Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Merhaba kızlar.

Umarım hepiniz iyisinizdir.

Arifeciğim, duygularını çok iyi anlıyorum canım. Kendini üzme desem de insan ara ara burkuluyor elinde olmadan. Ama sana birşey söyleyeyim mi? Umutlandırmak gibi olmasın da Mavi Deniz' den sonra sıra sendeymiş gibi geliyor bana. Bak dikkat edersen Bulcuk ile Mavi Deniz' i bilmiştim. ınşaallah içime doğduğu gibi olur.

Filiz abla, ne güzel yazmışsın. Sana gıpta ediyorum gerçekten. Yaşadıklarını bu şekilde değerlendirmen ne güzel. Allah bunun mükafatını muhakkak verecektir.

Mavi Deniz, senin sevincini paylaşamadım doğru düzgün. Malum dedemin durumu. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bel ağrısı çok normal canım. Vajinanın üstündeki ağrı bende de oluyordu. Hamile kıyafeti olarak da ebru meternity diye bir marka var. Bir bak istersen. Ayarlanabilir boyutlarda olduğu için hamilelik boyunca çok kilo alsan da sorun olmuyormuş.

Karabiberim, ne güzel bebişini kucağına almışsın. Mutluluğunuz daim olsun. Allah bu güzelliği buradaki herkese yaşatsın.

Menzilgülü umarım daha iyisindir. ınan aklıma geldikçe dua ediyorum. Az kaldı inşaallah. Sık dişini.

Bu arada Ceren ve Beyaz 16 bebişim çok iyi maaşallah. ıkili testimiz iyaptırdık temiz çıktı. Sağolun kızlar. Beni 13+1 olarak düzeltebilir misiniz listede? Teşekkür ederim.

...................*..*..*................*..*..*. .
...............*..............*...*..*............ ....*
..............*....................*.............. ......*
..............*................................... ......*
...............*.........................*....*... .*....*
..................*...................*..........* .........*
.....................*.................*......*... .......*
........................*................**....... ....*
.............................*........**...*.....*
...................................*............*

Bir Gün Melekler Mutluluğu Saklamaya Karar Vermişler. Zor Bir Yere Saklayalım Zor BULSUNLAR Kı ınsanlar BULUNCA Değerini ANLASINLAR Demişler. Melekler Başlamışlar Mutluluğu SAKLAMAK için Yer Aramaya. Everest'in Tepesi, Okyanusun Dibi, Tacmahalin Kubbesi, ıtalyan Sofrası, Mekke Sokaklarına mı Saklasak Derken, Meleklerden Biri ınsanların ıçine Saklayalım, Kimsenin Aklına Gelmez Demiş. ışte O Günden Beri MUTLULUK Hep ıçimizde Saklıymış!! Arasıra ıçinize Bakmayı Unutmayın… :))

irem dün 4de biter diyordun demek bugüne sarktı ama beynin şişmiştir senin egitim falanmıydı cicim?

htc cim ne demek cnm önemli olan sen iyi ol biz zaten konuşuruz..cnm valla karnımı fazla sıkmak istemiyorum benim zaten göbegim var biraz önceden önemsemeden sıkı giydigim oluyordu ama artık yapamam bunu evde bir kaç tane var sagolsun ablam şimdilik elimin altında bulunsun diye vermiş ama sadece evde giyebilirim yani bacak kısımlarıda bol geliyor ..cnm ya ben ist. degilim ama her şehirde bulunan bilindik magazalar varsa isim alacaktım ama bakayım olmadı terziye diktirecem sanırım yani bu sitede bir topikte gebe kıyafetleri gördüm çok güzellerdi ama ben hiç öyle kıyafet görmedim gebeler için..arasında çok begendiklerimde çıktı..

iremcim gece kuşum hoşgeldin nasılsın toplantı uzadı demek bol bol dinlen zor olur şimdi
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur nasılsın neler yaptın
Bu arada Ceren ve Beyaz 16 bebişim çok iyi maaşallah. İkili testimiz iyaptırdık temiz çıktı. Sağolun kızlar. Beni 13+1 olarak düzeltebilir misiniz listede? Teşekkür ederim.

