- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.241
iremcim gece kuşum hoşgeldin nasılsın toplantı uzadı demek bol bol dinlen zor olur şimdiselam kızlar ben geldim.Bu saate kadar toplantıdaydım dün yarım kaldı mesai bittiği için.benneyaptımki
Nasılsınız keyifler nasıll
aaa 2000 e az kalmış bu haftasonuna kadar parti var yaniiisositososito Burcuu verdiğim sö hala geçerlii istediğin kadar yemek yiyebilirsin 1000 acısını çıkarıcaksınnnyerimseniben
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur nasılsın neler yaptınMerhaba kızlar.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Arifeciğim, duygularını çok iyi anlıyorum canım. Kendini üzme desem de insan ara ara burkuluyor elinde olmadan. Ama sana birşey söyleyeyim mi? Umutlandırmak gibi olmasın da Mavi Deniz' den sonra sıra sendeymiş gibi geliyor bana. Bak dikkat edersen Bulcuk ile Mavi Deniz' i bilmiştim. İnşaallah içime doğduğu gibi olur.
Filiz abla, ne güzel yazmışsın. Sana gıpta ediyorum gerçekten. Yaşadıklarını bu şekilde değerlendirmen ne güzel. Allah bunun mükafatını muhakkak verecektir.
Mavi Deniz, senin sevincini paylaşamadım doğru düzgün. Malum dedemin durumu. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bel ağrısı çok normal canım. Vajinanın üstündeki ağrı bende de oluyordu. Hamile kıyafeti olarak da ebru meternity diye bir marka var. Bir bak istersen. Ayarlanabilir boyutlarda olduğu için hamilelik boyunca çok kilo alsan da sorun olmuyormuş.
Karabiberim, ne güzel bebişini kucağına almışsın. Mutluluğunuz daim olsun. Allah bu güzelliği buradaki herkese yaşatsın.
Menzilgülü umarım daha iyisindir. İnan aklıma geldikçe dua ediyorum. Az kaldı inşaallah. Sık dişini.
Bu arada Ceren ve Beyaz 16 bebişim çok iyi maaşallah. İkili testimiz iyaptırdık temiz çıktı. Sağolun kızlar. Beni 13+1 olarak düzeltebilir misiniz listede? Teşekkür ederim.
canım benim sağol :) napalım hayat bu işte, Pollyannacılık oynamak zorunda bırakıyor bazen hayat bizi, bardağın hep dolu tarafını görmemeye çalışıyorum ve çevremdekilere de aşılamak için gayret gösteriyorum, napalım, hayat kısa en zından mutlu olmak bizim elimizde :)Merhaba kızlar.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Arifeciğim, duygularını çok iyi anlıyorum canım. Kendini üzme desem de insan ara ara burkuluyor elinde olmadan. Ama sana birşey söyleyeyim mi? Umutlandırmak gibi olmasın da Mavi Deniz' den sonra sıra sendeymiş gibi geliyor bana. Bak dikkat edersen Bulcuk ile Mavi Deniz' i bilmiştim. İnşaallah içime doğduğu gibi olur.
Filiz abla, ne güzel yazmışsın. Sana gıpta ediyorum gerçekten. Yaşadıklarını bu şekilde değerlendirmen ne güzel. Allah bunun mükafatını muhakkak verecektir.
Mavi Deniz, senin sevincini paylaşamadım doğru düzgün. Malum dedemin durumu. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bel ağrısı çok normal canım. Vajinanın üstündeki ağrı bende de oluyordu. Hamile kıyafeti olarak da ebru meternity diye bir marka var. Bir bak istersen. Ayarlanabilir boyutlarda olduğu için hamilelik boyunca çok kilo alsan da sorun olmuyormuş.
Karabiberim, ne güzel bebişini kucağına almışsın. Mutluluğunuz daim olsun. Allah bu güzelliği buradaki herkese yaşatsın.
Menzilgülü umarım daha iyisindir. İnan aklıma geldikçe dua ediyorum. Az kaldı inşaallah. Sık dişini.
harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa... işte bunu kasdetmiştim hyukarıda :)...................*..*..*................*..*..*. .
...............*..............*...*..*............ ....*
..............*....................*.............. ......*
..............*................................... ......*
...............*.........................*....*... .*....*
..................*...................*..........* .........*
.....................*.................*......*... .......*
........................*................**....... ....*
.............................*........**...*.....*
...................................*............*
Bir Gün Melekler Mutluluğu Saklamaya Karar Vermişler. Zor Bir Yere Saklayalım Zor BULSUNLAR Kİ İnsanlar BULUNCA Değerini ANLASINLAR Demişler. Melekler Başlamışlar Mutluluğu SAKLAMAK için Yer Aramaya. Everest'in Tepesi, Okyanusun Dibi, Tacmahalin Kubbesi, İtalyan Sofrası, Mekke Sokaklarına mı Saklasak Derken, Meleklerden Biri İnsanların İçine Saklayalım, Kimsenin Aklına Gelmez Demiş. İşte O Günden Beri MUTLULUK Hep İçimizde Saklıymış!! Arasıra İçinize Bakmayı Unutmayın… :))
ohhh be iyi oldu Haticecim, htc'cim derken tuhaf oluyordu yakaydirigubbakcemile3Kızlar, bu arada benim adım Hatice. Bana ismimle hitap etmek isteyen olur belki. Düşündüm de htc80 biraz android gibi geldi.
irem dün 4de biter diyordun demek bugüne sarktı ama beynin şişmiştir senin egitim falanmıydı cicim?
htc cim ne demek cnm önemli olan sen iyi ol biz zaten konuşuruz..cnm valla karnımı fazla sıkmak istemiyorum benim zaten göbegim var biraz önceden önemsemeden sıkı giydigim oluyordu ama artık yapamam bunu evde bir kaç tane var sagolsun ablam şimdilik elimin altında bulunsun diye vermiş ama sadece evde giyebilirim yani bacak kısımlarıda bol geliyor ..cnm ya ben ist. degilim ama her şehirde bulunan bilindik magazalar varsa isim alacaktım ama bakayım olmadı terziye diktirecem sanırım yani bu sitede bir topikte gebe kıyafetleri gördüm çok güzellerdi ama ben hiç öyle kıyafet görmedim gebeler için..arasında çok begendiklerimde çıktı..
Hemde nasıl mavişşş yaakafamçokkarıştı içim daraldııı aaaa diye bağıracaktım artık kii bitti nihayethihoyyyt
Filiz ablacımm ne güzel anlatmışsın duygularını içtenlikleŞeniz
Haticecimmmm oh beee adınla hitap etmek ne güzel sana htccim komik geliyordu bana kaydirigubbakcemile3ama ne yaparsın kullanıcı adın yaniikafamçokkarıştı direkt aklıma kan testi geliyor bacım ya:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?