Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Hadi yine iyisin abla hihoyyyt hihoyyyt

aaaa karabiber doğrmuş ne mutlu yaa darısı hepimizin başına iyimiymiş durumları haber verdimi

canım durumu iyiymiş bebeğimizde kendiside gayet sağlıklı imiş maşallah sezeryan ile doğum yapmış ve herkese tavsiye etti korkmayın dedi bakalım fırsat bulduğunda gelip doğum hikayesini yazıcak inşallah bizde sabırsızlıkla bekliyoruz delikafadulden

Cerencim doğumu nasıl yapacağına karar verdin mi? epidural normal doğum yapmış tanıdıklarınız varmı ne diyorlar sizce nasıl ?

Canım benim ben normal istiyorum tatlım ve bu konuda diretiyorum doktorumda şimdilik herşey normal gelişiyor diyor ama doğum işte son ana kadar ne olacağı belli olmaz bakalım nasip. Ben epidural düşünemiyorum canımcım çünkü bende bel fıtığı var malesef ve epiduralde belde iğne yapılıp doğum boyunca orda kaldığı için belde hasara neden olabiliyormuş bu sebeple doktorumda önermedi fakat epidural ile doğum yapan tanıdıklarım çok rahat olduğunu sadece bir kaç gün baş ağrısı çektiklerini söylüyor. Bu konu için bence sen dokotrunla görüş tatlım net bilgi ondadır.

Maviiii sen benim ne demek istediğimi anladın açıklama yaptırma bana tatlım ok yerimseniben

Canım ben 4. aydan beri bebek yağı kullanıyorum her banyodan sonra nemli vücuda ve daha hiç çatlağım olmadı umarım olmazda. Bence kremlere boşa para yatırma derim bebe yağı bu konuda en iyisi tabii yinede sen bilirsin

Beyazcım hoş geldin balım nasılsın?
Sende beğendin demek listeyi :dance:
Valla bir sen birde arife beğendi diğerleri beğenmedi sanırım
Neyse bende beğendim valla :dance:

bizim kız galiba listeye güzel birşeyler yaptı tühh yine göremiyorum iyimi..

evet canım evden bakarsın sende yerimseniben

beyazcım naber özendim vallahi sana kız ben 21.haftadayım alttan muayenem sayısız hamilelikten önce bile hep bir sorun vardı bıktım gerçekten

canım benim bende seni çok özledim
hiç görüşemiyoruz ki valla
cnm ilk gebeliğimde 3-4 kez alttan mueyene olmuştum
6.haftalıkken düşük yaptım bunlşara düşükten sonraki muayeneler de dahil
içerde parça kalmış mı diye dr.um hep baktı valla
bu gebeliğimde değerim baya yüksekti günüm geçmemişken 2900 lerdeydi
dr.um normal oalrak görürüz dedi baya baktı baktı göremedi
ben ramazanda hamile kalmıştım
oruçlumusun dedi yok dedim
o zaman alttan bakalım dedi
tmm dedim ama son anda karnımda keseyi gördü
oh dedim içimden dr.um erkek ve eşimin arkadaşı
o yüzden alttan bakmasını pek istemiyorum
birde ilk seferinde düşük yapmışken öyle bakılması baya can yakıyor doğrusu
içimde korku kaldı valla

beyaz az kaldı hee 2 ay var daha be gülüm erken olacagını sancılarına mı vuruyorsun..hayırlısı olsun be gülüm..

cnm daha dr.la konuşamadık neden olduğunu bilmiyorum ağrıların
inş yarın kendim gidicem yarın okulum yok
ama genelde 38.haftalarda olurmuş ya doğum tabi belli olmaz da
o yüzden dedim
hayırlısı olsun tatlım inş
Rabbim hepimize iyi doğumlar nasip eder inş
ceren ben çok beğendim valla kaybetmeyelim bu listeyi

bayzcım korkmazmı insan çok haklısın benim doktorum bayan yinede tedirgin oluyordum vallahi ama napacaksın doktor öle uygun görünce

inş inş hepimizinki hayırlısıyla gelir kızlar
sağlıcakla gelir
tek dileğim bu
ben kaçıyorum kızlar yemek yok kociş gelecek
ev dağınık
biraz toparlanayım hemen
hepiniiz öptüm iyi akşamlara.s.

