Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hoşgeldin canım bomba gibisin harika ya bende iyiyim çok şükür canım çalışıyoruz işte aynı
bencede cerencim öyle yap çağır kadını temizlesin bu sefer kendini yormak yok bak miniğimiz çok küser bu sefer .
sağol canım çok incesin
merhaba ceren nasılsın günaydın demek için geç galiba. gerçi ben yeni başladım güne kahvaltımı ettim bilgisayarın başına geçtim evin işleri duruyor bakalım.

günaydın canım nasılsın afiyet olsun

son adet tarihim normalde 22 aralık ama ultrason hesabına göre 25 aralık geç döllenme olmuş. yani 25 aralık diyelim

tamam canım takvim yaptım özeline attım oraya bakarsın şeker....

bencede cerencim öyle yap çağır kadını temizlesin bu sefer kendini yormak yok bak miniğimiz çok küser bu sefer .

sağol canım çok incesin

evet evet bu kez cereni üzmeye niyetim yok sonra o acısını benden iki katı fazla çıkarıyor kaydirigubbakcemile3

ne demek efendim ruhen inceyimdir bedenen olamasamda :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

kızlar önümüzdeki hafta hamilelik almayı düşünüyorum acaba çokmu erken ama karnım belli olmaya başladı. pantolonlarımın düğmesi artık kapanmıyor.kotlarım zaten hiç olmuyor. hamilelik kotları var kullanan varmı aranızda rahatmı tavsiye edermisiniz

karnım çıktıkça çok mutlu oluyorum kendimi aynanın önünden alamıyorum nisanda iznimiz var şöyle güzel bir hamilelik alıp memlekette karnımı göstere göstere gezeceğim allah izin verirse. eeeee 5 yıl beklemişim hakkım ama değilmi

cerencim çok teşekkür ederim ikiside çok güzel hangisini seçsem karar veremedim

rica ederim cicim ne demek sıkılınca diğerini kullanırsın arada değiştirirsin sende hihoyyyt

benim takvimimi görüyorsunuz değilmi

evet evet görünüyor şeker a.s

hayirli günler bayanlar nasilsiniz

sanada hayırlı günler uykucu mirmirmirmir
nasılsın bakalım iyimisin?

bence al ama çok alma her ay değişeceksin çünkü sonra bir sonraki ay olmayacak aldıkların bol ve rahat giyinmelisin tatlım

ıyı bızım uykucu nasıl olsun uyuya uyuya basım agrıdı ya offfff

kızz sus delüüüü kendi kendine nazar değdireceksin allah korusun herkese sen ben değil gülüm kem gözle bakan olur allah muhafaza öyle düşünme fazla gerinme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…