Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................22 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................10. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Petek09................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
14.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
16.Mavideniz...............................5. Haftamızdayız (15 kasım )
17.Ciğdem..................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

cerencim bende çıkacam zaten sende işlerini hallet bende evi bi toplayayım. kendine iyi bak akşam görüşürüz

canım sanada kolay gelsin yorma kendini aır ağır dinlene dinlene yap işlerini ben saat 5,30 a kadar buralardayım gelirsen grş. Sonra giremem evden malum işler beni bekliyor pazartesiye kadar olamam yani neyse grş. yine . :a015:

Kızlar hepinize merhaba.

Cerenciğim, tamamen senin zevkine bırakıyorum canım. Son adet tarihim de 18 aralık. Çok sağol. Bu arada 93 gün kalmış. Göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Hayırlısıyla geçsin inşaallah.

Arife sen naılsın bugün?

Diğer arkadaşların da keyifleri yerindedir umarım.

hosbulduk hayatim iyiyim biraz basim agriyo uyumakdan kesin
sen napiyon nasilsin?
uyku böcüğğüüüüüü az uyu biraz kaydirigubbakcemile3şaka şaka uyu canım
bende iyiyim çok şükür çalışıyoruz

Kumsalcım Allahtan bugün cuma bayılıyorum cumalara çalışmasaydık eminim bu kadar tatlı gelmezdi değil mi? yupiii yarın cumartesi ve tatillllhihoyyyt

tamam cicim şimdi yapar özeline atarım sende eklersin profiline tatlım..
Evet inşallah dediğin gibi göz açıp kapayana kadar geçer bu günler allahımın izini ile cerenimi kucağıma alırım inşallahhhh :Saruboceq:

Alıcaksın tabi Cerencim koklaya koklaya uyucaksın meleğinle inşallah günü az kalanlara imreniyorum bazen doğum yapanların hikayelerini okudum az önce korkulacak bişey yok gibi gözüküyor özellikle epidural normal çok rahatmış cerencim bizede nasip olur inşallah ya rahatça doğururuz inşallah canım ya bir iki üç desek bitse :) melekler gelse benimki kızmı erkekmi çok merak ediyorum ya acaba ne zaman öğrenirim 3. ayın sonu falan diyorlar ama bakalım görücez daha 9. haftadayım

kızlar meme uçları kaşınan oluyormu ya bendemi bir terslik var acaba çok fazla değil ama ara ara meme uçlarım kaşınıyor normalmi acaba kaşımasıda zor bir bölge az az kaşıyorum yavaşça kimselere gözükmeden :)

inşallah balım inşallah gülüm allah o günleri cümlemize göstersin kimseyi yarı yolda bırakmasın rabbimmm :Saruboceq:
valla gülüm ben üçlü test için gittiğimde öğrendim cinsiyetini 14 yada 15 hafta idi o zamana kadar net görülmediği için doktorum söylemedi iyikide söylememiş beni yanıltmadı %100 kız dedi hihoyyyt
Hatta %70 kız %30 erkek gibi muhabbetler eden doktorlar varya onlarada sinir oldu bu işin yüzdesimi olur diye ya kızdır ya erkek göremiyorsanda yanıltma dimi ama allah sanada hayırlı olanı nasip etsin inşallah kuzum.....

Desene bir ay 10 gün sonra bizimkide paşa mı prenses mi öğrenicez napalım o günlerde gelir elbet dimi

Kumsalcım Allahtan bugün cuma bayılıyorum cumalara çalışmasaydık eminim bu kadar tatlı gelmezdi değil mi? yupiii yarın cumartesi ve tatillllhihoyyyt

valla bende bayılıyorum ne yalan söyliyim evet bukadar tatlı olmasının sebebi çalışmamız mubarek gün işte gelsin tatilllllllllllllhihoyyyt

slm kızlar ben geldimm
2.dersi kırdım vallla bugün daha yeni çıkıyor olacaktım
birazda kasıklarım ağrıdı bahane oldu kaçmak için işte
ders kitaplarımı aldım bugün hala almamıştım da
bir de bebişime 1 tulum,zıbın takımı ve,bir alt üst takım daha aldım
birkaç parça eşya oldu işte
çok beğendim valla
bir ara resimlerini çekerim sizlere becerebilirsem eğer

slm beyaz ne güzel ya benim içim kıpır kıpır oldu valla ben daha hiçbişey almadım erken diye ama cinsiyeti belli olsun hemen alıcam bişeyler ne alacağımıda bilmiyorum ama o zamana kadar öğrenirim çıtçıtlı badiler çok kullanışlı oluyormuş onlardan başlarım artık ay ne güzel ya doğumuna az kalanlar beni çok heyecanlandırıyor kendim doğurucam gibi oluyorum ya:CüvCüv:

Canım az evvel yazdım sana bu konu ile ilgili ama bağlantıda sorun çıktı gönderemedim bir türli. Göğüs ucu kaşıntısı normal hayatım büyüyorlar ve süt doluyorlar doğal olarak vücudumuz gibi onlarda değişim içindeler yani kaşıntılar normal ama çok kaşımamaya çalış mikrop kapma güzelim. Birde aklında bulunsun banyodan önce göğüslerini gülsuyu ve pamukla temizlersen iyi gelir bilgin olsun banada doktorum söylemişti.

Desene bir ay 10 gün sonra bizimkide paşa mı prenses mi öğrenicez napalım o günlerde gelir elbet dimi

İnşallah canım allahım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin :Saruboceq:

Hoşgeldin güloooo naberrrrr?
Dersi kırdın demek seni haylaz seni :jeyyar:
Zeynebimin cicilerini bende görmek istiyorum ilk fırsatta koy resimleri şeker tamam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…