Sağol canım bu arad kızının adı zeynep olacakmış yeni gördüm eğer kız olursa bende zeynep koyacağım en çok sevdiğim kız ismi ama içimden bir ses erkek diyor neyse sağlıklı sıhhatli doğsunda farketmez onada bir isim düşünürüz :CüvCüv:

bayzcım korkmazmı insan çok haklısın benim doktorum bayan yinede tedirgin oluyordum vallahi ama napacaksın doktor öle uygun görünce

Cerencim Allah isteyen herkese normal doğumu nasip etsin inşallah:Saruboceq: beyazın senin az kalmış ne güzel benim daha çok uzun yollar var önümde hepimize bol şans

kolay gelsin bacım yorma kendini fazla emi yoksa biliyorsun neler olacağını klava:

Entelliye bu arada senin pc de sorunmu var yazdıkların iki kere çıkmış hep :uhm:

eved bebe yağı johnson var o olur mu ? nemliyken sürülen mis kokulu bir yağ hem ucuz hem mis gibi kokuyor önceden beri kullanırım bahsettiğiniz bebe yağı bu mu?

Cerencim Allah isteyen herkese normal doğumu nasip etsin inşallah:Saruboceq: beyazın senin az kalmış ne güzel benim daha çok uzun yollar var önümde hepimize bol şans

amin canım amin cümlemize inşallahhhhh. Rabbim o yolda kimseyi bırakmasın evlat ateşi ile yakmasın herkese bir avazda kolay doğum nasip etsin inşalllaaaaaaaahhhhhhhhh....
Stres yapmadan kendini yıpratmadan geçir canım bu 9 ayı bu senin en güzel vede en özel dönemin unutma.....
Bu arada bulantıların felan varmı?

burdayım canım

burdasında neden yazmıyon gülooooooooooo :jeyyar:

eved bebe yağı johnson var o olur mu ? nemliyken sürülen mis kokulu bir yağ hem ucuz hem mis gibi kokuyor önceden beri kullanırım bahsettiğiniz bebe yağı bu mu?

evet canım o dediğin ve benzer olanları bence onu kullan tanıdığım bütün anneler hamileliğinde kullanmış ve gram çatlak yok bende kullanıyorum ve inşallah olmaz ama emin değilsen doktoruna bir sor balım.... Sonra çatlarsın benden bilirsin mazallah kaydirigubbakcemile3

Cerencim sürekli yazıyorum ben kızma ya akşam fırçamı yedim :teytey:

tamam canımcım seni gördümde diğer kızlar yazmıyorrr yerimseniben kaydirigubbakcemile3

mesaim bitiyor ben çıkıyorum kızlar kayınvalideme uğrucam yemeğe çağırdı göbiş kontrolü yapıcak galiba büyüdümü diye :) akşam fırsat bulamam galiba erkenden uykum geliyor ama sabah görüşürüz hepinizi kıpır kıpır bulmak dileğiyle iyi akşamlar...:teytey:

tatlım maalesef bulantılarım başladı geçen hafta başladı devam ediyor ama dayanılmaz değil yemeğimi falan yiyorum iştahımda yerinde maşallah keşke azıcık kesilseydi ama yok yani löp löp yiyorum bir iki kere istifra ettim bugün maşallah iyiyim ama benim genelde akşam başlıyor umarım en kısa zamanda biter artar diye korkuyorum ama olumlu düşüneyim olumlu olsun kesin yakında biter herkes öyle diyor bıçak keser gibi bitiyormuş sana cevap vermeden çıkmayayım dedim öpüyorum hepinizi iyi akşamlar tekrardan bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…