Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet maviş ben yanlız kalıyorum akşamları artık çok korkuomm koca topikte bir başıma savunmasız bir serçe gibiyim:1shok: Filiz abla ne güzel geliyordu artık öğrencileri onu çok yoruyoor gelmeye mecali kalmıyor kıyamam ona:teselli:ama çok özledim onuu sohbet ettiğimiz günlerin değerini anladım ne güzel günlermiş o günler:çok üzgünüm: gece yarısına kadar konuşurduk herkes kızardı bize bu syf lar ne böyle diyekaydirigubbakcemile3

merak etme beyazcım hepsi normal benim arkadaşım yeni doğum yaptı son 3 ay bebek çıkcakmış gibi hissettitm hep aşşağa doğru baskı ve sancım vardı dedi ama bebeği zamanından bile geç geldi hayırlısı olsun işallah

günaydın canımcım evet valla çok şükür benim açımdan herşey yolunda bide doktora gidip ondan duysam herşey yolunda diyee süper olcak
günaydın cicim bende geç yattım akşam şimdi gözlerim kapanıyormirmirmirmir

kuzummm günaydınnn
hepimizin dönüp dolaşıcağı yer bu topik kaydirigubbakcemile3

burdayımm cicişimmm:dance:

kızlar ben hemen bir duş alayım ennemler geliyormuş
malum dr.a gidicem belki muayene falan etmek isteyebilir
birazdan gelirim

cerennnnnnnnnnn arifeeeeeeee
nerdesiniz yaw?geçmişi mi okuyorsunuz
yahu geçmişte yok ki okunacak
işler yoğun galiba
günaydın canım benim nasılsın ağrıların geçmedimi hala bugün git doktora muhakkak ihmal etme evet canım işler yoğun sayfayı açtım öyle kaldı
günaydın kızlarrra.s.
akşam kimsecikler uğraramış topiğe
irem gece kuşu gelmiş oda depresyona girmiş baksanıza kimse yok diyee:sm_confused:
günaydın burcu nasılsın cicim bulantılar başlamadan bitmiş maşallah bebişin nasıl
günaydın cerencim nasılsın kuşummm bıcırığımız nasıl

günaydın canım benim nasılsın iyi yapmışsın aradda bi değişilik iyi oluyor ama fazla uykusuz kalma

iremcim günaydın nasılsın

Hoş geldin gülümmmm nasılsın?
Korkuttun bizi yawww depresyon felan
Yapma böyle şeyler bacım biz hamile insanlarızz sancılanırız sonra neme lazım
Tabiki senin yerin bizim yanımız çatlak yumurta başka nerde olacaksınki klava:

Günaydın canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın? Gezmişsin yine dün akşam oh oh gez bu günlerin kıymetini bil sonra gezemicen kaydirigubbakcemile3 yani gezemicezzz :roflol:

günadınlar nasılsınız fıstıklar

Günaydın tatlişkom hoş geldin a.s.

Hoşgördük balım
yaa canım yaa ağrı nasıl bir ağrı? Kasık sancısı felanmı?
Doktora git anlat bakalım ne dicek normalmi bu durum bende merak ettim valla :uhm:

Canımmm benimmm saat geçtii seni titretip cereni korkutmak istemedimmkaydirigubbakcemile3

burcu kız 3 ayına mı girdin ayy ne çabuk geçmiş..sana sorsam nasıl geçtigini bir bana sor dersin dii yaşayana zaman geçmiyoır..bende şimdi vakit geçmiyor sıkılıyorum valla..sürekli merak heyecan ..

valla gerçi bana hala geçmiyo zaman şöyle bi 6aylık oduğumu görsem heh tmm artık dicem

günadınlar nasılsınız fıstıklar
günaydın şekerim nasılsın

evet burcu :çok üzgünüm: bir ara seni gördüm ama halisinasyon gördüm sanırımm:çok üzgünüm:

:teselli: girdim çıktım hemen açtığımla kapadığım bir oldu yanii kaydirigubbakcemile3

paspasın altında yedeği var ya canım ordan alsaydınnkaydirigubbakcemile3 neyseki burcum yetişmiş hızır gibi

kıyamam sana ben :teselli: evet filiz ablada yok belki bu akşam gelir hee ne dersin.. evet sayfaların yine ilerlemesini okumaktan gözlerimizin şaşı oldugu günleri özledik valla..laelaelaelaelae

iyiyim canım ne olsunn sabah şekerliği yapıyorum hamişleri güldürmek içinnkaydirigubbakcemile3

yanii delirmedim gelmişsinn öyle miii :1shok:aaaa yaşasınn aklım yerindeymişş tahtalar eksilmemeiş :roflol::roflol::roflol::roflol:

valla fazla uykusuz kalmakta istemiyorum malum başım agrıyabiliyor ama dün sanırım geç yatmayayım diye kendimi kastım birazda ondan oldu sabahta ayrı bir dert farkında olmadan kasıyorum elimde olmuyor biraz rahat bırakmam gerekiyor kendimi... cerenim şimdiden ne kadar gezsem kardır diyorum zaten..gezmeyi çok severim bebegide alıştırmam lazım huysuzluk çıkarmasın dışarıda diye..

istesemde gidememkii çıksamda aklım burda kalıyorryerimseniben yediğime içtiğime bişey mi koydunuz anlamadım ki bağımlılık yaptınız bu kadarkaydirigubbakcemile3

yanii delirmedim gelmişsinn öyle miii :1shok:aaaa yaşasınn aklım yerindeymişş tahtalar eksilmemeiş :roflol::roflol::roflol::roflol:

hepimiz delüyüz zatii yoksa nasıl anlaşırdıkk dimi amaa kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

bende bol bol gezeyim tozayım istiyorum hele bide yaz gelcek allah evde patlarım duramam ben :CüvCüv: böyle gezeriz artık kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…