- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.561
ohh ne güzel çok sevindim senin adına bende önceleri cumartesileri çalışıyordum sonradan işler azalınca kaldırdılar çok sevinmiştim nedense tatil deyince çok seviniyorum yakaydirigubbakcemile2
AA SÜPERRRRRRRRRRRhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bilmiyorum sankiikaydirigubbakcemile3
cerencim valla bende şimdiden göbek oldugu için biraz pantalonlarım sıkmaya başlamıştı malum ilaçlardan kiloda almıştım şimdi gebelik olunca önceki gibi göbegimi sıkamıyorum malum sıkıştırmamak gerekiyor..o yüzden bende daha rahat birşey bakıyorum özellikle pantalon olarak mecburum yani..şişlikte var..bu arada yazın çok güzel çgidemcim seninkileride okudum çok güzeller elinize saglık... nur sen kaşınıyormusun cicim tamam bırak işi artık...
ceren cim üzüldüm tabii olmamana ama ne yapalım senin rahatın daha önemli inan adına sevindim cnm ve patronlarının kıymetini bil bak bizimki 1'e kadar olmasına karşın kesinlikle böyle birşeye izin vermezler..hadi yine ballısın..
irem nerden biliyorsun sen hımmm demek bizden önce iremin haberi oldu ...kız irem bu arada nick degiştiriyormuşsun hayırdır enselendinmi cicim..anlatırım falan yazmışsın ama neyse özel sanırım filiz ablaya dedigine göre..
ceren patronun kel ise kelinden öpseydin kız
ceren patronun kel ise kelinden öpseydin kız
Bu arada kızlar aklıma gelmişken söyliyim sonra meraklanmayın birde ben unuturum felan malum hafıza kaybı mevcut.... Ben patronlarımla konuştum ve bundan sonra cumartesi günleri çalışmayacağım hamilelikten dolayı haftasonu tatilim iki güne çıktı hihoyyyt Ben çok sevindim valla süpper oldu hihoyyyt
Mavi deniz sanırım bir tek sen üzülürsün bu duruma çünkü yalnız kalacaksın ama olsun öğlene kadar seninde fırsat bulan gelir yanına dert etme tatlım....
ne güzel sevindim gerçekten cerenim neyse bizlerdende önce irem hnım haberi olmaya başlamış demek:dilcikar::dilcikar: yasemin gel be kuzum iki kelime yaz ya valla merak ettim ben doguracam senin yerine nasılsın güzelim?a.s.
Fıstıklar nasılsınız?? Ben evde daha çok yoğunmuşum yahuu bide sınavlarım var malum ders çalışıyoruz Sude hanımla beraber arada girip okumaya çalışıyorum ama maşallahınız var çok ilerlemiş. Hepinizi çok seviyorum canlarım.
Sude çok iyi teyzeleri maşallah.Gün sayıyoruz artık Nisanın başında kendi doktorumuza gidip muayene olucaz inşallah sonra günümüz doğumumuz belli olur herhalde. Ama nisanın 20 si gibi olcak belki 23 Nisan olurhihoyyyt
Cerenim liste süper olmuş emeğine sağlık cumartesi çalışmamana çok sevindim inan evde yapılacak çok iş var eve gelince anlıyomuşsun. çabuk geçiyo günler.
Mavişiiiim siz nasılsınız bakimm?? Yesinler sizi maşallaah
Arife, İrem, İeror, rüzgar deniz, neşee burcular beyaz sizler nasılsınızz? ve ismini unuttuğumuz varsa özür dilerim
Nur koptum ben burda allahta seni güldürsün emi :roflol:
ne güzel sevindim gerçekten cerenim neyse bizlerdende önce irem hnım haberi olmaya başlamış demek:dilcikar::dilcikar: yasemin gel be kuzum iki kelime yaz ya valla merak ettim ben doguracam senin yerine nasılsın güzelim?a.s.
listede ben niye yokumühüüü
mutlaka cerencim herşey karşılıklıdır bende ders çalışacam şimdi bana dua edinde atamam olsun bu yıl:Saruboceq::Saruboceq:
Fıstıklar nasılsınız?? Ben evde daha çok yoğunmuşum yahuu bide sınavlarım var malum ders çalışıyoruz Sude hanımla beraber arada girip okumaya çalışıyorum ama maşallahınız var çok ilerlemiş. Hepinizi çok seviyorum canlarım.
Sude çok iyi teyzeleri maşallah.Gün sayıyoruz artık Nisanın başında kendi doktorumuza gidip muayene olucaz inşallah sonra günümüz doğumumuz belli olur herhalde. Ama nisanın 20 si gibi olcak belki 23 Nisan olurhihoyyyt
Cerenim liste süper olmuş emeğine sağlık cumartesi çalışmamana çok sevindim inan evde yapılacak çok iş var eve gelince anlıyomuşsun. çabuk geçiyo günler.
Mavişiiiim siz nasılsınız bakimm?? Yesinler sizi maşallaah
Arife, İrem, İeror, rüzgar deniz, neşee burcular beyaz sizler nasılsınızz? ve ismini unuttuğumuz varsa özür dilerim
ceren ciddimisin şakamı bu anlamadım walla:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?