- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.601
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ
1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
1. Yasemink................................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................22 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................11. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
14.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
16.Mavideniz...............................5. Haftamızdayız (15 kasım )
17.Ciğdem..................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
18.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar
MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ
1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009
Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
estağfurullah hiç beğenmez olur muyum sadedce ben akşamları pek giremiyrum sizin yazılarınız okumak da hoşuma gidiyor sohbetlere dek gelemiyorum burayı beğenmesem okur muyum
başla ablacımsağol hayatım :) tamam ben de başlayayım şu eleviti kullanmaya :)
canım sadece e vitamini değil elevit,içinde bütün vitaminlerden var,ca,mg,fosfor gibi elemntlerden var,ilacın içinde bir ben yokum desem yalan olmaz vallakaydirigubbakcemile3bu elevit dediğiniz e vitaminimi bana doktorum kullan demedi. yani hiç kullanmadım. şimdi kullanmaya başlasam olurmu. 13. haftadayım sadece folik asit kullanıyorum
cnmcım insan herşeyi her zaman yiyemiyor ki,yiyeceklerden alasın her vitaminioyaldım cerencim bende
geçmiş olsun kıyamam :teselli:
ben folbiol alıyorum günde bir tane ilk üç aydada benim doktorum hiç bir vitamin vermedi bebeğin kolu bacağı oluşuyor yicekerden al kimysala vitmain girmesin vucuduna dedi yarın akşam vericek vitamin daha bana
sağol canım sanada iyi haftalar işallah
aynen öyle vallamillet hamilesin dinliyormu kabul etmedinmi dedikodu alıp başını yürüyor
ceren bizim hafta 11 ama ben bu listeyi kopyalasam resimler çıkarmı denemedim mahfetmiyeyim die
canım ben dr mu değiştirdim bu dr da yumurtalarımın tembel olduğunu söyledi klomen in dozunu artırdı bir de benim göğsümden sıvı geliyor ve prolaktin seviyemde normal çıkıyordu bu dr dostinex kullanmamı önerdi cumartesi günü yumutalarıma baktı kendiliğinden çatlamışlar iğneye gerek olmadıgını ve pazartesiden itibaren beraberlik önerdi bakalım inşallah bu ay
inş cnm hayırlısı olsuncanım ben dr mu değiştirdim bu dr da yumurtalarımın tembel olduğunu söyledi klomen in dozunu artırdı bir de benim göğsümden sıvı geliyor ve prolaktin seviyemde normal çıkıyordu bu dr dostinex kullanmamı önerdi cumartesi günü yumutalarıma baktı kendiliğinden çatlamışlar iğneye gerek olmadıgını ve pazartesiden itibaren beraberlik önerdi bakalım inşallah bu ay
eet valla beyazcım bütün doktorlar başka başka diyo en iyi skendi bildiğini uygulucan
canım ben dört senedir uğraşıyorum baya kıdemliyim yani
kızlar ben yavaş yavaş toparlanayım 6 oluyor saat mesaim bitti bugunde çok şükür darısı yarına :çok üzgünüm:
hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz öptüm Şeniz
canım ben dr mu değiştirdim bu dr da yumurtalarımın tembel olduğunu söyledi klomen in dozunu artırdı bir de benim göğsümden sıvı geliyor ve prolaktin seviyemde normal çıkıyordu bu dr dostinex kullanmamı önerdi cumartesi günü yumutalarıma baktı kendiliğinden çatlamışlar iğneye gerek olmadıgını ve pazartesiden itibaren beraberlik önerdi bakalım inşallah bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?