- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.421
günaydın kızlarrrr..........
dün fazla kimse ugramamış aa iremimde yalnız kalmış oda depresyona girmiş. biz dün akşam eve geç geldik bir arkadaşla görüştük kaç aylardır görüşmemiştik iyi oldu tabi eve geldigim gibi banyo vs derken 12 ye geliyordu valla sabah zor kalktım...halada uykum var gibi...eee nasılsınız bakalım...
günaydın kızlarrra.s.
akşam kimsecikler uğraramış topiğe
irem gece kuşu gelmiş oda depresyona girmiş baksanıza kimse yok diyee:sm_confused:
bulantılarının bitmesi güzel cnm
benim 13.haftaya kadar devam etmişti
canım kasıklarımda hala ağrılarım var
ama normal mi bunlar bilemiyorum
birde bebk ters mi döndü acaba ama hareketlerinden öyle hissetmiyorum ya neyse
lavabodan yeni çıkıyorum ellerimi yıkarken bir baskı hissediyorum saatlerdir gitmemişim gibi
inş bugün dr.a gidicem ama çok vakit ayıramaz bana
muayenesine gitmiycem şimdi nasıl olsa 10 gün sonra randevum var
bugün yoğundur da
bakalım ne cvp verecek
Günaydın güzelllleeeeeeeeerrrrrrrrrr nasılsınızzzz....
Beyazım derya kuzum geldim canımcım geçmişi okumuyordum tatlım kahvaltı yapıyordum nasılsın? Zeynebimiz nasıl? Keyifler yerindemi? Ağrıların ne durumda balım? İyimisin?
Burcuuuuu günaydın kuşum nassen bulantıların geçmiş heee kız sen o zaman hiç bulantı yaşadım deme valla ben ve benim gibiler paralar seni ona göre kaydirigubbakcemile3
Prensesim iremim sen neden depresyona giriyon annem oy oy oy kıyamam ben sana bitanem ne oldu çokmu korktun yalnız başına topikte, Canınmı sıkıldı yavrum? E madem geldin baktın kimse yok benim arka cebe bir çağrı ataydın ya zuzum hemen koşar gelirdim yanınaa.s.
Eeee kızlar ne var ne yok anlatın bakalım?
günaydın cicim bende geç yattım akşam şimdi gözlerim kapanıyormirmirmirmirgünaydın kızlarrrr..........
dün fazla kimse ugramamış aa iremimde yalnız kalmış oda depresyona girmiş. biz dün akşam eve geç geldik bir arkadaşla görüştük kaç aylardır görüşmemiştik iyi oldu tabi eve geldigim gibi banyo vs derken 12 ye geliyordu valla sabah zor kalktım...halada uykum var gibi...eee nasılsınız bakalım...
Günaydınn gacılarrr bacılarrrr nasılsınızzzz gününüz aydın neşeniz bol olsunnnsositosositosositosositosositososito:teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::dance::dance::dance:Siz beni yanlız bıraksanızda ben yine size geldim düşündüm ki benim yerim sizin yanınız:teselli::1hug:a.s.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyyt
nerdesiniz yahu
herkeslerden önce geldim ama kapıda kaldım
iremmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin kızsenağlama
ay pardon anahtar ierror'de kalmış
yedek anahtarı olan yok mu?
yaw buralar soğuk hadi birileri gelsinde açsın kapıyıkaydirigubbakcemile3
günaydın canım benim nasılsın ağrıların geçmedimi hala bugün git doktora muhakkak ihmal etme evet canım işler yoğun sayfayı açtım öyle kaldıcerennnnnnnnnnn arifeeeeeeee
nerdesiniz yaw?geçmişi mi okuyorsunuz
yahu geçmişte yok ki okunacak
işler yoğun galiba
günaydın burcu nasılsın cicim bulantılar başlamadan bitmiş maşallah bebişin nasılgünaydın kızlarrra.s.
akşam kimsecikler uğraramış topiğe
irem gece kuşu gelmiş oda depresyona girmiş baksanıza kimse yok diyee:sm_confused:
günaydın cerencim nasılsın kuşummm bıcırığımız nasılGünaydın güzelllleeeeeeeeerrrrrrrrrr nasılsınızzzz....
Beyazım derya kuzum geldim canımcım geçmişi okumuyordum tatlım kahvaltı yapıyordum nasılsın? Zeynebimiz nasıl? Keyifler yerindemi? Ağrıların ne durumda balım? İyimisin?
Burcuuuuu günaydın kuşum nassen bulantıların geçmiş heee kız sen o zaman hiç bulantı yaşadım deme valla ben ve benim gibiler paralar seni ona göre kaydirigubbakcemile3
Prensesim iremim sen neden depresyona giriyon annem oy oy oy kıyamam ben sana bitanem ne oldu çokmu korktun yalnız başına topikte, Canınmı sıkıldı yavrum? E madem geldin baktın kimse yok benim arka cebe bir çağrı ataydın ya zuzum hemen koşar gelirdim yanınaa.s.
günaydın canım benim nasılsın iyi yapmışsın aradda bi değişilik iyi oluyor ama fazla uykusuz kalmagünaydın kızlarrrr..........
