- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.321
cerencim benim eşim ne zamandır söliyor dün gece sabaha karşı oturma ıodasına gidip yatmış o derece yani napcam bilmiyorum vallahi sinmirlerim bozuldu yaa bu yaşta daha olurmu
ben tekrar geldim
hımm anladım gazdan yani ne bileyim bayagı belli idi...
benim göbüşümde var ama otobüstekiler göbek sanıyor yer istiyor:roflol::roflol:
nur sakın hee yer verme helede gençlere ben gebeyim görmüyormusun deyip montunun önünüde açta görsünler.. kız o teyzeyede deseydin ya ultrason resminimi yanımda taşıyayım inanmanız için..
kızlar merhaba, ben 10+5 haftalık hamileyim.. 06 nisanda kontrolum var...sizler ebişey sorucam yaa
bazı sayfalarda okudumda göbekte ölçüm yapıyomuş doktor,alltan muayene ile birlikte felan nedir bu anlamadım..ne ölçümü yapılıyo bilginiz varmı
benim doktorum alttan muayeneye pek sıcak bakmıyo yani hamilelik süresince..
kız onada inanmazlar benim göbüş baya var ona bile inanmıyorlar teyzelerin hepsinin göbeği 9-10 aylık olunca normal geliyor galiba:roflol::roflol:
canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarsın. allah bir avazda kurtarıp meleğine kavuştursun tatlım. Evet güzleim çok fazla şeylere bakma heleki nette yararlı bilgiler olduğu kadar insnaı yersiz yere korkutup evhamlandıran şeylerde var ve inan bunlar gereksiz duurmlar. Her bulduğunu okuyup beynine yer etme yoksa bu dokuz ay zehir olur sana canım. Bir okuduğun diğerini tutmaz buda seni ikna etmez.
İstersen bize yani bu topiğe katılabilirsin canım burda bilgileri tecrübeleri gün gün paylaşıyoruz soru sorabileceğin doğru bilgiler alabilceğin bir çok arkadaşımız mevcut burda. Üstelim tüm bilgilerde tecrübe ile sabittir canım.... a.s.[/QUOT
Ceren sağol haklısın aslında abartmadan bilgilenmek en güzeli hepimizin az stresli rahat olması gerekli teşekkür ederim Antalya'dan sevgiler..a.s.
hoşgeldin allah kucağına almayıda nasip etsin canım
bizde seni özledik nesecim nasılsın çok geçmiş olsun biran önce iyileşmen dilğiyle :)))
balıkların hayırlı olsun inşallah yavrular sümbülünde açar sende mutlu olursun ama bunlarla geciçi mutluluk yaşarsın nesecim allah daimi mutluluk versin birde bebiş nasip etsin inşallah güzel düşünmüşsün ama bunlarla vakit geçirerek kafanı dağıta bilirsin benimde balıklarım var çok iyi geliyolar
iyiyim cerencim haplara basladim bakalim bazen moralim bozuluyor aslinda cok agir ilaclar aslinda ama ne yapyim kendimi toparlamam lazim bu hastalik benle birlikte mezara kadar gideck ama ilaclarla agrilari azaltiyorum amacok yan etkileri var iste neyse kafanizi agrittim sizler nasilsiniz bakalim ilk meleginiz gelmis darisi hepinizin basina
canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarsın. allah bir avazda kurtarıp meleğine kavuştursun tatlım. Evet güzleim çok fazla şeylere bakma heleki nette yararlı bilgiler olduğu kadar insnaı yersiz yere korkutup evhamlandıran şeylerde var ve inan bunlar gereksiz duurmlar. Her bulduğunu okuyup beynine yer etme yoksa bu dokuz ay zehir olur sana canım. Bir okuduğun diğerini tutmaz buda seni ikna etmez.
İstersen bize yani bu topiğe katılabilirsin canım burda bilgileri tecrübeleri gün gün paylaşıyoruz soru sorabileceğin doğru bilgiler alabilceğin bir çok arkadaşımız mevcut burda. Üstelim tüm bilgilerde tecrübe ile sabittir canım.... a.s.[/QUOT
Ceren sağol haklısın aslında abartmadan bilgilenmek en güzeli hepimizin az stresli rahat olması gerekli teşekkür ederim Antalya'dan sevgiler..a.s.
Rica ederiz efendim neee demek her zaman buralardayız beklerizz...... a.s.
çigdem ceren haklı hep netin başında oturup aratırıyoruz sonrada başımıza gelecek diye endişeleniyoruz halbuki ortada birşey yokken..
:1shok: mavi deniz delikafadulden
bu yazıyı senmi yazdın :uhm: inanmıyorummmmmmm :dance:
kız sende değişimler var farkınamısın sen artık olgun bir insan oluyorsun annelik iç güdüsündenmi acaba :uhm: :teytey: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?