- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.721
ne güzel umudun olmadıgı zamanda geliyor bebişler benimde öyle idi..
nurcum valla bizde seni burada sürekli gördügümüze sevindik ama sen fazla yazmıyorsun...
Busem biz yandık sanırım bunlar sorgu listesi varmış onu arıyorlar ben yırttım diyordum ama benide hatırladı ceren sorgum bitmemiş daha korkuyorum bildiğim yerlerden sorun söz bir yere kaçmıcam burdayım komutanı:1shok:m hazıroldayım
kız ceren listedeki bebişin bakışları ne güzel şaşkın şaşkınBEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ
1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
1. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16.................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü..............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.....................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84...................................24. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror......................................22 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye ...............................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
11.Htc80......................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
12.Katar38038..............................11. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk...................................10. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz............................... 5. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Ciğdem................................... 9. Haftamızdayız (26 Ekim)
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar
MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ
1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009
Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sorgu listesinde neler vardiki
hoşbulduk boynuz kulağı geçer misali yazıp duruyorum bugün patronda yoktu oh rahat rahat kaynattım kzılarla sende hoşgeldinkızlar anca okudum ne çok yazmışınız busem ve çiğdem hoşgeldiniz
bazen yalan makinesine bağlıyorlarmış bir efsaneye göre ceren tenhada kıstırıp aniden sormaya başlıyormuş sende gözüne far tutulmuş tavşan gibi öle kalakalıyormuşsun :1shok:
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhdelikafaduldenah bi bilsem bilmiyrum ama kütük noya kadar soruyorlarmış busecim gerisini sen düşün:CüvCüv:
allah senin iyiliğini versin emi:roflol::roflol:kız ceren bu bizden de çatlakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar anca okudum ne çok yazmışınız busem ve çiğdem hoşgeldiniz
bazen yalan makinesine bağlıyorlarmış bir efsaneye göre ceren tenhada kıstırıp aniden sormaya başlıyormuş sende gözüne far tutulmuş tavşan gibi öle kalakalıyormuşsun :1shok:
kızlar daha doğrusu çiğdem şekerim ben buralıyım zaten sen hoş geldin sefa getirdin allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin yavrunu
ah bi bilsem bilmiyrum ama kütük noya kadar soruyorlarmış busecim gerisini sen düşün:CüvCüv:
kızlar anca okudum ne çok yazmışınız busem ve çiğdem hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?