- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.701
bugün tayt giymiştim kız yavukuşum çekti kendini içe
sağol arkadaşımmm teşekkürler.a.s.tam çıtırsın yani sen hayırlı uğurlu olsun bebeğin çıtır hamiş:CüvCüv:tekrar hoşgeldin
Ceren iyi zamanında geldiğin için öyle yazdın galiba şeker ben hemen hemen doğu illeri hariç Türkiyenin heryerini gezdim burası kadar nemli memleket görmedim yazın sıcağı korkunçtur ,nefes alamassın asfalt erir resmen,klimasız yaşanmaz ama her güzelin bir kusuru olur değil mi bizde Antalyayı sıcağıyla nemiyle her bişeyiyle seviyoz böyle kabul ettik gari denizimiz var mis gibi orda serinliyoruz baktık olmuyor yaylalara kaçıyoruz oralar ayrı güzel buraları anlat anla bitmez fırsatını bulursanız gezin görün mutlaka yakın civarlarındad çok gezilecek yer var olimpos,adrasan vs... ay çenem düştü gene
tam çıtırsın yani sen hayırlı uğurlu olsun bebeğin çıtır hamiş:CüvCüv:tekrar hoşgeldin
benim çocukluk en yakın arkadaşım antayaya evlendi :çok üzgünüm: çok uzak kaldık
ama hergün nette görüşüyoruz
irem gıı tamama beaa ne yoluyon saçımı ayıp ama yeni gebe ye yapılırmı bu aglarım vallaha bak..hee kız ona ceren sormuştu ben dedim seni azcık tanıyalım kendini tanıt dedigimde soru hazırlamıştı yaww aslında böyle bir panomu assak ki gelen cvplasın..ayyy ben acıktım karnım tuhaf oldu.. sahii gcan 2 gündür yok sanırım..
ayy nurcum göremiyorum resmi ama merak ettim akşam bakarım..ayy birde cerenimin listesine başka birşey varmıydı yaaa..busemcim ben de yeni hamişlerdenim uzun süre ugraştık sonunda geldi melegim. 5 bitti sanırım ayy hala şu hafta işi kafamı karıştırıyor neyse.. valla sanırım bu topigin en eskilerinden biriyim bugün bunu deştik yıllanmışım anam..ankarada yaşıyorum cnm bende..
CEREN54 mormal hamile kaldım güzel dileklerin için teşekkürler ewt iyi düşünmeye çalışıyorum cumartesiyide iple çekiyorum Allah ım sen hayırlısıyla bebişimi kucağıma almayı nasip et herkeze nasip et inşallah amin
ceren gız bende onu diyordum ya işte liste nerde diye..
Nur arkadaşım Allah nazarlardan korusun seni çok şeker bi göbüşün var canım
irem gıı tamama beaa ne yoluyon saçımı ayıp ama yeni gebe ye yapılırmı bu aglarım vallaha bak..hee kız ona ceren sormuştu ben dedim seni azcık tanıyalım kendini tanıt dedigimde soru hazırlamıştı yaww aslında böyle bir panomu assak ki gelen cvplasın..ayyy ben acıktım karnım tuhaf oldu.. sahii gcan 2 gündür yok sanırım..
Gönüller bir olsun be arkidişim mesafeler olsun varsın gönüller bir oldumu kısalır mesafeler ağlama kıyamam ayol ben hamişlerin gözyaşlarına ayrıca 44 kilo olduğunu duydum birdaha söyleme bence ben 57,5 yazdım oklavayı yiyodum 44 le sana ne yaparlar düşünmek bile istemiyorum yani ona göre
ya akşama kadar evde sizle olmak ne güzel bişeymiş sizi çok seviyorum ben:1hug:hihoyyythihoyyyt ilaydam bile farketti çok mutlu olduğumu vurup duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?