- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.201
çiğdem sağol cnm
ben daha yeni başladım bir iki parça bişey almaya
ilk gebeliğimde 6 haftalıkken düşürmüştüm
o yüzden hala korkularım var atlatamadım yine pek fazla bişey almadım
sadece hastane çantasını hazırlayacak kadar bişeyler alıcam cnm
zaten bir sürü getiren de olur bebek çabuk büyür
tabi çok beğendiklerimi alırım kendim
doğduktan sonrada alınır diyorum kendimi frenliyorum
Allah korusun inş bu sefer kucağıma almak nasip olur bbeğimi
Canım az evvel yazdım sana bu konu ile ilgili ama bağlantıda sorun çıktı gönderemedim bir türli. Göğüs ucu kaşıntısı normal hayatım büyüyorlar ve süt doluyorlar doğal olarak vücudumuz gibi onlarda değişim içindeler yani kaşıntılar normal ama çok kaşımamaya çalış mikrop kapma güzelim. Birde aklında bulunsun banyodan önce göğüslerini gülsuyu ve pamukla temizlersen iyi gelir bilgin olsun banada doktorum söylemişti.
İnşallah canım allahım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin :Saruboceq:
sağol canımŞeniz
valla kırdım dersi cerencim
hoşbulduk
nasılsın cerencim?
tamam cnm hepsini koyucam
uygun bir zamanda
Canım az evvel yazdım sana bu konu ile ilgili ama bağlantıda sorun çıktı gönderemedim bir türli. Göğüs ucu kaşıntısı normal hayatım büyüyorlar ve süt doluyorlar doğal olarak vücudumuz gibi onlarda değişim içindeler yani kaşıntılar normal ama çok kaşımamaya çalış mikrop kapma güzelim. Birde aklında bulunsun banyodan önce göğüslerini gülsuyu ve pamukla temizlersen iyi gelir bilgin olsun banada doktorum söylemişti.
İnşallah canım allahım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin :Saruboceq:
sağol canımŞeniz
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn cümlemize inşallah :Saruboceq:
kızlar ben kaçtım
yemeğim yok yemek yapayım
hala kahvaltılıklra masada onları toparlayayım
biraz sonra da eşim gelir sanırım
daha giremem nete
hepinizi öpüyorum
Şeniza.s.
kendine iyi bak beyazcım yorma kendini grş. :a015:
kimse yoooooooooookmuuuuuuuuuuuuu
slm bayanlar ben geldim gezdim geldim.sizler neyaptiniz
maşallah iyi kaynatmışsınız..ya benim bir pantalon edinmem kesin gerekti deminden beri karnım iyice agrıdı sıkıyor pantolon rahatsız oluyorum valla pantalonun izi çıkıyor karnımda hemde kot off..beyazcım artık senin birşeyler alman gerekiyor bak güzelim sonra iyice agırlaşırsın yapmaya gezmeye halin kalmaz..allahın izniyle bebişinide kucagına alıcaksın sürekli acabalarla yaşayamazsın yarının ne olacagını bilemezsiz yazı bu ama rabbim hayırlı yazılar versin.. kız çigdem iki lafın belini kıramadık dogru dürüst...eee yarın kimse olmayacak anlaşılan burada ..iyice yalnız kalacam yaaa..
kimse yoooooooooookmuuuuuuuuuuuuu
bende evin işlerini yaptım tam nete grecektim yan tarafta oturan bi yeni gelin var o geldi. canımı sıkıp duruyor zaten yok karnın büyüyor yok yaza iyice şişecen nasıl yüreyecen diyip duruyo. bende sen hamile kalınca karnını büyütmeden doğur ozaman dedim. saçma sapan konuşup konuşup gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?