E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.601
slm kızlar ben yeni üyeyimmm aranıza katılabilir miyim.
Bende 4 haftalık hamileyim :CüvCüv:
inş diyorum çigdemim..bende onu soracaktım ceren hatta kaç haftalık oldugunu falan ayy unutuyorum sürekli bende ...
mavi neden kıskanıyorsun ki biz cerenle kankayız gülüm kabullenemedin mi halaa:dilcikar: o bana geldi eşiyle biz herhaftasonu sakaryadayız bana bunları anlattırma burda şimdikaydirigubbakcemile3
slm kızlar ben yeni üyeyimmm aranıza katılabilir miyim.
Bende 4 haftalık hamileyim :CüvCüv:
ceren valla kocadım baksana çok olmuş gerçekten..
eşim oynak ,ben kıkırdak arkadaşlar desen kıpır kıpırdak bizim tayfa öyle yani bakalım bebeiş nasıl olcek
hoşgeldin çıtır hamiş:CüvCüv: ne demek katılabilirmiyim katıldın bile girişin olsun çıkışın olmasın hihoyyyt
waawwww bebek hoşgeldin naberrrr
bebeğin hayırlı uğurlu olsun tatlım allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısı ileee
hadi kendinden bahset biraz bize tanıyalım senide.....
evet çok olmuş yaaa kaydirigubbakcemile3
ben sizin bebeği düşünemiyorum hihoyyyt hihoyyytkaydirigubbakcemile3
vvvaaayyy bakıyorumda hemen topik sakini havasına girmişsin kızz kaptın bu işi sen yerimseniben
Kolbastımııııdelikafadulden mahvetti beni kolbastı ne güzel klasik müzik dinliyip sakinleşiyodum been. kolbastıyı nerden dinlediysem:roflol: ciddi köcek olcak herhalde.
tamam tamam sormuyorum cadı..kanka imiş biz neciyiz dış kapının dış mandalımı heee :mymeka::mymeka:
Ceren liste şimdi dahada güzel olmuş sanki :lepi: bütün hamişler eller havaya:teytey:
Teşekkür ederim canımmm ben uzun zamandır takip ediyorum sizi ceren özellikle senin hayranınım sırf senin için geldim burayaa
ya hiç yadırgamadım yerimi herkes çok samimi ondan sahipleniverdim çıtır hamişi tez davrandım uyanık olmayı öğreniyorum dimi ceren,mavideniz ve diğerleri...şakkıdı
kızlaarrr ayyy çok kötüyüm bennnkötükedihüso ben iremmm:roflol::roflol:kandırayım dedim sizi başka username aldımda eğleneyim dedimm:roflol::roflol: uzatırdım ama alınırsınız diye dayanamadımm:roflol::roflol:
vaaayyy gizli bir hayranım varmış demek CADIARZU ben bu yazıyı bir yerden tanıyorum ama du bakalım çıkarıcam birazdan :uhm:
yadırgama zaten bu topikte herkes çok içten ve samimidir sakın yabancı hissetme kendini emi cicim....
uzatsaydın daaa görseydin gününüklava: kaydirigubbakcemile3
neyse yeni ismin hayırlı olsun cicim sanırım sen adını değiştirmedin yeni üyelik yaptın hadi kutlayalım bunu şerefeee :içelim: kaydirigubbakcemile3
anaaa bende kefal gibim atladım bak sen ceza olarak onbin öpücük isteriz Şeniz
aman iremmm kız çatlak karı gel bakem sen bizlen ugraşmaya utanmıyorumusun hee:mymeka:
Canlarım benim ders çalışmam lazım yine. ama sakın merak etmeyin sinir stres yapmıyorum olursa olur. hepinizi çok öpüyorumm yeni cicilerimizi ve süs aldık buarada evi süsleyip resimlicem inşallah onlarıda albümüme ekleyip size haber verim. ireem hayırlı olsun yeni ismin kandırma bizi heee....
bende değiştiricem aslında. sizi çook öpüyorum allaha emanet olun tatlışlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?