- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.481
filiz ablaaaa hoşgeldin nasılsın
-tatlicadiarzu- hoşbuldum canım kafamçokkarıştı
-tatlicadiarzu- hoşbuldum canım kafamçokkarıştı
ablacım çok zor değil mi öğretmenlik bide bana ne rahat mesleğiniz var ohh ekmek elden su gölden diyorlar
merhaba kızlaaaaaaaaar
bugün çok geç kaldım ama inanılmaz bir yoğunluk var okulda, bir yandan 18 Mart çalışmaları, bir yandan ilk notların e-okula girilmesi, bir yandan ödev kağıdı hazırlanması.... ayyyyyy kafayı yiyeceğim valla... görüyorum ki evde mi oturulsun yoksa çalışılsın mı tartışması var... bebğim olursa hiç düşünme 3 yaşına gelene kadar evde çocuğumla otururum ama 3 yaşından sonra o anaokuluna ben işe :) şimdi ise keşke otursaymışım evde diyorum, bir dakika boş vaktim yok ya, yorgunluğu da cabası... akşamları ne güzel sohbet mohbet ediyorduk o da bittiahhhh eski günler ahhh.... ya tamam işe döndüm ama bu kadar yorulacağımı ve koşturacağımı bilmiyordum ki? bu arada kızlar Perşembe gecesi İstanbula gideceğim sabah Notere gidip saat 11 arabasıyla geri döneceğim aynı gün buraya... çünkü bütün evraklarımın noter tasdikli fotokopileri istanbuldaki noterde ve benim evraklarımın aslı kayıp (((((
ceren siz mamanızı yediniz mi bakayım minik kızımızı aç bırakma
merhaba kızlaaaaaaaaar
bugün çok geç kaldım ama inanılmaz bir yoğunluk var okulda, bir yandan 18 Mart çalışmaları, bir yandan ilk notların e-okula girilmesi, bir yandan ödev kağıdı hazırlanması.... ayyyyyy kafayı yiyeceğim valla... görüyorum ki evde mi oturulsun yoksa çalışılsın mı tartışması var... bebğim olursa hiç düşünme 3 yaşına gelene kadar evde çocuğumla otururum ama 3 yaşından sonra o anaokuluna ben işe :) şimdi ise keşke otursaymışım evde diyorum, bir dakika boş vaktim yok ya, yorgunluğu da cabası... akşamları ne güzel sohbet mohbet ediyorduk o da bittiahhhh eski günler ahhh.... ya tamam işe döndüm ama bu kadar yorulacağımı ve koşturacağımı bilmiyordum ki? bu arada kızlar Perşembe gecesi İstanbula gideceğim sabah Notere gidip saat 11 arabasıyla geri döneceğim aynı gün buraya... çünkü bütün evraklarımın noter tasdikli fotokopileri istanbuldaki noterde ve benim evraklarımın aslı kayıp (((((
aaaaaaaaaaaaaaaaa bakın kim gelmişşşşşşşşşşşşşşşş biricik aşkım burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyythihoyyythihoyyyt abla dövelimmi hepsiniiiikötükedihüso
boşuna mı hasretini çekiyoruz yaaa:çok üzgünüm:bari iyi haberlerini duysaydık o da yokk:çok üzgünüm: hadi kızlar baskın yapıp filiz ablayı çekip kurtaracağız bu hayattannnnnnnnnnnnnn yürüyün kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:enbuyukkk:
aaaaaaaaaaaaaaaaa bakın kim gelmişşşşşşşşşşşşşşşş biricik aşkım burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyythihoyyythihoyyyt abla dövelimmi hepsiniiiikötükedihüso
boşuna mı hasretini çekiyoruz yaaa:çok üzgünüm:bari iyi haberlerini duysaydık o da yokk:çok üzgünüm: hadi kızlar baskın yapıp filiz ablayı çekip kurtaracağız bu hayattannnnnnnnnnnnnn yürüyün kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:enbuyukkk:
kızlar günaydın nasılsınız bakıyım muhabbet kuşları .. valla ben bile çalışma taraftarıyım ben bile derken şunu kastettim yani işim çok vasıflı değil masabaşı değil öyle olmadığı halde 4 aylık iznimden sonra 6 aylık ücretsiz sigortasız iznimi verirlerse çalışacağım çünkü çalışmayı çok seviyorum. şimdi bile izin günlerimde sıkılıp kendimi temizliğe verip dağıtıyorum oyüzden bende kararsızlar grubundayım .şükür evimiz kendimizin ,eşimde güzel bir şirkette maaşı bereket versin iyi..oda bana bırakıyo ben her halükarda size bakarım diyo karar sana kalmış deyip beni destekliyoo
kızzz ben bu saate kadar aç durabilirmiyim ceen beni ne yaparklava: kaydirigubbakcemile3
abla allah yardımcın olsun ne diyeyim birde hamlık vardı senin üzerinde şimdi dahada ağır gelir bu koşuşturmacalar neyse azıcık daha dayan sonra yoluna girer herşey sende alışmış olursun. :teselli:
ceren bende 20 .haftam dolduğunda içimde garip yuvarlanmalar karnım içten katkat oluyo gibi katlanıyoo birde aynı kapı toklatır gibi kütküt karnımın farklı yerlerine dokunuyooo sende de böyle tipte hislermi oldu yoksa herkesin farklımı
Cerencim sanırım dediğin gibi yapıcam herkes bana karşı çıksada bildiğimi okucam galiba napalım ölüm yok ya sonunda ben büyük ihtimal bırakıcam
ya cerencim iki isimde kararsız kaldık ecrin yada cemre sence hangisi güzelll arkadaşlar sizlerde yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?