çok sevindim allah kucağına almayıda nasip eder inşallah

kısa bir aradan sonra tekrar geldim kızlarr eee ne var ne yokkkk
ben yokken ierror ve htc80 gelmiş tüh yakalayamadım neyse sağlık olsun bir dahaki sefere konuşuruz artık onlarla....
Mavideniz canım benim bende htc80 dediği Ebru maternity var ben netten bir kaç şey aldım ordan kumaşları iyi hatta bak o lohusa takımınıda ordan aldım istersen gir bir bak ama fiyatları pahalı gelebilir aklında bulunsun canımcım....

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın :Saruboceq:

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız

1. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16.................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü..............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.....................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84...................................23. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. ıerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
11.Htc80......................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
12.Katar38038..............................11. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk...................................10. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar :Saruboceq:

Meleklerine Kavuşan Taze Annelerimiz

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla :Saruboceq:

kzılar listeyi tekrar getirdim ama sanırım değişimler var mavi deniz kendini burdan tekrar düzelt gülüm olurmu?

Ayrıca yazıcam yazıcam hep atlıyorum yaaa
Burcu ve ırem takvimlrinizi değiştirmişsiniz kızlar çok şeker olmuşlarrrr ellerinize sağlık

Kızlar, bu arada benim adım Hatice. Bana ismimle hitap etmek isteyen olur belki. Düşündüm de htc80 biraz android gibi geldi.

sagolun kızlar dediginiz markaya baktım evet genel olarak pahalı ama iyi incelemek lazım gerçi görmeden ben pek kıyafet alamam..benim sitede görüdügm ürünlerden de var bu ebru maternity de ama dedigim gibi biraz pahalı..benim iyice gezip bakmam lazım ..

htc tamin etmiştim ama yanlış olmasın diye söylemedim..tamam ceren cim düzelteyim ..kızlar takvimmi degiştirmişler hımm tabii ben görmedigim için farketmiyorum..

canım benim sağol :) napalım hayat bu işte, Pollyannacılık oynamak zorunda bırakıyor bazen hayat bizi, bardağın hep dolu tarafını görmemeye çalışıyorum ve çevremdekilere de aşılamak için gayret gösteriyorum, napalım, hayat kısa en zından mutlu olmak bizim elimizde :)
harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa... işte bunu kasdetmiştim hyukarıda :)
Kızlar, bu arada benim adım Hatice. Bana ismimle hitap etmek isteyen olur belki. Düşündüm de htc80 biraz android gibi geldi.
ohhh be iyi oldu Haticecim, htc'cim derken tuhaf oluyordu yakaydirigubbakcemile3

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız

1. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16.................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü..............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.....................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84...................................23. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
11.Htc80......................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
12.Katar38038..............................11. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk...................................10. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz............................... 5. Haftamızdayız (15 kasım )

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Meleklerine Kavuşan Taze Annelerimiz

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Hemde nasıl mavişşş yaakafamçokkarıştı içim daraldııı aaaa diye bağıracaktım artık kii bitti nihayethihoyyyt

Filiz ablacımm ne güzel anlatmışsın duygularını içtenlikleŞeniz
Haticecimmmm oh beee adınla hitap etmek ne güzel sana htccim komik geliyordu bana kaydirigubbakcemile3ama ne yaparsın kullanıcı adın yaniikafamçokkarıştı direkt aklıma kan testi geliyor bacım ya:1shok:

yasemin kız bazım ya bazen görüyorum seni sonra bişe yazmadan gidiyorsun..iki kelam yazda nasıl oldugunu bilelim..evde günlerin nasıl geçiyor;?

canım beniiiiim Şeniz :1hug: Şeniz

biz yemeğimizi yedik vede geldik ttıızzlaarrrr
nabersinizzzz
filiz ablaaa dersin yok sanır isem online görünüyorsun
kızzz iremmm sendemi burdasın bacım hoş geldin hihoyyyt
Yasemin senide görüyorummmmm kaydirigubbakcemile3

eee anlatın kızlar ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…