- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.501
amin canım :)ay ne güzel ya allah nazarlardan saklasın
Bulcuuuk tatlım dkkat et dişlerine... Benim sürekli kanıyordu fırçalamaya korkuyodum valla . ama geçti şimdi çok şükür bol bol temizle dişlerini. ve tabi canım ineğimin sütünü eksik etmekaydirigubbakcemile3
kumsal biz iyiyiz balım size doyum olmuyo bugün çok işim var evde Sude hanıma nevresim vs almıştım onları yıkadım astüm ütü yapıyorum dah ayemek yapıcam. çoook işim var ve hiç ders bile çalışmadım 2 gündür geniş davranıyorum. işlerim bitsin bide derse başlıcam ki sizden de kopamıyorum. bi girdimmi çıkamıyorum iştesırnaşık şey
siz yazdıkça ben okuyorum merak etmeyin buralardayım hala doğurmadım. :1hug:
Buarada ben sata göre 41 haftalığıııım:teytey: hehehe ama tabi ultrasona göre 36 haftalığım Allahım hayırlısını nasip etsin..
evet canım daha çok yeni, bugüne kadar hiçbir bebeğimin kalp atışlarını duyamadım, onun için şimdi çok korkuyorum Gönülcüm,hayırlısıyla bu sefer inşallah herşey yolunda giderse, Allahım tamamına erdirirse sağlıkla, benden mutlusu olmayacak :)
dikkat ediyorum ablam ama nebileyim işte
ablam ya inanamıyorum hala hamile olduğuna
inan çok sevindim yaa.s.
sağol cnm
dr.u elime bir geçirsem varya:jeyyar:
sorularımdan bunalacakkaydirigubbakcemile3
insallah ablacim allah gönlüne göre versin.
sen merak etme ben namazlarimda sana size dua edicem
bugün yarin kuran okumaya gidicem hepinize dua edicem..
ben tüp bebek yaptiriken gece gündüz esimle dua etdik sizlerde duayi eksik etmeyin herseyin ilaci DUA
dualarim sizinleee
ben de yemek yapmaya kaçıyorum
hemen dönerim
evet canım daha çok yeni, bugüne kadar hiçbir bebeğimin kalp atışlarını duyamadım, onun için şimdi çok korkuyorum Gönülcüm,hayırlısıyla bu sefer inşallah herşey yolunda giderse, Allahım tamamına erdirirse sağlıkla, benden mutlusu olmayacak :)
canım benim, şu an en çok ihtiyacım olan şey dua canım, dua edin yeter :) ben de sizlere dua ediyorum bu arada :)
Bulcuuuk tatlım dkkat et dişlerine... Benim sürekli kanıyordu fırçalamaya korkuyodum valla . ama geçti şimdi çok şükür bol bol temizle dişlerini. ve tabi canım ineğimin sütünü eksik etmekaydirigubbakcemile3
kumsal biz iyiyiz balım size doyum olmuyo bugün çok işim var evde Sude hanıma nevresim vs almıştım onları yıkadım astüm ütü yapıyorum dah ayemek yapıcam. çoook işim var ve hiç ders bile çalışmadım 2 gündür geniş davranıyorum. işlerim bitsin bide derse başlıcam ki sizden de kopamıyorum. bi girdimmi çıkamıyorum iştesırnaşık şey
siz yazdıkça ben okuyorum merak etmeyin buralardayım hala doğurmadım. :1hug:
Buarada ben sata göre 41 haftalığıııım:teytey: hehehe ama tabi ultrasona göre 36 haftalığım Allahım hayırlısını nasip etsin..
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: de valla hiç olmazsa bu bebişin sağlığı için di mi ama? :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Allahım yerim onuuu miniciikk sıkı sıkı tutun anneciğineee. 3 hafta sonra pıt pıt kalp atışını duycan inşallaaaaaaaaaaaaah.
Uzanma ağır kaldırma dikkatli ol emi ablam bol bol uzanmaya çalış
evet canım etmeye çalışıyorum
az kaldı seninde hadi bakalım sıra senin doğum öykünü bekliyoruz
beyaz16+, Bulcuk+, ceren54+, entelliye+, GCAN, kumsal+, yasemink+ ooooo bayağı kalabalığız :)
MASALLLAHHHHHHHHHHHH diyelim nazar deymesin..
iiyim arifecim sen naıslsın cnm
mayıs anneleri topiğine bakıyordum görmedim
işte yemek yapıcam birazdan
ödevlerle uğraşıyorum
iiyim cnm ceren sen naıslsın tatlım?
zeynep hanımda iyi sanırım
sürekli hareket halinde
sanırım ters döndü ama anlayamıyorum göğsümün altında olan başımı poposumukaydirigubbakcemile3
elimle elliyorum sürekli
eşimde kızıyor kızımı rahat bırak diye:dilcikar:
hafta sonu kontrolüm var çok merak ediyorum bu sefer
2 gündür akıntım felaket
günde 4-5 kere çamaşır değiştiriyorum
umarım enfeksiyonum olmamıştır
sanki biraz kokuluda
şu haftasonunun gelmesini 4 gözle bekliyorum
o kadar çok sorum var ki dr.a sorulacak
akşam kasıklarımın ağrısına uyuyamadım
üşüttüm diye düşünüyorum ama bakalım
cern hanım nasıllar
keyifler yerinde mi?
ben de yemek yapmaya kaçıyorum
hemen dönerim
insallah ablacim allah gönlüne göre versin.
sen merak etme ben namazlarimda sana size dua edicem
bugün yarin kuran okumaya gidicem hepinize dua edicem..
ben tüp bebek yaptiriken gece gündüz esimle dua etdik sizlerde duayi eksik etmeyin herseyin ilaci DUA
dualarim sizinleee
inşallah hayatım inşallah, o kalp atışlarını bir duysam dünyalar benim olacak işte o zaman :)
Merak etme valla hiçbir şey yapmıyorum :)
Ceren mavi denizden haber aldın mı gülüm? merak ettim ben onu bugün
evet ama konuşan yok canımcım :)
Canımm biz iyiyiz çok şükür içerde resmen savaş var ceren hanım tek başına sığamıyor içeriye bunun birde ikizi olsaydı ne oalcaktı diye düşünüyorum valla daha doğmadan kedi-köpek gibi yerlerdi birbirlerini yaa olan bana olurdu -tatlicadiarzu-
Zaten maşallahı var kuzumun bir tekme sallıyorki sorma gitsin sağdan soldan neye uğradığımı şaşırıyorum yaaa :1shok: acaba diyorum çıkmayamı uğraşıyorda bu kadar hareketli ama daha çok küçükki o çıkmasın dimi teyzesii.... :CüvCüv:
Canım ya bir türlü gidemedin sende doktora yakalayamadın heee hadi bakalım randevuda herşeyi sor unutma sakın bana öyle geliyorki sen üşütmüşüsn cicim aman diyim dikkat et kendine çooookkkkk... Zeyneplede fazla uğraşma şekerim o nerde duracağını iyi bilir aynı ceren gibi kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin dikkat et kendine çok yorulma yine gel tamammı :a015:
allah razı olsun canım rabbim sesini duysun ve dualarını kabul etsin cümlemizin inşallahhhhh :Saruboceq:
duyucaz inşallah ablam bu kez kalp atışını duyucaz allahımın izini ile Rabbim hayırlı olanı nasip eder her zaman ilk duamız bu zaten bakalım sen kendini fazla strese sokma emi canımın içi. Lütfen yıpranma hamile değilmişsin gibi hareket etmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?