- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.581
yasemin sonunda şükür kavuşturana balım özledik seni yaa..iyisin dimi ee eve gelince de duramıyor insan şunu yapayım bunu yapayım derken zaman geçiyor olsun evde olman yine iyi olmuş...zaman azalıyor dimi ayy belkide 23 nisanda olur hee ben severim o günleri havalar ısınmaya başlar güneşli bir gün tam bahar havası insanlar agır yükünü atmaya başlarlar..ayy valla ben bile heyecanlandım balım inş saglıkla gelir bebişin..sagol cnm güzel dileklerin için..
iyiyiz balımmm sen nasılsınnn hayırlı haberlerini bekliyoruzz
ceren yasemin benim adımısaymadı çok üzüldük çok ağladık hepimiz ağladıksenağlamasenağlama
Yasemin merhaba kolay rahat doğum dilerim sana
Ne mutlu sana az kalmış miniğini kucaklamanabiz ancak rüyamızda görüyoruz şimdilik:icecream:
kız sen enrdesin neden gelmiyorsun topiğe hı?klava:
ne oldu dün dolmalar bittimi kız? kaydirigubbakcemile3
Liste güzel demiii bende beğendimkaydirigubbakcemile3
Sude nasıl annesi kopuyormu içerde :roflol:
cerencim çok sevindim hihoyyythihoyyythihoyyyt bol bol dinlen canım benim bu fırsat bidaha gelmez tamamyerimseniben
mavi neden kıskanıyorsun ki biz cerenle kankayız gülüm kabullenemedin mi halaa:dilcikar: o bana geldi eşiyle biz herhaftasonu sakaryadayız bana bunları anlattırma burda şimdikaydirigubbakcemile3
ceren yasemin benim adımısaymadı çok üzüldük çok ağladık hepimiz ağladıksenağlamasenağlama
Ceren bunlar seni paylaşamıyor derhal bir çözüm bul bence artık kendinimi kopyalarsın naparsın bilememhihoyyyt
kafa buluyor anlamadınmı ama birinci şık kesinlikle dogru...hem sen neden paylaşamadıgımıza anlamadınmı cereni..hem sende cerene hep yazıyon o kadar yazıyoruz:dilcikar: sanada varsa yoksa ceren kıskanırmıyım ee tabii ee olsun o kadar kaç aylardır ev sahibeligi yapıyoruz şurada olsun o kadarda..
ceren ciddimisin şakamı bu anlamadım walla:sm_confused:
kafa buluyor anlamadınmı ama birinci şık kesinlikle dogru...hem sen neden paylaşamadıgımıza anlamadınmı cereni..hem sende cerene hep yazıyon o kadar yazıyoruz:dilcikar: sanada varsa yoksa ceren kıskanırmıyım ee tabii ee olsun o kadar kaç aylardır ev sahibeligi yapıyoruz şurada olsun o kadarda..
Canım benim haklısın valla. bende çok özledim arada okuyorum ama yazamıyorum. İnşallah teyzesi bahar günü doğsun.. Abla olcaak kaydirigubbakcemile2
canım benim bizde iyiyiz çok şükür. İnşallah iyi haberlerini ulaştırıcam size bende heyecanla bekliyorum..
ah aşkım beniiimm yerim senidee ilaydamıdaaa sopalığım benklava: nasıl unuttum affet noluur. ceren saçımı başımı yolar valla..
canım benim çok teşekkür ederim inşallah. Hamişliği bekliyosun sanırım. Allahım hayırlısıyla sanada tüm isteyenlerede nasip etsin inşallaaaah..
