Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet hamişler size bir sorum var :) folic plus'ı ve elevit'i günde kaç kere alıyordunuz hamileliğinizin başlangıcında? ve ne kadar süre ile aldınız bu ilaçları?

ara ara yok oluyorum ama gelip okuyorum
bir yandan yemeğe bakıyorum
bir yandan wordde ödev yazıyorum
,yarın son günü de
bi de size bakıyorum işte arada
geç cevap veririsem kızmayın bana

ayyyyyyyyyy çok sevindim delikafadulden inşallah allah bu sefer kucağına almayı nasip eder. senin için gece gündüz dua edeceğim ablacığım.:Saruboceq:

evet hamişler size bir sorum var :) folic plus'ı ve elevit'i günde kaç kere alıyordunuz hamileliğinizin başlangıcında? ve ne kadar süre ile aldınız bu ilaçları?

Filiz abla be hamile kalmadan önce başladım Folik Plus' a günde bir kere alıyordum. Hamile kalınca günde ikiye çıkardı doktorum. Elevit' i ise hiç kullanmadım.

Filiz abla be hamile kalmadan önce başladım Folik Plus' a günde bir kere alıyordum. Hamile kalınca günde ikiye çıkardı doktorum. Elevit' i ise hiç kullanmadım.

sağol hayatım :) ben daha önce hiç kullanmamıştım, ama çoğu hamileye veriliyor bu vitamin, o yüzden ben de kullanacağım onun için soruyorum, folic asidi uzun süredir ben de kullanıyorum zaten :) ama günde kaç tane olduğunu sorayım dedim :)

ikiside tamamdır cicim
merhaba citir kizlar nasilsiniz bakalim bebisler nasil ben iyiyim ama kizim hasta bugün üsüttü galiba o yüzden bugün evdeyim ama ev isi yaptim bu saate kadar
hoşgeldin karamanlı nasılsın geçmiş olsun canım allah şifa versin meleğine
herkese mrb nasılsınız iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle. cerencim bende oyladım canım

merhaba katar nasılsın

ablacım ben eleviti kullanıyorum
sabahları kahvaltıdan sonra bir tane alıyorum
bu ilaç çok fydalıymış hatta hamile kalmadan 3 ay önce başlamak lazımmış vücudu hazırlıyormuş gebeliğe
hamileliğimin başından beri kullanıyorum
sanırım doğumdan sonrada biraz kullanıcam
ne ararsan var içinde
folik plus kullanmıyorum ablam ben
hamile kalmadan önce folbiol almıştım 1 ay kullandım
hamile kalınca dr.uma sordum
buna hiç gerek yok dedi
eğer ailede hastalığı olan ki,mse yoksa kullanma dedi
bizim ihtiyacımız olandan çok fazla folik asit varmış içinde
bir de demir hapı kullanıyorum ben başka bişey yoka.s

oooohhhh 10 parmağında 10 marifet valla, helal olsun sana :enbuyukkk:
ablacım sağolasınŞeniz

merhaba citir kizlar nasilsiniz bakalim bebisler nasil ben iyiyim ama kizim hasta bugün üsüttü galiba o yüzden bugün evdeyim ama ev isi yaptim bu saate kadar

Merhaba ablacım hoş geldin nasılsın?
Çok geçmiş olsun çingene hastamı oldu oooyy kıyamam ben onaaaa
SEnde kızınla ilgilensene ablacım bırak ev işini yaaa kuzunun bak abla felan dinemicem alıcam elime ama hee klava:

oyladim cerencim ikisinide

Teşekkürler ablacımmmmm hihoyyyt hihoyyyt

oyladım hayatım ikisini de :)

Sağolasın ablaların gülüüüü Şeniz

cerencim oyladım şekerim

Beyazım deryam teşekkür ederim bitanem kaydirigubbakcemile5

ara ara yok oluyorum ama gelip okuyorum
bir yandan yemeğe bakıyorum
bir yandan wordde ödev yazıyorum
,yarın son günü de
bi de size bakıyorum işte arada
geç cevap veririsem kızmayın bana

kızz yorma bu kadar kendini yavaş yavaş sonra oram ağrıyor buram sızlıyor diyorsun yapma böyle balımmmm :teselli:

Cerenciğim ben de oyladım canım.

Sağol haticemmm bakalım alabilecekmiyiz hediyeleri kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyy çok sevindim delikafadulden inşallah allah bu sefer kucağına almayı nasip eder. senin için gece gündüz dua edeceğim ablacığım.:Saruboceq:

allah razı olsun dualarını kabul etsin rabbim :Saruboceq:

herkese mrb nasılsınız iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle. cerencim bende oyladım canım

hoş geldin canım nerdeydin bu saate kadar geç geldin bu gün?
Oy içinde teşekkürler teyzesiiiiii :dance: :dance:

iyiyim ablacım bugün misafirim vardı gelemedim. misafiri gönderince yemek falan ancak şimdi otrdum.

sağol hayatım :) tamam ben de başlayayım şu eleviti kullanmaya :)

bu elevit dediğiniz e vitaminimi bana doktorum kullan demedi. yani hiç kullanmadım. şimdi kullanmaya başlasam olurmu. 13. haftadayım sadece folik asit kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…