- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.461
burcumm eğer işe başladığım iş bundan kötü olamaz diye düşünüyorsan ortam olarak bencede katlanmaya değmez :1no2:hem daha doğuma var 3-5 deme at kenara biraz birikim yap canım sonra dağ gibi oluyorhihoyyyt Allah veriyor bereketini:Saruboceq:
hoşbulduk cerencim iyiyim çok şükür sağol ,valla bizdede aynı cerencim hep rutin işler dün akşamlar babamlar geldi oturduk çay falan öyle geçti yerim ben o bıcırığı maşallah annesi ne güzel küçük cerenimiz baya güçlenmiş anlaşılan
iyiim burcum çok sağol
iremcim senin şekerlik yapmana gerek yokki sen zaten öylesin canım
iyiyim mavişim sağol evet baya yoğunuz ne zaman biticek bu yoğunluk bende bilmiyorum ama artık sıkılmaya başladım bide gazeteye iş ilanı verip iptal ettirdik arayan arayana telefon hiç susmuyor kafayı yicem valladelikafadulden-tatlicadiarzu-
Günaydın kızlar, dün gece rüyamda bebeğim oluyordu kızdı emzirdim falan öyle gerçektiki ne güzeldi doğumumda çok kolay olmuştu ne güzel rüyaydı ya uyanınca gerçek olsun istedim birde ben o miniği bırakıp nasıl işe dönücem diye düşün düşün bu saati buldum işteyim ama aklım başka yerlerde şimdiden soğudum sıkıldım neden bilmem bazen ev hanımlarına çok özeniyorum işini bırakacak olan varmı aranızda doğumdan sonra
günaydın güzeller nasılsınız ugün ben kahvaltı hazırlıyorum mamamı yer gelrim yanınıza bugün inş evdeyim
off işim vardı apar topar gitmek zorunda kaldım...cerencim inş uslu çocuk olur yaa valla bende dua ediyorum hani şöyle uslu sessiz bir çocuk olsa valla ne güzel olur herkes ikiz olsun diye dua ediyordu bizde sakın ha etmeyin dua falan diye kızıyordum şimdi öyle bir ihtimal yok olsa didi hayır diyecek halimiz yoktu zaten veren allah sonuççta razıyız biz ikiz üçüz neyse yeterki hepsi saglıklı eli ayagı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı evlatlar olsunda.. bir tanesini biraz daha iyi terbiye ederim inş diye dua ediyorum şimdi..ama çok endişelerim var cnm ..sanırım bende işi bırakacak olanlardanım aslında ne olacagını bilmiyorum çalışsam iyi olur çalışmasan azıcık sıkıntı çekeriz malum ev alma durumumuz var kredi falan hepsi karışık şimdi evimiz olsa idi valla düşünmezdim hele ben bakayım biraz sonra düşünürüm derdim..aşagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali oldu valla..
günaydın canım çok güzel rüya görmüşşsün allah hayırlara çıkarsın inşallah ben henüz hamile değilim ama allah kısmet ederde olursa bebişim kendim bakıcam inşallahGünaydın kızlar, dün gece rüyamda bebeğim oluyordu kızdı emzirdim falan öyle gerçektiki ne güzeldi doğumumda çok kolay olmuştu ne güzel rüyaydı ya uyanınca gerçek olsun istedim birde ben o miniği bırakıp nasıl işe dönücem diye düşün düşün bu saati buldum işteyim ama aklım başka yerlerde şimdiden soğudum sıkıldım neden bilmem bazen ev hanımlarına çok özeniyorum işini bırakacak olan varmı aranızda doğumdan sonra
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın bu arada afiyet olsungünaydın güzeller nasılsınız ugün ben kahvaltı hazırlıyorum mamamı yer gelrim yanınıza bugün inş evdeyim
tşk ederimmmmmmmmmmmmmmmm:asigim:sırnaşık şey
Evinde olan güzeller çocuk olduğunda sıkıcı oluyormu tüm samnimiyetinizle yazar mısınız ? yani evde olmak nasıl sizce memnun olan var mı ?
kızlar teşekkürler biz mamamızı yedik geldik, çiğdemcim ben bu yıl çalışmıyorum çok sıkılıyorum evde ama oturmasıda çok zevkli
Afiyet olsun balımmm yarasın sanada kuzumada
nasılsın şekerim? annen nasıl? İlaydamız nasıl?
çiğdemcimm merhabaa
Senin bebiş olunca bakıcak kimse var mı? annen kayınvaliden yakınmı?eğer değilse mecbur kendin bakıcaksın canım kafanı karıştırma etrafın sözlerine benim öyle olucak büyük ihtimalle çünkü bakıcak kimse yok:ecrin_bebek: ama eğer bakıcak biri varsa ve işinden memnunsan kaybetme işini benceyerimseniben ben işimdende memnun değilim çünkü.:1no2:
kızlar bugün 18 mart çanakkale şehitlerini anma günü şehitlerimize birer fatihayı çok görmeliyim olurmu
Kayınvalidem ben bakarım diyor ama görümcemde beş aylık hamile gerçi o çalışmıyor ama peş peşe 2 torun olucak yani kendi annemde gelir ama en fazla 2 ay kalır onlar başka şehirde bakacak güvenilir kişi var ama ben kendim bakmak istiyorum karasızım canım ya bilmiyorum ne yapıcam ben iştende çok sıkıldım patronumdan da off offf
ben kendimi bildim bileli hiç evde oturmadım... okul hayatı derken iş hayatı öyle devam ediyor.. eşime hep derdim yaa ev hanımlığı ne güzeldir dimi diye..keşke evde olsam çerezimi alır tv karşısına oturum felan derdim özenirdim ne bileyim..
