Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ya hiç yadırgamadım yerimi herkes çok samimi ondan sahipleniverdim çıtır hamişi tez davrandım uyanık olmayı öğreniyorum dimi ceren,mavideniz ve diğerleri...şakkıdı

:roflol::roflol::roflol::roflol: neyse çiğdemcim ortama ısınman için vesile oldu buda kaydirigubbakcemile5

kızlar ben test çözüyorum bi yandanda bu sınavı çıkaranıda yapanıda diye başlıyorum

burcu bıraktım canım tamam kızma

heh öylee aferiiinnnn:1hug:
oo süperrr haber valaaaa hihoyyyt

ceren patronun kel ise kelinden öpseydin kız

:roflol::roflol:çatlakk

mutlaka cerencim herşey karşılıklıdır bende ders çalışacam şimdi bana dua edinde atamam olsun bu yıl:Saruboceq::Saruboceq:

iyi dersler canım :Saruboceq:

heh gel şöyle gel arda haber ver özletme kendini :1hug:
mavi neden kıskanıyorsun ki biz cerenle kankayız gülüm kabullenemedin mi halaa:dilcikar: o bana geldi eşiyle biz herhaftasonu sakaryadayız bana bunları anlattırma burda şimdikaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
Ceren bunlar seni paylaşamıyor derhal bir çözüm bul bence artık kendinimi kopyalarsın naparsın bilememhihoyyyt
o çözmü budu üretiyo bak cereni çıkartsın hemen arkasından bi tane daha yapıcak böylece büsürü ceren olcak kaydirigubbakcemile3

:roflol:şartlar süperrrr
ayay kol bastıya sinir oluyorum kadınalrda oynuyo hopur hopur heryanı ama eşimin oynarsa çok gülerim bu kesin :teytey:

Kolbastımııııdelikafadulden mahvetti beni kolbastı ne güzel klasik müzik dinliyip sakinleşiyodum been. kolbastıyı nerden dinlediysem:roflol: ciddi köcek olcak herhalde.

benimki malum üertim fabirkasında çalışınca makina sesleriyle huzur bulcak çocuk idare etsin artık a.s
çatlak bende dicektim kız bu takvim bizim ireme ait değilmi diyee kaydirigubbakcemile3

anaaa bende kefal gibim atladım bak sen ceza olarak onbin öpücük isteriz Şeniz

yaa öyle hemen atlamıcan :mymeka:kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin canım bizi habersiz bırakma tamam mı

sende allaha emanet ol Yasemincim sınavında başarılar dilerim

bak adımı baby aldımm bu kadar çok bebek istenen bir sitede kıymetli olmam lazım vurma kafama falan heeeklava:

Çatlak gacııı sen zatiii bizim kıymetlimizsin bilmiyinmi uyuzzz karıııı a.s.

kızlar ben test çözüyorum bi yandanda bu sınavı çıkaranıda yapanıda diye başlıyorum

canım sen başla arkandan ben devam ediyorum ösym g........ yeeeee....
bu şarkıyı bilen varmı içinizde kaydirigubbakcemile3

biliyorum ceroş ama yinede bir daha duymak fena olmuyorrsırnaşık şey

heee burcum ben cereni çıkarıcam yerine kardeşini koyucam hazır içerde yer varken boş kalmasın dimi göbek genişlemiş nassaa yeni bebekte rahat rahat yayılsın kuzucukkkk kaydirigubbakcemile3

heee burcum ben cereni çıkarıcam yerine kardeşini koyucam hazır içerde yer varken boş kalmasın dimi göbek genişlemiş nassaa yeni bebekte rahat rahat yayılsın kuzucukkkk kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 paylaşaılamaynca böyle napcan üretcen durmadan dedğin gibi yerde hazır müsaitken

hareket getireyim dedim fena mı ben olmasan neye güleceksiniz anacımm:roflol: oram ağrıyor buram ağrıyor aaa açılın biraz gülün diye yaptımkaydirigubbakcemile3

kız delüüü bu gün ağrısı sızısı olan yoktukiii
herkes maşşallah dipçik gibi baksana hele kaydirigubbakcemile3

biliyorum ceroş ama yinede bir daha duymak fena olmuyorrsırnaşık şey

şımarık :dilcikar:

o nasıl şarkı yaa:1shok:

aynen şöyle canım yazıyorum:

bütün sene uğraştım kurtarmak için hayatımı
gece gündüz çalıştım kazanabilmek için sınavı
peki şimdi ne değişti geleceğim belirsizleşti
birşey söyleyeceğim size sokayım sınav sisteminize

ösym g........... ye

böle gelmiş böle gitmez sınav için hayat zindan edilmez
üç saat 180 soru allah'ım sen aklımı koru
kaybettim ben kendimi yok ettiniz geleceğimi
bir şey söleyeceğim size o sınav girsin g.............

ösym g.......... ye

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hamişler ben öğle yemeğini çok kaçırdım galiba sığınamıyorum:bbo: işte masabaşı olunca çöreklenip kaldım tısır tısır ediyom toplantı odasında büyük bir masa var kimseciklerde yok ben masayı tahaf etsem belki biraz iyi gelir diyorum ya bu iştahımı napıcam ben zaten 57,5 la hamile kaldım gidişatımı iyi görmüyorum kızlar ne bulsam götürüyorum her seferinde kendime söz veriyorum az yicem diye gene dayanamıyorum ya

ceren süper bu yaaaa:roflol::roflol::roflol: her yere vermek lazım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…