- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.521
yok ablacım ya hala ses seda yok valla bende çok merak ediyorum aslında onu yapmazdı hiç böyle umarım kötü birşey yoktur yaaa.... Arka cebide kapalı ulaşamıyorum hanımefendiye
canım iyi olmana sevindim habersiz nırakma bizi merak ediyoruz fazla yorma kendini canım hepsini bi güne sığdırma işlerin yavaş yavaş yap az kaldı sudene kavuşmaya hayırlısıyla seninde güzel haberlerini alalım inşallahBulcuuuk tatlım dkkat et dişlerine... Benim sürekli kanıyordu fırçalamaya korkuyodum valla . ama geçti şimdi çok şükür bol bol temizle dişlerini. ve tabi canım ineğimin sütünü eksik etmekaydirigubbakcemile3
kumsal biz iyiyiz balım size doyum olmuyo bugün çok işim var evde Sude hanıma nevresim vs almıştım onları yıkadım astüm ütü yapıyorum dah ayemek yapıcam. çoook işim var ve hiç ders bile çalışmadım 2 gündür geniş davranıyorum. işlerim bitsin bide derse başlıcam ki sizden de kopamıyorum. bi girdimmi çıkamıyorum iştesırnaşık şey
siz yazdıkça ben okuyorum merak etmeyin buralardayım hala doğurmadım. :1hug:
Buarada ben sata göre 41 haftalığıııım:teytey: hehehe ama tabi ultrasona göre 36 haftalığım Allahım hayırlısını nasip etsin..
ben de yemek yapmaya kaçıyorum
hemen dönerim
evet hayatım bu sefer hamile değilmişim gibi düşüneceğim ama hareketlerime çok dikkat edeceğim, stres yok, korku yok :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
hay allah ya... hiç böyle yapmazdı bu kızinşallah bir an önce haber alırız kendisinden
ben çıkıyorum şimdi kızlar, sonra yine gelirim, hepinizi çoooooooooooook seviyorum ve de çoooooooook öpüyorum, şimdilik bye :)
ben çıkıyorum şimdi kızlar, sonra yine gelirim, hepinizi çoooooooooooook seviyorum ve de çoooooooook öpüyorum, şimdilik bye :)
canolar bende cikiyorum biraz basim agrir gibi oldu biraz uzanayim:1closedeyes:
bugün görüsemesek yarin görüsmek üzre
hepinizi mucuk mucuk öptüm
byeeee
güle güle kızlar dinlenin uzanında evde olan hatunlarrr
mavi doktora flanmı gitcekti ben 3 gündür geçmişi okumuyorumda o yüzdenmi gelmedi
canolar bende cikiyorum biraz basim agrir gibi oldu biraz uzanayim:1closedeyes:
bugün görüsemesek yarin görüsmek üzre
hepinizi mucuk mucuk öptüm
byeeee
Ben geldim kızlaaar...
Bulcuk, Kumsal nasılsınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?