Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ayy ablacım buradaymış ne güzel ablacım nasılsın..nasıl geçti yolculugun.?
merhaba canımcım, yolculuğum iyi ama yorucu geçti, toplamda 17-18 saat otobüsteydim, çok şükür evime ulaştım :)
abla gel buraya ya bırak geçmişi.?
valla bayağı yazmışsınız, oku oku bitmedi hehehe
nasılsın sen? bulantım başladı ve başım ağrıyor demişsin, nasıl oldun şimdi?

Petekcim gözün aydın canım, oğullarımız çoğalıyor ne güzel :)

Bu arada Menzil Gülü gözükmüyor hiç, benssenb ve kibele de öyle... Menzil Gülünü gerçekten çok merak ediyorum, ara sıra gelip kendinden haber verirdi ama uzun zamandır yok ortalarda, umarım herşey yolundadır kızlar

ablacım evet bugün biraz rahatsızım ama çok kötü degil şükür haiften ara ara bulantı oluyor sonra geçiyor ama baş agrım var biraz o rahatsız ediyor..ayy bana dua edinde uzun sürmesin yaa.. evet nebzil gülü yok görünmüyor bir süredir bende merak ettim...

kızlar merhaba ben 12.haftadayım şuan,inşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız bebeklerimizii

biey sorucam size; ben hamile kaldıktan sonra sanki daha çok hapşurmaya başladım.. bu bebeğe zarar verirmi acaba ?

hımm meryem bu konu biraz hassas sanırım olmaz eger kendini çok sıkmazsan zaman zaman bende şiddetli hapşırıyorum karnıma agrı giriyor gibi oluyor ..bende tırsıyorum ama zannetmiyorum birşey olacagını doktoruna sor bende..

canım benim, insanın korktuğu şey daha çok oluyor, ben baş ağrısından çok korkarım hergün başım ağrırdı hamileyken, inşallah çabuk geçer birtanem :)
canım zannetmiyorum zararlı olacağını, sakın kasma kendini o daha çok zarar verir bence

evet ablacım haklısın..bende de korku oldu ne bileyim ilk zmanlardada pek içme dedi doktorum parolu o yüzden biraz tırsıyorum...bol su içmek baş agrısına iyi gelir diyorlar ama fazlada su içemiyorum midem kötü oluyor öyle karışık yanii..neyse inş geçer uzun sürmeden...

inşallah güzelim, mümkün olduğunca bence de içme :) eve gidince yat dinlen biraz, zaten biraz sonra çıkacaksın değil mi?

Canlarım nasılsınız??

Meryem hoşgeldin balım bende hapşırırım sık bi zararı olmadı korkma sakın kendini kasma tutma emi dikkat et kendine ama.. tabi bebişinede...

Canlarım 36 haftalık olduk ya:teytey: çok çabuk geçiveriyo günler..

hoşgeldin güzelim, iyidir ne olsun? ayyy çok az kaldı yasemincim, nasıl heyecan durumları? doğum tam olarak nasıl olacak karar verildi mi hayatım? karabiberimden sonra sıra sende, ne güzel :) bak karabiberim bizi hiç habersiz bırakmıyor, sen de bizi haberdar et herşeyden tamam mı gülüm?

Evett heyecan olmazmı yaa. eksiklerimi yazıyorum artık tamamlamam lazım hepsini. inşallah hayırlısıyla sezeryan gibi gözüküyo hala ama belli olmaz tabi. bırakmaaam elimden geldiğince haber vermeye çalışırım bi şekilde..

dualarımız seninle hayatım, Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah, sağlıkla meleğini kucağına al canım :)

slm kızlarrrrrrrrrrrr biz geldik nasılsınız?
amanda aman kimleri görüyorum buralarda filiz abla yasemin hoşgeldiniz nasılsınız?

filiz abla valla 8 ayy koskocaman 8 ay abowwww ne kadar uuzn geldi biliyormusun..neyse bebişim saglıklı olsun da geçer zman bir şekilde... ceren cim sizleri burada görmek ne güzel yahu durdunuz durdunuz bu saate geldiniz yavv azıcık sizle muhabbet edem diyorum ama 10 dk sonra çıkacam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…