şuan 2,5 aylık hamileyim kalp atışlarını duyana kadar kadar doktorum evde istirahat dedi vallahi ben öldüm bittim canım ..ne bileyim alışkın olmayınca mıdır nedir..ben dayanamadım..hamile olunca ev işleride yapamıyordum..çok sıkıcı geldi bana ...
kalp atışını duyduk hemen doktoruma dedim ben işe başlıcam diye..ben çalıma hayatını çok seviyorum ve nasıl vazgeçerim bilmiyorum...
ev hanımları yanlış anlamayın lütfen..hani çalışmaya alışınca zor geliyor ne bileyim
kızlar teşekkürler biz mamamızı yedik geldik, çiğdemcim ben bu yıl çalışmıyorum çok sıkılıyorum evde ama oturmasıda çok zevkli
Kayınvalidem ben bakarım diyor ama görümcemde beş aylık hamile gerçi o çalışmıyor ama peş peşe 2 torun olucak yani kendi annemde gelir ama en fazla 2 ay kalır onlar başka şehirde bakacak güvenilir kişi var ama ben kendim bakmak istiyorum karasızım canım ya bilmiyorum ne yapıcam ben iştende çok sıkıldım patronumdan da off offf
nasıl yani hem sıkıcı hem zevkli mi?
iyiyiz canım ilaydam iyi teyzesi kıpır kıpır cuma günü dedemiz geliyor çok sevinçliyizhihoyyythihoyyyt
cerencim evet dediklerinde haklısın sonuçta daha iyi ve daha kaliteli bir yaşam için tabii ki çalışmak mantıklı ama gel gelelim bebk dogunca baacak kişiye..tatlım benim annem yok yakınım da kayınvalidem var oda ikizlere bakıyor onlarıda pek bırakacaga benzemiyor hani hepsine bakarız falan diyordu taa gebe olmadan önce ama ne bileyim o zman kızlar 2 yaşına girmek üzere olacaklar tamda yaramaz ve daha çok ilgilenmeleri gereken bir durumda iken birde bizimkine bakmaları ne bileyim rahat olmayabilir belki rica etsem bakarlar ama çok zor inan yani ne bileyim şimdiden anneme sürekli bak gel tamammı diyerek sürekli imada bulunuyorlar tamma kayınvalidem annemleri çok sever en başından beri hep burada olmalarını ister ailecek ama bu mümkün degil şimdi de sürekli böyle olunca çok zor bilmiyorum bende karışıgım aslında burası da iyice sıkmaya başladı beni bende burada daha yeni 1 sene olacak gerçi geri dönebilecegim de belli degil malum güven olmaz burada bir arkadaş daha gebe o geri dönmeyecek öyle konuşmuşlar gerçi işe başlamadan öncede 2 3 sene gebe olma falan demişler biz öyle konuşmadık ama benim işim sonuçta çok önemli bir birim degil yani bugün ben 1 hafta sonra başka biri neyse bilmiyorum tam anlamıyla eşimle konuşmadım bunları..kayınvalidemlerinde ne düşündügünü bilmiyorum o biraksa bile yazdan sonra artık enişte beyin pek bırakacagı yok çevredekilwer briaz takılıyor artık yeter şimdi yeni toruna bakar diye ama bilmiyorum açık konuşmakta çok işime gelmiyor.
Günaydın canımcım hoş geldin nasılsın?
Rüyan hayır olsun inşallah gerçekleştiği günleride görürsün tatlım allahın izini ile...
Çalışma konusuna gelince valla ben doğumdan sonra çalışacak olanlardanım canım çünkü malum bu devirde tek kişinin maaşı ile yaşamak biraz zor mutlaka yaşanır insan ölmez ama sınırlı bir yaşam olur üstüne birde bebeğin masrafları eklenince oooyyy oooyyy ben kıyamam kocama yaaa hangi birine yetişsin bir maaşla zavallım. Ama tabii durumu iyi olanlar tek maaşı yetenler varsa aramızda yada mecburiyetler çalışmamak daha doğru...
merhaba cerencim Allaha şükür maddi sıkıntımız yok ama eşim çalışan kadını seviyor bugüne bugün maaşımı görmemiştir bile ama işime devam etmemi çok istiyor tabi ben arad nabız kontrolü yapıp yakında bırakıcam diyorum gülüyor yani bırakıncada çok tepki vermeyecek ama gönlü çalışmamdan yana ben bebeğimin yanından olmaktan yanayım birde evimde olmaktan yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?