Günaydınn gacılarrr bacılarrrr nasılsınızzzz gününüz aydın neşeniz bol olsunnnsositosositosositosositosositososito:teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::dance::dance::dance:Siz beni yanlız bıraksanızda ben yine size geldim düşündüm ki benim yerim sizin yanınız:teselli::1hug:a.s.
günaydın kızlarrrr..........
günadınlar nasılsınız fıstıklar
günaydın
hoşgeldiniz
iyiym cerencim ama ara ara ağrılarım var bugün uğrayacağım dr.a bakalım ne diyecek
annemleri bekliyorum onlar gelsin çıkıcaz
kız irem anahtar sende sandım bende ama değilmiş
banada yedek anahtar yaptır kız
mavişim günaydın cnm
sen naıslsın?
Günaydın güzelllleeeeeeeeerrrrrrrrrr nasılsınızzzz....
burcu kız 3 ayına mı girdin ayy ne çabuk geçmiş..sana sorsam nasıl geçtigini bir bana sor dersin dii yaşayana zaman geçmiyoır..bende şimdi vakit geçmiyor sıkılıyorum valla..sürekli merak heyecan ..
günaydın şekerim nasılsıngünadınlar nasılsınız fıstıklar
evet burcu :çok üzgünüm: bir ara seni gördüm ama halisinasyon gördüm sanırımm:çok üzgünüm:
günaydın
hoşgeldiniz
iyiym cerencim ama ara ara ağrılarım var bugün uğrayacağım dr.a bakalım ne diyecek
annemleri bekliyorum onlar gelsin çıkıcaz
kız irem anahtar sende sandım bende ama değilmiş
banada yedek anahtar yaptır kız
mavişim günaydın cnm
sen naıslsın?
evet maviş ben yanlız kalıyorum akşamları artık çok korkuomm koca topikte bir başıma savunmasız bir serçe gibiyim:1shok: Filiz abla ne güzel geliyordu artık öğrencileri onu çok yoruyoor gelmeye mecali kalmıyorkıyamam ona:teselli:ama çok özledim onuu sohbet ettiğimiz günlerin değerini anladım ne güzel günlermiş o günler:çok üzgünüm: gece yarısına kadar konuşurduk herkes kızardı bize bu syf lar ne böyle diyekaydirigubbakcemile3
vay iremim gelmiş hoşgeldin kızzzz nasılsın çıktın dimi depresyondan..:1hug:
günaydın canım benim nasılsın ağrıların geçmedimi hala bugün git doktora muhakkak ihmal etme evet canım işler yoğun sayfayı açtım öyle kaldı
günaydın burcu nasılsın cicim bulantılar başlamadan bitmiş maşallah bebişin nasıl
günaydın cerencim nasılsın kuşummm bıcırığımız nasıl
günaydın canım benim nasılsın iyi yapmışsın aradda bi değişilik iyi oluyor ama fazla uykusuz kalma
iremcim günaydın nasılsın
valla gerçi bana hala geçmiyo zaman şöyle bi 6aylık oduğumu görsem heh tmm artık dicem
günaydın şekerim nasılsın
:teselli: girdim çıktım hemen açtığımla kapadığım bir oldu yanii kaydirigubbakcemile3
Hoş geldin gülümmmm nasılsın?
Korkuttun bizi yawww depresyon felan
Yapma böyle şeyler bacım biz hamile insanlarızz sancılanırız sonra neme lazım
Tabiki senin yerin bizim yanımız çatlak yumurta başka nerde olacaksınkiklava:
Günaydın canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın? Gezmişsin yine dün akşam oh oh gez bu günlerin kıymetini bil sonra gezemicen kaydirigubbakcemile3 yani gezemicezzz :roflol:
Günaydın tatlişkom hoş geldin a.s.
Hoşgördük balım
yaa canım yaa ağrı nasıl bir ağrı? Kasık sancısı felanmı?
Doktora git anlat bakalım ne dicek normalmi bu durum bende merak ettim valla :uhm:
yanii delirmedim gelmişsinn öyle miii :1shok:aaaa yaşasınn aklım yerindeymişş tahtalar eksilmemeiş :roflol::roflol::roflol::roflol:
valla fazla uykusuz kalmakta istemiyorum malum başım agrıyabiliyor ama dün sanırım geç yatmayayım diye kendimi kastım birazda ondan oldu sabahta ayrı bir dert farkında olmadan kasıyorum elimde olmuyor biraz rahat bırakmam gerekiyor kendimi... cerenim şimdiden ne kadar gezsem kardır diyorum zaten..gezmeyi çok severim bebegide alıştırmam lazım huysuzluk çıkarmasın dışarıda diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?