B
baby_85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.961
tamam canım anlaştıkkk sen beni üzdün ama ben yine kıyamadım sana :teselli:
demli süt nasıl oluyo leeynnn :uhm: bozuk sütmü? Hani ekşimik yapılan kaydirigubbakcemile3
maşallah ona tü tü nazar değmesinnSende aldığın cicilerin resmini çekip eklesene gcancım bakarız ne güzell:sm_cool:
yav ben jelibon istiyorum ben bonibon istiyorum banane banane o da geçen gün çikolatamı aldı kaçtı ben de jelibonlarını aldım işte....
he kıskançlık ceren baksana biz es geçtik yawww..
a.sa.sa.s :roflol::roflol: EVET KIZ NERDEN BILDIN AYNEN ÖYLE OLDUU
ohh hele şükür beee...iyiyiz biz işte ne olsun...gerçi bebişi sormuşsun neyse ..sanırım oda iyi ama bugün tuhaflık var içimde...bende neden ki diyordum ceren bana gebe oldugumu hatırlattı sagolsun..:roflol:. iyi kötü gidiyor işte..
nerden bildim amaa:roflol: Keyfin nasıl canım merak ettik seni ama habersiz gitme öylee :çok üzgünüm:
sanırım 6 hafta daha dogrusu 5+4 sanırım ikisi aynı şey degilmi ?aman kafam karışıyor böyle..
bende 6+5gun hamıleyım kalp atısı duyan varmı ve nezaman hangı hafta
:ecrin_bebek:
aa ceren olmaz ki yavrucum versende accık ne olucak:teselli: mavi seni niye kızdırmıştı saçını mı çekmişti sende çek olsun bitsinkaydirigubbakcemile yiyeceklerinizi paylaşın anacım bir yeriniz şişer:1shok: yiyecekle şaka olmaz:roflol::roflol:
aaa sen küçüksün ne biçim konuşuyorsun ablanla dıtt acıbiber sürerdim ben şimdi sana ama cerene gider olmazzkaydirigubbakcemile3
disari cikmakdan vazgecdim
sizi birakamadim
bağlantım zırt pırt kopuyo sinir oldum ben bugün verimli olamıcam anlaşılan neyse yarın görüşrüz ben gir çık bunaldım biraz düzelsin bu durum öyle gelirim öpüldünüz
yav ben jelibon istiyorum ben bonibon istiyorum banane banane o da geçen gün çikolatamı aldı kaçtı ben de jelibonlarını aldım işte....
he kıskançlık ceren baksana biz es geçtik yawww..
bakıyorum iyice sorgu meleği oldun başımıza heekaydirigubbakcemile3
Kızlar merhabalar. Nasılsınız? Umarım herkesin keyifleri yerindedir. yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
Biz iyiyiz Allah' a şükür.ben de kendimi toparladım yavaş yavaş.
Bugün istanbul çok soğuk. ben Kadıköy' deyim. Kar yok ama yağmur var.
Geçmişi çok okuyamadım kızlar menzilgülünden bir haber var mı? Kanaması vardı.
hayır be gülüm ben bozuk süt verirmiyim cerenime hiç (karnındakini kastediyorummlülülülülülü) bildiğin süt iişte sıcacık çikolatada koyarız içine ceren halay çeker içerde:teytey: halay mendilide kordon olur:roflol::roflol::roflol::roflol:
aaa barışın hemen yokssa geliyor merdaneee heeklava:
bende 6+5gun hamıleyım kalp atısı duyan varmı ve nezaman hangı hafta
:ecrin_bebek:
bananeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaa
ben onla konuşmuyom bikerem :dilcikar:
ben sana acı biberi sürüem ama ağzına değil anladın sen onu kaydirigubbakcemile3
süpperrr iyi yaptın boşver otur evde takıl bize hihoyyyt hihoyyyt
dikkat et kendine stres olma fazla yine gel tamammı cicim bekleriz a.s.
oohhh iyi olmuş kendin alıpda banyoda saklanıp yersen öyle olur işte ama sen benim zulamın yerini bulana kadar ben senin bütün çikolataları tüketicem naberrrr kaydirigubbakcemile3
Sorgu memuru olmaktansa meleği olmayı tercih ederim kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın? Bebiş nasıl?
Menzil gülü çok sık uğramıyor buraya ama iyi diye umuyoruz.... :Saruboceq:
aynen öyle olur işte canımcım zaten sürekli bir hareket halinde minik hanım :roflol:
yaaa karışma beeee bırak bizi kendi halimizee :dilcikar:
canım sanırsam haftaya duyabilirsin tam emin değilim ama :uhm:
aynen öyle yaptim.burda havva cok güzel günesli ama canim cikmak istemiyor
yemek nasil yapcam onu düsünüyorum kilimi bile kipirdamak istemiyorum ya bu nasil birsey insallah biran önce gecer bu tembelik
arifeciğim sen nasılsın canım?
CANIMMM bende öyleydim ve dördüncü aya kadar sürmüştü ondan sonra yavaş yavaş kendime geldim ve şuan maşşallah hiç bir sıkıntım yok hani göbek olmasa hamile olduğuma inanmıcam o derece kaydirigubbakcemile3
sende yat dinlen kendini yorma zaten yavaş yavaş yaparsın bir ara yemeğini üzülme :1hug:[/QUOT
ay sorma ya cok kötü oluyor neyse biraz daha sabredicem mecbur.kiz yatmakdanda sikildim,oh sen kurtuldun.yavas yavas yapayim ben yemegimi ya böyle olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?