Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Etrafımda çok zayıf insan var bazı hamile hatunlar 6 ayında 4 kilocuk almışlar napıcam diye dert yanıyorlar bende kendimi şişko hissediyodum ama sustum yani ne bileyim ayol oklavayı kafama yemeden sustum:tomato:

kızz bünye meselesi o delüüüü bende 59 kilo ile hamile kaldım şuan 6 aylık hamileyim ve toplamda 5 kilo aldım şimdiye kadar her bünye farklı yani şimdiden bunları dert etmen çok yersiz sağlıklı beslendiğin sürece problem yok...
Bencede suıssan iyi olucak yoksa dayak yiceksin cicim ben bile kurtaramıcam seni kaydirigubbakcemile3

sen minnacık bebenin yanında ne biçim konuşuyorsun:mymeka: karı marı çık çık çık yakıştıramadım sana:dilcikar:

konuşturma o zaman
hem ceren duymuyor beni müzik dinliyor şuan o canım :dilcikar:

aa kimmiş o terbiyesizzz:roflol:

diyene bakkk boğarım seni heeeeeeeee benneyaptımki

ewt topiğe yeni geldim üye adımda değişmedi.

o halde tekrar hoşgeldin canım aramıza bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin tatlım....

ewt topiğe yeni geldim üye adımda değişmedi.

HOŞGELDİN bende gene işletiliyoruz diye bekledim bu sefer atlamadım yani yavaş yavaş öğreniyorum herhalde bu arad soda içtim iyi geldi şişenler tavsiye ederim biraz geğirti yapıyo ama şişkinliği azaltıyo ay iğrençleştim iyicene zerafetimi yitiriyorum galiba ben yaaa

içinden geldiği gibi konuş yavrum burda ne muhabbetler oluyor hele birde gece kuşları uyanıpta gece vardiyası başladığında gör sen ohooooooo bel altı fıkralar +18 durumlar süpper kaynıyoruz burda rahat ol..... kaydirigubbakcemile3

o halde tekrar hoşgeldin canım aramıza bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin tatlım....[/QUOTE]
sağol canım teşekkür ederim.

valla cern ne güzel ya size imrendim . bizde manavgatta yaptık balayını sideye falan gitmiştik ayy ne güzeldi yaa keşke tekrar gidebilsek bu sefer zor yaa..

hee artık hergelene soru yagmuruna tutuyoz artık bakarmısın halimize cadı karı işte o işletti bizi bizde kuşkuyla bakıyoruz..

nerden bilsin bunların olacağını bilse yaparmıydı hiç kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
sanki normal şartlarda yeni geleni sorguya çekmiyoruz sizde yaniii ilahi :roflol:

valla cern ne güzel ya size imrendim . bizde manavgatta yaptık balayını sideye falan gitmiştik ayy ne güzeldi yaa keşke tekrar gidebilsek bu sefer zor yaa..

neden olmasınki kız uzun uzadıya olmasada bir kaç günlüğüne kaçarsınız bir yerlere iyi olur. antalyayı şiddetle tavsiye ederim havası sıcak ama hiç bunaltıcı değil yaaa nem yok bir şey yok tam benlik valla hihoyyyt

HAYIR CANIM SADECE ARANIZA KATILMAK İSTEDİM .klava:

gel balım gel sen bize bakma sen yazdıktan çok kısa süre önce 5-10 dakika gibi bir süre önce bir arakadaş işletti ya bu tepkiler ondan aldırma sen... eee anlat bakalım biraz nasılsın iyimisin? Kimsin necisin neler yaparsın?
tanıyalım seni birazz kuzum....

ahh be cnm bende isiyorumda ne bileyim izin yok ee birazda uzak ya hanii..bu yaz gitmeyi çok sitiyorum biryerlere muhtemelen ablam için memlekete birde filiz ablanın oldugu yere akçay ayvalık cundaya falan gidecez tabiii öncelikle doktorum izin verirse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…