Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Canımmm endişelenme tatlım doktorda güzel şeyler söyler elbet kendine vesvese yapma boş yere rahat döneme giriyorsun inşallah en fazla 1 ay daha yaşarsan sıkıntı yaşarsın sonra acaba hamileimiyim değilmiyim dersin o kadar rahat geçer yani taaakiiii bebişin hareketleri başlayana dek tabi kaydirigubbakcemile3 çünkü o hareketlenince yine rahat oluyorsun fakat durup dururken içerden bir tekme insanı hoplatıyor valla kaydirigubbakcemile3

kızlar ben hemen bir duş alayım ennemler geliyormuş
malum dr.a gidicem belki muayene falan etmek isteyebilir
birazdan gelirim

al duşunuda misler gibi ol balımmmm ama saçlarını iyice kurut sıkı giyin hasta olma dışarı çıkacaksın çünkü...

Nasıl olalım be tatlım hep aynı bildiğiniz gibi bir değişiklik yok sabah kalkıp iş egeliyoruz akşam oluncada eve bildiğin rutin işler yani. Bıcırıkta iyi teyzesi maşallah hareketleri felan yerinde gece beni uyandıracak kadar mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3

Canımmm benimmm saat geçtii seni titretip cereni korkutmak istemedimmkaydirigubbakcemile3

ayyy cerenede kıyamazmış teyzesii oyy yerim ben seni balım.....
Düşünceli arkadaşım benim :1hug:

biliyorum gezenti olduğunu canım bu yüzden diyorum bu günlerin kıymetini bil allah verede uslu bir çocuğun olsa gerçi hyerşey tersine olurmuş ya kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlısı bakalım....

istesemde gidememkii çıksamda aklım burda kalıyorryerimseniben yediğime içtiğime bişey mi koydunuz anlamadım ki bağımlılık yaptınız bu kadarkaydirigubbakcemile3

evet canım yemeğine ilaç attık yetmedi burdan okuduk üfledik :roflol: :roflol:

[/B]BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16.................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü..............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.....................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84...................................24. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye ...............................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
11.Htc80......................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
12.Katar38038..............................11. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk...................................10. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz............................... 5. Haftamızdayız (15 kasım )

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yoo ben gayet normalim bak lülülülülülülaelaelaelaelaenaniknanik hiç anormal hareketler yapıyor muyumm :roflol:

tahmin etmiştimm:jeyyar:

hoşbulduk cerencim iyiyim çok şükür sağol ,valla bizdede aynı cerencim hep rutin işler dün akşamlar babamlar geldi oturduk çay falan öyle geçti yerim ben o bıcırığı maşallah annesi ne güzel küçük cerenimiz baya güçlenmiş anlaşılan

iyiim burcum çok sağol

iremcim senin şekerlik yapmana gerek yokki sen zaten öylesin canım

iyiyim mavişim sağol evet baya yoğunuz ne zaman biticek bu yoğunluk bende bilmiyorum ama artık sıkılmaya başladım bide gazeteye iş ilanı verip iptal ettirdik arayan arayana telefon hiç susmuyor kafayı yicem valladelikafadulden-tatlicadiarzu-

Günaydın kızlar, dün gece rüyamda bebeğim oluyordu kızdı emzirdim falan öyle gerçektiki ne güzeldi doğumumda çok kolay olmuştu ne güzel rüyaydı ya uyanınca gerçek olsun istedim birde ben o miniği bırakıp nasıl işe dönücem diye düşün düşün bu saati buldum işteyim ama aklım başka yerlerde şimdiden soğudum sıkıldım neden bilmem bazen ev hanımlarına çok özeniyorum işini bırakacak olan varmı aranızda doğumdan sonra

hayır olsun canım
demekki bu standart hamile rüyası daha geçn aynı rüyayı kızlara anlattım
bir an önce kucağımıza almak istiyoruz hepimiz rüyamıza giriyo sonrada
valla bende bırakmak istiyorum ama maddi açıdan mümkün değil ama iş değişikliği yapmayı çok istiyorum en azından farklı daha sakin bir işte çalışayım istiyorum

günaydın güzeller nasılsınız ugün ben kahvaltı hazırlıyorum mamamı yer gelrim yanınıza bugün inş evdeyim

