- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.661
Etrafımda çok zayıf insan var bazı hamile hatunlar 6 ayında 4 kilocuk almışlar napıcam diye dert yanıyorlar bende kendimi şişko hissediyodum ama sustum yani ne bileyim ayol oklavayı kafama yemeden sustum:tomato:
sen minnacık bebenin yanında ne biçim konuşuyorsun:mymeka: karı marı çık çık çık yakıştıramadım sana:dilcikar:
aa kimmiş o terbiyesizzz:roflol:
ewt topiğe yeni geldim üye adımda değişmedi.
ewt topiğe yeni geldim üye adımda değişmedi.
boş boğaz yaniiii kaydirigubbakcemile3
kız sen antalyadamı yaşıyorsun doğrumu?
evet Antalya'da yaşıyorum doğru ayol doğru bizde yalan dolan yok:lepi:
vaaaaayyyyyyyyy süpperrr yaaa orda hava nasıl şuan kaç derece?
Biz balayında o taraftaydık hep orda sakin bir hayat yaşamak isterim valla
sıcağı severimde.... Nasipse eğer eylül ayında tekrar gelicez o tarafa tatile hemde bu kez üç kişi Cerenimizle birlikte hihoyyyt hihoyyyt
HOŞGELDİN bende gene işletiliyoruz diye bekledim bu sefer atlamadım yani yavaş yavaş öğreniyorum herhalde bu arad soda içtim iyi geldi şişenler tavsiye ederim biraz geğirti yapıyo ama şişkinliği azaltıyo ay iğrençleştim iyicene zerafetimi yitiriyorum galiba ben yaaa
hee artık hergelene soru yagmuruna tutuyoz artık bakarmısın halimize cadı karı işte o işletti bizi bizde kuşkuyla bakıyoruz..
sağol arkadaşımmmbusem hoşgeldin canım aramıza
HAYIR CANIM SADECE ARANIZA KATILMAK İSTEDİM .busem demek sen işletmedin bizi aman hala soruyoz..neyse hoşgeldin cnm aramıza..
valla cern ne güzel ya size imrendim . bizde manavgatta yaptık balayını sideye falan gitmiştik ayy ne güzeldi yaa keşke tekrar gidebilsek bu sefer zor yaa..
HAYIR CANIM SADECE ARANIZA KATILMAK İSTEDİM .klava:
vaaaaayyyyyyyyy süpperrr yaaa orda hava nasıl şuan kaç derece?
Biz balayında o taraftaydık hep orda sakin bir hayat yaşamak isterim valla
sıcağı severimde.... Nasipse eğer eylül ayında tekrar gelicez o tarafa tatile hemde bu kez üç kişi Cerenimizle birlikte hihoyyyt hihoyyyt
Canım bu sıralar biraz kapalı hava burda 16 dereceymiş bugün şimdi gazetenin akdeniz ekine baktım buralar cennet gibi gerçekten yarından itibaren ısınıyormuş hava geçen pazar piknik bile yaptık eylül ayı süper oluyor buranın çok güzel tarih seçmişsiniz tebrikler yani ben Antalyalı değilim ama eşim buralı evlenince otomatikman buralı oldum gerçi çok seviyorum buraya çok alıştım
HAYIR CANIM SADECE ARANIZA KATILMAK İSTEDİM .klava:
tamam ben ne kızıyorsun hoşgeldin dmek istedim öncesindede yazdım allallla asıl sana geliyorklava:
neden olmasınki kız uzun uzadıya olmasada bir kaç günlüğüne kaçarsınız bir yerlere iyi olur. antalyayı şiddetle tavsiye ederim havası sıcak ama hiç bunaltıcı değil yaaa nem yok bir şey yok tam benlik valla hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?