Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

neşecim çok geçmiş olsun hayatım, çok üzüldüm ya :çok üzgünüm: ama belliydi böyle olacağı be gülüm, o kadar stres, sıkıntı, telaş, üzüntü zona olarak çıktı senden :çok üzgünüm: umarım en kısa zamanda atlatırsın hayatım... Cerencim zona sinir ucu iltihabı, çok ağrılı ve ızdırap veren bir rahatsızlıktır, Allah kimsenin başına vermesin, duyunca çok üzüldüm

bu arada kızlar yarın 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü olduğu için öğrencilerimin hepsi provada... :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: birazdan zil çalacak ve eve gideceğim :)

çigdem ceren haklı hep netin başında oturup aratırıyoruz sonrada başımıza gelecek diye endişeleniyoruz halbuki ortada birşey yokken..

evet a.s:çok haklı tabi ama işte bazen merakımıza yenik düşüyoruz bilinçli olup sadece gerkli bilgileri süzgeçten geçirip okumak gerek herşeyi okuyunca hem kafa karışıyor hem yoruluyoruz:çok üzgünüm:

Allah sağlıkla tamamına erdirsin Çiğdemcim, takılma öyle şeylere, burada tecrübeli arkadaşlarımız var, elimizden geldiğince hepimiz yardımcı olmaya çalışırız canım :)

Cerencim doğumu nasıl yapacağına karar verdin mi? epidural normal doğum yapmış tanıdıklarınız varmı ne diyorlar sizce nasıl ?

Allah sağlıkla tamamına erdirsin Çiğdemcim, takılma öyle şeylere, burada tecrübeli arkadaşlarımız var, elimizden geldiğince hepimiz yardımcı olmaya çalışırız canım :)

Sağol canım inşallah hepimiz bir avazda kolayca pırt diye:dance: doğururuz kızlar:teytey:

cerenim önceden çocukmuydum aşkolsun yaa :dilcikar::dilcikar:bak cnm hepimiz bebeklerimiz söz konus olunca pimpirikli oluyoruz bu dogru bende söyle başka topiklere baktıgım kadarıyla akıntısını bile sorun yapana doktor kilo lu oldugu kilo vermesini gerektigini söyledigi için bebişini kalp atılşını bile dogru dürüst sevinemeyen var neler okudum neden bulantım olmuyor diye dövünen inan onları okurken gına geliyor bazen ama onlara sorsan gerçekten sorun çünkü herkesin kendi derdi büyüktür..bende ilk kan testinde çevreden duydugum kadarıyla kan degerim düşüktü hep benimle satı aynı olan kişilerin bile kat be kat fazlaydı bende ister istemz tedirgin oldum degerin düşebileceginden dış gebelik yada bebişi gitmesinden korktum biliyorsun çok bekledim benim daha fazla tedirginlik yaşama m normal ama ben yine sakinim son derece..arada pürüzler çıkabiliyor tabiii.

aranızda learac jel (çatlaklar için) kullanan memnun olan var mı ben 3. ayda sürmeye başlıcam hangisi daha iyi gelir karar veremedim mustela,learac ve pregnacare arasında kaldım hoş çatlayacaksa çatlar tabi bişey yapamam ama ben elimden geleni yapayımda fikri olan var mı? birde göğüs içinde sürmek gerekiyormu 8+1 kullanmak için erkenmi doktorum 4. ay başlasan olur dedi ama ben çatlamaktan çok korkuyorum

slm slm slm hatunlar
nasılsınız? ben anca geldim valla hemen geçmişi okuudm size cvp yazayım
ay kızlar ya ben dk başı tuvalete gitmeye başladım ne yapıcaz bilmemdelikafadulden
ya otobüste gelince tutamazsam diye çok korkuyorum
üniversite ile ev arası baya uzakta
inş öyle bişey olmaz

Merhaba kızlar hamileliğinizin ilk aylarından hangi ilaçları kullanıyordunuz? vitamin ve demir gibi yani?
cnm ben elevit ve gynoferrosanol kullanıyorum başlangıçtan beri
ama sana dr.un ne önerdiyse onu kullan tatlım

Kızlar, bu arada benim adım Hatice. Bana ismimle hitap etmek isteyen olur belki. Düşündüm de htc80 biraz android gibi geldi.
memnun olduk haticehihoyyyt

kız ceren liste süper olmuş ellerine sağlıkkkkŞeniz

ayy canım benim ya geçmiş olsun
ne ağrılı olur kız neşe o
Allah sabır versin:1hug:

cnm sanıırm ikili testtten bahsediyorsun
dr.lar alttan muayene etmeden de ölçebiliyorlar cnm o test için
ben daha hiç alttan muayene olmadım 32.haftamdayım:lepi:

geçmiş olsun karamanlı
umarım herşey yoluna girer:teselli:

canım bn 6. aydayım sadece bebek yağı kullanıyorum

nur canım annenin ultrasonu da iyi çıkmış sevindim
hadi geçmiş olsun tatlım
çiğdemcim hoşgeldin cnm aramıza
bence 9.hafta çok erken daha başlamak için çatlaklara
bende sadece bebek yağı ve krem kullanıyorum bu arada bol su içiyorum
hiç çatlağım yok göbişte
göğüslerde biraz oldu
sen o bahsettiklerinden alacaksan göğüs ve kalçalarına da sür tatlım

beyazcım naber özendim vallahi sana kız ben 21.haftadayım alttan muayenem sayısız hamilelikten önce bile hep bir sorun vardı bıktım gerçekten

kızlarrrrtam 62 gün kaldı 40 haftanın dolmasına:CüvCüv:
erken olacaktır muhtemelen Zeynep hanımın gelmesi
ayyyyyyy telaş sarıyor her bir yerimi düşününcedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

beyazcım naber özendim vallahi sana kız ben 21.haftadayım alttan muayenem sayısız hamilelikten önce bile hep bir sorun vardı bıktım gerçekten

valla sanırsam uzun süre burada bekleyince görünmez oluyorum genelde dikkat ettim görmeyenler öyle oluyor..bugünde cerenle beni görmemişti ierror halbuki cerenle biz bayadır burdaydık hatta yazıştık..ama olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…