- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.221
kızlar dün akşam bana arkadaşım ve kardeşim geldi arkadaşım 1ay önce kaçarak evlenmişti
dün hamile olduğunu öğrendim çok sevindim ama farkında olmadan suratım değişmiş galiba
eşim geldiğinde ne oldu dedi yok bişi dedim didem hamilemi dedi nerden anladım dedim yüzüne bakmam yeterli dedi bana şok oldum tamam içim burkuldu ama suratım değişicek kadarda üzülmedim
bende iyiyim çok şükür bende aynı senin gibiyim ama yine bırakamıyorum burayı
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar, size harika bir gün diliyorum, herşey gönlünüzce olsun canlarım :)
Eveeet ilk dersime girip çıktım ve soluğu burada aldım ama hiç ilerlememiş topik... nazarım değdi galiba, geçen hafta çok sitem etmiştim... hay allah
nurcum çok sevindim annenin tahlillerinin iyi olmasına, insanın aklına hemen kötü şeyler geliyor değil mi? neyse çok şükür bu sıkıntı da atlatıldı.
Menzil gülüm nasıl oldun canım? Biraz sorunlu geçiyor senin hamileliğin ama dualarımızla herşey yolunda gidecek ve bebişine kavuşacaksın birtanem, sakın aksini düşünüp üzme kendini :)
mavi denizim, cerenim, kumsalım... nasılsınız?
valla arada kaybolabilirim sakın kusura bakmayın o zaman :)
günaydın kızlar bende okuyup geldim ama pek kimseciklerde ugramamış...ya liste yine karıştı ben daha dün dkendimide düzelttim en son cerenlerin düzeltiginin üstüne eklemiştim ama yine gerilerden liste gelmiş..neyse ...eee cern nereye gittin kuzum..valla sizde gelmediginiz zaman benimde bu topige giresim gelmiyor ben genelde buradayım ama yazan yok...kurşunmu döktürsek topige..?
kızlar dün akşam bana arkadaşım ve kardeşim geldi arkadaşım 1ay önce kaçarak evlenmişti
dün hamile olduğunu öğrendim çok sevindim ama farkında olmadan suratım değişmiş galiba
eşim geldiğinde ne oldu dedi yok bişi dedim didem hamilemi dedi nerden anladım dedim yüzüne bakmam yeterli dedi bana şok oldum tamam içim burkuldu ama suratım değişicek kadarda üzülmedim
canım benim haklısın çok sağol aminnnnnnnnn inşallahcanım istr istemez öyle oluyor insan bende oluyodum seviniyosun ama içinden niye ben değilim demeden edemiyor insan
en kısa zamanda sende kavuşucaksın bebişine işallah
kumsalcım zman zman öyle anlarımız olabiliyor inan bende yaşadım insan burkuluyor ama sabır elbet gelecek zmanı ver bebişlerin inan onlarda rabbimin verdigi zamanı bekliyorlar..dua et cnm ve bol sabır herşey olacak hayırlısını iste kesinlikle rabbimde hayırsızsa geri geri gitsin uzak dursun ...cnm benim kendini üzme tamam mı?
ceren ne güzel ya bu:roflol::roflol::roflol: merdane dolabın üstünde heeeklava: klava:
İŞTE TÜRK KADINI kaydirigubbakcemile3
Türk Kadının Görevleri
Birinci vazifen; bulaşık, çamaşır ve kocana sahip çıkmaktır.Mevcudiyetinin yegane temeli
budur.Kocan en kıymetli hazinendir. Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan ve
görümcelerin olabilir. Birgün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen vazifeye atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin. Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda ortaya çıkabilir.Evliliğine tecavüz etmek isteyen kaynanan görümcelerin ve hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimalde olsa da başka bir bayana göz dikmiş olabilir. Aileniz fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey asil Türk kadını işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır. Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir.
İhtiyaç duyduğun merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır
canımm yaaa evet sen sürekli açıksın ama bende açık bırakmıyorum artık eskisi gibi çünkü hem yazılar kalıyor kimide geliyor okuyup çıkıyor böyle yani.....
Günaydın ablacım bizler iyiyiz topiğimiz durgun bu yüzden üzgünüz senağlama sen nasılsın? Keyfin yerindemi?
günaydın balım burdayım dedim ya topik sakin olunca benimde sayfayı açasım gelmiyor. canım listeyi ben almıştım en son ama beyaz bir önceki kendi listesini yine getirdiği için karışmış sen son listeden alıntı yap balım en iyisimi yerimseniben
canım benim kıyamam sana senin elinde değilki bu gülüm.
sen farkında olmadan psikiolojine işleiş işte bu durum canım yaaa :teselli: üzme kendini lütfen bitanem stres yapmamaya çalış olurmu tatlım..... Artık sıra sende canım senden bekliyoruz hayırlı haberleri :Saruboceq:
Cerencim yoğun bir tempoya girdim yine, kaçamak yapmaya çalışıyorum arada, ama iyiyim :)
Kumsalcım, üzem kendini hayatım, hayatta herşey bizler için, iyisi de kötüsü de... üzülerek elimize hiçbir şey geçmiyor... ben hamile kalamazken hep "allahım bir hamile kalsam" diye dua ederdim, sonra 4 kere hamile kaldım ama devam ettiremedim... üzülmem bir işe yaramadı... buradan ben şu sonucu çıkardım, eğer sağlıklı bir hamileliğim, sağlıklı bir bebeğim olmayacaksa hiç olmasın, olmadı der biraz üzülürüm, ama ya sağlıksız bir bebeğim olursa ben onun vicdani yükünü nasıl taşırım? hep en kötüyü düşünerek içinde bulunduğumuz olumsuzluktan olumlu bir taraf çıkarmayı öğrendim. Bunu buradaki tüm arkadaşlarıma tavsiye ederim. Bir daha böyle bir şey için üzme kendini, eninde sonunda olacak, olmazsa da bunda da bir hayır var deyip hayatına devam edeceksin güzelim :) offfff bu kadar nasihat yeter yaw aaaa...
ablam benim çok sağol çok haklısın herşeyde bi hayır vardır üzülmüyorum zaten bu tepkiyi isteyerekte vermedim hatta öyle bi surat yaptığımın farkında bile değildim okadar yani ....dediğin gibi olmazsada benim için hayırlısı buymuş deyip boyun eğicez ben hepimiz için bol bol dua ediyorum ve emeklerimiz karşılığını alacağımıza inanıyorum allahın izniylen :Saruboceq: dilerim rabbim sanada hayırlısyla bir melek nasip eder
amiiiiiiiin canım amiiiiiiiin... Allahım bizlerin de yüzünü güldürsün ve bu annelik duygusunu hayırlısı ise yaşatsın canım :)
ben şimdi derse gidiyorum kızlar, sonra görüşürüz tekrar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?