Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ohh ne güzel çok sevindim senin adına bende önceleri cumartesileri çalışıyordum sonradan işler azalınca kaldırdılar çok sevinmiştim nedense tatil deyince çok seviniyorum yakaydirigubbakcemile2

evet canım bende kendi adıma çok sevindim valla hihoyyyt
Bir gün yetmiyordu bana hemde hamilelikte dahada zor geliyordu allah razı olsun patronlarım iyidir ya maşşallahhhh

AA SÜPERRRRRRRRRRRhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

bilmiyorum sankiikaydirigubbakcemile3

bende okuyunca şaşırdım delüüüüüüüüüü
sen herkeslerden önce öğrendin ya çatlak kaydirigubbakcemile3

evet evet kesinlikle bol kıyafetler giymelisin canım doğru sen bir kaç şey ala ama fazla alma çünkü her ay daha fazla şişiyorsun ve olmuyor giydiklerin her günde başka giyinmeyin canım topu topu 9 ay için servet yatırmayın kıyafetlere.... kaydirigubbakcemile3

Canımm darısı başına inşallah ne diyim şekerim uuzn süredir cumartesileri çalışıyordum çok iyi gelicek valla hihoyyyt

benim patronlar önce iremden teyid aldı şeker :roflol:

ceren patronun kel ise kelinden öpseydin kız

canım bende 5 tane patron var içlerinden bir tanesi kel kaydirigubbakcemile3
ama emin ol bu iyi niyetlerini suistimal etmemek için elimden geleni yapıyorum. Bak mesela ben 4 ay doğum izni kullanmıcam balım kendime geldiğim gibi ayaklandığım gibi iş başı yapıcam nasipse yani bu işler karşılıklı allah herkese böyle bir iş yeri ve böyle anlayışlı insana değer veren patronlar nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq:

[/B]BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16.................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü..............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.....................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84...................................24. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye ...............................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
11.Htc80......................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
12.Katar38038..............................11. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk...................................10. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz............................... 5. Haftamızdayız (15 kasım )

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ne güzel sevindim gerçekten cerenim neyse bizlerdende önce irem hnım haberi olmaya başlamış demek:dilcikar::dilcikar: yasemin gel be kuzum iki kelime yaz ya valla merak ettim ben doguracam senin yerine nasılsın güzelim?a.s.

mutlaka cerencim herşey karşılıklıdır bende ders çalışacam şimdi bana dua edinde atamam olsun bu yıl:Saruboceq::Saruboceq:

Fıstıklar nasılsınız?? Ben evde daha çok yoğunmuşum yahuu bide sınavlarım var malum ders çalışıyoruz Sude hanımla beraber arada girip okumaya çalışıyorum ama maşallahınız var çok ilerlemiş. Hepinizi çok seviyorum canlarım.
Sude çok iyi teyzeleri maşallah. Gün sayıyoruz artık Nisanın başında kendi doktorumuza gidip muayene olucaz inşallah sonra günümüz doğumumuz belli olur herhalde. Ama nisanın 20 si gibi olcak belki 23 Nisan olurhihoyyyt

Cerenim liste süper olmuş emeğine sağlık cumartesi çalışmamana çok sevindim inan evde yapılacak çok iş var eve gelince anlıyomuşsun. çabuk geçiyo günler.

Mavişiiiim siz nasılsınız bakimm?? Yesinler sizi maşallaah

Arife, İrem, İeror, rüzgar deniz, neşee burcular beyaz sizler nasılsınızz? ve ismini unuttuğumuz varsa özür dilerim

cerencim çok sevindim hihoyyythihoyyythihoyyyt bol bol dinlen canım benim bu fırsat bidaha gelmez tamamyerimseniben

yasemin sonunda şükür kavuşturana balım özledik seni yaa..iyisin dimi ee eve gelince de duramıyor insan şunu yapayım bunu yapayım derken zaman geçiyor olsun evde olman yine iyi olmuş...zaman azalıyor dimi ayy belkide 23 nisanda olur hee ben severim o günleri havalar ısınmaya başlar güneşli bir gün tam bahar havası insanlar agır yükünü atmaya başlarlar..ayy valla ben bile heyecanlandım balım inş saglıkla gelir bebişin..sagol cnm güzel dileklerin için..

mavi neden kıskanıyorsun ki biz cerenle kankayız gülüm kabullenemedin mi halaa:dilcikar: o bana geldi eşiyle biz herhaftasonu sakaryadayız bana bunları anlattırma burda şimdikaydirigubbakcemile3

iyiyiz balımmm sen nasılsınnn hayırlı haberlerini bekliyoruzz

ceren yasemin benim adımısaymadı çok üzüldük çok ağladık hepimiz ağladıksenağlamasenağlama

Yasemin merhaba kolay rahat doğum dilerim sana
Ne mutlu sana az kalmış miniğini kucaklamana biz ancak rüyamızda görüyoruz şimdilik:icecream:

Ceren bunlar seni paylaşamıyor derhal bir çözüm bul bence artık kendinimi kopyalarsın naparsın bilememhihoyyyt

kızzz kıskançlık yapma delüüüüü yazdım işte burayada lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

listede ben niye yokum ühüüü

Canım liste için bizim bazı kritelerimiz var ve senin bunlara uyman gerekiyor
1- Öncelikle düzenli bir şekilde topiğe gelip biizimle sohbet edecek kendinden haber vereceksin.
2- Kesinlikle başka topiklerde çok fazla online olmayacaksın.
3- Her ay düzenli bir şekilde topiğe üyelik parasını belirtilen hesaplara yatıracaksın.
4- Biz burda aile gibiyizdir sende kendini ve burdakileri yabancı hissetmeyeceksin.
5- Bu şartlara uyduğun sürece listeye sende katılabilirsin....

:roflol: :roflol: :roflol:

mutlaka cerencim herşey karşılıklıdır bende ders çalışacam şimdi bana dua edinde atamam olsun bu yıl:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım rabbim gönlğne göre versin inşallah :Saruboceq:

kız sen enrdesin neden gelmiyorsun topiğe hı? klava:
ne oldu dün dolmalar bittimi kız? kaydirigubbakcemile3
Liste güzel demiii bende beğendim kaydirigubbakcemile3
Sude nasıl annesi kopuyormu içerde :roflol:

ceren ciddimisin şakamı bu anlamadım walla:sm_confused:

kafa buluyor anlamadınmı ama birinci şık kesinlikle dogru...hem sen neden paylaşamadıgımıza anlamadınmı cereni..hem sende cerene hep yazıyon o kadar yazıyoruz:dilcikar: sanada varsa yoksa ceren kıskanırmıyım ee tabii ee olsun o kadar kaç aylardır ev sahibeligi yapıyoruz şurada olsun o kadarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…