Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Canım benim haklısın valla. bende çok özledim arada okuyorum ama yazamıyorum. İnşallah teyzesi bahar günü doğsun.. Abla olcaak kaydirigubbakcemile2

iyiyiz balımmm sen nasılsınnn hayırlı haberlerini bekliyoruzz

canım benim bizde iyiyiz çok şükür. İnşallah iyi haberlerini ulaştırıcam size bende heyecanla bekliyorum..

ceren yasemin benim adımısaymadı çok üzüldük çok ağladık hepimiz ağladıksenağlamasenağlama

ah aşkım beniiimm yerim senidee ilaydamıdaaa sopalığım ben klava: nasıl unuttum affet noluur. ceren saçımı başımı yolar valla..

Yasemin merhaba kolay rahat doğum dilerim sana
Ne mutlu sana az kalmış miniğini kucaklamana biz ancak rüyamızda görüyoruz şimdilik:icecream:

canım benim çok teşekkür ederim inşallah. Hamişliği bekliyosun sanırım. Allahım hayırlısıyla sanada tüm isteyenlerede nasip etsin inşallaaaah..

kız sen enrdesin neden gelmiyorsun topiğe hı? klava:
ne oldu dün dolmalar bittimi kız? kaydirigubbakcemile3
Liste güzel demiii bende beğendim kaydirigubbakcemile3
Sude nasıl annesi kopuyormu içerde :roflol:

Şartlarını yesinleeer:dance: valla bitti beee. güzel yapmışım:smiley-cool: Sude köçek horon kol bacak bastı bu tür şeyler dinlemeyi çok seviyo niye bilmiyorum:sm_cool:
doğuncada dinleticem o hareketlerini çok merak ediyorum.

cerencim çok sevindim hihoyyythihoyyythihoyyyt bol bol dinlen canım benim bu fırsat bidaha gelmez tamamyerimseniben

evet canım bencede fırsat bu fırsat yatçam hep :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3

mavi neden kıskanıyorsun ki biz cerenle kankayız gülüm kabullenemedin mi halaa:dilcikar: o bana geldi eşiyle biz herhaftasonu sakaryadayız bana bunları anlattırma burda şimdikaydirigubbakcemile3

İreeemmmm canımsın sen yaaa kankaaaa ne oldu senin üyelik ismi bulabildinmi yerini kaydirigubbakcemile3

ceren yasemin benim adımısaymadı çok üzüldük çok ağladık hepimiz ağladıksenağlamasenağlama

ayyy kuzum kıyamam ben sana ağlama sen annem sude tekmelemiştir onu
sen hiç meraklanma balım :teselli:

Ceren bunlar seni paylaşamıyor derhal bir çözüm bul bence artık kendinimi kopyalarsın naparsın bilememhihoyyyt

evet canım klonlucam kendimi
ben hepinize yeterim yavyyyuuuuuuuuuuuuuu hihoyyyt hihoyyyt

Ne diyeyim ben çömez olarak ne yapsanız hakkınızdır derim yani Ceren hepimizin arkadaşlar kaydirigubbakcemile5hepimiz kardeşiz hmiş kardeşler:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ceren ciddimisin şakamı bu anlamadım walla:sm_confused:

kısım kısım ciddi olduğum durumlar var 3 numaralı madee hariç kaydirigubbakcemile5

kız maviş sahi ne zamandır kk dasın sen? en eski sensindir heralde dimi baksana üyelik tarihine bir merak ettim valla....
Bu arada merak deyince aklıma biri geldi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aşk olsun yasemin ben sana kıyarmıyım sen dua et sude içinde yoksa varyaa klava: kaydirigubbakcemile3

senin kız köçek olucak valla durduğu yerde durmucak hoppidi zıppidi hihoyyyt hihoyyyt

bu arada 4 5 de dogru kesinlikle

Teşekkür ederim onay için a.s.

Sevgili MaviDeniz hiç fakına varmadım gerçekten ben sana cevap yazmazmıyım arkidişim ya atlamışımdır özür yani bak çiçek vereyimde kaynaşalım okia.s.a.s.

canım benim seni burda görmek ne güzel özlemişim seniev işi bitmez cicim fazla yorma kendini kaptırma kendini işlere nasılsın sudemizde iyiymiş maşallah ay çok az kaldı hayırlısıyla uğra arada merakta bırakma bizi

ilahi çigdem aklıma mahsunuz hepimizzzzz kardeşiiizzz bu öfke ne diyeeee diye sarkısı geldi aklıma aman ...çömez falan yok anacım biz herkese yazıyoz burada bir orada bir burada sende dal..aman kızlar valla bakın başka topiklerde dolanıyorum burası daha farklı geliyor gözüme tamam uzun zmandır buradayım ben ama şuan arkadaşların çogu bende sonra gelmelerine karşın ne onlar bana ne ben onlara yabancıyım daha içten baksana takılıyoruz sürekli şımarıklık yapıyoruz yeri geldiginde..ama seviyorum burayıdaa..sizleri de

Bu arad eşim şu kolbastı oyunu varya ona taktı acayip seviyor evde kendi kendine yapmaya çalışıyor bende onu izleyip gülüyorum baya da ciddiye alıyor oldumu deyip duruyor çok komik bu erkekler ya benim bebişte erkek gelirse eğer iki çocuk olacak evde kızmı erkekmi bazen çok merak ediyorum belli olur olmaz size yazıcam tabikide

bu arada baktım 22.10.2007 aboww olmuş bayagıı ama bu topik açıldıgından buradaydım yasemin bilir birde bundan önceki topigimiz vardı biizm ama yaz bitince bu topigi açmaya karar vermiştik..malum diger topigin başlıgında yaz falan geçiyordu...

Sevgili MaviDeniz hiç fakına varmadım gerçekten ben sana cevap yazmazmıyım arkidişim ya atlamışımdır özür yani bak çiçek vereyimde kaynaşalım okia.s.a.s.

kız çiğdem allah iyiliğini versin emi
Ne o öyle yaww Sevgili diyerek başlamışsın yazıya mektup yazar gibi ilahi koptum heee sen çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3 :teytey:
Bu arada senin muhtemel doğum tarihin nedir?

en akıcı topik burası gerçekten yazıyosun anında cevap geliyor akışkanlığımız hiç bozulmasın inşallah kaydirigubbakcemile2

heralde seviceksin kıızzz biz aile olduk deyyom yaa daha ne yazceeemmm hihoyyyt

cern gıı merak derken tee önceden aramıza katılan hatunmu?

heeee canım o hatun çaktın köfteyi yerimseniben

ilahi çiğdem yaa eşinde oynak demek her erkek yapmaz bunu kaydirigubbakcemile3
Tabiki söyliceksin cinsiyetini delüüü burdan kopmak gibi bir niyetinmi var yoksa klava:

ohooo sen kocamışsın be maviiii
seni yaşlılar bölümüne geçirmek lazım tecrübe bakımında demirbaş olmuşsun artıkın sen kaydirigubbakcemile3

Sevgili ceren:dance::dance: muhtemel doğum tarihim 26 ekim 2009 /SAT 19 ocak

en akıcı topik burası gerçekten yazıyosun anında cevap geliyor akışkanlığımız hiç bozulmasın inşallah kaydirigubbakcemile2

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
kız bu neki bu topiğin sakin hali sen birde kalabalıkken bütün kızlar toplandığında gör anca okursun yazmaya yetişemezsinnn kaydirigubbakcemile3
bütün kızlar toplandık toplandık toplandık......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…