Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

cerencim benim eşim ne zamandır söliyor dün gece sabaha karşı oturma ıodasına gidip yatmış o derece yani napcam bilmiyorum vallahi sinmirlerim bozuldu yaa bu yaşta daha olurmu

ayyy canım benim yaa bizimki daha yer değiştirmeye başlamadı onu ben yapıcam yakında çünkü eşim sağolsun horlama konusunda herkesi solda sıfır bırakır ceren doğduktan sonra sanırım biz başka bir odaya taşınıcaz ana-kız ben hadi neyse ama ceren her sese uyanırsa yandık kaydirigubbakcemile3
Tabiki sinir bozucu ya olmazmı ama sıkma canını bitanem çok kafana takılıyorsa doktoruna sor bakalım o ne diyecek :uhm:

ben tekrar geldim

hoş geldin kuzum a.s.

hımm anladım gazdan yani ne bileyim bayagı belli idi...

gazdır o gaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim göbüşümde var ama otobüstekiler göbek sanıyor yer istiyor:roflol::roflol:

:roflol: :roflol:
vermiyorsun heralde yer değilmi nur? klava:

çingenelik yapıyorum vermiyorum tabi kız ben hamileyim dedim geçen teyzenin birine hiçte belli değil dedi

kızlar merhaba, ben 10+5 haftalık hamileyim.. 06 nisanda kontrolum var...sizler ebişey sorucam yaa
bazı sayfalarda okudumda göbekte ölçüm yapıyomuş doktor,alltan muayene ile birlikte felan nedir bu anlamadım..ne ölçümü yapılıyo bilginiz varmı

benim doktorum alttan muayeneye pek sıcak bakmıyo yani hamilelik süresince..

nur sakın hee yer verme helede gençlere ben gebeyim görmüyormusun deyip montunun önünüde açta görsünler.. kız o teyzeyede deseydin ya ultrason resminimi yanımda taşıyayım inanmanız için..

nur sakın hee yer verme helede gençlere ben gebeyim görmüyormusun deyip montunun önünüde açta görsünler.. kız o teyzeyede deseydin ya ultrason resminimi yanımda taşıyayım inanmanız için..

kız onada inanmazlar benim göbüş baya var ona bile inanmıyorlar teyzelerin hepsinin göbeği 9-10 aylık olunca normal geliyor galiba:roflol::roflol:

canımm hayırlı olsun ebbeğin allah kucağına aldığın günleride göstersin inşallah.
Tamda biraz önce bu konuya değindim bende biraz yukarlarda çiğdem isimli arkadaşa yazmıştım belki görmüşsündür. Çok fazla araştırma yapma canım bu bir.....
İkincisi ise doktorun zaten gerekli olan şeyi yapar.
Ayrıca bende 6 aylık hamileyim ama bu güne dek hiç alttan muayene olmadım göbek ölçümü felanda yapılmadı demek gerek görülmedi
Zaten doktoruna güveniyorsan ve inanıyorsan kendini ona emanet edip onu dinleyeceksin aksi taktire kafayı çizersin......
Hayırlı doğumlar....

neşe nsılsın canım geçmişi yeni okuyrum geçmiş olsun zona çok kötü bişeydir inş kolayca atlatırsn

kızlar dilenciler süper geliştirmişler olayı uzaktan kestiriyorlar hamileleri gözlerine yanına gelip allah çoluğuna çocuğuna sağlık sıhat versin bi avazda kurtarsın allahımdiye dua ediyorlar

iyiyim cerencim haplara basladim bakalim bazen moralim bozuluyor aslinda cok agir ilaclar aslinda ama ne yapyim kendimi toparlamam lazim bu hastalik benle birlikte mezara kadar gideck ama ilaclarla agrilari azaltiyorum amacok yan etkileri var iste neyse kafanizi agrittim sizler nasilsiniz bakalim ilk meleginiz gelmis darisi hepinizin basina

Teşekkür ederim Kumsalcım hepimize inşallah:CüvCüv:

karamanlı geçmiş olsun ya peki ilaç harici bir tedavisi yok degilmi hepmi ilaç kullanmak zorundasın...geçmiş olsun allah şifalar versin..

çigdem ceren haklı hep netin başında oturup aratırıyoruz sonrada başımıza gelecek diye endişeleniyoruz halbuki ortada birşey yokken..

Ayyy cnaım benim kıyamam yaa :teselli:
Çok geçmiş olsun ablacım ne yapalım başa gelen çekilir Rabbim dermansız dertler vermesin allahım en kısa zamanda acil şifalar versin inşallah.....
Evet allahın izini ile bizde kavuşacağız melekelrimize sabrediyoruz işte :dance:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16.................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü..............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.....................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84...................................24. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye ...............................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
11.Htc80......................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
12.Katar38038..............................11. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk...................................10. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz............................... 5. Haftamızdayız (15 kasım )

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…