Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet allah razı olsun gerçekten allah herkese böyle eş ve kardeş nasip etsin allahtan onlar var yoksa ben ne yapardım -tatlicadiarzu-

Canım yaaa sorma haybeden iş çıktı sana dimi neyse sağlık olsun dediğin gibi ileride lazım olur yine dursun bir kenarda evraklar akmaz kokmaz nasılsa kaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın peki ablacım iyimisin keyfin nasıl herşey yolundamı dertleşemiyoruzda artıkın yaaa illa öğrencinmi lmamız gerekiyor :dilcikar:

ben de daha karşılaşamadım iremle, belki eşiyle dışarıya çıkmıştır, yoksa mutlaka damlardı buraya

evet bencede sanırım kocişi ile geziyor gezenti dün hiç bir şeyde söylemedi arka cepten arasakmıki irem hanımı kaydirigubbakcemile3

hehehe... evet arka cepden yoklayalım hehehe... ben iyiyim hayatım, çok şükür keyfim de yerinde, bir yaramazlık yok çok şükür :)

bende iyiyim seni sormalı geçmişi okudum uzun bir yolculuk yapmışsın sanırım nereden nereye geldin nasıl geçti yolcluğun. uzun yolculuklara bayılırım

tamamen bitti mi şimdi işler? inşallah haftaya yanar da siz de rahat edersiniz canım, havalar hala serin ne de olsa :)

tamamen bitmek üzee işler abla bu gün biter heralde
pazarteside gelip gazı açarlarsa yanar inşallah bakalım bir sorun çıkmaz umarım evet ya havalar her ne kadar güneşli olsada soğuk ve içerleri dahada soğuk

selammm ben geldimmmmmhihoyyyt

Annem dün gece bizde kaldı şuanda mutfakta yemek yapıyor bende temizlik yapıyordum bitti sayılır ama böyle oldum-tatlicadiarzu-

cerencim doğalgaz döşetmişsiniz evin altını üstüne getirmişlerdir sana çok iş çıkmamışdır umarım. ama sadece petek falan taktılarsa çok batırmamışlardır

canım geldi mi temizlikçin sen yapma sakın gülüm ya onun pisliği çok olurdelikafadulden

bende iyiyim seni sormalı geçmişi okudum uzun bir yolculuk yapmışsın sanırım nereden nereye geldin nasıl geçti yolcluğun. uzun yolculuklara bayılırım
evet canım, istanbul-ayvalık arası gittim geldim, akşam bindim sabah istanbula geldim, işimi hallettikten 3 saat sonra bindim akşam geri geldim evime :)
inşallah açarlar canım, keisnlikle öyle özellikle baharda içeriler soğuk dışarısı ılık oluyor :)

aaaaaaa ayvalıklımısın ben ayvalıkta 2 sene kaldım çok güzel bir yer ilk evlendiğimizde tayin oraya çıkmıştı. hala gözümde tütyor bi imkan olsada gitsem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…