Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet 3-5 atmak lazım doğru diyosun
aslında iş yerim baya gelişen bi firma ama benim burda durmam hata
daha iyi iş bulursam çıkıcam zaten aslında ev kredimiz olmasa 1sene çalışmam kendim bakarım bebeğime sonra bi iş bulur çaışırım ama kısmet bakalım neler görcez ilerleyen zamanlarda

Kız arife daha cumartesi akşamı babanlar size yemeğe gelmemişmiydi? Bu kadar sıkmı görüşüyorsunuz? Ayy canım yaa işten eve git birde yorgun argın ailede olsa misafir ağırla allah yardımcın olsun balım....
Evet yaa hani genelde hamileler için bir espiri vardır ya bu ya topçu olacak yada popçu diye bizimkide boksör olucak sanırım yada tekvando karate felan kaydirigubbakcemile3

Günaydın canımcım hoş geldin nasılsın?
Rüyan hayır olsun inşallah gerçekleştiği günleride görürsün tatlım allahın izini ile...
Çalışma konusuna gelince valla ben doğumdan sonra çalışacak olanlardanım canım çünkü malum bu devirde tek kişinin maaşı ile yaşamak biraz zor mutlaka yaşanır insan ölmez ama sınırlı bir yaşam olur üstüne birde bebeğin masrafları eklenince oooyyy oooyyy ben kıyamam kocama yaaa hangi birine yetişsin bir maaşla zavallım. Ama tabii durumu iyi olanlar tek maaşı yetenler varsa aramızda yada mecburiyetler çalışmamak daha doğru...

günaydın güzeller nasılsınız ugün ben kahvaltı hazırlıyorum mamamı yer gelrim yanınıza bugün inş evdeyim

Günaydın tatlım....
Sana afiyet olsun şekerim mamanızı yiyin ve gelim emi canım... cokacimcoook

Valla usluyu felan bırakalımda şimdilik tek duamız sağlık sıhhat hayırlı evlat olsun balım. Büyük konuşmaktan korkarım ben valla allah neyi hakkımızda hayırlı kıldıysa onu yaşatacaktır şüphesiz ve bizimde her yaşadığımızı kabullenişp şükretmemiz gerek....
İş konusunu bence tekrar düşün derim tatlım alıştığın bir ortam ise iş yerin doğumdan sonra çalışmanı tavsiye ederim üstelik siz ev almayı düşünüyorsunuz birde bu yüzden geçim iyice zorlaşır çocuğuda göz ardı etme sakın ne masraflar açıyor valla....
Bak b,z kendi evimizde olduğumuz halde allahımıza şükürler olsunki yinede çalışmayı düşünüyorum, işten ayrılmak aklıma dahii gelmiyor. Tabiki bebeğime ben kendim bakmak onu kendim eğitmek istiyorum ama maddiyatta malesef bir yerde kapatıyor bütün yolları. Çocuğuma istediği birşeyi alamadığım zaman yada evin eksiğini her hangi bir şeyi maddi sıkıntılar yüzünden sürekli ertelediğim zaman sıkıntılar zorluklar başlar.... Mecbur çalışıcaz daha kaliteli bir yaşam sürmek istiyor isek çalışmam gerek.... Hakkımzıda hayırlısı bakalım....

günaydın canım çok güzel rüya görmüşşsün allah hayırlara çıkarsın inşallah ben henüz hamile değilim ama allah kısmet ederde olursa bebişim kendim bakıcam inşallah
günaydın güzeller nasılsınız ugün ben kahvaltı hazırlıyorum mamamı yer gelrim yanınıza bugün inş evdeyim
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın bu arada afiyet olsun
tşk ederimmmmmmmmmmmmmmmm:asigim:sırnaşık şey

biş değil balküpüm benimŞeniz

Evinde olan güzeller çocuk olduğunda sıkıcı oluyormu tüm samnimiyetinizle yazar mısınız ? yani evde olmak nasıl sizce memnun olan var mı ?

ben kendimi bildim bileli hiç evde oturmadım... okul hayatı derken iş hayatı öyle devam ediyor.. eşime hep derdim yaa ev hanımlığı ne güzeldir dimi diye..keşke evde olsam çerezimi alır tv karşısına oturum felan derdim özenirdim ne bileyim..

şuan 2,5 aylık hamileyim kalp atışlarını duyana kadar kadar doktorum evde istirahat dedi vallahi ben öldüm bittim canım ..ne bileyim alışkın olmayınca mıdır nedir..ben dayanamadım..hamile olunca ev işleride yapamıyordum..çok sıkıcı geldi bana ...

kalp atışını duyduk hemen doktoruma dedim ben işe başlıcam diye..ben çalıma hayatını çok seviyorum ve nasıl vazgeçerim bilmiyorum...

ev hanımları yanlış anlamayın lütfen..hani çalışmaya alışınca zor geliyor ne bileyim

kızlar teşekkürler biz mamamızı yedik geldik, çiğdemcim ben bu yıl çalışmıyorum çok sıkılıyorum evde ama oturmasıda çok zevkli

