- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.341
Kızlar neler yapıyorsunuz? Özledim sizi. Artık fazla uğrayamıyorum. Ben dün öğrencilerimle fidan dikmeye gittim. Size de tavsiye ederim, bebişlerinizin adına ağaç dikin ve birlikte büyüsünler. BUgün de kendime sümbül aldım masama koydum açmamış aldım ki açsın mutlu olayım. Ayrıca 2 lepistes aldım. Kendim yavrucuklayamadım bari balıklarım yavrulasın:)) Bu arada zona oldum. Kızamık çıkarmayan çocuklara ve hamilelere yaklaşmamam gerekiyormuş. Uzak durun hamişler zona geldi:))
çigdem ceren haklı hep netin başında oturup aratırıyoruz sonrada başımıza gelecek diye endişeleniyoruz halbuki ortada birşey yokken..
evet a.s:çok haklı tabi ama işte bazen merakımıza yenik düşüyoruz bilinçli olup sadece gerkli bilgileri süzgeçten geçirip okumak gerek herşeyi okuyunca hem kafa karışıyor hem yoruluyoruz:çok üzgünüm:
Allah sağlıkla tamamına erdirsin Çiğdemcim, takılma öyle şeylere, burada tecrübeli arkadaşlarımız var, elimizden geldiğince hepimiz yardımcı olmaya çalışırız canım :)
cnm ben elevit ve gynoferrosanol kullanıyorum başlangıçtan beriMerhaba kızlar hamileliğinizin ilk aylarından hangi ilaçları kullanıyordunuz? vitamin ve demir gibi yani?
memnun olduk haticehihoyyytKızlar, bu arada benim adım Hatice. Bana ismimle hitap etmek isteyen olur belki. Düşündüm de htc80 biraz android gibi geldi.
kız ceren liste süper olmuş ellerine sağlıkkkkŞenizBEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ
1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
1. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16.................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü..............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.....................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84...................................24. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye ...............................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
11.Htc80......................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
12.Katar38038..............................11. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk...................................10. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz............................... 5. Haftamızdayız (15 kasım )
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar
MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ
1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009
Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ayy canım benim ya geçmiş olsunKızlar neler yapıyorsunuz? Özledim sizi. Artık fazla uğrayamıyorum. Ben dün öğrencilerimle fidan dikmeye gittim. Size de tavsiye ederim, bebişlerinizin adına ağaç dikin ve birlikte büyüsünler. BUgün de kendime sümbül aldım masama koydum açmamış aldım ki açsın mutlu olayım. Ayrıca 2 lepistes aldım. Kendim yavrucuklayamadım bari balıklarım yavrulasın:)) Bu arada zona oldum. Kızamık çıkarmayan çocuklara ve hamilelere yaklaşmamam gerekiyormuş. Uzak durun hamişler zona geldi:))
cnm sanıırm ikili testtten bahsediyorsunkızlar merhaba, ben 10+5 haftalık hamileyim.. 06 nisanda kontrolum var...sizler ebişey sorucam yaa
bazı sayfalarda okudumda göbekte ölçüm yapıyomuş doktor,alltan muayene ile birlikte felan nedir bu anlamadım..ne ölçümü yapılıyo bilginiz varmı
benim doktorum alttan muayeneye pek sıcak bakmıyo yani hamilelik süresince..
iyiyim cerencim haplara basladim bakalim bazen moralim bozuluyor aslinda cok agir ilaclar aslinda ama ne yapyim kendimi toparlamam lazim bu hastalik benle birlikte mezara kadar gideck ama ilaclarla agrilari azaltiyorum amacok yan etkileri var iste neyse kafanizi agrittim sizler nasilsiniz bakalim ilk meleginiz gelmis darisi hepinizin basina
aranızda learac jel (çatlaklar için) kullanan memnun olan var mı ben 3. ayda sürmeye başlıcam hangisi daha iyi gelir karar veremedim mustela,learac ve pregnacare arasında kaldım hoş çatlayacaksa çatlar tabi bişey yapamam ama ben elimden geleni yapayımda fikri olan var mı? birde göğüs içinde sürmek gerekiyormu 8+1 kullanmak için erkenmi doktorum 4. ay başlasan olur dedi ama ben çatlamaktan çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?