off işim vardı apar topar gitmek zorunda kaldım...cerencim inş uslu çocuk olur yaa valla bende dua ediyorum hani şöyle uslu sessiz bir çocuk olsa valla ne güzel olur herkes ikiz olsun diye dua ediyordu bizde sakın ha etmeyin dua falan diye kızıyordum şimdi öyle bir ihtimal yok olsa didi hayır diyecek halimiz yoktu zaten veren allah sonuççta razıyız biz ikiz üçüz neyse yeterki hepsi saglıklı eli ayagı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı evlatlar olsunda.. bir tanesini biraz daha iyi terbiye ederim inş diye dua ediyorum şimdi..ama çok endişelerim var cnm ..sanırım bende işi bırakacak olanlardanım aslında ne olacagını bilmiyorum çalışsam iyi olur çalışmasan azıcık sıkıntı çekeriz malum ev alma durumumuz var kredi falan hepsi karışık şimdi evimiz olsa idi valla düşünmezdim hele ben bakayım biraz sonra düşünürüm derdim..aşagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali oldu valla..

standart gerçekten galiba a.sbütün gün bunları düşününce biliçaltı tamamen bunlarla doluyo galiba doğuma yakın daha çok olur diyorlar
iş olayına gelince bende mecburiyet yok aslında ama kararsızlık çok bende doğumdan sonraki 4 ayda evde olucam ya o zaman karar vericem artık aslında işim rahat ama ben sıkıldım galiba bebeğimle evde doyasıya vakit geçirmek çok cazip geliyor birazda tembellik yapmak istiyorum galiba bebek büyüdüğünde yeniden birşeyler bulurum çalıştığım yer resmi birazda burdan sıkıldım galiba 8 sene oldu neyse bebek doğsunda olmadı bırakıcam artık duruma bakıp

günaydın güzeller nasılsınız ugün ben kahvaltı hazırlıyorum mamamı yer gelrim yanınıza bugün inş evdeyim

afiyet olsun yarasın löp löp vitamin olsun

bu devirde uslu bebekmi kaldı kızz hepsi doğuştan fırlama kaydirigubbakcemile3

bende öyle 5yıdır burdayım çok sıkıldım dedğin gibi 4 aylık izin dönemimde düşünüp taşınıp karar vericem artık

Evinde olan güzeller çocuk olduğunda sıkıcı oluyormu tüm samnimiyetinizle yazar mısınız ? yani evde olmak nasıl sizce memnun olan var mı ?

BULCUK , desene aynı durumdayız etrafımdakiler ısrarla bırakma çok pişman olursun diyorlar kafamı karıştırıyorlar bebek bir yana işten keyif almaz oldum eskisi gibi yoğun değil bomboş oturuyoruz bazı zamanlar sanırım buda beni çok bunaltıyo internet olmasaydı çoktan çıkıp giderdim galiba çünkü boş oturmak kadar yorucu ,sıkıcı bir şey yok

tşk ederimmmmmmmmmmmmmmmm:asigim:sırnaşık şey

iş yerinde boş oturmak çok sıkıcı gerçekten benim iş yoğunluğum varr aynı tempoda hep sadece bulunduğum ortamdan patronalrımdan çok sıkıldım bunca sene burda çalışıp bırakmakda kolay değil ama daha fazlada dayanabilceğimi sanmıyorum

çiğdemcimm merhabaa

Senin bebiş olunca bakıcak kimse var mı? annen kayınvaliden yakınmı?eğer değilse mecbur kendin bakıcaksın canım kafanı karıştırma etrafın sözlerine benim öyle olucak büyük ihtimalle çünkü bakıcak kimse yok:ecrin_bebek: ama eğer bakıcak biri varsa ve işinden memnunsan kaybetme işini benceyerimseniben ben işimdende memnun değilim çünkü.:1no2:

burcumm eğer işe başladığım iş bundan kötü olamaz diye düşünüyorsan ortam olarak bencede katlanmaya değmez :1no2:hem daha doğuma var 3-5 deme at kenara biraz birikim yap canım sonra dağ gibi oluyorhihoyyyt Allah veriyor bereketini:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…