- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.441
merak etme beyazcım hepsi normal benim arkadaşım yeni doğum yaptı son 3 ay bebek çıkcakmış gibi hissettitm hep aşşağa doğru baskı ve sancım vardı dedi ama bebeği zamanından bile geç geldi hayırlısı olsun işallah
günaydın canımcım evet valla çok şükür benim açımdan herşey yolunda bide doktora gidip ondan duysam herşey yolunda diyee süper olcak
günaydın cicim bende geç yattım akşam şimdi gözlerim kapanıyormirmirmirmir
kuzummm günaydınnn
hepimizin dönüp dolaşıcağı yer bu topik kaydirigubbakcemile3
kızlar ben hemen bir duş alayım ennemler geliyormuş
malum dr.a gidicem belki muayene falan etmek isteyebilir
birazdan gelirim
günaydın canım benim nasılsın ağrıların geçmedimi hala bugün git doktora muhakkak ihmal etme evet canım işler yoğun sayfayı açtım öyle kaldı
günaydın burcu nasılsın cicim bulantılar başlamadan bitmiş maşallah bebişin nasıl
günaydın cerencim nasılsın kuşummm bıcırığımız nasıl
günaydın canım benim nasılsın iyi yapmışsın aradda bi değişilik iyi oluyor ama fazla uykusuz kalma
iremcim günaydın nasılsın
Canımmm benimmm saat geçtii seni titretip cereni korkutmak istemedimmkaydirigubbakcemile3
valla fazla uykusuz kalmakta istemiyorum malum başım agrıyabiliyor ama dün sanırım geç yatmayayım diye kendimi kastım birazda ondan oldu sabahta ayrı bir dert farkında olmadan kasıyorum elimde olmuyor biraz rahat bırakmam gerekiyor kendimi... cerenim şimdiden ne kadar gezsem kardır diyorum zaten..gezmeyi çok severim bebegide alıştırmam lazım huysuzluk çıkarmasın dışarıda diye..
istesemde gidememkii çıksamda aklım burda kalıyorryerimseniben yediğime içtiğime bişey mi koydunuz anlamadım ki bağımlılık yaptınız bu kadarkaydirigubbakcemile3
hepimiz delüyüz zatii yoksa nasıl anlaşırdıkk dimi amaa kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
bende bol bol gezeyim tozayım istiyorum hele bide yaz gelcek allah evde patlarım duramam ben :CüvCüv: böyle gezeriz artık kaydirigubbakcemile3
Canımmm endişelenme tatlım doktorda güzel şeyler söyler elbet kendine vesvese yapma boş yere rahat döneme giriyorsun inşallah en fazla 1 ay daha yaşarsan sıkıntı yaşarsın sonra acaba hamileimiyim değilmiyim dersin o kadar rahat geçer yani taaakiiii bebişin hareketleri başlayana dek tabi kaydirigubbakcemile3 çünkü o hareketlenince yine rahat oluyorsun fakat durup dururken içerden bir tekme insanı hoplatıyor valla kaydirigubbakcemile3
al duşunuda misler gibi ol balımmmm ama saçlarını iyice kurut sıkı giyin hasta olma dışarı çıkacaksın çünkü...
Nasıl olalım be tatlım hep aynı bildiğiniz gibi bir değişiklik yok sabah kalkıp iş egeliyoruz akşam oluncada eve bildiğin rutin işler yani. Bıcırıkta iyi teyzesi maşallah hareketleri felan yerinde gece beni uyandıracak kadar mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3
ayyy cerenede kıyamazmış teyzesii oyy yerim ben seni balım.....
Düşünceli arkadaşım benim :1hug:
biliyorum gezenti olduğunu canım bu yüzden diyorum bu günlerin kıymetini bil allah verede uslu bir çocuğun olsa gerçi hyerşey tersine olurmuş ya kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlısı bakalım....
