Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

eşim oynak ,ben kıkırdak arkadaşlar desen kıpır kıpırdak bizim tayfa öyle yani bakalım bebeiş nasıl olcek

[/B]BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16.................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü..............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.....................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84...................................24. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye ...............................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
11.Htc80......................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
12.Katar38038..............................11. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk...................................10. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz............................... 5. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Ciğdem................................... 9. Haftamızdayız (26 Ekim)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Kolbastımııııdelikafadulden mahvetti beni kolbastı ne güzel klasik müzik dinliyip sakinleşiyodum been. kolbastıyı nerden dinlediysem:roflol: ciddi köcek olcak herhalde.

slm kızlar ben yeni üyeyimmm aranıza katılabilir miyim.
Bende 4 haftalık hamileyim :CüvCüv:

waawwww bebek hoşgeldin naberrrr
bebeğin hayırlı uğurlu olsun tatlım allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısı ileee
hadi kendinden bahset biraz bize tanıyalım senide.....

ceren valla kocadım baksana çok olmuş gerçekten..

evet çok olmuş yaaa kaydirigubbakcemile3

eşim oynak ,ben kıkırdak arkadaşlar desen kıpır kıpırdak bizim tayfa öyle yani bakalım bebeiş nasıl olcek

ben sizin bebeği düşünemiyorum hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin çıtır hamiş:CüvCüv: ne demek katılabilirmiyim katıldın bile girişin olsun çıkışın olmasın hihoyyyt

vvvaaayyy bakıyorumda hemen topik sakini havasına girmişsin kızz kaptın bu işi sen yerimseniben

Teşekkür ederim canımmm ben uzun zamandır takip ediyorum sizi ceren özellikle senin hayranınım sırf senin için geldim burayaa

ya hiç yadırgamadım yerimi herkes çok samimi ondan sahipleniverdim çıtır hamişi tez davrandım uyanık olmayı öğreniyorum dimi ceren,mavideniz ve diğerleri...şakkıdı

kızlaarrr ayyy çok kötüyüm bennnkötükedihüso ben iremmm:roflol::roflol:kandırayım dedim sizi başka username aldımda eğleneyim dedimm:roflol::roflol: uzatırdım ama alınırsınız diye dayanamadımm:roflol::roflol:

Kolbastımııııdelikafadulden mahvetti beni kolbastı ne güzel klasik müzik dinliyip sakinleşiyodum been. kolbastıyı nerden dinlediysem:roflol: ciddi köcek olcak herhalde.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

tamam tamam sormuyorum cadı..kanka imiş biz neciyiz dış kapının dış mandalımı heee :mymeka::mymeka:

:roflol: :sm_cool:

Ceren liste şimdi dahada güzel olmuş sanki :lepi: bütün hamişler eller havaya:teytey:

sen varya seeeeeennnnnn :roflol:

Teşekkür ederim canımmm ben uzun zamandır takip ediyorum sizi ceren özellikle senin hayranınım sırf senin için geldim burayaa

vaaayyy gizli bir hayranım varmış demek CADIARZU ben bu yazıyı bir yerden tanıyorum ama du bakalım çıkarıcam birazdan :uhm:

ya hiç yadırgamadım yerimi herkes çok samimi ondan sahipleniverdim çıtır hamişi tez davrandım uyanık olmayı öğreniyorum dimi ceren,mavideniz ve diğerleri...şakkıdı

yadırgama zaten bu topikte herkes çok içten ve samimidir sakın yabancı hissetme kendini emi cicim....

uzatsaydın daaa görseydin gününü klava: kaydirigubbakcemile3
neyse yeni ismin hayırlı olsun cicim sanırım sen adını değiştirmedin yeni üyelik yaptın hadi kutlayalım bunu şerefeee :içelim: kaydirigubbakcemile3

Canlarım benim ders çalışmam lazım yine. ama sakın merak etmeyin sinir stres yapmıyorum olursa olur. hepinizi çok öpüyorumm yeni cicilerimizi ve süs aldık buarada evi süsleyip resimlicem inşallah onlarıda albümüme ekleyip size haber verim. ireem hayırlı olsun yeni ismin kandırma bizi heee....
bende değiştiricem aslında. sizi çook öpüyorum allaha emanet olun tatlışlarım.

hiştt bira yasahhh sanaaa dıtt içme bakimmmklava:

anaaa bende kefal gibim atladım bak sen ceza olarak onbin öpücük isteriz Şeniz

kız kimden istiyon öpücüğüüüü a.s.

aman iremmm kız çatlak karı gel bakem sen bizlen ugraşmaya utanmıyorumusun hee:mymeka:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canımmm fazla yorma kendini emi sudeninde beynini sulandırma daha şimdiden çocuklar sizin yüzünüzden okuldan nefret edecek yaa ne kadar acımasızsınız sizz klava:
adını değiştirdiğinde haber et ama irem gibi yapma kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…