Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

tamam canım anlaştıkkk sen beni üzdün ama ben yine kıyamadım sana :teselli:
demli süt nasıl oluyo leeynnn :uhm: bozuk sütmü? Hani ekşimik yapılan kaydirigubbakcemile3

hayır be gülüm ben bozuk süt verirmiyim cerenime hiç (karnındakini kastediyorummlülülülülülü) bildiğin süt iişte sıcacık çikolatada koyarız içine ceren halay çeker içerde:teytey: halay mendilide kordon olur:roflol::roflol::roflol::roflol:

ALLAH IYILIK VERSIN. INSALLAH DAHA IYI GIDER NEKADAR OLDU SIMDi ??

bananeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaa
ben onla konuşmuyom bikerem :dilcikar:

aaa sen küçüksün ne biçim konuşuyorsun ablanla dıtt acıbiber sürerdim ben şimdi sana ama cerene gider olmazzkaydirigubbakcemile3

ben sana acı biberi sürüem ama ağzına değil anladın sen onu kaydirigubbakcemile3

disari cikmakdan vazgecdim
sizi birakamadim

süpperrr iyi yaptın boşver otur evde takıl bize hihoyyyt hihoyyyt

bağlantım zırt pırt kopuyo sinir oldum ben bugün verimli olamıcam anlaşılan neyse yarın görüşrüz ben gir çık bunaldım biraz düzelsin bu durum öyle gelirim öpüldünüz

dikkat et kendine stres olma fazla yine gel tamammı cicim bekleriz a.s.

yav ben jelibon istiyorum ben bonibon istiyorum banane banane o da geçen gün çikolatamı aldı kaçtı ben de jelibonlarını aldım işte....

he kıskançlık ceren baksana biz es geçtik yawww..

oohhh iyi olmuş kendin alıpda banyoda saklanıp yersen öyle olur işte ama sen benim zulamın yerini bulana kadar ben senin bütün çikolataları tüketicem naberrrr kaydirigubbakcemile3

bakıyorum iyice sorgu meleği oldun başımıza heekaydirigubbakcemile3

Sorgu memuru olmaktansa meleği olmayı tercih ederim kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın? Bebiş nasıl?
Menzil gülü çok sık uğramıyor buraya ama iyi diye umuyoruz.... :Saruboceq:

aynen öyle olur işte canımcım zaten sürekli bir hareket halinde minik hanım :roflol:

aaa barışın hemen yokssa geliyor merdaneee heeklava:

yaaa karışma beeee bırak bizi kendi halimizee :dilcikar:

bende 6+5gun hamıleyım kalp atısı duyan varmı ve nezaman hangı hafta
:ecrin_bebek:

canım sanırsam haftaya duyabilirsin tam emin değilim ama :uhm:

aynen öyle yaptim.burda havva cok güzel günesli ama canim cikmak istemiyor
yemek nasil yapcam onu düsünüyorum kilimi bile kipirdamak istemiyorum ya bu nasil birsey insallah biran önce gecer bu tembelik

Mavi Deniz ceren hoşbulduk kızlar.

bebiş de ben de iyiyiz Allah' a şükür. Okuduğum kadarı ile Cerenimiz de Mavi denizin bebişi de gayet iyi. Allah böyle tamamlamayı naip etsin.

Üç hafta sonraki kontrolde cinsiyetini öğreneceğiz biz de. Aslında şimdi de belli olabiliyormuş ama benim kontrolüm geçen haftaydı. O zaman belli olmamıştır. Sık sık da ultrasona girmek istemiyorum. Sonra bebişime güzel güzel cicişler alacağım inşaallah.

Mavi senin bebiş benimkinden küçük olmasına rağmen cicişi var şimdiden değil mi? Hediye gelmişti sanırım. Ceren' in zaten hemen hemen hepsini gördük maaşallah. Çok tatlılar. Ben de cinsiyetini bekliyorum bakalım.

aynen öyle yaptim.burda havva cok güzel günesli ama canim cikmak istemiyor
yemek nasil yapcam onu düsünüyorum kilimi bile kipirdamak istemiyorum ya bu nasil birsey insallah biran önce gecer bu tembelik

CANIMMM bende öyleydim ve dördüncü aya kadar sürmüştü ondan sonra yavaş yavaş kendime geldim ve şuan maşşallah hiç bir sıkıntım yok hani göbek olmasa hamile olduğuma inanmıcam o derece kaydirigubbakcemile3
sende yat dinlen kendini yorma zaten yavaş yavaş yaparsın bir ara yemeğini üzülme :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…