Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

merhaba kızlaaaaaaaaar

bugün çok geç kaldım ama inanılmaz bir yoğunluk var okulda, bir yandan 18 Mart çalışmaları, bir yandan ilk notların e-okula girilmesi, bir yandan ödev kağıdı hazırlanması.... ayyyyyy kafayı yiyeceğim valla... görüyorum ki evde mi oturulsun yoksa çalışılsın mı tartışması var... bebğim olursa hiç düşünme 3 yaşına gelene kadar evde çocuğumla otururum ama 3 yaşından sonra o anaokuluna ben işe :) şimdi ise keşke otursaymışım evde diyorum, bir dakika boş vaktim yok ya, yorgunluğu da cabası... akşamları ne güzel sohbet mohbet ediyorduk o da bitti ahhhh eski günler ahhh.... ya tamam işe döndüm ama bu kadar yorulacağımı ve koşturacağımı bilmiyordum ki? bu arada kızlar Perşembe gecesi ıstanbula gideceğim sabah Notere gidip saat 11 arabasıyla geri döneceğim aynı gün buraya... çünkü bütün evraklarımın noter tasdikli fotokopileri istanbuldaki noterde ve benim evraklarımın aslı kayıp (((((

benimde kaınvalidem ve annem dönşümlü bakıcak ikiside aynı şehirde çok şükür Allah sağlık sıhhat versindee o yüzden bakıcı derdim pek olmucak benim

kızar ben öğle yemeğine gidiyorummm cokacimcoook

evet çigdem im eger maddi sıkıntın yoksa hiç düşünme yine etkilemek istemem ama madem imkanın var bir süre çalışmazsın bebişin 1 yalına geldikten sonra durumuna göre bakar iş ararsın valla benim öyle bir imkanım olsa şuanda bu kadar düşünüp kem küm etmem valla bu benim fikrim tabii evde oturmak biraz sıkıcı gelebilir her gün aynı deriz ama bebk olunca sıkılacak vakit kalmaz ...

afiyet olsun burcucum :)

ablacım çok zor değil mi öğretmenlik bide bana ne rahat mesleğiniz var ohh ekmek elden su gölden diyorlar

ohooooooo nerdeeeeeeee??? eskidenmiş o... valla canımdan can gidiyor bazı sınıflarda... bu sabah iki saat üst üste 10TM sınıfına dersim vardı, dersten çıkarken mideme sancılar ve bulantılar girdi sinirden... öğretmenlik çoooooook zor şu zamanda

aaaaaaaaaaaaaaaaa bakın kim gelmişşşşşşşşşşşşşşşş biricik aşkım burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyythihoyyythihoyyyt abla dövelimmi hepsiniiiikötükedihüso
boşuna mı hasretini çekiyoruz yaaa:çok üzgünüm:bari iyi haberlerini duysaydık o da yokk:çok üzgünüm: hadi kızlar baskın yapıp filiz ablayı çekip kurtaracağız bu hayattannnnnnnnnnnnnn yürüyün kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:enbuyukkk:

kızlar günaydın nasılsınız bakıyım muhabbet kuşları .. valla ben bile çalışma taraftarıyım ben bile derken şunu kastettim yani işim çok vasıflı değil masabaşı değil öyle olmadığı halde 4 aylık iznimden sonra 6 aylık ücretsiz sigortasız iznimi verirlerse çalışacağım çünkü çalışmayı çok seviyorum. şimdi bile izin günlerimde sıkılıp kendimi temizliğe verip dağıtıyorum oyüzden bende kararsızlar grubundayım .şükür evimiz kendimizin ,eşimde güzel bir şirkette maaşı bereket versin iyi..oda bana bırakıyo ben her halükarda size bakarım diyo karar sana kalmış deyip beni destekliyoo

ceren siz mamanızı yediniz mi bakayım minik kızımızı aç bırakma

kızzz ben bu saate kadar aç durabilirmiyim ceen beni ne yapar klava: kaydirigubbakcemile3

abla allah yardımcın olsun ne diyeyim birde hamlık vardı senin üzerinde şimdi dahada ağır gelir bu koşuşturmacalar neyse azıcık daha dayan sonra yoluna girer herşey sende alışmış olursun. :teselli:

canım, birtanem, güzelim benim :) valla ben bunların kahrını çekmek için başladım çalışmaya yaaaa (((( valla sinir sistemim altüst oluyor o sınıfdan çıkınca (( ama yok böyle devam ederse idareye ben bırakıyorum diyeceğim ve o zaman bu sınıfı alacaklar benden, bu zamana kadar kim götürdüyse o devam etsin kardeşim aaaaa... zaten hiç bir b.. bilmiyorlar... ayyyy delirttiler bugün beni delirttiler resmen

ceren bende 20 .haftam dolduğunda içimde garip yuvarlanmalar karnım içten katkat oluyo gibi katlanıyoo birde aynı kapı toklatır gibi kütküt karnımın farklı yerlerine dokunuyooo sende de böyle tipte hislermi oldu yoksa herkesin farklımı

Cerencim sanırım dediğin gibi yapıcam herkes bana karşı çıksada bildiğimi okucam galiba napalım ölüm yok ya sonunda ben büyük ihtimal bırakıcam

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

hoş geldin kuzum nasılsın? Kızçenin adına karar verdinizmi cemremi olucak?

burcu kız 12 . haftanada az kalmış yaklaşıyosun kolay dönemlerin başlıyo en rahat hareket edebildiğimiz zamanlar. 2li zamanı için bi tarih verdimi dr un

hayatım ben yorgunluğunda değilim işin, yorulayım ama birşeyler olduğunu göreyim yorulurken... ben bu sınıfla bir arpa boyu bile yol alamıyorum... bunlar geçen sene daha iyiydi, bu sene iyice zıvanadan çıkmışlar... sabah bu sınıfın öğrencilerinden biri uyuyordu sıra üstünde, hasta mısın diye yanına gittim aman allahım leş gibi içki kokuyordu, gözler kan çanağı, direk müdüre yolladım, ne yaptılarsa yaptılar artık bilmiyorum...

ya cerencim iki isimde kararsız kaldık ecrin yada cemre sence hangisi güzelll arkadaşlar sizlerde yardımcı olun

ayyy canım yaaa kızçen hareketlendi demek oyy bana neler olmuyorkiii bazen kasıklarımda hissediyorum hareketlerini hani böyle ayağınla birini ittirirsin ya bütün gücünle aynı öyle sanki bacağını kasığıma kadar uzatıyor eşimde geriniyor deyip dalga geçiyor kaydirigubbakcemile3 bilmem herkesde farklıda olabilir ama kısmen aynıdır hareketler garip ilginç bazen ince bazen güçlü kaydirigubbakcemile3

Cerencim sanırım dediğin gibi yapıcam herkes bana karşı çıksada bildiğimi okucam galiba napalım ölüm yok ya sonunda ben büyük ihtimal bırakıcam

canım benim imkanlar el veriyorsa boşver otur evinde bebeğinle ilgilen gerisi boş

kızlar birde bişey sorucam internetten okumuştum bebeğin mişdeye baskısından dolayı mide kapakcıkları açılıp mide asiti boğaza kaçarmış yaa bu benim başıma dün gece geldi valla o anda gözümden yaş geldi boğazım yanınca aranız da bu durumu yaşıyan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…