Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

cerencim sana ben ne demiştim açık adresini kargo belgesinde görücekmiyim yada bana özelden yazarsan sevinirim

ÖYLE KARŞILA Kı

Çocuğunu öyle karşılaki,

Eve geldiği zaman,en güzel yere geldiğini hissetsin.,

Eşini öyle karşılaki,

Yanına geldiği zaman,en doğru insana kavuştuğunu hissetsin.

Anneni öyle karşılaki,

Doğumundaki ağrıları lezzetle takas etsin.

Babanı öyle karşılaki,

Ömür boyu başka bir evlada imrenmesin.

Fakiri öyle karşılaki,

Ona serdiğinden büyük bir dua sofrası sersin.

Zengini öyle karşılaki,

Senin gönlünü gördüğünde,kendi gönlünün fakirliğinden kahretsin.

cerencim bende sana diye içimden gelen naçizane bişiy yollucam bak bebişe demiyorum çünkü annesi ne gerekiyosa almış alacak bişi bulamadın

ierror ne alınıyorsun hemen be..kız sende deyince birden aklıma geliverdi yazdım bende zaten dedim kusura bakma diye..biliyorum tabiikii neler çektigimi ben çok iyi biliyorum cnm neler yaşadıgımı neler yaptıgımı...hayırlısı olsun ya çekecez bu sıpalar için ben diyorum dün gelmemek için ugraştırdı şimdide geldi yine ugraştırıyor..gelsinde poposuna şaplatacam 2 tane..

ama burda bebişe çok şeker 6_12 ay arası kullanılan çok şeker bornoz gördüm kendime aldım sana da alabilirim senin bornoz büyük galiba ondan dedim

kızlar dersim var şimdi, 1 saat kadar yokum ama sayfam açık canlarım :)
iyi dersler ablacım kolay gelsin
kızlar günaydım mavicim iyi haberlerini aldığıma sevindim.allahımın izniyle taş gibi olcan şekerim bunlar hamişliğin cilveleri bak nasılda katlanıyoz meleklerimiz için...

arife cicim nasılsın yine yoğunmusun sen bakıyım hiç yazmıyosun

günaydın canım çok şükür iyiyim sen nasılsın evet ama biraz yoğunum arada yazmaya çalışıyorum senin işler nasıl

arifecim benim işlerde ara ara yoğun oluyo giremiyorum toptan okuyup hergün bir selam verip çıkıyorum anca buaralar böyle yetişiyorum

cerencim cvp vermedin bornoz istermisin dostluğuna güvenerek bu kadar açık konuşuyorum yanlış anlama yoksam bende biliyorum kimseye sana şunu alıyımmı diye sorulmaz ama burada çok haşır neşir olduk mesafe yokki aramızda

yaa evet ierror allaha şükürler olsunki bebeğin eksiği kalmadı en azından acil olan ihtiyaçları aldık hatta bebek şekerlerimiz bile hazır resimlerini çekip koyarım akşama görürsünüz....
Bu arada bir liste vardı bende bebek ihtiyaçları diye ya orda biberon ısıtıcısı strelizatör makinası falanda yazıyor acaba onlara gerçekten ihtiyaç varmıki? Yoksa fuzuli masrafmı olur? Kafam karıştı alsammı almasammı diye.... Çalışan bir anne olacağım için sanki işime yarar gibi düşünüyorum ama hala karar veremedim siz ne dersiniz kızlar alayımmı ?

cerencim bende sana diye içimden gelen naçizane bişiy yollucam bak bebişe demiyorum çünkü annesi ne gerekiyosa almış alacak bişi bulamadın

kız sen bana ne alıcan deli harcama paranı git cemreye benden birşey al hediye ben karşılıkmı bekledim sanki aşk olsun yaa.....
Bornoz takımı aldık biz hayatım hatta resimlerinide koydum cnaım görmüşsündür bence alma harcama paranı o bornoz takımının içinde minik havlularıda var doğumdan itibaren kullanmak için. Gerçekten çok sağol tatlım var olan bir şeyi almana gerek yok gerçekten bak.... çok sağol canımcım Şeniz

Ne güzelmiş bu yazı Cerencim cidden ne doğru söylemiş söyleyen sen hep bizi balım gülüm karşılıyosun hiç cevapsız bırakmıyosun
aynı burada dedikleri gibi diğer kızlarda öyle tabi burası iyi ki var :CüvCüv:

dün gece saat 4 gibi uykumdan sıçradım valla bide ne duyuyım meleğim kütür patır karnımı tekmeliyo hemen eşim de uyandı karnıma elini koydu ve gözleri açıldı helede eşimin uykusu ağır olduğu halde tekmeleri hissedince uykusu açıldı hayrettler içinde bakakaldı oracıkta çok mutlu oldu

Teşekkür ederim canımın içi bu güzel düşüncelerin için çok sağol hayatım....
İçinize sıcacık sevgiyi aşılayabildiysem eğer huzurlu bir ortama azıcıkta olsa vesile olabildiysem ne mutlu bana hihoyyyt sende iyiki varsın canım iyiki katıldın aramıza hoş geldin sefalar getirdin a.s. a.s.

ne güzel yaaa darısı bize işallah

kız sus sen bakıyım bana karışma bende sen kullanasın diye bişey yollarım olsun içimden geldi

Hayy senin içineee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anladın sen onu yerimseniben
Paran çok geliyo galibaaa :roflol:
Neyse tamam yarın kargoyu aldığında konuşuruz cicim bunları kapatalım şimdi konuyu...

ohoooo bu daha iyi günlerin senin hele bir iyice kuvvetlensin kızın gör bak nasıl yumrukluyor seni o zaman konuşuruz bunları a.s :roflol:

Ne mutlu size inşallah bizde görürüz o günleri ne güzeldir kimbilir maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…