Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

burcu zaten doktorum bu ara hep dinlenmeye çalış hep agrıların fazla olmaz hemde ne kadar dinlenirsem sonrası rahat geçer dedi hem bulantı hem agrı bakımından agrıya neden olan iğlacıda kesti inş olmaz fazla malum migrende var bende...akşamları geç yatma dinlen bool bol dedi..

karamanlı sen yurtdışında idin dimi? dedim avatarında almanya yı okudum hemeen ısınmaz oralar ??buralarda henüz ısınmadı ama sanırım yine ısınması 2 haftayı bulur daha dün hava kötü idi bazı yerlerde yagmur kar vardı ankaranın.. farklı semtler de olanlardan duyduk.. kızın içinde geçmiş olsun yazmıştım ama sanırım görmedin..

evet en iyi ilaç dinlenmek bu karpuzu yata yata büyütmek var aslında ama çalışıyoruz mecburen kaydirigubbakcemile3

hatice hoşgeldin nasılsın şekerim nası gidiyooo hamişlik

Hoşbulduk İrreorcuğum. Gayet iyi Allah' a şükür. Hiçbir sıkıntım yok. bebişi hissetmişsin ne güzel. Çok imrendim valla. ben de bir an önce hissetmek istiyorum. Çünkü bulantım falan da olmadı. Hamişliğimi anlayamadım bir türlü.

ceren anladım... valla sabah vardı bulantı ve hafif baş agrısı hala da var gibi ama öyle kafaya takılacak gibi degil..ama inanılmaz yorgunum..bakalım inş birazcık yemek yiyebilirim...

bu dönemde böyle oluyor canım ya sık sık uyku hali yorgunluk halsizlik vücut hamileliğe ve bebeğe alışana kadar biraz hırpalıyor anneyi ama bunun en iyi ilacıda bol bol uyuyup dinlenmek başka türlü geçmiyor zaman kendine çok dikkat et bu yüzden canımcım....

günaydin bayanlar allah gününüzü bereketli etsin ve bol kazancla versin.

Günaydın canım hoş geldin nasılsın? Yenimi kalktın kızzzz kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar.

Nasılsınız? Mavi Deniz geçmiş olsun canım.

Bugün biraz yoğunum ben. Sayfa açık kalıyor ama koşturmaca da pek sık bakamıyorum.

evet en iyi ilaç dinlenmek bu karpuzu yata yata büyütmek var aslında ama çalışıyoruz mecburen kaydirigubbakcemile3

burcu öyle valla evde oılsam sorun olmaz valla yatar dinlenirim işin kötüsü gündüz hep uyudugunda gece uyuyamıyorsun sonrada sabaha karşı dal işe gitmek içinde kalk kalkabilirsen...evde oturanlar bu dönemde inan çok şanslılar..
bende birazdan yemege inecem midem kötü olmaya başladı umarım çıkarmam aman rezil olurum valla burada malum 3 kişi dışında kimse bilmiyor..

Son düzenleme:
iyiyim haticecim anlattıgım gibi..valla bulantım olamsın isterdim ama oldu tuhaf birşey işte..bünye meselesi işte..neyse ben kaçıyorum kızlar görüşürüz sonra..

benimde kaydadeğer buantım olmadı haticecim bakalım bu akşam görcez bebişi kımıl kımılmı napıyo içerde sırada sonra bebişi hissetmek olcak işallah

günaydın gcan nasılsın bakalım?sagol cnm..

ben iyiyimde sen nasilsin?
gecmisi biraz okudum cokmu kötüsün canim ya
bulanti cok kötü birsey ya gerci ben yasamadim ama yasayanlara allah
sabir versin insani halsizde yapar dimi
canim cok cok gecmis olsun calisiyormusun?
keske biraz yatip dinlensen
allah acil sifalar versin tatalim

hosbulduk canim ya evet yeni kalkdim kaydirigubbakcemile3
aslinda kalkmazdimda bir gökgürüledi nasil kalkdeimi bilmedim vallaha
iyiyimcanim sen asilsin keyfin nasil

evet canim almanyadayim bu sene cok soguk ve kar oldu sen ankarada misin benim kayinvalidemllerde ankarada sagol,canim kizim bugün daha iyi hatta yaramazlik bile yapmaya basladi ögleden sonra bakalim okula götürürüm belki

kizlar ben yemek hazirlayacagim simdi oglum ve kocis gelir ögleden sonra evde olursam gelirim kendinize ve bebislerinize iyi bakin hepinizi öptüm

kizlar ben yemek hazirlayacagim simdi oglum ve kocis gelir ögleden sonra evde olursam gelirim kendinize ve bebislerinize iyi bakin hepinizi öptüm

kızlar şimdilik bana müsade kendinize iyi bakın

güle güle kızlar sizee sizde iyi bakın kendinizee

allah iyilik versin.
randevün var galiba degilmi?
benimde randevüm oldu günler hic zaman gecmiyor.
insallah gecer zaman cabucak bir bakarsin bebisini görüyon ultrasonda..

evet canım yaa bekle bekle fisfisfis geçmiyor

hosbulduk canim ya evet yeni kalkdim kaydirigubbakcemile3
aslinda kalkmazdimda bir gökgürüledi nasil kalkdeimi bilmedim vallaha
iyiyimcanim sen asilsin keyfin nasil

ayyy canımm korktunmu kıyamam sana ben kuzummmm...
bizde iyiyiz çok şükür hep aynı yemek yiyorum şuan bir yandan da sizi okuyorum hihoyyyt
Bizim burda hava çok güzel maşallahhh camlar bile açık yaniii günlük güneşlik hihoyyyt

kızlar şimdilik bana müsade kendinize iyi bakın

güle güle canım yine gel tamammı :a015:

güle güle kızlar sizee sizde iyi bakın kendinizee

evet canım yaa bekle bekle fisfisfis geçmiyor

geçer geçer saate bakma kendini işe ver yeter kuzum lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…