Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

bu sefer değişti galiba kaydirigubbakcemile3

sağol hayatım :) tamam ben de başlayayım şu eleviti kullanmaya :)
başla ablacım
valla ilacın prospektüsünü görünce yemek yemesem bile olur diye düşündüm:roflol::roflol:

bu elevit dediğiniz e vitaminimi bana doktorum kullan demedi. yani hiç kullanmadım. şimdi kullanmaya başlasam olurmu. 13. haftadayım sadece folik asit kullanıyorum
canım sadece e vitamini değil elevit,içinde bütün vitaminlerden var,ca,mg,fosfor gibi elemntlerden var,ilacın içinde bir ben yokum desem yalan olmaz vallakaydirigubbakcemile3
bizde önce propektüs okunur sonra ilaç içilir
gebelerde etkisi kanıtlanmamış olan şeyleri asla içmem ağrıdan ölsem bile
midem için 3 tane ilaç yazdı dr.um
sadece 1 inde gebelerde kullanılır fetüse geçmez yazıyordu
diğer 2si etkisi tam kanıtlanamamıştır yazıyordu hala dolapta duruyorlar hiç açılmadan
bence sende dr.una danış ve kuyllan cnm

cnmcım insan herşeyi her zaman yiyemiyor ki,yiyeceklerden alasın her vitamini
hamile kaldığımdan beri ağzıma koymadığım bir sürü yemek var
yada her meyveyi falan hep bulamıyoruz ki
folbioldeki folik asit miktarı çok fazlaymış cnm benim
ihtiyacımız olandan çokmuş
ne bilem benim dr.umda öyle dedi
kız bişey bilmiyo bu dr.lar
biri anya biri konya diyoklava:klava:

millet hamilesin dinliyormu kabul etmedinmi dedikodu alıp başını yürüyor
aynen öyle valla
onlarda hamile kalmış hatta tarlada bağda çalışmışmış
biz 2 çay dökemiyormuşmuyuz:mymeka::mymeka:

ceren bizim hafta 11 ama ben bu listeyi kopyalasam resimler çıkarmı denemedim mahfetmiyeyim die

çıkar cnmcım çıkarŞeniz

canım ben dr mu değiştirdim bu dr da yumurtalarımın tembel olduğunu söyledi klomen in dozunu artırdı bir de benim göğsümden sıvı geliyor ve prolaktin seviyemde normal çıkıyordu bu dr dostinex kullanmamı önerdi cumartesi günü yumutalarıma baktı kendiliğinden çatlamışlar iğneye gerek olmadıgını ve pazartesiden itibaren beraberlik önerdi bakalım inşallah bu ay

hadi işallah canım sendende güsel haberler alırız bu sıra arka arkaya geliyor bebişler hihoyyyt

[QUOTE=beyaz

canım sadece e vitamini değil elevit,içinde bütün vitaminlerden var,ca,mg,fosfor gibi elemntlerden var,ilacın içinde bir ben yokum desem yalan olmaz vallakaydirigubbakcemile3
bizde önce propektüs okunur sonra ilaç içilir
gebelerde etkisi kanıtlanmamış olan şeyleri asla içmem ağrıdan ölsem bile
midem için 3 tane ilaç yazdı dr.um
sadece 1 inde gebelerde kullanılır fetüse geçmez yazıyordu
diğer 2si etkisi tam kanıtlanamamıştır yazıyordu hala dolapta duruyorlar hiç açılmadan
bence sende dr.una danış ve kuyllan cnm

yarın doktora gidecğim sorarım vitamin verecekmisiniz diye

inş cnm hayırlısı olsun

eet valla beyazcım bütün doktorlar başka başka diyo en iyi skendi bildiğini uygulucan

aynen öyle valla,insanın kafasını karıştırmaktan başka bişey yapmıyorlar:bbo:

kızlar ben yavaş yavaş toparlanayım 6 oluyor saat mesaim bitti bugunde çok şükür darısı yarına :çok üzgünüm:
hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz öptüm Şeniz

inşallah canım allah gönlüne göre versinn hayırlı haberler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…