- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.381
burdasında neden yazmıyon gülooooooooooo :jeyyar:
iyi akşamlar beyazcım fazla yorma kendini kolay gelsininş inş hepimizinki hayırlısıyla gelir kızlar
sağlıcakla gelir
tek dileğim bu
ben kaçıyorum kızlar yemek yok kociş gelecek
ev dağınık
biraz toparlanayım hemen
hepiniiz öptüm iyi akşamlara.s.
tatlım maalesef bulantılarım başladı geçen hafta başladı devam ediyor ama dayanılmaz değil yemeğimi falan yiyorum iştahımda yerinde maşallah keşke azıcık kesilseydi ama yok yani löp löp yiyorum bir iki kere istifra ettim bugün maşallah iyiyim ama benim genelde akşam başlıyor umarım en kısa zamanda biter artar diye korkuyorum ama olumlu düşüneyim olumlu olsun kesin yakında biter herkes öyle diyor bıçak keser gibi bitiyormuş sana cevap vermeden çıkmayayım dedim öpüyorum hepinizi iyi akşamlar tekrardan bye
kızlar bende birazdan kaçarım...herkese iyi akşamlar öpüldünüz..
herkese iyi akşamlar
İyi akşamlar kızlar ben de çıkıyorum.
tatlım maalesef bulantılarım başladı geçen hafta başladı devam ediyor ama dayanılmaz değil yemeğimi falan yiyorum iştahımda yerinde maşallah keşke azıcık kesilseydi ama yok yani löp löp yiyorum bir iki kere istifra ettim bugün maşallah iyiyim ama benim genelde akşam başlıyor umarım en kısa zamanda biter artar diye korkuyorum ama olumlu düşüneyim olumlu olsun kesin yakında biter herkes öyle diyor bıçak keser gibi bitiyormuş sana cevap vermeden çıkmayayım dedim öpüyorum hepinizi iyi akşamlar tekrardan bye
yaa bana kızma ağlarım baksenağlamasenağlama
cerenim seni seviyorum sen anladın onu? çok şükür halka bulantım yok aman diyeyim tahtaya vurayımda uzak olsun nazar degmesin..ama yiyorum sürekli şimdiden kilo alacam diye tırsıyorum..
kızlar naber napıyonuz amma kaynatmışınız .. cerencim bugün ben yazarken sen ve mavi görünmüyodunuz ondan çıktım bende eee kızlar mesailerin bitimine az kaldı
kız ceren evet diyorum ya iş yerinde biligisayarda sorun yok ama bu siteye girince kafayı yiyo ya sayfalar yarım yazamırum yada 2 kez çıkıo anlamadım ditti valla nolcak benim mesai daha çok var yani aslında 6 da bitiyor ama işimi toparlamam 7,30 u falan buluyor kızlar yaa bu akşam eve gidince gelicem burda olursanız görüşürüz
Vaaaaavvv ceren liste süper olmuşşş tebrik ederim çok beğendim sengözlerimebaksanab
miraç erkekde kızda olur ama ben erkekde dumuştum bide ben miraç kandilinde doğdum o yüzden istediğim bi isim ama koymucaz malum eşim beğenmiyo ikimizinde beğendiği bişey olması lazım :bbo:
entelleyecim horlama kilyla alakalı ya zaten doğumdan sonra normale döner büyük ihtimal
eşinde ninni niyetine saysın canım azıcık öyle uzak yatmasın
mavicim bende ççok zayıfım 3.ayın içindeyim daha ama elbise giysem hamilemisin derler çünkü kilo yok hafif göbek çıktı ama pantolonla falan belli değil tabiki daha
neşecim özlettin kendini yahuu benim arkadaşımın kızı oldu adı defne bahçesine defne fidanı aldı dikti hemen çok güsel benimde evimin etrafında yer olsa bebeğim için dikerdim kesin geçmiş olsun bu arada
nurcum mavinin dediği gibi aç göbeni gösterrr inanmayanlara J)))))))
karamanlı geçmiş olsun allah şifa versin
beyazcım valla son aylarda tuvaletimizi kaçıraiblirmişiz baktık çok geldi koyvercez artık napalım :roflol:
haticecim başın sağolsun Allah geride kalanlara sağlıklı ömürlere versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?