- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.681
arkadaşım ben öle demek istedim yanlış anladın beni özür dilerim.a.s.
Kim işletmişse sizi iyi işletmiş baksanıza çok sıkı soru yağmuru var hihoyyyt
Canım bu sıralar biraz kapalı hava burda 16 dereceymiş bugün şimdi gazetenin akdeniz ekine baktım buralar cennet gibi gerçekten yarından itibaren ısınıyormuş hava geçen pazar piknik bile yaptık eylül ayı süper oluyor buranın çok güzel tarih seçmişsiniz tebrikler yani ben Antalyalı değilim ama eşim buralı evlenince otomatikman buralı oldum gerçi çok seviyorum buraya çok alıştım
canım yaa kıymetini bil valla çok güzel bir yer eylülde bizim buralar serin olur o yüzden tereddüt ettim tatil için ama madem sende orda yaşayan biri olarak eylül güzel tarih diyorsun inşallah bakalım cicim.
yok arkadaşım olabilir tabi böle şeyler ama arkadaşım yanlış anladı neyse ben aranıza katılma istedimgel balım gel sen bize bakma sen yazdıktan çok kısa süre önce 5-10 dakika gibi bir süre önce bir arakadaş işletti ya bu tepkiler ondan aldırma sen... eee anlat bakalım biraz nasılsın iyimisin? Kimsin necisin neler yaparsın?
tanıyalım seni birazz kuzum....
Etrafımda çok zayıf insan var bazı hamile hatunlar 6 ayında 4 kilocuk almışlar napıcam diye dert yanıyorlar bende kendimi şişko hissediyodum ama sustum yani ne bileyim ayol oklavayı kafama yemeden sustum:tomato:
hoşgeldin aramıza a.s.ewt topiğe yeni geldim üye adımda değişmedi.
ahh be cnm bende isiyorumda ne bileyim izin yok ee birazda uzak ya hanii..bu yaz gitmeyi çok sitiyorum biryerlere muhtemelen ablam için memlekete birde filiz ablanın oldugu yere akçay ayvalık cundaya falan gidecez tabiii öncelikle doktorum izin verirse..
yok kız özür dileme bizde takılıyoruz işte..cerenin dedigi gibi bir arkadaş işletti hemen senden önce sen gelince hepimniz ayrı ayrı sorunca haliyle sende bunaldın.. ama vallaha ben bir kere sana dedim işlettin sandık diye..aman neyse nee...nasıl heyecanlımısın tazen anne adayı..hee bana bak hele sanki karnım burnumdada ne soruyorum..
hee artık hergelene soru yagmuruna tutuyoz artık bakarmısın halimize cadı karı işte o işletti bizi bizde kuşkuyla bakıyoruz..
yok canım bunalmadım heyecanlıyım ama korkularım var cumartesi dr ye gidecem kanda 2 haftalık hamile çıktım inş gerçek hamileliktiryok kız özür dileme bizde takılıyoruz işte..cerenin dedigi gibi bir arkadaş işletti hemen senden önce sen gelince hepimniz ayrı ayrı sorunca haliyle sende bunaldın.. ama vallaha ben bir kere sana dedim işlettin sandık diye..aman neyse nee...nasıl heyecanlımısın tazen anne adayı..hee bana bak hele sanki karnım burnumdada ne soruyorum..
:roflol:
cadı karı diye sana derler yeni gelenlerin önünde saçını başını yoldurtma bana maviiii:mymeka: Beni geçmiş sayfalardan alıntı yapmak zorunda bırakmayınnnnklava: GCAN a tc kimlik no bile sordunuzzzzz:roflol::roflol: elimde belgeler varrrrr:roflol:
yok arkadaşım olabilir tabi böle şeyler ama arkadaşım yanlış anladı neyse ben aranıza katılma istedim
tamam kendimi tanıtayım 22 yaşındayım istanbul da oturuyorum 1 buçuk senelik evliyim ayrıcı Ankaradan istanbula geldim ev hanımıyım ayrıca 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim.
yok arkadaşım olabilir tabi böle şeyler ama arkadaşım yanlış anladı neyse ben aranıza katılma istedim
tamam kendimi tanıtayım 22 yaşındayım istanbul da oturuyorum 1 buçuk senelik evliyim ayrıcı Ankaradan istanbula geldim ev hanımıyım ayrıca 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim.
:roflol:
cadı karı diye sana derler yeni gelenlerin önünde saçını başını yoldurtma bana maviiii:mymeka: Beni geçmiş sayfalardan alıntı yapmak zorunda bırakmayınnnnklava: GCAN a tc kimlik no bile sordunuzzzzz:roflol::roflol: elimde belgeler varrrrr:roflol:
yok canım bunalmadım heyecanlıyım ama korkularım var cumartesi dr ye gidecem kanda 2 haftalık hamile çıktım inş gerçek hamileliktir
sende kendinden bahsetsene hepinizi tanımak isterim .
Ceren iyi zamanında geldiğin için öyle yazdın galiba şeker ben hemen hemen doğu illeri hariç Türkiyenin heryerini gezdim burası kadar nemli memleket görmedim yazın sıcağı korkunçtur ,nefes alamassın asfalt erir resmen,klimasız yaşanmaz ama her güzelin bir kusuru olur değil mi bizde Antalyayı sıcağıyla nemiyle her bişeyiyle seviyoz böyle kabul ettik gari denizimiz var mis gibi orda serinliyoruz baktık olmuyor yaylalara kaçıyoruz oralar ayrı güzel buraları anlat anla bitmez fırsatını bulursanız gezin görün mutlaka yakın civarlarındad çok gezilecek yer var olimpos,adrasan vs... ay çenem düştü gene
nurcum maşallah göbüşünee
darısı bize işallah
tü tüt tüüüü maşallah nazarlardan korunsun inşallah ne güzel göbüş bu ya çok beğendim
ayy evet bende hem sahil kenarı bir yerde yaşamak istemişimdir..hatta diyorum eşime eger iş imkanın olsa hiç düşünmeden giderim akçaya yada edremite falan işte ayvalık o civarlar malum evde var orada zaten onun satılmasını bekliyoruz ..ama işte orada iş imkanı buraya göre kısıtlı..valla sende degerini bil çigdemcim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?