Şartlarını yesinleeer:dance: valla bitti beee. güzel yapmışım:smiley-cool: Sude köçek horon kol bacak bastı bu tür şeyler dinlemeyi çok seviyo niye bilmiyorum:sm_cool:
doğuncada dinleticem o hareketlerini çok merak ediyorum.
bu arada 4 5 de dogru kesinlikle
Ne diyeyim ben çömez olarak ne yapsanız hakkınızdır derim yani Ceren hepimizin arkadaşlar kaydirigubbakcemile5hepimiz kardeşiz hmiş kardeşler:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Fıstıklar nasılsınız?? Ben evde daha çok yoğunmuşum yahuu bide sınavlarım var malum ders çalışıyoruz Sude hanımla beraber arada girip okumaya çalışıyorum ama maşallahınız var çok ilerlemiş. Hepinizi çok seviyorum canlarım.
Sude çok iyi teyzeleri maşallah.Gün sayıyoruz artık Nisanın başında kendi doktorumuza gidip muayene olucaz inşallah sonra günümüz doğumumuz belli olur herhalde. Ama nisanın 20 si gibi olcak belki 23 Nisan olurhihoyyyt
Cerenim liste süper olmuş emeğine sağlık cumartesi çalışmamana çok sevindim inan evde yapılacak çok iş var eve gelince anlıyomuşsun. çabuk geçiyo günler.
Mavişiiiim siz nasılsınız bakimm?? Yesinler sizi maşallaah
Arife, İrem, İeror, rüzgar deniz, neşee burcular beyaz sizler nasılsınızz? ve ismini unuttuğumuz varsa özür dilerim
Sevgili MaviDeniz hiç fakına varmadım gerçekten ben sana cevap yazmazmıyım arkidişim ya atlamışımdır özür yani bak çiçek vereyimde kaynaşalım okia.s.a.s.
ilahi çigdem aklıma mahsunuz hepimizzzzz kardeşiiizzz bu öfke ne diyeeee diye sarkısı geldi aklıma aman ...çömez falan yok anacım biz herkese yazıyoz burada bir orada bir burada sende dal..aman kızlar valla bakın başka topiklerde dolanıyorum burası daha farklı geliyor gözüme tamam uzun zmandır buradayım ben ama şuan arkadaşların çogu bende sonra gelmelerine karşın ne onlar bana ne ben onlara yabancıyım daha içten baksana takılıyoruz sürekli şımarıklık yapıyoruz yeri geldiginde..ama seviyorum burayıdaa..sizleri de
ilahi çigdem aklıma mahsunuz hepimizzzzz kardeşiiizzz bu öfke ne diyeeee diye sarkısı geldi aklıma aman ...çömez falan yok anacım biz herkese yazıyoz burada bir orada bir burada sende dal..aman kızlar valla bakın başka topiklerde dolanıyorum burası daha farklı geliyor gözüme tamam uzun zmandır buradayım ben ama şuan arkadaşların çogu bende sonra gelmelerine karşın ne onlar bana ne ben onlara yabancıyım daha içten baksana takılıyoruz sürekli şımarıklık yapıyoruz yeri geldiginde..ama seviyorum burayıdaa..sizleri de
cern gıı merak derken tee önceden aramıza katılan hatunmu?
Bu arad eşim şu kolbastı oyunu varya ona taktı acayip seviyor evde kendi kendine yapmaya çalışıyor bende onu izleyip gülüyorum baya da ciddiye alıyor oldumu deyip duruyor çok komik bu erkekler ya benim bebişte erkek gelirse eğer iki çocuk olacak evde kızmı erkekmi bazen çok merak ediyorum belli olur olmaz size yazıcam tabikide
bu arada baktım 22.10.2007 aboww olmuş bayagıı ama bu topik açıldıgından buradaydım yasemin bilir birde bundan önceki topigimiz vardı biizm ama yaz bitince bu topigi açmaya karar vermiştik..malum diger topigin başlıgında yaz falan geçiyordu...
kız çiğdem allah iyiliğini versin emi
Ne o öyle yaww Sevgili diyerek başlamışsın yazıya mektup yazar gibi ilahi koptum heee sen çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3 :teytey:
Bu arada senin muhtemel doğum tarihin nedir?
en akıcı topik burası gerçekten yazıyosun anında cevap geliyor akışkanlığımız hiç bozulmasın inşallah kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?