- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.181
ceren nerelerdisin hiç sesin çıkmıyor
cerencim bende çıkacam zaten sende işlerini hallet bende evi bi toplayayım. kendine iyi bak akşam görüşürüz
uyku böcüğğüüüüüü az uyu biraz kaydirigubbakcemile3şaka şaka uyu canımhosbulduk hayatim iyiyim biraz basim agriyo uyumakdan kesin
sen napiyon nasilsin?
aaaaaa niye kanaman olduki bi terslik yok dimi canım geçmiş olsunkızz sus delüüüü kendi kendine nazar değdireceksin allah korusun herkese sen ben değil gülüm kem gözle bakan olur allah muhafaza öyle düşünme fazla gerinme
GECMIS OLSUN CANIM:BENDE IYIYIM YANI IYI GIDIYOR COK SÜKÜR CARSAMBA GÜNÜ DR GITDIM DR SONRA HAFIF BI KANAMA OLDU BAYA KORKDUK AMA ÖNEMLI BIRSEY YOK COK SÜKÜR
Kızlar hepinize merhaba.
Cerenciğim, tamamen senin zevkine bırakıyorum canım. Son adet tarihim de 18 aralık. Çok sağol. Bu arada 93 gün kalmış. Göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Hayırlısıyla geçsin inşaallah.
Arife sen naılsın bugün?
Diğer arkadaşların da keyifleri yerindedir umarım.
merhaba canım nasılsın evdeymişsin bugün oooooooohhh bugün bizim hamişler kendilerine torpil geçiyo bende iyiyim cicim sağol çalışıyoruz arada buraya uğruyorum bugünü bitirmeye bakıyoruz hayırlısı ile
Kızlar hepinize merhaba.
Cerenciğim, tamamen senin zevkine bırakıyorum canım. Son adet tarihim de 18 aralık. Çok sağol. Bu arada 93 gün kalmış. Göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Hayırlısıyla geçsin inşaallah.
Arife sen naılsın bugün?
Diğer arkadaşların da keyifleri yerindedir umarım.
Alıcaksın tabi Cerencim koklaya koklaya uyucaksın meleğinle inşallah günü az kalanlara imreniyorum bazen doğum yapanların hikayelerini okudum az önce korkulacak bişey yok gibi gözüküyor özellikle epidural normal çok rahatmış cerencim bizede nasip olur inşallah ya rahatça doğururuz inşallah canım ya bir iki üç desek bitse :) melekler gelse benimki kızmı erkekmi çok merak ediyorum ya acaba ne zaman öğrenirim 3. ayın sonu falan diyorlar ama bakalım görücez daha 9. haftadayım
Kızlar ben şimdi kayıvalideme gideceğim. Hepiniz öpüldünüz.
Kumsalcım Allahtan bugün cuma bayılıyorum cumalara çalışmasaydık eminim bu kadar tatlı gelmezdi değil mi? yupiii yarın cumartesi ve tatillllhihoyyyt
slm kızlar ben geldimm
2.dersi kırdım vallla bugün daha yeni çıkıyor olacaktım
birazda kasıklarım ağrıdı bahane oldu kaçmak için işte
ders kitaplarımı aldım bugün hala almamıştım da
bir de bebişime 1 tulum,zıbın takımı ve,bir alt üst takım daha aldım
birkaç parça eşya oldu işte
çok beğendim valla
bir ara resimlerini çekerim sizlere becerebilirsem eğer
kızlar meme uçları kaşınan oluyormu ya bendemi bir terslik var acaba çok fazla değil ama ara ara meme uçlarım kaşınıyor normalmi acaba kaşımasıda zor bir bölge az az kaşıyorum yavaşça kimselere gözükmeden :)
Desene bir ay 10 gün sonra bizimkide paşa mı prenses mi öğrenicez napalım o günlerde gelir elbet dimi
slm kızlar ben geldimm
2.dersi kırdım vallla bugün daha yeni çıkıyor olacaktım
birazda kasıklarım ağrıdı bahane oldu kaçmak için işte
ders kitaplarımı aldım bugün hala almamıştım da
bir de bebişime 1 tulum,zıbın takımı ve,bir alt üst takım daha aldım
birkaç parça eşya oldu işte
çok beğendim valla
bir ara resimlerini çekerim sizlere becerebilirsem eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?