- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.621
iyi akşamlar canım yarın görüşürüzkızlar ben yavaş yavaş toparlanayım 6 oluyor saat mesaim bitti bugunde çok şükür darısı yarına :çok üzgünüm:
hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz öptüm Şeniz
tamam canım iyi akşamlar görüşürüzkızlar bende çıkıyorum eşim geldi hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz
uzun süre beklediğini hatırlıyorum Allah daha çok bekletmeden göndersin göbüşüne meleğini :Saruboceq:
heheheh çoooooooook teşekkürler canım :) ben de çok sevdim :)Filiz ablaaa bu arada yeni takvimin süppperrrrr olmuşş ellerine sağlık gözümden kaçtı sanam sakın ehe ehe yerimseniben
şimdi eşime aldırdım ve prospektüsünü okudum valla yemek yemesek olur kaydirigubbakcemile3 hayatım geçen gebeliklerimde doktor bana vitamin vermemişti, üstelik folbiol'ün içindeki folik asidin ihtiyaçtan fazla olduğunu ben de öğrendim ve folic plus'a başlamıştım. şimdi merak ettiğim aranızda hem elevit hem de folic plus içen var mı? elevit içerken folic plus'ı bırakmam gerekir mi? onu merak ediyorum, doktoruma sorsam elevit bile vermeyecekbaşla ablacım
valla ilacın prospektüsünü görünce yemek yemesem bile olur diye düşündüm:roflol::roflol:
canım sadece e vitamini değil elevit,içinde bütün vitaminlerden var,ca,mg,fosfor gibi elemntlerden var,ilacın içinde bir ben yokum desem yalan olmaz vallakaydirigubbakcemile3
bizde önce propektüs okunur sonra ilaç içilir
gebelerde etkisi kanıtlanmamış olan şeyleri asla içmem ağrıdan ölsem bile
midem için 3 tane ilaç yazdı dr.um
sadece 1 inde gebelerde kullanılır fetüse geçmez yazıyordu
diğer 2si etkisi tam kanıtlanamamıştır yazıyordu hala dolapta duruyorlar hiç açılmadan
bence sende dr.una danış ve kuyllan cnm
cnmcım insan herşeyi her zaman yiyemiyor ki,yiyeceklerden alasın her vitamini
hamile kaldığımdan beri ağzıma koymadığım bir sürü yemek var
yada her meyveyi falan hep bulamıyoruz ki
folbioldeki folik asit miktarı çok fazlaymış cnm benim
ihtiyacımız olandan çokmuş
ne bilem benim dr.umda öyle dedi
kız bişey bilmiyo bu dr.lar
biri anya biri konya diyoklava: klava:
aynen öyle valla
onlarda hamile kalmış hatta tarlada bağda çalışmışmış
biz 2 çay dökemiyormuşmuyuz:mymeka::mymeka:
çıkar cnmcım çıkarŞeniz
Ben çıkıyorum kızlar. Hepinize iyi akşamlar.
Ben çıkıyorum kızlar. Hepinize iyi akşamlar.
kan hapı bende de yapıyor cnm ya,ağzımda sanki psa tadı kalıyormerhabalar bende yeni katıldım aranıza ve bundan dolayı cok mutluyum.dok torun bana vermis oldugu elevit hapını ıcemıyorum kan hapınıda bulantı yapıyor.16 tıncı haftadayım ve normalde bulantım olmuyor. bu hapları ıcınce oluyor.aynı sıkayete sahp olan arkadas varmı
ablacım içinde folik asitte var elevitinheheheh çoooooooook teşekkürler canım :) ben de çok sevdim :)
şimdi eşime aldırdım ve prospektüsünü okudum valla yemek yemesek olur kaydirigubbakcemile3 hayatım geçen gebeliklerimde doktor bana vitamin vermemişti, üstelik folbiol'ün içindeki folik asidin ihtiyaçtan fazla olduğunu ben de öğrendim ve folic plus'a başlamıştım. şimdi merak ettiğim aranızda hem elevit hem de folic plus içen var mı? elevit içerken folic plus'ı bırakmam gerekir mi? onu merak ediyorum, doktoruma sorsam elevit bile vermeyecek
iyi akşamlar güzelimŞenizBen çıkıyorum kızlar. Hepinize iyi akşamlar.
iyi akşamlara.s.bende çıkıyorum canlarım hepinize iyi akşamlar
beyazzzz entelliyee yaseminkkk sizlerede merhabbaaaa herkesin keyifleri bol olsun herşey yolunda gitsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?