Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

zaten karı iki aylık evliyken bi tane çocuk aldırdı.
ne dedikoducu kadınım ama nette bile komşunun dedikodusunu yaptım hakaydirigubbakcemile3

karı yüzsüzün teki içeri buyur etmeden kapıyı açar açmaz dalıyor içeriye zaten fazla güleryüzlü durmuyorum yanında suratımı asıyorum ama anlamıyor işte bidaha açık açık söylerim artık seni istemiyorum diye

bende bu hafta içi bakmayı düşünüyorum kotlar çok hoşuma gidiyor.yazada boydan bir elbise alayım diyorum şöyle incecik püfür püfür birşey

bende bu hafta içi bakmayı düşünüyorum kotlar çok hoşuma gidiyor.yazada boydan bir elbise alayım diyorum şöyle incecik püfür püfür birşey

evet güzel olur elibise.bende keten almayi düsündüm söyl keten pantolon felan bakalim artik ne nasip olursa
senin karnin cikdimi??

seyerme oluyor hemde nasıl. geçen eşime sinirlendim bağırdım nasıl seğeriyo bizimkide gülüyo babama bağırıyon diye seğeriyormuş öyle diyo. bende dışarı çıkarken düğmemi kapatmıyorum. aman dikkat edelim yürürken pantolon kayıvermesin aşağı. akşamları benimde daha büyük oluyor ama gaz falandır. bide ben hiç durmadan yiyorum ozaman çıkıyor karnım

zaten karı iki aylık evliyken bi tane çocuk aldırdı.
ne dedikoducu kadınım ama nette bile komşunun dedikodusunu yaptım hakaydirigubbakcemile3

şişşştt ne ayıp ağzına acı biber sürerimmmm benneyaptımki

kov gitsin :roflol:

cerencim sanırım hafta sonu gelmiyorsun buraya sana şimdiden iyi tatiller bol bol dinlen

canım normalde burdaydım ama bundan sonra yokum hihoyyyt

kızlarrrrrrrrrrrrrr kaçtım ben hepinizi öpüyorum iyi tatiller.................... a.s.

cocun yaninda bagirma öyle diyor galiba bebis..
evet ya sorma dikkat etmemiz lazim allah korsun bi düserse yandikkk
senin yasin kac sormaysi ayipp

sanada iyi tatiller canim dikkat et kendine ve bebisimizee
öptüm allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…