B
baby_85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.321
ireeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm hoşgeldin bacımmmm nerdesin kankaaa yaaa çok özledim seniiiiii Şeniz
selammm ben geldimmmmmhihoyyyt
Annem dün gece bizde kaldı şuanda mutfakta yemek yapıyor bende temizlik yapıyordum bitti sayılır ama böyle oldum-tatlicadiarzu-
cerencim doğalgaz döşetmişsiniz evin altını üstüne getirmişlerdir sana çok iş çıkmamışdır umarım. ama sadece petek falan taktılarsa çok batırmamışlardır
canım geldi mi temizlikçin sen yapma sakın gülüm ya onun pisliği çok olur delikafadulden
evet canım, istanbul-ayvalık arası gittim geldim, akşam bindim sabah istanbula geldim, işimi hallettikten 3 saat sonra bindim akşam geri geldim evime :)
inşallah açarlar canım, keisnlikle öyle özellikle baharda içeriler soğuk dışarısı ılık oluyor :)
iyiyim canım sen nasılsın
iyiyimm ne olsunn temizlik yemek çamaşır bulaşık ütü delikafadulden
yok yeni kalkmadım işleri bitireyimde öyle gireyim dedim. işler bitti çok şükür bi tek yemek derdim var onuda yaparız bakalım.
cerenn rüzgardeniz katar nasılsınız kızlarr:1hug:a.s.
bendeee çok özledim hatta şaşırdım sizi görünce senin tadilatın olduğunu biliyordum filiz ablanında mutlaka bir işi vardır sandım :dilcikar:
oy oy oy kıyamam sana ben neden yoruyorsun kendini yaw anneciğinle oturup hasret giderseydin ya kuzum....
evet canım altı üstüne gelmemiş çok şükür yada ben o halini görmedim dün bütün olay bitti yani
yok kızzz gerek kalmadıki eşimle kardeşim temizliği yapmış kadın çağırmaktan vazgeçtim ev tertemiz çünkü hihoyyyt
evet ya baharda havalar ne güzel oluyor dimi aayyyy içim kıpırdadı valla hihoyyyt
iyi yapmışsın yemeğide halledersin ne olcak otur boşver kaydirigubbakcemile3
iyidir hayatım senden naber
hee o yüzdenmi gelmedin sen anladım yerimseniben
evet sorma giderdik hasretsenağlamaben çok kindar biriyim sanrırımbenneyaptımki hala yaşananları unutamıyorum işin kötüsü hala birde hala kendilerini haklı görmeleri beni çok gerdidelikafadulden
evet canımıniçi aklımdan hiç geçmezdi bu saatte burda olacağınızsositososito
yaaa yemek yapmak sorun değilde bizimki herşeyi yemiyor çok yemek seçiyor ne yapacğımı şaşırıyorum bazen eşime ayrı kendime ayrı pişiriyorum malum ben hamileyim herşeyden vitamin almam lazım demi ama
senağlamaşişşşttt kapa çeneni duymamış olayım bu mevzuyu anladın sen onu yerimseniben
:çok üzgünüm:
valla fazlada kalamıcam zaten ben hazır evdeyim uzanayım keyif yapayım istiyorum
birde çamaşırlar var onları asıcam ççok duramıcam yani urda balım :a015:
evet herşeyden yemen gerek abartmadan ama cokacimcoook
ay ay ay benin bebeğim gelmiş, hoşgeldin iremcim :)selammm ben geldimmmmmhihoyyyt
Annem dün gece bizde kaldı şuanda mutfakta yemek yapıyor bende temizlik yapıyordum bitti sayılır ama böyle oldum-tatlicadiarzu-
iyidir tatlım, sen yorulmuşsun galiba? yorma gülüm kendini, ev işi nakördür, yap yarın yine batar delikafaduldencerenn rüzgardeniz katar nasılsınız kızlarr:1hug:a.s.
ben ayvalıklı değilim, istanbulluyum, eşimin işi burada olduğu için buraya geldim :) ne iş yapıyordu eşin ayvalıkta?aaaaaaa ayvalıklımısın ben ayvalıkta 2 sene kaldım çok güzel bir yer ilk evlendiğimizde tayin oraya çıkmıştı. hala gözümde tütyor bi imkan olsada gitsem diyorum
ben hiçbir şey anlamadım ama hadi neyseevet sorma giderdik hasretsenağlamaben çok kindar biriyim sanrırımbenneyaptımki hala yaşananları unutamıyorum işin kötüsü hala birde hala kendilerini haklı görmeleri beni çok gerdidelikafadulden
burdayım burdayım :)rüzgardeniz abla nerelerdesin sesen kesildi
senağlama
ay ay ay benin bebeğim gelmiş, hoşgeldin iremcim :)
iyidir tatlım, sen yorulmuşsun galiba? yorma gülüm kendini, ev işi nakördür, yap yarın yine batar delikafadulden
ben ayvalıklı değilim, istanbulluyum, eşimin işi burada olduğu için buraya geldim :) ne iş yapıyordu eşin ayvalıkta?
ben hiçbir şey anlamadım ama hadi neyse
burdayım burdayım :)
yaaa yapma böyle kıyamam sana :teselli:
çoooooook yiyorum iştahım çok açık sonrada rahatsız oluyorum. yaaaaaaaa iki gündür karnımın sağ tarafında ara ara bir ağrı oluyor normalmi acaba. netten kendi haftama baktım bu haftalarda oluyormuş
evet ben deldimm ay ışığın burdaaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?