Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

çiğdem sağol cnm
ben daha yeni başladım bir iki parça bişey almaya
ilk gebeliğimde 6 haftalıkken düşürmüştüm
o yüzden hala korkularım var atlatamadım yine pek fazla bişey almadım
sadece hastane çantasını hazırlayacak kadar bişeyler alıcam cnm
zaten bir sürü getiren de olur bebek çabuk büyür
tabi çok beğendiklerimi alırım kendim
doğduktan sonrada alınır diyorum kendimi frenliyorum
Allah korusun inş bu sefer kucağıma almak nasip olur bbeğimi

Allah korusun beyaz öyle kötü şeyler düşünme artık iyi düşün iyi olsun nazara bende çok inanıyorum ama allah bebişleri korur emin ol birincisinide şöyle düşün belki sağlıksız olucaktı Kimbilir belki hakkında hayırlısı böyleydi de geç sıkma sen canını Allahın izniyle çok rahat doğuracaksın bebeğinide güzelce kucağına alıp seveceksin inşallah öyle doğdu içime beğendiğin şeyleride korkmadan al içinde kalmasın hiçbirşey canım ya öperim kaydirigubbakcemile5

tabi ki haklısın çiğdem sağlıklı olsaydı şimdi kucağım da olurdu hep hayırlısı olsun dedim
hala daha öyle diyorum
ama insan yaşayınca anlıyor ancak böyle şeyleri hep bir kaybetme korkusu var içimde
hala eşimde bende atlatamadık
mayıs anneleri bölümüne bakıyorum da
inş mayıs da olacak kıızm
herşeylerini tamamladılar vala
kıyafetten tut da odasına kadar
ben yapamıyorum hevesim kırılıyor
sağlıklı olsun da diyorum sonrada yapılır eksikler tamamlanır

kızlar ben kaçtım
yemeğim yok yemek yapayım
hala kahvaltılıklra masada onları toparlayayım
biraz sonra da eşim gelir sanırım
daha giremem nete
hepinizi öpüyorum
Şeniza.s.

maşallah iyi kaynatmışsınız..ya benim bir pantalon edinmem kesin gerekti deminden beri karnım iyice agrıdı sıkıyor pantolon rahatsız oluyorum valla pantalonun izi çıkıyor karnımda hemde kot off..beyazcım artık senin birşeyler alman gerekiyor bak güzelim sonra iyice agırlaşırsın yapmaya gezmeye halin kalmaz..allahın izniyle bebişinide kucagına alıcaksın sürekli acabalarla yaşayamazsın yarının ne olacagını bilemezsiz yazı bu ama rabbim hayırlı yazılar versin.. kız çigdem iki lafın belini kıramadık dogru dürüst...eee yarın kimse olmayacak anlaşılan burada ..iyice yalnız kalacam yaaa..

inş mavişim alıcam bundan sonra
zaten annem bişeyler almış ama bana getirmedi daha sonra getirisin dedim
sen naıslsın cnm?sıkma bebğini tabi al kendine şu hamiş pantolonlarından
bende uzun süre kendi kıyafetlerimle gezdim en sonunda olmamaya başladılar
bilseydim bu tür kıyafetlerin bu kadar rahat olduğunu çoktan almıştım valla
al cnm sende ,rahat edersin
hadi ben kaçtım öpüyorum cnm seni

valla kırdım dersi cerencim
hoşbulduk
nasılsın cerencim?
tamam cnm hepsini koyucam
uygun bir zamanda

tamam cicim bekliyoruz hihoyyyt

bende evin işlerini yaptım tam nete grecektim yan tarafta oturan bi yeni gelin var o geldi. canımı sıkıp duruyor zaten yok karnın büyüyor yok yaza iyice şişecen nasıl yüreyecen diyip duruyo. bende sen hamile kalınca karnını büyütmeden doğur ozaman dedim. saçma sapan konuşup konuşup gitti.

canımcım evet bencede al kendine kıyafet kot giymemeye çalış bu dönemde tehlikeliymiş allah muhafaza sıkıştırıyor sert kalın kumaş ya ne gerek var git yumuşacık kumaşlar al bol bol giy rahat et....
Üzülme beee kızlar gelir niye yalnız kalasınki
bende gelmeye çalışırım söz vermiyorum ama bakalım....

kimse yoooooooooookmuuuuuuuuuuuuu

ben varım yaa beni beğenmiyormusun :çok üzgünüm:

:roflol: :roflol: :roflol:
kızz ne buyur ediyon o zaman içeri madem huyunu suyunu biliyon hatunun.
ben olsam demediğim laf kalmazdı utanır kendi gider bir dahada selam vermezdi
manyakmı ne yaaaa kötükedihüso
ne demek şişecen ee sen hamilesin can var içinde manyakmı ne yaa ay bak bende sinirlendim kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…