasını yapmış o yüzden hemen sezaryene alındım.
3350gr 48 cm dünyalar güzeli bir kızım oldu saat 22 de.
Ben ise maşallah gayet sağlıklıyım ilk gece hemen ayaga kalktım ve yürüdüm şimdi ise gören herkes normal yaptım sanıyo ama gelenden gidenden fırsat bulamıyorum sağolsun annem yanımda.4 gecedir toplam 5 saat ancak uyumusumdur.bebeğim uslu ama sütüm daha dün ancak geldi o yüzden galiba kızım tam doymuyor ve sürekli emmek istediği için uyuyamıyorum.annelik çok zor ama sevgisi anlatılmaz.kızımın resimlerini en yakın zamanda sizlere ulaştırmaya çalışıcam ayrıca detaylı hikayemide yazıcam.
Beni tanıyan,destek olan,merak eden herkese çok tesekkür ediyorum.sizler içinde o mübarek gecede ameliyathanede o an dua ettim.inş dualarım kabul olur.hepinizi öpüyorum.geç kaldığım için kusura bakmayın.en yakın zamanda görüşürüz öptüm.:1hug::enbuyukkk:
geçmiş olsun tahliller temiz çıkmış çok sevindimkızlar ben geldim allaha şükür annemin tahlilleri iyi çıktı yarın ultrasona girecek
nasılsın kumsalcım bu sabah pek kimse uğramadı
geçmiş olsun tahliller temiz çıkmış çok sevindim
iyiyim burcum sağol sen nasılsın maşallah haftan baya ilerlemiş
Günaydın kızlarrrr hepinize güzelliklerle dolu bir gün diliyorummmm :dance: :dance: :dance:
Nasılsınız hanımlar herkesler iyidir umarım...
Topiğimiz çok sakin kalmış kızlar yaa kimseler uğramamış desem yeridir yani, bu ne durgunluk :uhm:
Önceden gececi hatunlar yazardı bir kaç sayfa ilerlerdi şimdi onlarda yok :sm_confused:
Filiz abla zaten okula başladığından beri çok yoğun bir tempoda başını kaşıyacak vakti yok.
İrem neden uğramamış anlayamadım sanırım işi vardı yada yorgundu...
Yasemincim zaten doğum iznine çıktı evde keyif yapıyor çok sık gelmiyor...
Nur deseniz dershane ve ev arasında mekik dokuyor günde bir kerede olsa geliyor allahtan....
Beyaz ise gün aşırı uğramaya çalışıyor malum onunda okulu....
Eeeeeee burda sürekli olan mavideniz, bulcuk, Arife ve benmiyiz???
Hanımlar nerelerdesiniz yaaaa neden bu kadar boşladınız topiğimizi yoksa artık bizi beğenmiyormusunuz?
senağlama
canımmmmmmmm günaydın nasılsın neler yaptın cerencim bizim kızlar çok yoğun bu aralar ama ben biliyorum en kısa zamanda eskisi gibi olucaz
günaydın bitanem iyiyim çok şükür sen nasılsın tatlım?
Evet yaa herkes çok yoğun sanırım benimde cnaım sıkılıyor topiğe giresim gelmiyor böyle olunca :çok üzgünüm:
günaydın ablacım nasılsın nasıl gidiyor okul alışabildinmi bu tempoyagünaydın kızlaaaaaaaaaaaaar, size harika bir gün diliyorum, herşey gönlünüzce olsun canlarım :)
Eveeet ilk dersime girip çıktım ve soluğu burada aldım ama hiç ilerlememiş topik... nazarım değdi galiba, geçen hafta çok sitem etmiştim... hay allah
nurcum çok sevindim annenin tahlillerinin iyi olmasına, insanın aklına hemen kötü şeyler geliyor değil mi? neyse çok şükür bu sıkıntı da atlatıldı.
Menzil gülüm nasıl oldun canım? Biraz sorunlu geçiyor senin hamileliğin ama dualarımızla herşey yolunda gidecek ve bebişine kavuşacaksın birtanem, sakın aksini düşünüp üzme kendini :)
mavi denizim, cerenim, kumsalım... nasılsınız?
valla arada kaybolabilirim sakın kusura bakmayın o zaman :)
günaydın kızlar bende okuyup geldim ama pek kimseciklerde ugramamış...ya liste yine karıştı ben daha dün dkendimide düzelttim en son cerenlerin düzeltiginin üstüne eklemiştim ama yine gerilerden liste gelmiş..neyse ...eee cern nereye gittin kuzum..valla sizde gelmediginiz zaman benimde bu topige giresim gelmiyor ben genelde buradayım ama yazan yok...kurşunmu döktürsek topige..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?