- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.461
evet canım ya süper bi gün
bütün günlerimiz böyle mutau haberlerle geçsin işallah :Saruboceq:
kızlar dişlerim çok kötü sızım sısızm sızlıyorr :çok üzgünüm: su içerken falan yarın doktora gidicem ama çok çekicem snaırım dişlerimden
kızlar dişlerim çok kötü sızım sısızm sızlıyorr :çok üzgünüm: su içerken falan yarın doktora gidicem ama çok çekicem snaırım dişlerimden[/QUO
GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA FIRÇALAMAYI İHMAL ETME BİRDE BOL BOL KALSİYUM ALMAYA ÇALIŞ.bende göğüslerimden çekicem sanırım azıcık üşüsem uçları sızım sıızm sızlıyor umarım çatlamaz
amiiiiiin inşallah hayatım, hep mutlu haberlerle geçsin günlerimiz inşallah :)evet canım ya süper bi gün
bütün günlerimiz böyle mutau haberlerle geçsin işallah :Saruboceq:
sağol birtanem :)filiz abla dualarimiz seninle insallah hayirlisiyla bebisini kucagina alicaksin
cok mutlu oldum ya hatda inanamadim
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: allahim dualarimizi kabul et aminnnn
eyvaaah, ilk 3 ayda bir şey yapamıyorsun bildiğim kadarıyla canım, ikinci 3 ayda dişlere müdahele edilebiliyormuş sanırım, ayyyyy allah yardımcın olsun :1hug:kızlar dişlerim çok kötü sızım sısızm sızlıyorr :çok üzgünüm: su içerken falan yarın doktora gidicem ama çok çekicem snaırım dişlerimden
kızlar dişlerim çok kötü sızım sısızm sızlıyorr :çok üzgünüm: su içerken falan yarın doktora gidicem ama çok çekicem snaırım dişlerimden
canımmm süt ve süt ürünlerini tüket bol bol çok iyi geliyor bire bir bebeğin kemikleri geliştiği için senden alıyor bunların hepsini kuzum. Çürükler bile oluşabilir dikkat et çok. Benim doktorum ilk muayenede söylemişti bunu dişçiye gitmemiz gerekebilir demişti. allahıma şükürler olsunki daha yaşamadım öyle bir şey umarımda yaşamam sütün faydaları sende iç bitanem bol bol inan çok iyi geliyor
amiiiiiin inşallah hayatım, hep mutlu haberlerle geçsin günlerimiz inşallah :)
sağol birtanem :)
amin canım amiiiiiiiin, Rabbim duysun sesimizi :)
eyvaaah, ilk 3 ayda bir şey yapamıyorsun bildiğim kadarıyla canım, ikinci 3 ayda dişlere müdahele edilebiliyormuş sanırım, ayyyyy allah yardımcın olsun :1hug:
canim gecmis olsun
bizdede dis agrisi hamilelikde irsi bende cok korkuyorum.
benim annem hamileyken sürekli disini cekdiriyormus.
allah yardimcimiz olsun...
disini ihmal etme canim
hergün süt içiyorum aksatamadan peynir yiyyorum mutlaka yumruta öylee
dütü bi kilo içmem lazım anlaşılan :çok üzgünüm:
ayyy canım benim ya doktorla randevun ne zaman?
gittiğinde mutlaka söyle bunu tatlım belki bir şey yapabilir çekilmez bu böyle yawww...
Allahım acısın sana şifa versin inşallah....
GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA FIRÇALAMAYI İHMAL ETME BİRDE BOL BOL KALSİYUM ALMAYA ÇALIŞ.bende göğüslerimden çekicem sanırım azıcık üşüsem uçları sızım sıızm sızlıyor umarım çatlamaz
bende rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum gerisi ona kalmışhayirlisi olsun canim ya belgi daha zamani vardir bebisin.rabibm nezaman nasip ederse o zaman olsun insallah.
okadar tedavi görürsün hamile kalamasin birde bakarsin hic birsey yapmadan hamile kalirsin bunu rabim bilir.
hakkinda hayirlisi bitanem:Saruboceq:
güle güle canımcım, çok öpüyorum :)
arifem her duamda sen ve neşe varsınız, inşallah sizler de yaşayacaksınız, dualarım sizinle :)
bende rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum gerisi ona kalmış
sağol ablacım teşekkür ederim
canıııımmm bende seni hepinizi çok seviyorumenteliyem, birtanem sağol arkadaşım :) hepinizi çok seviyorum ben yaaaaa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
gcancım valla süt banyosumu yapcaz artık napcaz bilmiyorum ama ineğe yapışmamız lazım böyle iki bardak sütle falan olcak iş değilmiş bu
amin canım amiiiiiiin, inşallah en kısa zamanda bu sorun halloluryarın akşam randevum ilk işim dişlerimi söylemek olucak umarım bi çözümü bulunur
amiinnnnnnnnnnn :Saruboceq: kimse bu ağrıyı yaşamasın
:roflol: :roflol: :roflol: inek alalım o zaman :roflol: :roflol: :roflol:gcancım valla süt banyosumu yapcaz artık napcaz bilmiyorum ama ineğe yapışmamız lazım böyle iki bardak sütle falan olcak iş değilmiş bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?