- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.821
günaydin bayanlar allah gününüzü bereketli etsin ve bol kazancla versin.
burcu zaten doktorum bu ara hep dinlenmeye çalış hep agrıların fazla olmaz hemde ne kadar dinlenirsem sonrası rahat geçer dedi hem bulantı hem agrı bakımından agrıya neden olan iğlacıda kesti inş olmaz fazla malum migrende var bende...akşamları geç yatma dinlen bool bol dedi..
karamanlı sen yurtdışında idin dimi? dedim avatarında almanya yı okudum hemeen ısınmaz oralar ??buralarda henüz ısınmadı ama sanırım yine ısınması 2 haftayı bulur daha dün hava kötü idi bazı yerlerde yagmur kar vardı ankaranın.. farklı semtler de olanlardan duyduk.. kızın içinde geçmiş olsun yazmıştım ama sanırım görmedin..
hatice hoşgeldin nasılsın şekerim nası gidiyooo hamişlik
ceren anladım... valla sabah vardı bulantı ve hafif baş agrısı hala da var gibi ama öyle kafaya takılacak gibi degil..ama inanılmaz yorgunum..bakalım inş birazcık yemek yiyebilirim...
günaydin bayanlar allah gününüzü bereketli etsin ve bol kazancla versin.
evet en iyi ilaç dinlenmek bu karpuzu yata yata büyütmek var aslında ama çalışıyoruz mecburen kaydirigubbakcemile3
günaydın canım
amiiiiiiin seninde işallahh
nasılsın
Hoşbulduk İrreorcuğum. Gayet iyi Allah' a şükür. Hiçbir sıkıntım yok. bebişi hissetmişsin ne güzel. Çok imrendim valla. ben de bir an önce hissetmek istiyorum. Çünkü bulantım falan da olmadı. Hamişliğimi anlayamadım bir türlü.
günaydın gcan nasılsın bakalım?sagol cnm..
ben iyiyim cok sükür sen nasilsin
bu dönemde böyle oluyor canım ya sık sık uyku hali yorgunluk halsizlik vücut hamileliğe ve bebeğe alışana kadar biraz hırpalıyor anneyi ama bunun en iyi ilacıda bol bol uyuyup dinlenmek başka türlü geçmiyor zaman kendine çok dikkat et bu yüzden canımcım....
Günaydın canım hoş geldin nasılsın? Yenimi kalktın kızzzz kaydirigubbakcemile3
burcu zaten doktorum bu ara hep dinlenmeye çalış hep agrıların fazla olmaz hemde ne kadar dinlenirsem sonrası rahat geçer dedi hem bulantı hem agrı bakımından agrıya neden olan iğlacıda kesti inş olmaz fazla malum migrende var bende...akşamları geç yatma dinlen bool bol dedi..
karamanlı sen yurtdışında idin dimi? dedim avatarında almanya yı okudum hemeen ısınmaz oralar ??buralarda henüz ısınmadı ama sanırım yine ısınması 2 haftayı bulur daha dün hava kötü idi bazı yerlerde yagmur kar vardı ankaranın.. farklı semtler de olanlardan duyduk.. kızın içinde geçmiş olsun yazmıştım ama sanırım görmedin..
bende iyyim canım vakit geçirmeye çalışıyorum
kizlar ben yemek hazirlayacagim simdi oglum ve kocis gelir ögleden sonra evde olursam gelirim kendinize ve bebislerinize iyi bakin hepinizi öptüm
kızlar şimdilik bana müsade kendinize iyi bakın
allah iyilik versin.
randevün var galiba degilmi?
benimde randevüm oldu günler hic zaman gecmiyor.
insallah gecer zaman cabucak bir bakarsin bebisini görüyon ultrasonda..
hosbulduk canim ya evet yeni kalkdim kaydirigubbakcemile3
aslinda kalkmazdimda bir gökgürüledi nasil kalkdeimi bilmedim vallaha
iyiyimcanim sen asilsin keyfin nasil
kızlar şimdilik bana müsade kendinize iyi bakın
güle güle kızlar sizee sizde iyi bakın kendinizee
evet canım yaa bekle bekle fisfisfis geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?