Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

arkadaşım ben öle demek istedim yanlış anladın beni özür dilerim.a.s.

yok kız özür dileme bizde takılıyoruz işte..cerenin dedigi gibi bir arkadaş işletti hemen senden önce sen gelince hepimniz ayrı ayrı sorunca haliyle sende bunaldın.. ama vallaha ben bir kere sana dedim işlettin sandık diye..aman neyse nee...nasıl heyecanlımısın tazen anne adayı..hee bana bak hele sanki karnım burnumdada ne soruyorum..

Kim işletmişse sizi iyi işletmiş baksanıza çok sıkı soru yağmuru var hihoyyyt

aynen öyle şekerim kaydirigubbakcemile3

yok arkadaşım olabilir tabi böle şeyler ama arkadaşım yanlış anladı neyse ben aranıza katılma istedim
tamam kendimi tanıtayım 22 yaşındayım istanbul da oturuyorum 1 buçuk senelik evliyim ayrıcı Ankaradan istanbula geldim ev hanımıyım ayrıca 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim.

Etrafımda çok zayıf insan var bazı hamile hatunlar 6 ayında 4 kilocuk almışlar napıcam diye dert yanıyorlar bende kendimi şişko hissediyodum ama sustum yani ne bileyim ayol oklavayı kafama yemeden sustum:tomato:

onalrdan biri benim sanırım :çok üzgünüm: 44 kiloyum bakalım 9 ay boyunca kaç kilo alıcam

ewt topiğe yeni geldim üye adımda değişmedi.
hoşgeldin aramıza a.s.

gidersiniz bee dert etme o kadar nolcekkkk
hele bir o günler gelsinde herşeyin hayırlısı bu yıl olmazsa seneye bebişinizle gidersiniz zuzum ne var bunda....

hee tecrübeli hamile en kıdemlisi kaydirigubbakcemile3
üçüncüye gebede arkadaş :CüvCüv: :roflol:

ayy evet bende hem sahil kenarı bir yerde yaşamak istemişimdir..hatta diyorum eşime eger iş imkanın olsa hiç düşünmeden giderim akçaya yada edremite falan işte ayvalık o civarlar malum evde var orada zaten onun satılmasını bekliyoruz ..ama işte orada iş imkanı buraya göre kısıtlı..valla sende degerini bil çigdemcim..

:roflol:
hee artık hergelene soru yagmuruna tutuyoz artık bakarmısın halimize cadı karı işte o işletti bizi bizde kuşkuyla bakıyoruz..

cadı karı diye sana derler yeni gelenlerin önünde saçını başını yoldurtma bana maviiii:mymeka: Beni geçmiş sayfalardan alıntı yapmak zorunda bırakmayınnnnklava: GCAN a tc kimlik no bile sordunuzzzzz:roflol::roflol: elimde belgeler varrrrr:roflol:

yok canım bunalmadım heyecanlıyım ama korkularım var cumartesi dr ye gidecem kanda 2 haftalık hamile çıktım inş gerçek hamileliktir
sende kendinden bahsetsene hepinizi tanımak isterim .

Ceren iyi zamanında geldiğin için öyle yazdın galiba şeker ben hemen hemen doğu illeri hariç Türkiyenin heryerini gezdim burası kadar nemli memleket görmedim yazın sıcağı korkunçtur ,nefes alamassın asfalt erir resmen,klimasız yaşanmaz ama her güzelin bir kusuru olur değil mi bizde Antalyayı sıcağıyla nemiyle her bişeyiyle seviyoz böyle kabul ettik gari denizimiz var mis gibi orda serinliyoruz baktık olmuyor yaylalara kaçıyoruz oralar ayrı güzel buraları anlat anla bitmez fırsatını bulursanız gezin görün mutlaka yakın civarlarındad çok gezilecek yer var olimpos,adrasan vs... ay çenem düştü gene

:roflol::roflol:
hakkaten kıza tc kimlik no soruldu valla :roflol:

tam çıtırsın yani sen hayırlı uğurlu olsun bebeğin çıtır hamiş:CüvCüv:tekrar hoşgeldin

canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah gençmişsin daha ne güzel rabbim gönlüne göre versin herşeyi...Tedaviylemi hamile kaldın normal yollamı?

kızlar göbüşümü ekliyorum

ay ay ay yesinler senin göbişini maşallah göbekmi kız o tabii inanmazlar senin gebe olduğuna baksana gaz gibi duruyor kaydirigubbakcemile3

şşişşşştt kapışmayın be ayııpp kendinize gelin bi yaaa
bu arada iremcim ağzımdan aldın valla tam GCAN ı soracaktım sen yazdın çok temiz kalplisin kızlar ya GCAN nerde her gün mutlaka uğrar yazardı görünmüyor.... :uhm:

yok canım bunalmadım heyecanlıyım ama korkularım var cumartesi dr ye gidecem kanda 2 haftalık hamile çıktım inş gerçek hamileliktir
sende kendinden bahsetsene hepinizi tanımak isterim .

canımm kötü düşünme hiç herşeyin hayırlısı kuzum dualarımız seninle iyi düşünki iyi şeyler olsun ttalım...

benim çocukluk en yakın arkadaşım antayaya evlendi :çok üzgünüm: çok uzak kaldık
ama hergün nette görüşüyoruz

haklısın canım ben çok şanslıyım gerçekten darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…