- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.141
hoşgeldin canım bomba gibisin harika ya bende iyiyim çok şükür canım çalışıyoruz işte aynıtekrar merhabalar kızlar mavideniz,kumsal,ceren,nur,htc80 ve yazamadıklarım nasılsınız? ben bomba gibiyim maşallah mide bulantılarım azalıyor gibi ama uyku olayı varmı sizde bilmiyorum ben 20:00 -21:00 arası küt gidiyorum ya bu kadar uykusu gelirmi insanın sürekli uyur oldum akşamları hor horda hor hor
bencede cerencim öyle yap çağır kadını temizlesin bu sefer kendini yormak yok bak miniğimiz çok küser bu sefer .inşallah canım ya dediğin gibi olduğu kadar valla kandil günü biliyorsun çok yordum kendimi bir hafta acısını çektim bu kez daha temkinliyim yapabildiğimi yapıcam valla haftayada kadın çağırmayı düşünüyorum gelsin dip köşe silsin evi bende rahat edeyim bakalım....
yok be gülüm hep aynı kıyafetler bol bol ama işte var bu gün bende birşey bakalım ceren hanım sığamıyor artık içime resmen farkındayım ya daha şimdiden böyleyse bu kız 9. ayı bekleyemez çıkıverir kaydirigubbakcemile3
canımm tekrar hoş geldin a.s.
bomba gibisin demek delikafadulden aman patlama delikafadulden
uyku hali hamilelikte normal tatlım ben ilk dönem uyur gezerdim resmen hayatımın tek anlamı uyumak olmuştu şimdi akşamları fazla duramıyorum yine erkenden yatıyorum sende yat uyu dinlen bebeğine iyi gelir sanada tabii mirmirmirmir
sağol canım çok incesinkızlar bu arada şimdi burcuyla konuştum bu gün işe gitmemiş kendisi canı istememiş evde keyif yapıyormuş eşi ve anneside evde olacağı için topiğe gelmeyecek bilginiz olsun şekerler....
Merak etmeyin yane herşey yolunda
merhaba ceren nasılsın günaydın demek için geç galiba. gerçi ben yeni başladım güne kahvaltımı ettim bilgisayarın başına geçtim evin işleri duruyor bakalım.
son adet tarihim normalde 22 aralık ama ultrason hesabına göre 25 aralık geç döllenme olmuş. yani 25 aralık diyelim
bencede cerencim öyle yap çağır kadını temizlesin bu sefer kendini yormak yok bak miniğimiz çok küser bu sefer .
sağol canım çok incesin
günaydın canım nasılsın afiyet olsun
hayirli günler bayanlar nasilsiniz
sanada hayırlı günler hayırlı cumalar hoşgeldin nasılsın
bende iyiyim çok şükür çalışıyoruz işte bu arada takvimin çok şeker olmuşiyiym kumsalcım seni sormalı sen nasılsın
hosbulduk canim iyiyim sen nasilsin
bugün cumaydi dimi günleri bile undum artik.sanada sizede hayirli cümalar
cerencim çok teşekkür ederim ikiside çok güzel hangisini seçsem karar veremedim
benim takvimimi görüyorsunuz değilmi
kızlar önümüzdeki hafta hamilelik almayı düşünüyorum acaba çokmu erken ama karnım belli olmaya başladı. pantolonlarımın düğmesi artık kapanmıyor.kotlarım zaten hiç olmuyor. hamilelik kotları var kullanan varmı aranızda rahatmı tavsiye edermisiniz
iyiyiz be gülüm nasıl olalım bu gün pek keyfim yok aslında bazen nefes alamıyorum sanki kötüyüm nedense göbeğimi birşeyler sıkıyor gibi geliyor birde ceren maşallah hiç dur durak bilmiyor sürekli tekme yiyorum senağlama
sen nasılsın kuzucuğum babacığınla hasret giderdinmi
hayirdir insallah canim.gecmis olsun tatlim ya üzüldümbenneyaptımkibenneyaptımki:bbo::bbo:
bende iyiyim çok şükür çalışıyoruz işte bu arada takvimin çok şeker olmuş
hoşgeldin canım nasılsın
rica ederim cicim ne demek sıkılınca diğerini kullanırsın arada değiştirirsin sende hihoyyyt
evet evet görünüyor şeker a.s
sanada hayırlı günler uykucu mirmirmirmir
nasılsın bakalım iyimisin?
Bence al ama çok alma her ay değişeceksin çünkü sonra bir sonraki ay olmayacak aldıkların bol ve rahat giyinmelisin tatlım
ıyı bızım uykucu nasıl olsun uyuya uyuya basım agrıdı ya offfff
karnım çıktıkça çok mutlu oluyorum kendimi aynanın önünden alamıyorum nisanda iznimiz var şöyle güzel bir hamilelik alıp memlekette karnımı göstere göstere gezeceğim allah izin verirse. eeeee 5 yıl beklemişim hakkım ama değilmi
iyiyiz be gülüm nasıl olalım bu gün pek keyfim yok aslında bazen nefes alamıyorum sanki kötüyüm nedense göbeğimi birşeyler sıkıyor gibi geliyor birde ceren maşallah hiç dur durak bilmiyor sürekli tekme yiyorum senağlama
sen nasılsın kuzucuğum babacığınla hasret giderdinmi
hayirdir insallah canim.gecmis olsun tatlim ya üzüldümbenneyaptımkibenneyaptımki:bbo::bbo:
canım iyiyim aslında genel olarak sadece ara ara nefes almakta zorluk çekiyorum üstüne bıcırıkta tekmeyi sallayınca nefesim tamamen kesiliyor sanırım ceren hanım üyüdüğü için bunlar oluyor alışıcaz artık elimiz mahkum....
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik herşey yolundadır umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?