- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.221
...
ben varım yaa beni beğenmiyormusun :çok üzgünüm:
nereleri gezdin ne alışverişler yaptın bakalım
bende bu hafta içi bakmayı düşünüyorum kotlar çok hoşuma gidiyor.yazada boydan bir elbise alayım diyorum şöyle incecik püfür püfür birşey
biraz çıktı pantolonlarım sıkıyor giyemiyorum hep eşofman altı falan giyorum dışardan belli oluyor hamile olduğum
gcan sen kaçıncı haftadaydın
zaten karı iki aylık evliyken bi tane çocuk aldırdı.
ne dedikoducu kadınım ama nette bile komşunun dedikodusunu yaptım hakaydirigubbakcemile3
karı yüzsüzün teki içeri buyur etmeden kapıyı açar açmaz dalıyor içeriye zaten fazla güleryüzlü durmuyorum yanında suratımı asıyorum ama anlamıyor işte bidaha açık açık söylerim artık seni istemiyorum diye
cerencim sanırım hafta sonu gelmiyorsun buraya sana şimdiden iyi tatiller bol bol dinlen
seyerme oluyor hemde nasıl. geçen eşime sinirlendim bağırdım nasıl seğeriyo bizimkide gülüyo babama bağırıyon diye seğeriyormuş öyle diyo. bende dışarı çıkarken düğmemi kapatmıyorum. aman dikkat edelim yürürken pantolon kayıvermesin aşağı. akşamları benimde daha büyük oluyor ama gaz falandır. bide ben hiç durmadan yiyorum ozaman çıkıyor karnım
yaş 25
şişşştt ne ayıp ağzına acı biber sürerimmmm benneyaptımki
kov gitsin :roflol:
canım normalde burdaydım ama bundan sonra yokum hihoyyyt
kızlarrrrrrrrrrrrrr kaçtım ben hepinizi öpüyorum iyi tatiller.................... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?