Kayınvalidem ben bakarım diyor ama görümcemde beş aylık hamile gerçi o çalışmıyor ama peş peşe 2 torun olucak yani kendi annemde gelir ama en fazla 2 ay kalır onlar başka şehirde bakacak güvenilir kişi var ama ben kendim bakmak istiyorum karasızım canım ya bilmiyorum ne yapıcam ben iştende çok sıkıldım patronumdan da off offf

cerencim evet dediklerinde haklısın sonuçta daha iyi ve daha kaliteli bir yaşam için tabii ki çalışmak mantıklı ama gel gelelim bebk dogunca baacak kişiye..tatlım benim annem yok yakınım da kayınvalidem var oda ikizlere bakıyor onlarıda pek bırakacaga benzemiyor hani hepsine bakarız falan diyordu taa gebe olmadan önce ama ne bileyim o zman kızlar 2 yaşına girmek üzere olacaklar tamda yaramaz ve daha çok ilgilenmeleri gereken bir durumda iken birde bizimkine bakmaları ne bileyim rahat olmayabilir belki rica etsem bakarlar ama çok zor inan yani ne bileyim şimdiden anneme sürekli bak gel tamammı diyerek sürekli imada bulunuyorlar tamma kayınvalidem annemleri çok sever en başından beri hep burada olmalarını ister ailecek ama bu mümkün degil şimdi de sürekli böyle olunca çok zor bilmiyorum bende karışıgım aslında burası da iyice sıkmaya başladı beni bende burada daha yeni 1 sene olacak gerçi geri dönebilecegim de belli degil malum güven olmaz burada bir arkadaş daha gebe o geri dönmeyecek öyle konuşmuşlar gerçi işe başlamadan öncede 2 3 sene gebe olma falan demişler biz öyle konuşmadık ama benim işim sonuçta çok önemli bir birim degil yani bugün ben 1 hafta sonra başka biri neyse bilmiyorum tam anlamıyla eşimle konuşmadım bunları..kayınvalidemlerinde ne düşündügünü bilmiyorum o biraksa bile yazdan sonra artık enişte beyin pek bırakacagı yok çevredekilwer briaz takılıyor artık yeter şimdi yeni toruna bakar diye ama bilmiyorum açık konuşmakta çok işime gelmiyor.

canım benim işim zor olsa memnun olmasam..bırakır çocuğumla ilgilenirdim ..(turizm acentasında çalışıyorum ben..yorulmuyorum ve rahatım çok şükür..

bizimki ilk torun olacağı için herkes çok hevesli bakmaya..kayınvalidemin evi bana yakın sabah bırakır akşam alırım diye düşünüyorum ben.. ama ilk 6 ,7 ay izin alır bakarım çocuğuma diyorum yaa hayırlısı bakalım doğunca verebilecekmiyim birine baksın diye ..

Günaydın canımcım hoş geldin nasılsın?
Rüyan hayır olsun inşallah gerçekleştiği günleride görürsün tatlım allahın izini ile...
Çalışma konusuna gelince valla ben doğumdan sonra çalışacak olanlardanım canım çünkü malum bu devirde tek kişinin maaşı ile yaşamak biraz zor mutlaka yaşanır insan ölmez ama sınırlı bir yaşam olur üstüne birde bebeğin masrafları eklenince oooyyy oooyyy ben kıyamam kocama yaaa hangi birine yetişsin bir maaşla zavallım. Ama tabii durumu iyi olanlar tek maaşı yetenler varsa aramızda yada mecburiyetler çalışmamak daha doğru...

merhaba cerencim Allaha şükür maddi sıkıntımız yok ama eşim çalışan kadını seviyor bugüne bugün maaşımı görmemiştir bile ama işime devam etmemi çok istiyor tabi ben arad nabız kontrolü yapıp yakında bırakıcam diyorum gülüyor yani bırakıncada çok tepki vermeyecek ama gönlü çalışmamdan yana ben bebeğimin yanından olmaktan yanayım birde evimde olmaktan yana

bebek olmadan hamileyken bende olsam çok sıkılırım ama bebek olunca çok oyalar diyorum tabi dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor canım ya

canım doğduktan sonra inş allahım bi kolaylık verir ben inş atanırsam bakıcı tutacağım 2 aylık kuzucum am el mahkum rabbim yardımcımız olsun inş

iyiyiz canım ilaydam iyi teyzesi kıpır kıpır cuma günü dedemiz geliyor çok sevinçliyizhihoyyythihoyyyt

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ayyy canım ne güzelll ne zamandır görmüyorsun babanı? Kimbilir nasıl özlemişsindir :1hug: gelsinde bir güzel hasret giderin canım kaydirigubbakcemile5

Valla bilemiyoruzki neler olucak canım ya yaşayıp görücez inşallah bene şimdi böyle konuşuyorum ama emin ol bende ağlaya ağlaya işe gelicem cereni bırakırken ama elimiz mahkum bunada alışıcaz ne yapalım....
Neyse daha erken bunları konuşmak için yaa hele bir hayırlısı ile doğsun şu miniklerde o zaman akmı karamı görücez herşeyi inşallah kaydirigubbakcemile3

maddi sıkıntın yoksa ve sende evinde bebeğinle ilgilenmek istiyorsan çalışmazsın gülüm. en azından 1 yıl bebeğinle vakit geçirirsin 1 yaşına girdikten sonra duruma göre hareket edersin. Evde olmanında tdına varmış olursun bize anlatırsın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…