- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.301
Yaaa arkadaşlar irem nerde dünden beri hiç gelmemiş bu kız neler yapıyor acaba nerelerde yaaa
onuda çok özledim gelsede iki muhabbet etsek
aferim onlaraaaaaaa :sm_cool: çok sevindim sana iş bırakmamalarına, bravo valla, çooook takdir ettim ikisini deallah razı olsun gerçekten :)
hayatım hiç sorma, gerçekten çok yorucu oldu... şunun şurasında sadece 2 ay çalışacağım... hem yorgunluk hem de masraf oldu, neyse halledip geldim ya önemli olan o, nasılsa ileride yine lazım olacaktı fazla fazla yaptırdım bende... haklısın canım okul bayağı bir vaktimi almaya başladı, eskiden sabahtan akşama konuşabiliyorduk, şimdi 1 saat devamlı konuşamıyoruz bile... ben de bu durumdan şikayetçiyim ya çaktırmıyorum kaydirigubbakcemile3
ben de daha karşılaşamadım iremle, belki eşiyle dışarıya çıkmıştır, yoksa mutlaka damlardı buraya
evet allah razı olsun gerçekten allah herkese böyle eş ve kardeş nasip etsin allahtan onlar var yoksa ben ne yapardım -tatlicadiarzu-
Canım yaaa sorma haybeden iş çıktı sana dimi neyse sağlık olsun dediğin gibi ileride lazım olur yine dursun bir kenarda evraklar akmaz kokmaz nasılsa kaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın peki ablacım iyimisin keyfin nasıl herşey yolundamı dertleşemiyoruzda artıkın yaaa illa öğrencinmi lmamız gerekiyor :dilcikar:
evet bencede sanırım kocişi ile geziyor gezenti dün hiç bir şeyde söylemedi arka cepten arasakmıki irem hanımı kaydirigubbakcemile3
hehehe... evet arka cepden yoklayalım hehehe... ben iyiyim hayatım, çok şükür keyfim de yerinde, bir yaramazlık yok çok şükür :)
tamamen bitti mi şimdi işler? inşallah haftaya yanar da siz de rahat edersiniz canım, havalar hala serin ne de olsa :)
mrb ceren ve rüzgardeniz nasılsınız
cerencim çalışıyormusun bugün gene
tamamen bitmek üzee işler abla bu gün biter heralde
pazarteside gelip gazı açarlarsa yanar inşallah bakalım bir sorun çıkmaz umarım evet ya havalar her ne kadar güneşli olsada soğuk ve içerleri dahada soğuk
evet canım, istanbul-ayvalık arası gittim geldim, akşam bindim sabah istanbula geldim, işimi hallettikten 3 saat sonra bindim akşam geri geldim evime :)bende iyiyim seni sormalı geçmişi okudum uzun bir yolculuk yapmışsın sanırım nereden nereye geldin nasıl geçti yolcluğun. uzun yolculuklara bayılırım
inşallah açarlar canım, keisnlikle öyle özellikle baharda içeriler soğuk dışarısı ılık oluyor :)tamamen bitmek üzee işler abla bu gün biter heralde
pazarteside gelip gazı açarlarsa yanar inşallah bakalım bir sorun çıkmaz umarım evet ya havalar her ne kadar güneşli olsada soğuk ve içerleri dahada soğuk
cerenn rüzgardeniz katar nasılsınız kızlarr:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?