- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.761
cerencim sana ben ne demiştim açık adresini kargo belgesinde görücekmiyim yada bana özelden yazarsan sevinirim
iyi dersler ablacım kolay gelsinkızlar dersim var şimdi, 1 saat kadar yokum ama sayfam açık canlarım :)
kızlar günaydım mavicim iyi haberlerini aldığıma sevindim.allahımın izniyle taş gibi olcan şekerim bunlar hamişliğin cilveleri bak nasılda katlanıyoz meleklerimiz için...
arife cicim nasılsın yine yoğunmusun sen bakıyım hiç yazmıyosun
cerencim bende sana diye içimden gelen naçizane bişiy yollucam bak bebişe demiyorum çünkü annesi ne gerekiyosa almış alacak bişi bulamadın
cerencim cvp vermedin bornoz istermisin dostluğuna güvenerek bu kadar açık konuşuyorum yanlış anlama yoksam bende biliyorum kimseye sana şunu alıyımmı diye sorulmaz ama burada çok haşır neşir olduk mesafe yokki aramızda
ÖYLE KARŞILA Kİ
Çocuğunu öyle karşılaki,
Eve geldiği zaman,en güzel yere geldiğini hissetsin.,
Eşini öyle karşılaki,
Yanına geldiği zaman,en doğru insana kavuştuğunu hissetsin.
Anneni öyle karşılaki,
Doğumundaki ağrıları lezzetle takas etsin.
Babanı öyle karşılaki,
Ömür boyu başka bir evlada imrenmesin.
Fakiri öyle karşılaki,
Ona serdiğinden büyük bir dua sofrası sersin.
Zengini öyle karşılaki,
Senin gönlünü gördüğünde,kendi gönlünün fakirliğinden kahretsin.
Ne güzelmiş bu yazı Cerencim cidden ne doğru söylemiş söyleyen sen hep bizi balım gülüm karşılıyosun hiç cevapsız bırakmıyosun
aynı burada dedikleri gibi diğer kızlarda öyle tabi burası iyi ki var :CüvCüv:
dün gece saat 4 gibi uykumdan sıçradım valla bide ne duyuyım meleğim kütür patır karnımı tekmeliyo hemen eşim de uyandı karnıma elini koydu ve gözleri açıldı helede eşimin uykusu ağır olduğu halde tekmeleri hissedince uykusu açıldı hayrettler içinde bakakaldı oracıkta çok mutlu oldu
kız sus sen bakıyım bana karışma bende sen kullanasın diye bişey yollarım olsun içimden geldi
dün gece saat 4 gibi uykumdan sıçradım valla bide ne duyuyım meleğim kütür patır karnımı tekmeliyo hemen eşim de uyandı karnıma elini koydu ve gözleri açıldı helede eşimin uykusu ağır olduğu halde tekmeleri hissedince uykusu açıldı hayrettler içinde bakakaldı oracıkta çok mutlu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?