Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

irem gıı tamama beaa ne yoluyon saçımı ayıp ama yeni gebe ye yapılırmı bu aglarım vallaha bak..hee kız ona ceren sormuştu ben dedim seni azcık tanıyalım kendini tanıt dedigimde soru hazırlamıştı yaww aslında böyle bir panomu assak ki gelen cvplasın..ayyy ben acıktım karnım tuhaf oldu.. sahii gcan 2 gündür yok sanırım..

yaa bilmem biz iyi döneme denk geldik demek doğru diyorsun klimasız yaşanmaz oralarda. Ama bizim burda öyle nem oluyorki yapış yapış oluyor insna her gün duş almak gerekiyor. Biz antalyada böyle birşey yaşamadık... Evet güzel yerler var oralarda keşke elimizde fırsat olsada gezsek nasip....

tam çıtırsın yani sen hayırlı uğurlu olsun bebeğin çıtır hamiş:CüvCüv:tekrar hoşgeldin

kız sende havalanma hemen biz senide sorguya çekmedik daha dur ben şu sorgu listesini bir bulayımda ikinizde cevaplayın kaydirigubbakcemile3

benim çocukluk en yakın arkadaşım antayaya evlendi :çok üzgünüm: çok uzak kaldık
ama hergün nette görüşüyoruz

Gönüller bir olsun be arkidişim mesafeler olsun varsın gönüller bir oldumu kısalır mesafeler ağlama kıyamam ayol ben hamişlerin gözyaşlarına ayrıca 44 kilo olduğunu duydum birdaha söyleme bence ben 57,5 yazdım oklavayı yiyodum 44 le sana ne yaparlar düşünmek bile istemiyorum yani ona göre

ayy nurcum göremiyorum resmi ama merak ettim akşam bakarım..ayy birde cerenimin listesine başka birşey varmıydı yaaa..busemcim ben de yeni hamişlerdenim uzun süre ugraştık sonunda geldi melegim. 5 bitti sanırım ayy hala şu hafta işi kafamı karıştırıyor neyse.. valla sanırım bu topigin en eskilerinden biriyim bugün bunu deştik yıllanmışım anam..ankarada yaşıyorum cnm bende..

CEREN54 mormal hamile kaldım güzel dileklerin için teşekkürler ewt iyi düşünmeye çalışıyorum cumartesiyide iple çekiyorum Allah ım sen hayırlısıyla bebişimi kucağıma almayı nasip et herkeze nasip et inşallah amin

sorarım kız sorarım tabii önüne gelen laf atıyor benide listeye yazın diyor bir daha ses seda yok ne gelen ne giden var bizde burda bazı şeylerden sorumluyuz yanee dimi listeyi takip eden hamiller olarak. diğer arkadaşların hakkını yememek lazım....

evet evet sen akşama aç biraz topiğe resimlere bak en iyisimi meraktan çatlama kaydirigubbakcemile3

canımm ne güzel çok bekledinizmi peki bebişi yoksa siz sürprizmi yaptı hihoyyyt

ceren gız bende onu diyordum ya işte liste nerde diye..

valla çok gerilerde sanırım bizim topikte bu kadar çenesi düşük hatun varken nasıl yakında olsunki kaydirigubbakcemile3

tamam tamam kıızmadım :teselli: ona fırça derlerr:roflol:
ne için pano?

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16.................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü..............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.....................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84...................................24. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye ...............................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
11.Htc80......................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
12.Katar38038..............................11. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk...................................10. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz............................... 5. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Ciğdem................................... 9. Haftamızdayız (26 Ekim)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet gönüller bir olsunnn :1hug:

benim kiloma alıştılar biliyolar artıkkkaydirigubbakcemile3

kız pano dedigim hani soruyorduk ya nedir ne degildir tc kimlik no falan girmek isteyenler cvplasın sonra...haklısın tabii ceren ben ne diye hemen önceleri hemen listeye eklemeyin diyordum malum geliyorlar listeye ekleyin şöyleyim böyleyim sonra pırrr uçuyorlar bir daha ne soran var ne gelen..

ya akşama kadar evde sizle olmak ne güzel bişeymiş sizi çok seviyorum ben:1hug:hihoyyythihoyyyt ilaydam bile farketti çok mutlu olduğumu vurup duruyor

valla süpriz oldu bu ayda umutlu değildim eşim varikosel ameliyatı olmuştu hiç umutlu değildik fazlada beklemedik allah a şükür.

ne güzel umudun olmadıgı zamanda geliyor bebişler benimde öyle idi..
nurcum valla bizde seni burada sürekli gördügümüze sevindik ama sen fazla yazmıyorsun...

Busem biz yandık sanırım bunlar sorgu listesi varmış onu arıyorlar ben yırttım diyordum ama benide hatırladı ceren sorgum bitmemiş daha korkuyorum bildiğim yerlerden sorun söz bir yere kaçmıcam burdayım komutanı:1shok:m hazıroldayım

ya akşama kadar evde sizle olmak ne güzel bişeymiş sizi çok seviyorum ben:1hug:hihoyyythihoyyyt ilaydam bile farketti çok mutlu olduğumu vurup duruyor

evet valla bugun çok keyifli oldu topiğimizzz
ilaydayıda yeriz biz o mutlu olsun biz gece gündüz burda konuşuruz
zaten bütün kızlar buna müsaittt kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…