evet canım yemeğine ilaç attık yetmedi burdan okuduk üfledik :roflol: :roflol:
çiğdem hoşgeldin aramızaa Sağlıkla kucağına alırsın işallah bebeğini
Günaydın kızlar, dün gece rüyamda bebeğim oluyordu kızdı emzirdim falan öyle gerçektiki ne güzeldi doğumumda çok kolay olmuştu ne güzel rüyaydı ya uyanınca gerçek olsun istedim birde ben o miniği bırakıp nasıl işe dönücem diye düşün düşün bu saati buldum işteyim ama aklım başka yerlerde şimdiden soğudum sıkıldım neden bilmem bazen ev hanımlarına çok özeniyorum işini bırakacak olan varmı aranızda doğumdan sonra
hayır olsun canım
demekki bu standart hamile rüyası daha geçn aynı rüyayı kızlara anlattım
bir an önce kucağımıza almak istiyoruz hepimiz rüyamıza giriyo sonrada
valla bende bırakmak istiyorum ama maddi açıdan mümkün değil ama iş değişikliği yapmayı çok istiyorum en azından farklı daha sakin bir işte çalışayım istiyorum
günaydın güzeller nasılsınız ugün ben kahvaltı hazırlıyorum mamamı yer gelrim yanınıza bugün inş evdeyim
günaydın güzeller nasılsınız ugün ben kahvaltı hazırlıyorum mamamı yer gelrim yanınıza bugün inş evdeyim
off işim vardı apar topar gitmek zorunda kaldım...cerencim inş uslu çocuk olur yaa valla bende dua ediyorum hani şöyle uslu sessiz bir çocuk olsa valla ne güzel olur herkes ikiz olsun diye dua ediyordu bizde sakın ha etmeyin dua falan diye kızıyordum şimdi öyle bir ihtimal yok olsa didi hayır diyecek halimiz yoktu zaten veren allah sonuççta razıyız biz ikiz üçüz neyse yeterki hepsi saglıklı eli ayagı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı evlatlar olsunda.. bir tanesini biraz daha iyi terbiye ederim inş diye dua ediyorum şimdi..ama çok endişelerim var cnm ..sanırım bende işi bırakacak olanlardanım aslında ne olacagını bilmiyorum çalışsam iyi olur çalışmasan azıcık sıkıntı çekeriz malum ev alma durumumuz var kredi falan hepsi karışık şimdi evimiz olsa idi valla düşünmezdim hele ben bakayım biraz sonra düşünürüm derdim..aşagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali oldu valla..
standart gerçekten galiba a.sbütün gün bunları düşününce biliçaltı tamamen bunlarla doluyo galiba doğuma yakın daha çok olur diyorlar
iş olayına gelince bende mecburiyet yok aslında ama kararsızlık çok bende doğumdan sonraki 4 ayda evde olucam ya o zaman karar vericem artık aslında işim rahat ama ben sıkıldım galiba bebeğimle evde doyasıya vakit geçirmek çok cazip geliyor birazda tembellik yapmak istiyorum galiba bebek büyüdüğünde yeniden birşeyler bulurum çalıştığım yer resmi birazda burdan sıkıldım galiba 8 sene oldu neyse bebek doğsunda olmadı bırakıcam artık duruma bakıp
hoşbulduk cerencim iyiyim çok şükür sağol ,valla bizdede aynı cerencim hep rutin işler dün akşamlar babamlar geldi oturduk çay falan öyle geçti yerim ben o bıcırığı maşallah annesi ne güzel küçük cerenimiz baya güçlenmiş anlaşılan
iyiim burcum çok sağol
iremcim senin şekerlik yapmana gerek yokki sen zaten öylesin canım
iyiyim mavişim sağol evet baya yoğunuz ne zaman biticek bu yoğunluk bende bilmiyorum ama artık sıkılmaya başladım bide gazeteye iş ilanı verip iptal ettirdik arayan arayana telefon hiç susmuyor kafayı yicem valladelikafadulden-tatlicadiarzu-
BULCUK , desene aynı durumdayız etrafımdakiler ısrarla bırakma çok pişman olursun diyorlar kafamı karıştırıyorlar bebek bir yana işten keyif almaz oldum eskisi gibi yoğun değil bomboş oturuyoruz bazı zamanlar sanırım buda beni çok bunaltıyo internet olmasaydı çoktan çıkıp giderdim galiba çünkü boş oturmak kadar yorucu ,sıkıcı bir şey yok
BULCUK , desene aynı durumdayız etrafımdakiler ısrarla bırakma çok pişman olursun diyorlar kafamı karıştırıyorlar bebek bir yana işten keyif almaz oldum eskisi gibi yoğun değil bomboş oturuyoruz bazı zamanlar sanırım buda beni çok bunaltıyo internet olmasaydı çoktan çıkıp giderdim galiba çünkü boş oturmak kadar yorucu ,sıkıcı bir şey yok
iş yerinde boş oturmak çok sıkıcı gerçekten benim iş yoğunluğum varr aynı tempoda hep sadece bulunduğum ortamdan patronalrımdan çok sıkıldım bunca sene burda çalışıp bırakmakda kolay değil ama daha fazlada dayanabilceğimi sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?