B
baby_85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.621
ya hiç yadırgamadım yerimi herkes çok samimi ondan sahipleniverdim çıtır hamişi tez davrandım uyanık olmayı öğreniyorum dimi ceren,mavideniz ve diğerleri...şakkıdı
hiştt bira yasahhh sanaaa dıtt içme bakimmmklava:
tamam tamam sormuyorum cadı..kanka imiş biz neciyiz dış kapının dış mandalımı heee :mymeka::mymeka:
burcu bıraktım canım tamam kızma
oo süperrr haber valaaaa hihoyyytBu arada kızlar aklıma gelmişken söyliyim sonra meraklanmayın birde ben unuturum felan malum hafıza kaybı mevcut.... Ben patronlarımla konuştum ve bundan sonra cumartesi günleri çalışmayacağım hamilelikten dolayı haftasonu tatilim iki güne çıktı hihoyyyt Ben çok sevindim valla süpper oldu hihoyyyt
Mavi deniz sanırım bir tek sen üzülürsün bu duruma çünkü yalnız kalacaksın ama olsun öğlene kadar seninde fırsat bulan gelir yanına dert etme tatlım....
ceren patronun kel ise kelinden öpseydin kız
mutlaka cerencim herşey karşılıklıdır bende ders çalışacam şimdi bana dua edinde atamam olsun bu yıl:Saruboceq::Saruboceq:
Fıstıklar nasılsınız?? Ben evde daha çok yoğunmuşum yahuu bide sınavlarım var malum ders çalışıyoruz Sude hanımla beraber arada girip okumaya çalışıyorum ama maşallahınız var çok ilerlemiş. Hepinizi çok seviyorum canlarım.
Sude çok iyi teyzeleri maşallah.Gün sayıyoruz artık Nisanın başında kendi doktorumuza gidip muayene olucaz inşallah sonra günümüz doğumumuz belli olur herhalde. Ama nisanın 20 si gibi olcak belki 23 Nisan olurhihoyyyt
Cerenim liste süper olmuş emeğine sağlık cumartesi çalışmamana çok sevindim inan evde yapılacak çok iş var eve gelince anlıyomuşsun. çabuk geçiyo günler.
Mavişiiiim siz nasılsınız bakimm?? Yesinler sizi maşallaah
Arife, İrem, İeror, rüzgar deniz, neşee burcular beyaz sizler nasılsınızz? ve ismini unuttuğumuz varsa özür dilerim
:roflol: :roflol:mavi neden kıskanıyorsun ki biz cerenle kankayız gülüm kabullenemedin mi halaa:dilcikar: o bana geldi eşiyle biz herhaftasonu sakaryadayız bana bunları anlattırma burda şimdikaydirigubbakcemile3
o çözmü budu üretiyo bak cereni çıkartsın hemen arkasından bi tane daha yapıcak böylece büsürü ceren olcak kaydirigubbakcemile3Ceren bunlar seni paylaşamıyor derhal bir çözüm bul bence artık kendinimi kopyalarsın naparsın bilememhihoyyyt
:roflol:şartlar süperrrrkızzz kıskançlık yapma delüüüüü yazdım işte burayada lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
Canım liste için bizim bazı kritelerimiz var ve senin bunlara uyman gerekiyor
1- Öncelikle düzenli bir şekilde topiğe gelip biizimle sohbet edecek kendinden haber vereceksin.
2- Kesinlikle başka topiklerde çok fazla online olmayacaksın.
3- Her ay düzenli bir şekilde topiğe üyelik parasını belirtilen hesaplara yatıracaksın.
4- Biz burda aile gibiyizdir sende kendini ve burdakileri yabancı hissetmeyeceksin.
5- Bu şartlara uyduğun sürece listeye sende katılabilirsin....
:roflol: :roflol: :roflol:
inşallah canım rabbim gönlğne göre versin inşallah :Saruboceq:
kız sen enrdesin neden gelmiyorsun topiğe hı?klava:
ne oldu dün dolmalar bittimi kız? kaydirigubbakcemile3
Liste güzel demiii bende beğendimkaydirigubbakcemile3
Sude nasıl annesi kopuyormu içerde :roflol:
ayay kol bastıya sinir oluyorum kadınalrda oynuyo hopur hopur heryanı ama eşimin oynarsa çok gülerim bu kesin :teytey:Bu arad eşim şu kolbastı oyunu varya ona taktı acayip seviyor evde kendi kendine yapmaya çalışıyor bende onu izleyip gülüyorum baya da ciddiye alıyor oldumu deyip duruyor çok komik bu erkekler ya benim bebişte erkek gelirse eğer iki çocuk olacak evde kızmı erkekmi bazen çok merak ediyorum belli olur olmaz size yazıcam tabikide
Kolbastımııııdelikafadulden mahvetti beni kolbastı ne güzel klasik müzik dinliyip sakinleşiyodum been. kolbastıyı nerden dinlediysem:roflol: ciddi köcek olcak herhalde.
