Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız
1. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16.................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü..............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.....................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84...................................23. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
11.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
12.Katar38038..............................11. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk...................................9. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Meleklerine Kavuşan Taze Annelerimiz

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

:Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :

Ayyyy canim yaaa simdi haberim oldu... Cok sevindim, tebrik ederim.. Kendi derdimden giripte birsey okumak nasip olmadi.. Topigimizin ilk annesihihoyyyt

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın :Saruboceq:

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız
1. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16.................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü..............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.....................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84...................................23. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
11.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
12.Katar38038..............................11. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk...................................10. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar :Saruboceq:
Meleklerine Kavuşan Taze Annelerimiz
1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla:Saruboceq:

:ecrin_bebek:

geçmiş olsun tahliller temiz çıkmış çok sevindim

iyiyim burcum sağol sen nasılsın maşallah haftan baya ilerlemiş

bende iyyim canım kahvaltımı yapmaya çalışıyorum bi yandan

kız nur gözünüz aydın hadi annenin sonuçlar iyyimiş çok şükür

Günaydın kızlarrrr hepinize güzelliklerle dolu bir gün diliyorummmm :dance: :dance: :dance:
Nasılsınız hanımlar herkesler iyidir umarım...
Topiğimiz çok sakin kalmış kızlar yaa kimseler uğramamış desem yeridir yani, bu ne durgunluk :uhm:
Önceden gececi hatunlar yazardı bir kaç sayfa ilerlerdi şimdi onlarda yok :sm_confused:
Filiz abla zaten okula başladığından beri çok yoğun bir tempoda başını kaşıyacak vakti yok.
İrem neden uğramamış anlayamadım sanırım işi vardı yada yorgundu...
Yasemincim zaten doğum iznine çıktı evde keyif yapıyor çok sık gelmiyor...
Nur deseniz dershane ve ev arasında mekik dokuyor günde bir kerede olsa geliyor allahtan....
Beyaz ise gün aşırı uğramaya çalışıyor malum onunda okulu....
Eeeeeee burda sürekli olan mavideniz, bulcuk, Arife ve benmiyiz???
Hanımlar nerelerdesiniz yaaaa neden bu kadar boşladınız topiğimizi yoksa artık bizi beğenmiyormusunuz?
senağlama

canımmmmmmmm günaydın nasılsın neler yaptın cerencim bizim kızlar çok yoğun bu aralar ama ben biliyorum en kısa zamanda eskisi gibi olucaz

canımmmmmmmm günaydın nasılsın neler yaptın cerencim bizim kızlar çok yoğun bu aralar ama ben biliyorum en kısa zamanda eskisi gibi olucaz

günaydın bitanem iyiyim çok şükür sen nasılsın tatlım?
Evet yaa herkes çok yoğun sanırım benimde cnaım sıkılıyor topiğe giresim gelmiyor böyle olunca :çok üzgünüm:

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar, size harika bir gün diliyorum, herşey gönlünüzce olsun canlarım :)

Eveeet ilk dersime girip çıktım ve soluğu burada aldım ama hiç ilerlememiş topik... nazarım değdi galiba, geçen hafta çok sitem etmiştim... hay allah

nurcum çok sevindim annenin tahlillerinin iyi olmasına, insanın aklına hemen kötü şeyler geliyor değil mi? neyse çok şükür bu sıkıntı da atlatıldı.

Menzil gülüm nasıl oldun canım? Biraz sorunlu geçiyor senin hamileliğin ama dualarımızla herşey yolunda gidecek ve bebişine kavuşacaksın birtanem, sakın aksini düşünüp üzme kendini :)

mavi denizim, cerenim, kumsalım... nasılsınız?

valla arada kaybolabilirim sakın kusura bakmayın o zaman :)

günaydın kızlar bende okuyup geldim ama pek kimseciklerde ugramamış...ya liste yine karıştı ben daha dün dkendimide düzelttim en son cerenlerin düzeltiginin üstüne eklemiştim ama yine gerilerden liste gelmiş..neyse ...eee cern nereye gittin kuzum..valla sizde gelmediginiz zaman benimde bu topige giresim gelmiyor ben genelde buradayım ama yazan yok...kurşunmu döktürsek topige..?

kızlar dün akşam bana arkadaşım ve kardeşim geldi arkadaşım 1ay önce kaçarak evlenmişti
dün hamile olduğunu öğrendim çok sevindim ama farkında olmadan suratım değişmiş galiba
eşim geldiğinde ne oldu dedi yok bişi dedim didem hamilemi dedi nerden anladım dedim yüzüne bakmam yeterli dedi bana şok oldum tamam içim burkuldu ama suratım değişicek kadarda üzülmedim

nurcum nasılsın anneciginin tahlilleri iyi çıkmış hadi bakalım hayırlısı gözünüz aydın...menzil gülü sen nasılsın inş kanaman kesilmiştir..aman dikkat et kendine

günaydın ablacım nasılsın nasıl gidiyor okul alışabildinmi bu tempoya

günaydın mavişim nasılsın evet topiğimiz bu aralar durgun ama geçicek baharla beraber bizim kızlar çoşucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…