- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.261
merhaba canımcım, yolculuğum iyi ama yorucu geçti, toplamda 17-18 saat otobüsteydim, çok şükür evime ulaştım :)ayy ablacım buradaymış ne güzel ablacım nasılsın..nasıl geçti yolculugun.?
valla bayağı yazmışsınız, oku oku bitmedi heheheabla gel buraya ya bırak geçmişi.?
canım benim, insanın korktuğu şey daha çok oluyor, ben baş ağrısından çok korkarım hergün başım ağrırdı hamileyken, inşallah çabuk geçer birtanem :)ablacım evet bugün biraz rahatsızım ama çok kötü degil şükür haiften ara ara bulantı oluyor sonra geçiyor ama baş agrım var biraz o rahatsız ediyor..ayy bana dua edinde uzun sürmesin yaa.. evet nebzil gülü yok görünmüyor bir süredir bende merak ettim...
canım zannetmiyorum zararlı olacağını, sakın kasma kendini o daha çok zarar verir bencekızlar merhaba ben 12.haftadayım şuan,inşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız bebeklerimizii
biey sorucam size; ben hamile kaldıktan sonra sanki daha çok hapşurmaya başladım.. bu bebeğe zarar verirmi acaba ?
inşallah güzelim, mümkün olduğunca bence de içme :) eve gidince yat dinlen biraz, zaten biraz sonra çıkacaksın değil mi?evet ablacım haklısın..bende de korku oldu ne bileyim ilk zmanlardada pek içme dedi doktorum parolu o yüzden biraz tırsıyorum...bol su içmek baş agrısına iyi gelir diyorlar ama fazlada su içemiyorum midem kötü oluyor öyle karışık yanii..neyse inş geçer uzun sürmeden...
Canlarım nasılsınız??
Meryem hoşgeldin balım bende hapşırırım sık bi zararı olmadı korkma sakın kendini kasma tutma emi dikkat et kendine ama.. tabi bebişinede...
Canlarım 36 haftalık olduk ya:teytey:çok çabuk geçiveriyo günler..
hoşgeldin güzelim, iyidir ne olsun? ayyy çok az kaldı yasemincim, nasıl heyecan durumları? doğum tam olarak nasıl olacak karar verildi mi hayatım? karabiberimden sonra sıra sende, ne güzel :) bak karabiberim bizi hiç habersiz bırakmıyor, sen de bizi haberdar et herşeyden tamam mı gülüm?
Evett heyecan olmazmı yaa. eksiklerimi yazıyorum artık tamamlamam lazım hepsini. inşallah hayırlısıyla sezeryan gibi gözüküyo hala ama belli olmaz tabi. bırakmaaam elimden geldiğince haber vermeye çalışırım bi şekilde..
aman yesinler sudeyi maşallah..ne çabuk geçiyor ..
slm kızlarrrrrrrrrrrr biz geldik nasılsınız?
amanda aman kimleri görüyorum buralarda filiz abla yasemin hoşgeldiniz nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?