- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.161
kaça kadar uyudun eminim benim kadar uykucu değilsindir
kızz sus delüüüü kendi kendine nazar değdireceksin allah korusun herkese sen ben değil gülüm kem gözle bakan olur allah muhafaza öyle düşünme fazla gerinme
haklısın canım dur bi popomu kaşıyayım nazar değmesin kendime sürekli okurum zaten
ıyı bızım uykucu nasıl olsun uyuya uyuya basım agrıdı ya offfff
kaça kadar uyudun eminim benim kadar uykucu değilsindir
kızz sus delüüüü kendi kendine nazar değdireceksin allah korusun herkese sen ben değil gülüm kem gözle bakan olur allah muhafaza öyle düşünme fazla gerinme
haklısın canım dur bi popomu kaşıyayım nazar değmesin kendime sürekli okurum zaten
oku oku bol bol oku canım Rabbim senide meleğinide kem gözlerden korusun inşallah....
Cümlemizi :Saruboceq:
dün aksam 23: De yatmısdım bıraz öncede kalkdım arada tekrar yatıyoum böyle ıste
canım iyiyim aslında genel olarak sadece ara ara nefes almakta zorluk çekiyorum üstüne bıcırıkta tekmeyi sallayınca nefesim tamamen kesiliyor sanırım ceren hanım üyüdüğü için bunlar oluyor alışıcaz artık elimiz mahkum....
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik herşey yolundadır umarım...
GECMIS OLSUN CANIM:BENDE IYIYIM YANI IYI GIDIYOR COK SÜKÜR CARSAMBA GÜNÜ DR GITDIM DR SONRA HAFIF BI KANAMA OLDU BAYA KORKDUK AMA ÖNEMLI BIRSEY YOK COK SÜKÜR
oku oku bol bol oku canım Rabbim senide meleğinide kem gözlerden korusun inşallah....
Cümlemizi :Saruboceq:
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
hıııım ben seninle yarışamam ozaman sen daha uykucuymuşsun. Ben gün içinde hiç uyumam. Uyu uyu bu günlerin keyfini çıkar bebiş olunca biraz zor uyursun:ecrin_bebek:
GECMIS OLSUN CANIM:BENDE IYIYIM YANI IYI GIDIYOR COK SÜKÜR CARSAMBA GÜNÜ DR GITDIM DR SONRA HAFIF BI KANAMA OLDU BAYA KORKDUK AMA ÖNEMLI BIRSEY YOK COK SÜKÜR
Hayırdır güzelim kanama neden olmuş :1shok:
Dikkat et kendine ani hareketler yapma çok fazla ayakta kalma sürekli dinlen cicim....
aynen öyle yapıyorum ınsallah bebısde ukucu olur benım gıbıde fazla zorlanmam
umarım kaydirigubbakcemile3
annesine çekerse inşallah uykucu olur.
eeeeeeeee kızlar hepiniz birden sustunuz gcan uyudunmu yoksakaydirigubbakcemile3[/QUO
yok kiz süt iciyorum .evet niye susduk
hımm bende süt içsem iyi olur . ben sütü normalde çok severdim ama şimdi midem bulanıyor kokusundan bende içine bal veya nesguik falan katıyorum .acaba bunlar sütün etkisini azaltırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?