Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

oyaldım cerencim bende

merhaba citir kizlar nasilsiniz bakalim bebisler nasil ben iyiyim ama kizim hasta bugün üsüttü galiba o yüzden bugün evdeyim ama ev isi yaptim bu saate kadar
geçmiş olsun kıyamam :teselli:
evet hamişler size bir sorum var :) folic plus'ı ve elevit'i günde kaç kere alıyordunuz hamileliğinizin başlangıcında? ve ne kadar süre ile aldınız bu ilaçları?

ben folbiol alıyorum günde bir tane ilk üç aydada benim doktorum hiç bir vitamin vermedi bebeğin kolu bacağı oluşuyor yicekerden al kimysala vitmain girmesin vucuduna dedi yarın akşam vericek vitamin daha bana
herkese mrb nasılsınız iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle. cerencim bende oyladım canım

sağol canım sanada iyi haftalar işallah

ikiside tamamdır cicim

hoşgeldin karamanlı nasılsın geçmiş olsun canım allah şifa versin meleğine

merhaba katar nasılsın

sağolasın balımm ellerine sağlıkkk :sm_cool: :dance:

oooooooo bugün bayağı kalabalığız. pazar günü kimsecikler yoktu

kızz delüüü pazar pazar ne işi var milletin burda sen evdesin tabii sana her gün pazar dimi kaydirigubbakcemile3

hoş geldin canım nerdeydin bu saate kadar geç geldin bu gün?
Oy içinde teşekkürler teyzesiiiiii :dance: :dance:[/QUOTE]

canım misafirim vardı ancak gelebildim

Teşekkür ederim burcum ellerin dert görmesinnn hihoyyyt hihoyyyt

hoş geldin canım nerdeydin bu saate kadar geç geldin bu gün?
Oy içinde teşekkürler teyzesiiiiii :dance: :dance:

canım misafirim vardı ancak gelebildim[/QUOTE]

valla bana hergün pazar hergün bayram

misafirmi ağırladın hamile halinle ne ayıppp duymamış olıyım klava:
Bizede hergün bayram delikafadulden delikafadulden böyleyiz çünkü dimi kızlarrrr :dance:

Filiz ablaaa bu arada yeni takvimin süppperrrrr olmuşş ellerine sağlık gözümden kaçtı sanam sakın ehe ehe yerimseniben

millet hamilesin dinliyormu kabul etmedinmi dedikodu alıp başını yürüyor

yemişim dedikodusunu yawwww canıma minnet valla hiç kabul etmem onlar düşünmüyorsa hamile kadını ben onları hiiiç düşünmem millet içinmi yaşıyoruz kuzum biz yaa yapma allah aşkına kullandırma kendini bir konuşurlar iki söylenirler üçüncüde durumu kabullenir susarlar.... Rahat ol....

aaa aum gelmiş ama yazmıyorr

sanırsam bizi beğenmiyoorr :çok üzgünüm:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................22 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................10. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
14.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
16.Mavideniz...............................5. Haftamızdayız (15 kasım )
17.Ciğdem..................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
18.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

anca böye denedim kaydirigubbakcemile3

estağfurullah hiç beğenmez olur muyum sadedce ben akşamları pek giremiyrum sizin yazılarınız okumak da hoşuma gidiyor sohbetlere dek gelemiyorum burayı beğenmesem okur muyum

estağfurullah hiç beğenmez olur muyum sadedce ben akşamları pek giremiyrum sizin yazılarınız okumak da hoşuma gidiyor sohbetlere dek gelemiyorum burayı beğenmesem okur muyum

denk gelmesende yaz iki satır biz okuruz nede olsa natın durumun ne hiç bilgi vermedin bizee uzun zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…