çatlak bende dicektim kız bu takvim bizim ireme ait değilmi diyee kaydirigubbakcemile3kızlaarrr ayyy çok kötüyüm bennnkötükedihüso ben iremmm:roflol::roflol:kandırayım dedim sizi başka username aldımda eğleneyim dedimm:roflol::roflol: uzatırdım ama alınırsınız diye dayanamadımm:roflol::roflol:
anaaa bende kefal gibim atladım bak sen ceza olarak onbin öpücük isteriz Şeniz
Canlarım benim ders çalışmam lazım yine. ama sakın merak etmeyin sinir stres yapmıyorum olursa olur. hepinizi çok öpüyorumm yeni cicilerimizi ve süs aldık buarada evi süsleyip resimlicem inşallah onlarıda albümüme ekleyip size haber verim. ireem hayırlı olsun yeni ismin kandırma bizi heee....
bende değiştiricem aslında. sizi çook öpüyorum allaha emanet olun tatlışlarım.
Canlarım benim ders çalışmam lazım yine. ama sakın merak etmeyin sinir stres yapmıyorum olursa olur. hepinizi çok öpüyorumm yeni cicilerimizi ve süs aldık buarada evi süsleyip resimlicem inşallah onlarıda albümüme ekleyip size haber verim. ireem hayırlı olsun yeni ismin kandırma bizi heee....
bende değiştiricem aslında. sizi çook öpüyorum allaha emanet olun tatlışlarım.
bak adımı baby aldımm bu kadar çok bebek istenen bir sitede kıymetli olmam lazım vurma kafama falan heeeklava:
kızlar ben test çözüyorum bi yandanda bu sınavı çıkaranıda yapanıda diye başlıyorum
aman iremmm kız çatlak karı gel bakem sen bizlen ugraşmaya utanmıyorumusun hee:mymeka:
Çatlak gacııı sen zatiii bizim kıymetlimizsin bilmiyinmi uyuzzz karıııı a.s.
canım sen başla arkandan ben devam ediyorum ösym g........ yeeeee....
bu şarkıyı bilen varmı içinizde kaydirigubbakcemile3
Çatlak gacııı sen zatiii bizim kıymetlimizsin bilmiyinmi uyuzzz karıııı a.s.
canım sen başla arkandan ben devam ediyorum ösym g........ yeeeee....
bu şarkıyı bilen varmı içinizde kaydirigubbakcemile3
heh öylee aferiiinnnn:1hug:
oo süperrr haber valaaaa hihoyyyt
:roflol::roflol:çatlakk
iyi dersler canım :Saruboceq:
heh gel şöyle gel arda haber ver özletme kendini :1hug:
:roflol: :roflol:
o çözmü budu üretiyo bak cereni çıkartsın hemen arkasından bi tane daha yapıcak böylece büsürü ceren olcak kaydirigubbakcemile3
:roflol:şartlar süperrrr
ayay kol bastıya sinir oluyorum kadınalrda oynuyo hopur hopur heryanı ama eşimin oynarsa çok gülerim bu kesin :teytey:
benimki malum üertim fabirkasında çalışınca makina sesleriyle huzur bulcak çocuk idare etsin artık a.s
çatlak bende dicektim kız bu takvim bizim ireme ait değilmi diyee kaydirigubbakcemile3
yaa öyle hemen atlamıcan :mymeka:kaydirigubbakcemile3
heee burcum ben cereni çıkarıcam yerine kardeşini koyucam hazır içerde yer varken boş kalmasın dimi göbek genişlemiş nassaa yeni bebekte rahat rahat yayılsın kuzucukkkk kaydirigubbakcemile3
hareket getireyim dedim fena mı ben olmasan neye güleceksiniz anacımm:roflol: oram ağrıyor buram ağrıyor aaa açılın biraz gülün diye yaptımkaydirigubbakcemile3
biliyorum ceroş ama yinede bir daha duymak fena olmuyorrsırnaşık şey
o nasıl şarkı yaa:1shok:
kaydirigubbakcemile3 paylaşaılamaynca böyle napcan üretcen durmadan dedğin gibi yerde hazır müsaitken
iremcim yeni nickin hayırlı olsun
aynen şöyle canım yazıyorum:
bütün sene uğraştım kurtarmak için hayatımı
gece gündüz çalıştım kazanabilmek için sınavı
peki şimdi ne değişti geleceğim belirsizleşti
birşey söyleyeceğim size sokayım sınav sisteminize
ösym g........... ye
böle gelmiş böle gitmez sınav için hayat zindan edilmez
üç saat 180 soru allah'ım sen aklımı koru
kaybettim ben kendimi yok ettiniz geleceğimi
bir şey söleyeceğim size o sınav girsin g.............
ösym g.......... ye
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?