Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kız ceren listedeki bebişin bakışları ne güzel şaşkın şaşkın

bazen yalan makinesine bağlıyorlarmış bir efsaneye göre ceren tenhada kıstırıp aniden sormaya başlıyormuş sende gözüne far tutulmuş tavşan gibi öle kalakalıyormuşsun :1shok:

kızlar abartmayın okadar cerenimiz okadar vahşi değil bikerem sadece sizin sadakatinizden emin olmak istiyor burda sıkı dostluklar söz konusu

bazen yalan makinesine bağlıyorlarmış bir efsaneye göre ceren tenhada kıstırıp aniden sormaya başlıyormuş sende gözüne far tutulmuş tavşan gibi öle kalakalıyormuşsun :1shok:

allah senin iyiliğini versin emi:roflol::roflol:kız ceren bu bizden de çatlakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar daha doğrusu çiğdem şekerim ben buralıyım zaten sen hoş geldin sefa getirdin allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin yavrunu

kızlar daha doğrusu çiğdem şekerim ben buralıyım zaten sen hoş geldin sefa getirdin allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin yavrunu

buralı olduğunu gördüm bayadır yazdığını görmediğimden hoşgeldin yazmıştım tekrar hoşbuldum sefa buldum arkidişim allah hepimize nasip etsin inşallah sağol:CüvCüv:

ah bi bilsem bilmiyrum ama kütük noya kadar soruyorlarmış busecim gerisini sen düşün:CüvCüv:

kızlar anca okudum ne çok yazmışınız busem ve çiğdem hoşgeldiniz

ilahiii çigdem aman gerçekten bu bizdende çatlak çıktı bayagı kalabalıklaştık vallaha..

:roflol::roflol::roflol:

nur ohh ohhh sefam olsun canıma minnet hihoyyyt hihoyyyt diye diye en sonunda göbüşünüburda da sergiledin maşallah göbişe başka topiklere göster bize gösterme olacak işmiiiii

kızlar bende şu resim koyma işinden çaksam inanın evlilik resimlerinden başlıcam göbişe kadar çekip koyucam malesef ben anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…