Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

filiz abla dualarimiz seninle insallah hayirlisiyla bebisini kucagina alicaksin
cok mutlu oldum ya hatda inanamadim
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: allahim dualarimizi kabul et aminnnn

kızlar dişlerim çok kötü sızım sısızm sızlıyorr :çok üzgünüm: su içerken falan yarın doktora gidicem ama çok çekicem snaırım dişlerimden

kızlar dişlerim çok kötü sızım sısızm sızlıyorr :çok üzgünüm: su içerken falan yarın doktora gidicem ama çok çekicem snaırım dişlerimden

canımmm süt ve süt ürünlerini tüket bol bol çok iyi geliyor bire bir bebeğin kemikleri geliştiği için senden alıyor bunların hepsini kuzum. Çürükler bile oluşabilir dikkat et çok. Benim doktorum ilk muayenede söylemişti bunu dişçiye gitmemiz gerekebilir demişti. allahıma şükürler olsunki daha yaşamadım öyle bir şey umarımda yaşamam sütün faydaları sende iç bitanem bol bol inan çok iyi geliyor

evet canım ya süper bi gün
bütün günlerimiz böyle mutau haberlerle geçsin işallah :Saruboceq:
amiiiiiin inşallah hayatım, hep mutlu haberlerle geçsin günlerimiz inşallah :)
filiz abla dualarimiz seninle insallah hayirlisiyla bebisini kucagina alicaksin
cok mutlu oldum ya hatda inanamadim
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: allahim dualarimizi kabul et aminnnn
sağol birtanem :)
amin canım amiiiiiiiin, Rabbim duysun sesimizi :)
eyvaaah, ilk 3 ayda bir şey yapamıyorsun bildiğim kadarıyla canım, ikinci 3 ayda dişlere müdahele edilebiliyormuş sanırım, ayyyyy allah yardımcın olsun :1hug:

canim gecmis olsun
bizdede dis agrisi hamilelikde irsi bende cok korkuyorum.
benim annem hamileyken sürekli disini cekdiriyormus.
allah yardimcimiz olsun...
disini ihmal etme canim

hergün süt içiyorum aksatamadan peynir yiyyorum mutlaka yumruta öylee
dütü bi kilo içmem lazım anlaşılan :çok üzgünüm:

GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA FIRÇALAMAYI İHMAL ETME BİRDE BOL BOL KALSİYUM ALMAYA ÇALIŞ.bende göğüslerimden çekicem sanırım azıcık üşüsem uçları sızım sıızm sızlıyor umarım çatlamaz[/QUOTE]

dikkat ediyorm sürekli ama böyle sızı gibi ağrılar çok kötü

evet 4-5-6 aylarda işlem yapıabiliomuş 4e girmeme az kaldı ama :çok üzgünüm:
canim gecmis olsun
bizdede dis agrisi hamilelikde irsi bende cok korkuyorum.
benim annem hamileyken sürekli disini cekdiriyormus.
allah yardimcimiz olsun...
disini ihmal etme canim

annemde hamileyken dişlerinden çok çekmiş etleri şişmiş hep sonrada bütün dişler gitmiş delikafadulden

hergün süt içiyorum aksatamadan peynir yiyyorum mutlaka yumruta öylee
dütü bi kilo içmem lazım anlaşılan :çok üzgünüm:

ayyy canım benim ya doktorla randevun ne zaman?
gittiğinde mutlaka söyle bunu tatlım belki bir şey yapabilir çekilmez bu böyle yawww...
Allahım acısın sana şifa versin inşallah....

ayyy canım benim ya doktorla randevun ne zaman?
gittiğinde mutlaka söyle bunu tatlım belki bir şey yapabilir çekilmez bu böyle yawww...
Allahım acısın sana şifa versin inşallah....

yarın akşam randevum ilk işim dişlerimi söylemek olucak umarım bi çözümü bulunur
amiinnnnnnnnnnn :Saruboceq: kimse bu ağrıyı yaşamasın

dikkat ediyorm sürekli ama böyle sızı gibi ağrılar çok kötü

evet 4-5-6 aylarda işlem yapıabiliomuş 4e girmeme az kaldı ama :çok üzgünüm:

annemde hamileyken dişlerinden çok çekmiş etleri şişmiş hep sonrada bütün dişler gitmiş delikafadulden[/QUOTE]

ay allah korusum bizler dikkat edlim bizimde baimiza gelmein:jeyyar:

bende rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum gerisi ona kalmış
güle güle canımcım, çok öpüyorum :)

arifem her duamda sen ve neşe varsınız, inşallah sizler de yaşayacaksınız, dualarım sizinle :)

sağol ablacım teşekkür ederim

gcancım valla süt banyosumu yapcaz artık napcaz bilmiyorum ama ineğe yapışmamız lazım böyle iki bardak sütle falan olcak iş değilmiş bu

gcancım valla süt banyosumu yapcaz artık napcaz bilmiyorum ama ineğe yapışmamız lazım böyle iki bardak sütle falan olcak iş değilmiş bu:sm_confused:

yarın akşam randevum ilk işim dişlerimi söylemek olucak umarım bi çözümü bulunur
amiinnnnnnnnnnn :Saruboceq: kimse bu ağrıyı yaşamasın
amin canım amiiiiiiin, inşallah en kısa zamanda bu sorun hallolur
gcancım valla süt banyosumu yapcaz artık napcaz bilmiyorum ama ineğe yapışmamız lazım böyle iki bardak sütle falan olcak iş değilmiş bu
:roflol: :roflol: :roflol: inek alalım o zaman :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…