Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

yarın akşam randevum ilk işim dişlerimi söylemek olucak umarım bi çözümü bulunur
amiinnnnnnnnnnn :Saruboceq: kimse bu ağrıyı yaşamasın

inşallah canım yaa diş ağrısı kabir azabının yarısı derler hep tabii allah bilir orasınıda
umarım birşeyler yapabilir doktor benim bir arkadaşımda çok çekti hamileliğinde diş ağrısını sigarayı kırıp içindeki tütünü ağrıyan dişine bastırıyordu ama işe yarıyormuydu bilmem :bbo:

apartmanda beslesekmi napsak fisfisfis

mööö möödeee mööö möööööööööö kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:

iiyim arifecim sen naıslsın cnm
mayıs anneleri topiğine bakıyordum görmedim
işte yemek yapıcam birazdan
ödevlerle uğraşıyorum

iiyim cnm ceren sen naıslsın tatlım?
zeynep hanımda iyi sanırım
sürekli hareket halinde
sanırım ters döndü ama anlayamıyorum göğsümün altında olan başımı poposumukaydirigubbakcemile3
elimle elliyorum sürekli
eşimde kızıyor kızımı rahat bırak diye:dilcikar:
hafta sonu kontrolüm var çok merak ediyorum bu sefer
2 gündür akıntım felaket
günde 4-5 kere çamaşır değiştiriyorum
umarım enfeksiyonum olmamıştır
sanki biraz kokuluda
şu haftasonunun gelmesini 4 gözle bekliyorum
o kadar çok sorum var ki dr.a sorulacak
akşam kasıklarımın ağrısına uyuyamadım
üşüttüm diye düşünüyorum ama bakalım
cern hanım nasıllar
keyifler yerinde mi?

canım ya, sen muhtemelen üşüttün, ayaklarına çift kat çorap giy bence, belini de sıcak tut, hayırlısıyla bir git bakalım doktora da bakalım ne verecek

iyiyim beyazcım sağol ödevmi yapıyosun kolay gelsin canım
akıntın varmış inşallah kötü bişi yoktur sıradan bi akıntıdır
doktora gidince sor hepsini bizede haber ver kuşum

ay daha cok yeni
kurban olayim ben ona yaaaaa

evet canım daha çok yeni, bugüne kadar hiçbir bebeğimin kalp atışlarını duyamadım, onun için şimdi çok korkuyorum Gönülcüm,hayırlısıyla bu sefer inşallah herşey yolunda giderse, Allahım tamamına erdirirse sağlıkla, benden mutlusu olmayacak :)

Bulcuuuk tatlım dkkat et dişlerine... Benim sürekli kanıyordu fırçalamaya korkuyodum valla . ama geçti şimdi çok şükür bol bol temizle dişlerini. ve tabi canım ineğimin sütünü eksik etmekaydirigubbakcemile3

kumsal biz iyiyiz balım size doyum olmuyo bugün çok işim var evde Sude hanıma nevresim vs almıştım onları yıkadım astüm ütü yapıyorum dah ayemek yapıcam. çoook işim var ve hiç ders bile çalışmadım 2 gündür geniş davranıyorum. işlerim bitsin bide derse başlıcam ki sizden de kopamıyorum. bi girdimmi çıkamıyorum iştesırnaşık şey

siz yazdıkça ben okuyorum merak etmeyin buralardayım hala doğurmadım. :1hug:

Buarada ben sata göre 41 haftalığıııım:teytey: hehehe ama tabi ultrasona göre 36 haftalığım Allahım hayırlısını nasip etsin..

canım ya, sen muhtemelen üşüttün, ayaklarına çift kat çorap giy bence, belini de sıcak tut, hayırlısıyla bir git bakalım doktora da bakalım ne verecek
dikkat ediyorum ablam ama nebileyim işte
ablam ya inanamıyorum hala hamile olduğuna
inan çok sevindim yaa.s.
iyiyim beyazcım sağol ödevmi yapıyosun kolay gelsin canım
akıntın varmış inşallah kötü bişi yoktur sıradan bi akıntıdır
doktora gidince sor hepsini bizede haber ver kuşum
sağol cnm
dr.u elime bir geçirsem varya:jeyyar:
sorularımdan bunalacakkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…