Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ayy ne bileyim ierror harekt konusunda herkese yorum yaptı hani beni es geçince bende dedim acaba alındımı diye yoksa önemli bir yazı degildi...neyse sevindim ...karamanlı geçmiş olsun kızın iyileşmiş sanırım..

İyi dersler ablacımmm dikkat et kendine fazla sinirlenip bağırma emi birde ayakta durma sakın oturduğun yerden anlat dersini canımcım.
sapol canım, daha 10 TM'ye girmedim, öğleden sonra o canavarlarla dersim, oturarak ders anlatmaya çalışıyorum :)
evet tatlım darısı diğer hamişlerin başına
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallaaaaaaaaaaaaaaah canım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allah bizlere de göstersin inşallah o günleri canım :)
merhaba kizlar ve kuzucuklari nasilsiniz bakalim benim kizim allah asükür bugün iyi ama benim kafam dün aksamdan beri cok kötü agriyor disarda da kar yagiyor be kis bitmeyecek galiba ya yaz gelse artik
geçmiş olsun canım :) kıza üzülmüşsündür sen, ondan ağrıyordur başın yaza az kaldı az hihoyyyt
kızlarrrrrrrrrrrrr 2000 ' e ulaşmamıza çok az kaldııııııı hihoyyyt
heyoooooooooooo... parti var mı parti sositososito sositososito sositososito

merhaba kizlar ve kuzucuklari nasilsiniz bakalim benim kizim allah asükür bugün iyi ama benim kafam dün aksamdan beri cok kötü agriyor disarda da kar yagiyor be kis bitmeyecek galiba ya yaz gelse artik

çiçeğimiz iyi olcak dabi annesi yarına daha da iyi olcak
sende dikkat et kendine çok sıkıntı yapma
burda yaz geliyo artık hihoyyyt hava çok güsel bugun soğuk ama günlük güneşlik

heh yedim ve geldim kaydirigubbakcemile3
kız ceren tıpmı okuyon doktormu olcan başımızaa kız sen
elini çabık tutta bizim veletleri sen doğutttur hayrına dabikidekaydirigubbakcemile3

heee canım tıp okuyorum ama tıp kitaplarını okulunu değil kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yani teori var ama pratik biraz kritik :roflol:
Sen yinede bir uzmana git anacım ne olur olmazzzz
Aaaaa ama bak eğer olurda ben normal doğum yaparsam o zaman canlı canlı her anı yaşayacağım için sizide doğurtturabilirim normal yolla dabiiii kaydirigubbakcemile3
Bu arada afiyet olsun şekerim yarasın....

Canımcım kapanmıştı bu mevzuu deeeelmiii kuzummm
Eee anlat bakalım bu gün bulantın varmı? Başın nasıl?

bu sfer partide herşeyi yicemm :dilcikar:
geçen partidee irem engelledi hep beni :çok üzgünüm:
bu sefer kimse tutamaaazzz cokacimcoookcokacimcoook:dance:

bulcu ve cigdem iyiyim kuzular daha dogrusu iyi olmaya calisiyorum acaba ilaclardan mi onuda bilmiyorum bugün dr gidecem bi sorayim yan etkilerinde yaziyor ama bakalim aman gececek siz dikkat edin kendinize ben ilacla hallederim

ben anca tıp oynarım onuda beceremem çenemi tutamam kaydirigubbakcemile3

kız burcu ye kız zaten çöp gibisin yede bebişimizde beslensin kız bende partideki yemek hakkımıda sana veriyom korkma kız ye sen nasıl olsa ben davul gibi oldum ihtiyacım yokkk fazlasına dr amcamızda iyi besliyosun maşallah dedi içimiz rahat gııı sen yemeye devam ettt

bulcu ve cigdem iyiyim kuzular daha dogrusu iyi olmaya calisiyorum acaba ilaclardan mi onuda bilmiyorum bugün dr gidecem bi sorayim yan etkilerinde yaziyor ama bakalim aman gececek siz dikkat edin kendinize ben ilacla hallederim

bizde öyle arada bi ay oram ay buram aman aman diye diye geçiriyoruz günleri kaydirigubbakcemile3

nur yine yok bugundemi gezemye götürdü annelerini fisfisfis

yuppiiiiiiihihoyyythihoyyyt
Şeniz sağol cicim benim
yokmu arttıran

yemeğe gidiyorum kızlar cokacimcoook hepinize afiyet olsun şimdiden :)

neeeeeeeeee 10 TM var sırada delikafadulden delikafadulden
Kızlarrrrrrrrrrr toplanın okula gidiyoruz kötükedihüso kötükedihüso

bu sfer partide herşeyi yicemm :dilcikar:
geçen partidee irem engelledi hep beni :çok üzgünüm:
bu sefer kimse tutamaaazzz cokacimcoookcokacimcoook:dance:

kızz oburr daha az evvel öğle yemeği yemedinmi sennn aç gözlüüü delikafadulden

ben anca tıp oynarım onuda beceremem çenemi tutamam kaydirigubbakcemile3

düşük çeneli nolcek annen sana hamişken dil felanmı yedi gülooooo kaydirigubbakcemile3

kötükedihüso hazırım benn

dilmiii :bbo::bbo:

ceren anladım... valla sabah vardı bulantı ve hafif baş agrısı hala da var gibi ama öyle kafaya takılacak gibi degil..ama inanılmaz yorgunum..bakalım inş birazcık yemek yiyebilirim...

ceren anladım... valla sabah vardı bulantı ve hafif baş agrısı hala da var gibi ama öyle kafaya takılacak gibi degil..ama inanılmaz yorgunum..bakalım inş birazcık yemek yiyebilirim...

bu dönemler benimde baş ağrım oluyo ama çok değil evdeysem hemen uyyorum işteysemde kendime uğraşçak bişey arıyorum ağrıyı unutayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…