Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

cerenim seni seviyorum sen anladın onu? çok şükür halka bulantım yok aman diyeyim tahtaya vurayımda uzak olsun nazar degmesin..ama yiyorum sürekli şimdiden kilo alacam diye tırsıyorum..

kızlar naber napıyonuz amma kaynatmışınız .. cerencim bugün ben yazarken sen ve mavi görünmüyodunuz ondan çıktım bende eee kızlar mesailerin bitimine az kaldı

iyi akşamlar beyazcım fazla yorma kendini kolay gelsin

iyi akşamlar canım görüşmek üzere Şeniz

kız ceren evet diyorum ya iş yerinde biligisayarda sorun yok ama bu siteye girince kafayı yiyo ya sayfalar yarım yazamırum yada 2 kez çıkıo anlamadım ditti valla nolcak benim mesai daha çok var yani aslında 6 da bitiyor ama işimi toparlamam 7,30 u falan buluyor kızlar yaa bu akşam eve gidince gelicem burda olursanız görüşürüz

htc başın saolsun hayatım daha öncede yazmıştım fakat görmemiş olabilirsin allah geri kalanlara sabır versin

valla bazen hapşırınca kasık agrım agrıyor bugün fena agrıdı...ama artıkl eskisi gibi degil agrım sadece nadir de olsa vajinamın üstünde agrı gibi bir bıçak saplanır gibi oluyor...aslında bende gebelikle ilgili hiçbir belirti yok sadece bu ara gögüslerim hafif hassaslaştı gibi..

Vaaaaavvv ceren liste süper olmuşşş tebrik ederim çok beğendim sengözlerimebaksanab
miraç erkekde kızda olur ama ben erkekde dumuştum bide ben miraç kandilinde doğdum o yüzden istediğim bi isim ama koymucaz malum eşim beğenmiyo ikimizinde beğendiği bişey olması lazım :bbo:
entelleyecim horlama kilyla alakalı ya zaten doğumdan sonra normale döner büyük ihtimal
eşinde ninni niyetine saysın canım azıcık öyle uzak yatmasın

mavicim bende ççok zayıfım 3.ayın içindeyim daha ama elbise giysem hamilemisin derler çünkü kilo yok hafif göbek çıktı ama pantolonla falan belli değil tabiki daha

neşecim özlettin kendini yahuu benim arkadaşımın kızı oldu adı defne bahçesine defne fidanı aldı dikti hemen çok güsel benimde evimin etrafında yer olsa bebeğim için dikerdim kesin geçmiş olsun bu arada

nurcum mavinin dediği gibi aç göbeni gösterrr inanmayanlara J)))))))

karamanlı geçmiş olsun allah şifa versin

beyazcım valla son aylarda tuvaletimizi kaçıraiblirmişiz baktık çok geldi koyvercez artık napalım :roflol:

haticecim başın sağolsun Allah geride kalanlara sağlıklı ömürlere versin

oohh iyisin yani ben hiç yemek yiyemiyordum valla işth flan hak getire erimiştim ilk zamanlar neyse senin adına sevindim. Ama bıçak gibi kesilmiyor canım bulantılar yani en azından benim öyle olmadı yavaş yavaş yok oldu....

yaa bana kızma ağlarım baksenağlamasenağlama

ağlma annem ağlama kıyamam sana :teselli: a.s.

cerenim seni seviyorum sen anladın onu? çok şükür halka bulantım yok aman diyeyim tahtaya vurayımda uzak olsun nazar degmesin..ama yiyorum sürekli şimdiden kilo alacam diye tırsıyorum..

anladım ben oniiiiii yerimseniben laelaelaelaelae

kızlar naber napıyonuz amma kaynatmışınız .. cerencim bugün ben yazarken sen ve mavi görünmüyodunuz ondan çıktım bende eee kızlar mesailerin bitimine az kaldı

biz maviyle beraber hayalet olduk bu gün delikafadulden delikafadulden

Öyleyse sende akşamlarıda arada uğra canım fazla ara verme olurmu lütfen a.s.

canımmmm demek beğendin listeyi sevindim hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…