Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

cerencim ev durumları ne alemde bugünmü başladılar yoksa bitirmek üzerelermi? kendini fazla yorma sakın haa..neyse kesin kaçtım ben bu sefer bye..:1rolleyes:

Merhaba.

Filiz abla birtek sen varsın galiba. Nasılsın?

Cerenciğim çoook teşekkür ederim takvim için. Çok güzel olmuş. Mavi Denizin takvimini de çok güzel yapmışsın. Allah razı olsun valla.

kızlar ben de aşılama yaptırdım 3 gün oldu.Dua edin hayırlısı ile hamilelik haberini vereyim size.öpüyorum hepinizi.

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canımın içi :) nasılsın hayatım? dün biraz keyifsizmişsin

hoşbulduk ablammmm nasılsın?
biz evet dün biraz keyifsizdik ceren hanım büyüdükçe annesine sıkıntı veriyor katlanıcaz artık el makum. Sen nasılsın ablam hallettinmi noter işlerini? Keyfin yerindemi?

Evet canım ya anca gelebildim malum evdeki işler ....

bu arada cerenim eline saglık çok güzel olmuş sen bi tanesin..bu arada kimse yorum yapmadı güzelmi degilmi diye?

canımm beğenmiş olmana sevindim hayatım her zaman ne demek...

kızlar ben çıkıyorum kendinize ii bakın..hepinizi öptm...

kendine iyi bak tatlım iyi tatiller....

cerencim ev durumları ne alemde bugünmü başladılar yoksa bitirmek üzerelermi? kendini fazla yorma sakın haa..neyse kesin kaçtım ben bu sefer bye..:1rolleyes:

evde hala ustalar var canım ama büyük iş bitti çok şükür 1 - 2 saat daha burdalar sonra rahatız hihoyyyt

Merhaba.

Cerenciğim çoook teşekkür ederim takvim için. Çok güzel olmuş. Mavi Denizin takvimini de çok güzel yapmışsın. Allah razı olsun valla.

canım hoş geldin nasılsın?
takvimi sende beğendin demek oley oley hihoyyyt elimden geldiğince şirin bir şeyler yapmaya çalıştım sizlere şeker beğendiyseniz gerçekten ne mutlu bana hihoyyyt

Ceren maaşallah ustalar hızlı çalışmış. Oh öğleden sonra işlerin biter dinlenirsin bol bol.

inşallah canımcım ya valla asıl iş dündü zaten eşimle kardeşim halletmiş bütün ağır işleri bana bir şey kalmadı bugünde kalan işleri tamamlıyorlar bakalım bitsinde bir dahaki haftaya sarkmasın...
Sen nasılsın neler yapıyorsun?

kızlar yaa çalışan hamişlerrrrr

çalışıyorsunuz,doğum yapınca ne kadar izin durumumuz oluyor bilginiz varmı?

bebeğin ilk 6 ay anne sürü alması gerekiyor ee 6 ayda izin olmaz sanırım ne olcak ?

ben de bugün 2 ye kadar çalışacağım. Sonra eve gideceğim. Eşimle temizlik yapacağız. Yarına işimiz kalmazsa gezeriz biraz. gerçi o dün gece nöbetçiydi. Belki de yatar uyuruz valla.

Merhaba.

yok hayatım, bir tuhaf burası, bazen gözüküyor isimler bazen gözükmüyor... iyiyim canımcım sağol :)
kızlar ben de aşılama yaptırdım 3 gün oldu.Dua edin hayırlısı ile hamilelik haberini vereyim size.öpüyorum hepinizi.
hayırlısı olsun güzelim inşallah güzel haberlerini bekliyoruz senden de, sık sık gel ve bizi bilgilendir tamam mı?

Cerencim evet hallettim işlerimi, 1 saatlik iş için 18 saatlik yol yaptım, bütün vücudum tutlmuş valla, bu arada hayırlı olsun, doğalgaz için çalışmalar varmış, sakın yorma kendini güzelim, ne güzel eşinle kardeşin yardımcı olmuşlar :) haftaya da getirirsin kadını dip köşe temizletirsin, sen hiçbir şeye elini sürme :)

güzelim hoş geldn öncelikle bebeğin haırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah...
Sigortalı çalışan anne adaylarına 2 ay doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra toplamda 4 aylık doğum izni var ve doğum sonrası izin bitip iş başı yaptıpında günlğk 1.5 saat süt iznin oluyor bunu ister hergün kullanır eve gidip bebeğini emzirirsin istersen toplar haftada bir güne tamamlayıp tam gün izin yaparsın sen ve bebeğinin birde çalışma iş durumuna bağlı. Bunun dışında 6 aylık emzirme dönemi içinde ya 6 ay ücretsiz izin alıp izini uzatacaksın evde duracaksın yada sütünü sağacaksın iş başı yaptığında evde bebeğine bakan kim ise o biberonla verecek anne sütünü başka çaremiz yok malesef. Ben öyle yapıcam mesela tabii sütüm olursa ve kızım emerse inşallah....

ben de bugün 2 ye kadar çalışacağım. Sonra eve gideceğim. Eşimle temizlik yapacağız. Yarına işimiz kalmazsa gezeriz biraz. gerçi o dün gece nöbetçiydi. Belki de yatar uyuruz valla.

Canımmm yaa fazla yorma kendini yüklenme fazla çok dibe inme temizlikte valla sonra acısı fena çıkıyor aman diyim. Eşin ne iş yapıyorduki tatlım?

Evet ablacım doğalgaz tesisatını döşettik haftaya nasipse eğer gazı açarlarsa doğalgaz ile ısınacağız bakalım inşallah. Valla ablam kardeşim ile eşim dün evde ben gelene kadar öyle bir temizlik yapmışki inan kadına gerek kalmamış dip köşe kaldırıp temizlemişler heryeri yaa canlarım benim biliyorlar tabii ben evi o halde görünce dayanamayıp başlıcam temizliğe huyumu bildikleri için onlar yapmışlar ev tertemiz maşallah allah razı olsun ikisindende :)
Sende baya yorulmuşsun ablam yaa kıyamam bu gün ve yarın dinlen kendine eziyet etme emi cicim bu arada nasılsın yaa görüşemiyoruz artık eskisi gibi senin bu öğrencilerden şikayetçiyiz bizz

Yaaa arkadaşlar irem nerde dünden beri hiç gelmemiş bu kız neler yapıyor acaba nerelerde yaaa
onuda çok özledim gelsede iki muhabbet etsek

aferim onlaraaaaaaa :sm_cool: çok sevindim sana iş bırakmamalarına, bravo valla, çooook takdir ettim ikisini de allah razı olsun gerçekten :)

hayatım hiç sorma, gerçekten çok yorucu oldu... şunun şurasında sadece 2 ay çalışacağım... hem yorgunluk hem de masraf oldu, neyse halledip geldim ya önemli olan o, nasılsa ileride yine lazım olacaktı fazla fazla yaptırdım bende... haklısın canım okul bayağı bir vaktimi almaya başladı, eskiden sabahtan akşama konuşabiliyorduk, şimdi 1 saat devamlı konuşamıyoruz bile... ben de bu durumdan şikayetçiyim ya çaktırmıyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…